!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Re: Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Βλήμα έγραψε: 01 Σεπ 2020, 01:08
Πτολεμαίος έγραψε: 01 Σεπ 2020, 01:02 Ναι, ναι, καταλαβαίνω. Ότι δεν σας συμφέρει είναι ψέματα και προπαγάνδα των καπιταλιστωνε.
Από το "ό,τι δεν με συμφέρει είναι ψέμα" μέχρι το "δέχομαι οτιδήποτε βγάζει από τον κώλο του ο κάθε Πτολεμαίος στο ίντερνετ ως αλήθεια" υπάρχουν διαβαθμίσεις.
Αν πιστεύεις ότι έχεις δώσει την εντύπωση μιας αξιόπιστης πηγής αυταπατάσαι.
Το τι εντύπωση έχω δώσει σε καμένους αριστερούς ποσώς με ενδιαφέρει. Μεγάλη ιδέα έχετε μου φαίνεται για τον εαυτό σας.

Τα γεγονότα είναι που μετράνε.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Πτολεμαίος έγραψε: 01 Σεπ 2020, 01:26
Βλήμα έγραψε: 01 Σεπ 2020, 01:08
Πτολεμαίος έγραψε: 01 Σεπ 2020, 01:02 Ναι, ναι, καταλαβαίνω. Ότι δεν σας συμφέρει είναι ψέματα και προπαγάνδα των καπιταλιστωνε.
Από το "ό,τι δεν με συμφέρει είναι ψέμα" μέχρι το "δέχομαι οτιδήποτε βγάζει από τον κώλο του ο κάθε Πτολεμαίος στο ίντερνετ ως αλήθεια" υπάρχουν διαβαθμίσεις.
Αν πιστεύεις ότι έχεις δώσει την εντύπωση μιας αξιόπιστης πηγής αυταπατάσαι.
Το τι εντύπωση έχω δώσει σε καμένους αριστερούς ποσώς με ενδιαφέρει. Μεγάλη ιδέα έχετε μου φαίνεται για τον εαυτό σας.

Τα γεγονότα είναι που μετράνε.
... που, ας μην ξεχνάμε, έβγαλες από τον κώλο σου κι απαιτείς να τα δεχθούμε ως "γεγονότα". Αλλά εμείς είμαστε που έχουμε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μας. :roll:
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Μπορείς να διαβάσεις τι έχει γράψει ο γιατρός του.
Σου επαναλαμβάνω, πράγματα που δεν σε συμφέρουν μη τα δικαιολογείς σαν "τα βγάζει από τον κώλο του ο ένας και ο άλλος".
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Πτολεμαίος έγραψε: 01 Σεπ 2020, 01:35 Μπορείς να διαβάσεις τι έχει γράψει ο γιατρός του.
Σου επαναλαμβάνω, πράγματα που δεν σε συμφέρουν μη τα δικαιολογείς σαν "τα βγάζει από τον κώλο του ο ένας και ο άλλος".
Οκ, συγνώμη, δέχομαι ως δεδομένο ότι ξέρεις τον γιατρό του Μάο και σου έδωσε ραβασάκι που έλεγε ότι έβαζε 13χρονες να του παίρνουν τσιμπούκια.
Βλακεία μου που το αμφισβήτησα, φταίει που είμαι προκατειλημμένος.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Βλήμα έγραψε: 01 Σεπ 2020, 01:38
Πτολεμαίος έγραψε: 01 Σεπ 2020, 01:35 Μπορείς να διαβάσεις τι έχει γράψει ο γιατρός του.
Οκ, συγνώμη, δέχομαι ως δεδομένο ότι ξέρεις τον γιατρό του Μάο και σου έδωσε ραβασάκι που έλεγε ότι έβαζε 13χρονες να του παίρνουν τσιμπούκια.
Βλακεία μου που το αμφισβήτησα, φταίει που είμαι προκατειλημμένος.
Οχι βρε, δεν ξέρει ο γιατρός του και ξέρεις εσύ από τα σεπολια. Mea culpa που σου έθιξα το κινητό ΣΜΝ.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Πτολεμαίος έγραψε: 01 Σεπ 2020, 01:51 δεν ξέρει ο γιατρός του και ξέρεις εσύ από τα σεπολια. Mea culpa που σου έθιξα το κινητό ΣΜΝ.
Η αλήθεια είναι πως ανάμεσα στους δυο μας εγώ είμαι που βγάζω ό,τι θέλω από το μυαλό μου και μετά πουλάω και μούρη σα να απέδειξα κάτι. Αφού το κάνω αυτό είμαι τελείως για τον πούτσο ύπαρξη. Αν είχα την παραμικρή αξιοπρέπεια θα πήγαινα να αυτοκτονήσω για να σταματήσω να πρήζω τον πούτσο των κανονικών ανθρώπων με την μηδαμινή, μέσα στις αυταπάτες ύπαρξή μου. Τέτοιοι αθρώποι πρέπει να αυτοκτονούμε γρήγορα για να μην ξοδεύουμε άδικα το οξυγόνο των μη καθυστερημένων.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Βλήμα έγραψε: 01 Σεπ 2020, 02:02
Πτολεμαίος έγραψε: 01 Σεπ 2020, 01:51 δεν ξέρει ο γιατρός του και ξέρεις εσύ από τα σεπολια. Mea culpa που σου έθιξα το κινητό ΣΜΝ.
Η αλήθεια είναι πως ανάμεσα στους δυο μας εγώ είμαι που βγάζω ό,τι θέλω από το μυαλό μου και μετά πουλάω και μούρη σα να απέδειξα κάτι. Αφού το κάνω αυτό είμαι τελείως για τον πούτσο ύπαρξη. Αν είχα την παραμικρή αξιοπρέπεια θα πήγαινα να αυτοκτονήσω για να σταματήσω να πρήζω τον πούτσο των κανονικών ανθρώπων με την μηδαμινή, μέσα στις αυταπάτες ύπαρξή μου. Τέτοιοι αθρώποι πρέπει να αυτοκτονούμε γρήγορα για να μην ξοδεύουμε άδικα το οξυγόνο των μη καθυστερημένων.
Ωραία τα λες αλλά εμένα βασικά η απλυσια με ενοχλει.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Πτολεμαίος έγραψε: 01 Σεπ 2020, 02:12
Βλήμα έγραψε: 01 Σεπ 2020, 02:02
Ωραία τα λες αλλά εμένα βασικά η απλυσια με ενοχλει.
Για την πάρτη σου και μπάνιο θα κάνω ρε Πτολεμαίε μεγάλε γνώστη των πάντων.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Χαοτικός έγραψε: 31 Αύγ 2020, 14:47
Ασέβαστος έγραψε: 31 Αύγ 2020, 14:36
Χαοτικός έγραψε: 31 Αύγ 2020, 14:14
Ε είδα ευγενικές κινήσεις στο βίντεο. Στόχος ήταν ο αφοπλισμός.
δεν ειδα κατι τετοιο. ειδα οχλο να επιτιθεται, με προτροπες βιας απο τριγυρω (αλλα μουνια τουτα, να φωναζουν "φατε τον" απο μακρια)

ευγενεια, και αφελεια, ειδα στον νεαρο, οταν μιλουσε πριν το σκηνικο. και δεν τον ειδα-ακουσα πουθενα να τσαμπουλαλευεται, να κραδαινει απειλητικα το κουμπουρι με ψευτομαγκια, να το στρεφει γυρω στον οχλο, να βριζει και να απειλει.
Μην το ξεφτιλίζεις. Ντροπή πια.
κατσε ρε φιλε, πως το ξεφτιλιζω; πριν το συμβαν, που μιλουσε στον δημοσιογραφο, μια χαρα ευγενης ηταν.
εσυ βλεπεις ευγενεις προθεσεις στον τυπο που εσκουζε σουτ μι νιγκα και τσαμπουκαλευοταν, και εγω πρεπει να ντραπω;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ασέβαστος έγραψε: 01 Σεπ 2020, 08:26
κατσε ρε φιλε, πως το ξεφτιλιζω; πριν το συμβαν, που μιλουσε στον δημοσιογραφο, μια χαρα ευγενης ηταν.
εσυ βλεπεις ευγενεις προθεσεις στον τυπο που εσκουζε σουτ μι νιγκα και τσαμπουκαλευοταν, και εγω πρεπει να ντραπω;
Όσο περισσότερα βίντεο βγαίνουν εν τω μεταξύ, τόσο ενισχύεται η θέση του 17χρονου.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Και βεβαια καλα τους το εκανε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Otto Weininger έγραψε: 31 Αύγ 2020, 22:13 Εικόνα
Έχει ξεφύγει το πράγμα.
At least 46 people were shot Friday into Sunday night across Mayor Lori Lightfoot’s (D) Chicago. ABC 7 reported 47 shot, nine fatally, and NBC 5 reported at least 46 shot with 10 fatalities.

Breitbart News reported 14 people were shot, four fatally, Friday through Saturday at noon alone. And on Sunday, Breitbart News reported two officers were shot and wounded by a suspect trying to resist arrest.

Officers pulled the suspect over for a traffic stop about 2:30 a.m. and the Chicago Sun-Times reported the suspect allegedly refused to the exit his vehicle and moved from the front seat to the back seat in hopes of avoiding apprehension.

The suspect opened fire on the officers, wounding two, while they were attempting to make the arrest. A third officer was able to shoot the suspect.

Breitbart News reported five people were shot, one fatally, Sunday afternoon at Lumes Pancake House in Chicago.

Fox 32 reported the shots were fired by someone in “a white-colored SUV.” That vehicle pulled up near a tent beneath which a patron was eating and someone opened fire.

The 31-year-old patron was killed and four other people were injured.

https://www.breitbart.com/politics/2020 ... s-chicago/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Για το Γιώργο το Φλόιντ γίνονται αυτά. Πονάει η πσυχούλα τους

Let them make the first mistake. We make the last move.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2020, 10:54
Έχει ξεφύγει το πράγμα.
At least 46 people were shot Friday into Sunday night across Mayor Lori Lightfoot’s (D) Chicago. ABC 7 reported 47 shot, nine fatally, and NBC 5 reported at least 46 shot with 10 fatalities.

Breitbart News reported 14 people were shot, four fatally, Friday through Saturday at noon alone. And on Sunday, Breitbart News reported two officers were shot and wounded by a suspect trying to resist arrest.

Officers pulled the suspect over for a traffic stop about 2:30 a.m. and the Chicago Sun-Times reported the suspect allegedly refused to the exit his vehicle and moved from the front seat to the back seat in hopes of avoiding apprehension.

The suspect opened fire on the officers, wounding two, while they were attempting to make the arrest. A third officer was able to shoot the suspect.

Breitbart News reported five people were shot, one fatally, Sunday afternoon at Lumes Pancake House in Chicago.

Fox 32 reported the shots were fired by someone in “a white-colored SUV.” That vehicle pulled up near a tent beneath which a patron was eating and someone opened fire.

Πρεπει να ξεκουμπιστει ο κομπρομα γρηγορα

Εκτος και αν φταιει ο κοινοταρχης περδιτσομαγουλας και οχι ο προεδρος
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

talaipwros έγραψε: 01 Σεπ 2020, 10:57
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2020, 10:54
Έχει ξεφύγει το πράγμα.

Πρεπει να ξεκουμπιστει ο κομπρομα γρηγορα

Εκτος και αν φταιει ο κοινοταρχης περδιτσομαγουλας και οχι ο προεδρος
Το ποιος φταίει θα ξεκαθαρίσει μόνον με νίκη του Μπάιντεν. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”