!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πεθαίνω μόνος.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
nowhere

Re: Πεθαίνω μόνος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

the comet the course the tail έγραψε: 01 Σεπ 2020, 00:24
tanipteros έγραψε: 01 Σεπ 2020, 00:21 Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις και πόσο ώριμος είσαι αλλά όσο είσαι νέος συνήθως θες σεξ, ελευθερία, όχι δεσμεύσεις και να περνάμε καλά....
όσο μεστώνεις αναπτύσεται μέσα σου η αγάπη για τον άνθρωπο. Αρχίζεις και τα βλέπεις αλλιώς. Βλέπεις όχι απλά σεξ αλλά έρωτα και αγάπη στο άλλο σου μισό και αυτό είναι αμοιβαίο και σε ανυψώνει σε ενθουσιάζει.

Αν αγαπάς τον άνθρωπο θα αγαπήσεις και την δική σου προέκταση που είναι ένα ή πιο πολλά παιδιά. Δεν θα τα βλέπεις σαν βάρος και σαν μικροαστική συνήθεια. Πρέπει να καλλιεργήσεις την αγάπη για τον άνθρωπο μέσα σου πρώτα και ύστερα να κάνεις οικογένεια. Σαν γονιός θα πρέπει να είσαι έτοιμος για να θυσιασεις όλη σου την ευτυχία και το βόλεμα που έχεις για να μεγαλώσεις ένα μωρό σε ώριμο άνθρωπο, να του δώσεις παιδεία, τα πάντα....

Αν είσαι έτοιμος για όλα αυτά προχώρα...αλλιώς αν είσαι εγωιστής παρτάκιας μην κάνεις τους άλλους δυστυχισμένους....μείνε μόνος και όσο ευτυχισμένος μπορείς...
έκοψα τα ψωμιά, τα τυριά και τα ζαμπόν... :102:
:sal13:
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man »

κι'αφού πέρασες πανελλ κοίταξε πρώτα τά διαβάσματά σου,κοίτα νά μείνεις μέ καμμιά
συμφοιτήτρια ωστόσο,.....εκτός άν περασες σε επαρχιακο ΤΕΙ τοτε είναι στριμώκολα τά
πραματα, μετά μή ξεχνάς ότι πρέπει νά διοριστείς στό δημόσιο.....
ή ΠΣΚ έχει πολλά δίκτυα κατά κεί

θά έχεις ένα πρεστίζ, θα έρχεται ό άλλος καί θά σού ζητά νά τού διορίσεις τό γιό :102:

ή άν θέλεις πάρε εσυ πρώτα τό πτυχίο καί θά σέ πάω εγώ νά σε γνωρίσω σε καταστάσεις μέσα από δικά μου λούκια....
άστο απάνω μου
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Αυτό το να μείνεις με συμφοιτήτρια πρέπει να ναι η χειρότερη συμβουλή που χει δοθεί ποτέ
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Who is The 4th man έγραψε: 01 Σεπ 2020, 01:23 κι'αφού πέρασες πανελλ κοίταξε πρώτα τά διαβάσματά σου,κοίτα νά μείνεις μέ καμμιά
συμφοιτήτρια ωστόσο,.....εκτός άν περασες σε επαρχιακο ΤΕΙ τοτε είναι στριμώκολα τά
πραματα, μετά μή ξεχνάς ότι πρέπει νά διοριστείς στό δημόσιο.....
ή ΠΣΚ έχει πολλά δίκτυα κατά κεί

θά έχεις ένα πρεστίζ, θα έρχεται ό άλλος καί θά σού ζητά νά τού διορίσεις τό γιό :102:

ή άν θέλεις πάρε εσυ πρώτα τό πτυχίο καί θά σέ πάω εγώ νά σε γνωρίσω σε καταστάσεις μέσα από δικά μου λούκια....
άστο απάνω μου
jason έγραψε: 01 Σεπ 2020, 01:40 Αυτό το να μείνεις με συμφοιτήτρια πρέπει να ναι η χειρότερη συμβουλή που χει δοθεί ποτέ
εννοείται νά υπάρχει καί συναισθηματικο δεσιμο...δεν είναι αντικείμενο ή άλλη,
νταξ δεν θα υπογράψουν καί συμβόλαιο αιώνιας συμβίωσης :102:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Αύγ 2020, 22:30 Έχω δύο τάσεις σύμφωνα με τον ψ, δύο ισχυρές τάσεις: την αυστηρότητατη μονογαμία και την πιο ακραία πολυγαμία.
Από τη μία λέω ποιος να μεγαλώσει παιδιά-βάσανα, ποιος ασχολείται με ένα μικρό χαζό πλάσμα για την υπόλοιπη ζωή του. Μια μαλακία είναι τα παιδιά, ένας μικροαστικός ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ του κερατά.
Από την άλλη βλέπω τον εαυτό μου σοβαρά μονογαμικό και νιώθω μέσα μου μια πουριτανική ηθική.
Δεν αξίζει, λέω, παρά να έχεις μια γυναίκα που να σε καταλαβαίνει, σε γνωρίζει (με την πιο ουσιαστική έννοια της λέξης) και έχετε κοινά ενδιαφέροντα.
βέβαια η Ελληνίδα γουστάρει οικογένειες και τέτοια, και δεν πρόκειται να ανταποκριθώ σ' αυτά τα σχέδια.
Θέλω ελευθερία και βασικά δεν θέλω σχέση, θέλω μη-σχέση ώστε να αναπτύξω τη δική μου καλλιέργεια της δικής μου προσωπικότητας.
Δεν θέλω όμως να φτάσω τα 50 και να είμαι μόνος και να μην περνάω πλέον σαν άντρας. Δεν θέλω να πεθάνω μόνος. Με πιάνουν τα υπαρξιακά μου με τον έρωτα.
Υπαρξιακά όλα αυτά.

Θα έγραφα κι άλλα, όμως χωρίς αφορμή και άστοχα. Θα τα γράψω στη συνέχεια του νήματος.

Απλές σκέψεις.
Αφού είσαι γυναίκα ή τέλος πάντων θηλυκότητα;
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

tanipteros έγραψε: 01 Σεπ 2020, 00:21 Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις και πόσο ώριμος είσαι αλλά όσο είσαι νέος συνήθως θες σεξ, ελευθερία, όχι δεσμεύσεις και να περνάμε καλά....
όσο μεστώνεις αναπτύσεται μέσα σου η αγάπη για τον άνθρωπο. Αρχίζεις και τα βλέπεις αλλιώς. Βλέπεις όχι απλά σεξ αλλά έρωτα και αγάπη στο άλλο σου μισό και αυτό είναι αμοιβαίο και σε ανυψώνει σε ενθουσιάζει.

Αν αγαπάς τον άνθρωπο θα αγαπήσεις και την δική σου προέκταση που είναι ένα ή πιο πολλά παιδιά. Δεν θα τα βλέπεις σαν βάρος και σαν μικροαστική συνήθεια. Πρέπει να καλλιεργήσεις την αγάπη για τον άνθρωπο μέσα σου πρώτα και ύστερα να κάνεις οικογένεια. Σαν γονιός θα πρέπει να είσαι έτοιμος για να θυσιασεις όλη σου την ευτυχία και το βόλεμα που έχεις για να μεγαλώσεις ένα μωρό σε ώριμο άνθρωπο, να του δώσεις παιδεία, τα πάντα....

Αν είσαι έτοιμος για όλα αυτά προχώρα...αλλιώς αν είσαι εγωιστής παρτάκιας μην κάνεις τους άλλους δυστυχισμένους....μείνε μόνος και όσο ευτυχισμένος μπορείς...
Υπάρχει αγάπη εκ μέρους μου για το άλλο φύλο. Αλήθεια.
Δεν είμαι παρτάκιας όλα. Καμία σχέση. Απλά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί πρέπει να ρίξεις 10 σποράκια σε έναν γάμο ΤΟ 2020.
Θα θελα να μπορούσα να μεταδώσω σε παιδιά τις σπουδαίες αξίες μου αλλά ΤΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.
Το χειρότερο βασανιστήριο είναι να κάτσω μια ώρα μόνος με ένα παιδί. Γιατί τα παιδιά είναι χαζά.

Άλλωστε γιατί να μην είσαι μονογαμικός με κάποια να περάσετε τη ζωάρα σας όπως γουστάρετε; Μου κάνει αυτόματα λογικό.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Σεπ 2020, 07:44

Υπάρχει αγάπη εκ μέρους μου για το άλλο φύλο. Αλήθεια.
Δεν είμαι παρτάκιας όλα. Καμία σχέση. Απλά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί πρέπει να ρίξεις 10 σποράκια σε έναν γάμο ΤΟ 2020.
Θα θελα να μπορούσα να μεταδώσω σε παιδιά τις σπουδαίες αξίες μου αλλά ΤΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.
Το χειρότερο βασανιστήριο είναι να κάτσω μια ώρα μόνος με ένα παιδί. Γιατί τα παιδιά είναι χαζά.

Άλλωστε γιατί να μην είσαι μονογαμικός με κάποια να περάσετε τη ζωάρα σας όπως γουστάρετε; Μου κάνει αυτόματα λογικό.
Είπαμε, πέρασες σε καθηγητική σχολή; :lol: :lol: :lol:
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

E ντάξει, για θέση ΔΥ θα κάνω τα πάντα σαφέστατα.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Σεπ 2020, 08:06 E ντάξει, για θέση ΔΥ θα κάνω τα πάντα σαφέστατα.
Αν κάνεις πίπες κάτι μπορεί να γίνει κ για σένα :003:
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Σεπ 2020, 08:06 E ντάξει, για θέση ΔΥ θα κάνω τα πάντα σαφέστατα.
ΔΥ με ΔΥ εχει διαφορά....άν θέλεις νά μήν είσαι μονο γιά τούς καφεδες,καλαθάκια,
σφραγίδες άντε καί φωτοτυπίες.....καί να έχεις κάποια ανελιξη θά χρειαστείς....
και καποια άλλα

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”