Εγώ, εγώ ρουφιάνεψα, τις ρατσιστικές κουτσουλιές της άθλιας naranjitaΒλήμα έγραψε: 31 Αύγ 2020, 18:24 Επειδή βλέπω την ανάρτηση του sys3x να λείπει, διευκρινίζω ότι εγώ άμα ρουφιανεύω κάποιον τον ενημερώνω πάντα. Εδώ δεν έχω κάνει καμιά αναφορά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αδιανόητη πρόκληση απο την Adele.Φωτογραφήθηκε με το στιλ των μαύρων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αδιανόητη πρόκληση απο την Adele.Φωτογραφήθηκε με το στιλ των μαύρων
Θα απαντήσω σε σένα Αρχέλαε, όχι γιατί είσαι ο 3ος στη σειρά, αλλά γιατί απο του τρεις σας, είσαι ο μόνος που συχνά γράφει ενδιαφέροντα πράγματα που προάγουν τη συζήτηση στα νήματα...(και στα δικα μου..)
Όποτε η παράθεση σου στο ....Τ' αρχίδια μας κουνιούνται" κυρίως....(γιατί το ...."τα καλοπαιδα που εβαζαν μπριζες" άντε να πεις πως έχει μια βάση...) με λυπεί...
Η απάντηση μου λοιπόν είναι : αν τα νήματα μου είναι για τα αρχίδια σου .... απλα ignore .......
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ότι μπαίνουμε σε επικίνδυνα μονοπάτια, ότι δεν θα το συνεχίσω κι ότι λυπάμαι αν επέβλεπες σε κάποια συγνώμη, αλλά δεν θα την δώσω. Δεν ξέρω γιατί το σβήσανε.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
νοσοκόμα ήταν η μάνα μου ρε συsys3x έγραψε: 31 Αύγ 2020, 16:55νοσνJolly Roger έγραψε: 31 Αύγ 2020, 15:57Γιατί είμαι υπέρ του cultural appropriation, γιάβριμ.sys3x έγραψε: 31 Αύγ 2020, 15:48
Τύπε, έχεις ακούσει ποτέ κάποιον να λέει "χάλι άσπρο";
Γιατί το κάνεις αυτό στο εαυτό σου;
Γιατί;
Η στολή είναι έτοιμη, σιδερωμένη, έχω και μία νοσοκόμας, οκ πάνω από μία, απλά λέω.
Αυτό κατάλαβες από το πνεύμα που έγραφα; ότι οφείλεις συγνώμη; Αλλά δεν θα τη δώσω είπες.Βλήμα έγραψε: 31 Αύγ 2020, 20:12Ότι μπαίνουμε σε επικίνδυνα μονοπάτια, ότι δεν θα το συνεχίσω κι ότι λυπάμαι αν επέβλεπες σε κάποια συγνώμη, αλλά δεν θα την δώσω. Δεν ξέρω γιατί το σβήσανε.
Α κατάλαβα.Να τον συγχωρέσεις. Όχι δεν ήθελα αυτό.
Το σβήσανε γιατί η παράθεση περιείχε όλα αυτά που έγραψε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Το έθεσα φτωχά και προσφέρεται για παρερμηνείες. Τότε είχα όρεξη και το είχα θέσει πιο συγκεκριμένα.Χαοτικός έγραψε: 31 Αύγ 2020, 20:20Αυτό κατάλαβες από το πνεύμα που έγραφα; ότι οφείλεις συγνώμη; Αλλά δεν θα τη δώσω είπες.![]()
Α κατάλαβα.Να τον συγχωρέσεις. Όχι δεν ήθελα αυτό.
Το σβήσανε γιατί η παράθεση περιείχε όλα αυτά που έγραψε.
Αυτό που είπες ήταν βαριεστημένο και γι αυτό γενίκευσες. Για μένα 99% είχες στο μυαλό σου το τελικό χτύπημα στον Χίτλερ κι αυτό εννοούσες. Για τους πόντιους ίσως να εννοούσες το χτύπημα της επανάστασης με ξένους μισθοφόρους που ίσως να ήταν και πόντιοι αρκετοί. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί υποστήριξη στις πρακτικές του Στάλιν κατά των ποντίων. Είχαν σπίτια και ξεριζώθηκαν. Δεν πήγαν εκεί από γούστο να αλλοιώσουν το σοσιαλισμό
(Άσε που μια χαρά αλλοιώθηκε από μέσα).
(Άσε που μια χαρά αλλοιώθηκε από μέσα).
-
Maejima
Στη Βρετανία, η working class πίνει μπύρες και 'irish' coffee από τις 10.00 το πρωί, ρέ.Yochanan έγραψε: 31 Αύγ 2020, 15:43βρηκε ο Ιρλανδος το μονο μερος του κοσμου που μπορεί να αρχίζει τα ουίσκια πριν τις 12 χωρις να τονε παρεξηγησει κανεις γιατι κι οι υπολοιποι ειναι απασχολημένοι με τις ρακες τουςEKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Αύγ 2020, 13:52 Γιατι είναι κακο το cultural appropriation?![]()
Δηλαδή νοιάζεται κανείς που ο Ross Daly, που παίζει κρητική λυρα ( https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ross_Daly ) ειναι Ιρλανδός;![]()
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
με το φαγητο κυριε τι γινεται?
H παράθεση δεν αφορούσε την έκφραση για τα γεννητικά όργανα αλλά αυτό που έγραψε ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ για τον τσακωμό και δεν είχε κάτι το μεμπτό, άλλωστε σε συμπαθώ.georgebi έγραψε: 31 Αύγ 2020, 20:11Θα απαντήσω σε σένα Αρχέλαε, όχι γιατί είσαι ο 3ος στη σειρά, αλλά γιατί απο του τρεις σας, είσαι ο μόνος που συχνά γράφει ενδιαφέροντα πράγματα που προάγουν τη συζήτηση στα νήματα...(και στα δικα μου..)
Όποτε η παράθεση σου στο ....Τ' αρχίδια μας κουνιούνται" κυρίως....(γιατί το ...."τα καλοπαιδα που εβαζαν μπριζες" άντε να πεις πως έχει μια βάση...) με λυπεί...
Η απάντηση μου λοιπόν είναι : αν τα νήματα μου είναι για τα αρχίδια σου .... απλα ignore .......
Αλλά ας πούμε τα νήματα σου είτε έχουν περισσότερο ενδιαφέρον είτε λιγότερο οδηγούν σε τριβές αριστερών με δεξιούς.
Πάντως mea culpa.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- hellegennes
Οι οικιακές συσκευές γίνονται εξυπνότερες και ο κόσμος ηλιθιότερος.πατησιωτης έγραψε: 31 Αύγ 2020, 13:55Στην Ελλάδα δεν το θεωρούμε κακό,το αντίθετο.Εάν κάποιος ξένος ακολουθεί ελληνικά έθιμα πάσης φύσεως το θεωρούμε θετικό.EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Αύγ 2020, 13:52 Γιατι είναι κακο το cultural appropriation?![]()
Δηλαδή νοιάζεται κανείς που ο Ross Daly, που παίζει κρητική λυρα ( https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ross_Daly ) ειναι Ιρλανδός;![]()
Τώρα πως την έχουν δει αυτοί,δεν ξέρω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α δηλαδή δεν έχουν χαρακτήρα τα αρχίδια μας κουνιούνται. Είναι σοβαρά νήματα ας πούμε;Αρχέλαος έγραψε: 31 Αύγ 2020, 23:33H παράθεση δεν αφορούσε την έκφραση για τα γεννητικά όργανα αλλά αυτό που έγραψε ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ για τον τσακωμό και δεν είχε κάτι το μεμπτό, άλλωστε σε συμπαθώ.georgebi έγραψε: 31 Αύγ 2020, 20:11Θα απαντήσω σε σένα Αρχέλαε, όχι γιατί είσαι ο 3ος στη σειρά, αλλά γιατί απο του τρεις σας, είσαι ο μόνος που συχνά γράφει ενδιαφέροντα πράγματα που προάγουν τη συζήτηση στα νήματα...(και στα δικα μου..)
Αλλά ας πούμε τα νήματα σου είτε έχουν περισσότερο ενδιαφέρον είτε λιγότερο οδηγούν σε τριβές αριστερών με δεξιούς.
Πάντως mea culpa.
Μη σκοτίζεσαι, θα βρούμε κάτι άλλο, θέληση να υπάρχει.Jolly Roger έγραψε: 31 Αύγ 2020, 20:16νοσοκόμα ήταν η μάνα μου ρε συsys3x έγραψε: 31 Αύγ 2020, 16:55νοσν
Η στολή είναι έτοιμη, σιδερωμένη, έχω και μία νοσοκόμας, οκ πάνω από μία, απλά λέω.δεν με ναυλώνουν αυτές οι στολές.
Για μουστάκι τύπου στάλεν τι λες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Μπουτιόνι στριφτό καλύτερα.sys3x έγραψε: 01 Σεπ 2020, 00:05Μη σκοτίζεσαι, θα βρούμε κάτι άλλο, θέληση να υπάρχει.Jolly Roger έγραψε: 31 Αύγ 2020, 20:16νοσοκόμα ήταν η μάνα μου ρε συsys3x έγραψε: 31 Αύγ 2020, 16:55
νοσν
Η στολή είναι έτοιμη, σιδερωμένη, έχω και μία νοσοκόμας, οκ πάνω από μία, απλά λέω.δεν με ναυλώνουν αυτές οι στολές.
Για μουστάκι τύπου στάλεν τι λες;

Μέσα, ότι θέλει ο σύντροφος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-