!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρακάλεσε κλαίγοντας να σταματήσουν τη σεξουαλικη παρενόχληση...
Re: Παρακάλεσε κλαίγοντας να σταματήσουν τη σεξουαλικη παρενόχληση...
Εγώ δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα; Της έγραφε το internet ότι έχει βυζάρες; xD
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Α, μάλιστα.vantono έγραψε: 31 Αύγ 2020, 18:44Βορειοδυτικοτουρκική διάλεκτος.Gordian Knot έγραψε: 31 Αύγ 2020, 18:29 «Τσιτσία»;
«Τσιτσία»;
Who the fuck calls tits «τσιτσία»; Μόνο σε εμένα είναι άγνωστος ο όρος;
Η τύπισσα μια φορά είναι αδιάφορη ως γκόμενα. Très banal.
Υποθέτω πως ο κύριος λόγος που τα βυζιά τα κατέληξαν memes, είναι η αναγνωρισιμότητά της στην αλλοδαπή (εδώ δεν την ξέρει ούτε η μάνα της).
ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΑ ΒΥΖΙΑ δηλαδής.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
περισσότερο το σπάμαραν ακατάπαυστα όπου υπάρχει ιντερνετική της παρουσία, εκεί είναι το πρόβλημα νομίζωklg έγραψε: 31 Αύγ 2020, 18:47 Εγώ δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα; Της έγραφε το internet ότι έχει βυζάρες; xD
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Συμφωνώ στο ότι δεν ειναι καν ωραία γκομενα (και κατω απο αδιάφορη, θα την ελεγα),αλλα πρεπει να παραδεχτω οτι οντως εχει βυζάρες! Και μιλάω ως φανατικός αντιβυζολάγνος. Ειμαι λάτρης κυρίως των οπισθίων και μηρών. Με -αποκλειστικά και μόνο- βυζιά έχω να ασχοληθώ σοβαρά/καυλώσω απο το γυμνάσιο.Gordian Knot έγραψε: 31 Αύγ 2020, 18:49Α, μάλιστα.vantono έγραψε: 31 Αύγ 2020, 18:44Βορειοδυτικοτουρκική διάλεκτος.Gordian Knot έγραψε: 31 Αύγ 2020, 18:29 «Τσιτσία»;
«Τσιτσία»;
Who the fuck calls tits «τσιτσία»; Μόνο σε εμένα είναι άγνωστος ο όρος;
Η τύπισσα μια φορά είναι αδιάφορη ως γκόμενα. Très banal.
Υποθέτω πως ο κύριος λόγος που τα βυζιά τα κατέληξαν memes, είναι η αναγνωρισιμότητά της στην αλλοδαπή (εδώ δεν την ξέρει ούτε η μάνα της).
ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΑ ΒΥΖΙΑ δηλαδής.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 52 Απαντήσεις
- 1433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-