!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απόπειρα δολοφονίας εναντίον μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Απόπειρα δολοφονίας εναντίον μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Νταρνάκας έγραψε: 31 Αύγ 2020, 11:27 Πιο πιθανό είναι να έχει γκόμενα ο Έθνι παρά η γυναίκα μου γκόμενο.
:smt005: :smt005:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

a8s έγραψε: 31 Αύγ 2020, 11:58 Μήπως (λέω μήπως), τα μπουλόνια χαλαρώνουν επειδή οδηγείς το αυτοκίνητο σε δρόμους πέρα των δυνατοτήτων του; Επίσης τα μπουλόνια μπορούν να χαλαρώσουν θεωρητικά αν το αυτοκίνητο είναι εκτεθειμένο σε ακραίες θερμοκρασίες (αν το έχεις έξω χειμώνα καλοκαίρι, μια παγωνιά, μια καύσωνας), ή αν μένει παρκαρισμένο σε ανισόπεδο μέρος για μεγάλο διάστημα (τουλάχιστον οι τροχοί που δέχονται την μεγαλύτερη καταπόνηση).
Χμ, όλα αυτά που λες ισχύουν. Και συνέχεια παρκαρισμένο έξω το έχω χειμώνα-καλοκαίρι και σε κατηφόρα (δες φωτό). Όμως πέρυσι είχα βρει λασκαρισμένα τα μπουλόνια του πίσω αριστερού τροχού, ο οποίος λογικά δεν πρέπει να δέχεται καθόλου καταπόνηση όταν είναι παρκαρισμένο σε κατηφόρα.

Εικόνα
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Νταρνάκας έγραψε: 31 Αύγ 2020, 13:04
a8s έγραψε: 31 Αύγ 2020, 11:58 Μήπως (λέω μήπως), τα μπουλόνια χαλαρώνουν επειδή οδηγείς το αυτοκίνητο σε δρόμους πέρα των δυνατοτήτων του; Επίσης τα μπουλόνια μπορούν να χαλαρώσουν θεωρητικά αν το αυτοκίνητο είναι εκτεθειμένο σε ακραίες θερμοκρασίες (αν το έχεις έξω χειμώνα καλοκαίρι, μια παγωνιά, μια καύσωνας), ή αν μένει παρκαρισμένο σε ανισόπεδο μέρος για μεγάλο διάστημα (τουλάχιστον οι τροχοί που δέχονται την μεγαλύτερη καταπόνηση).
Χμ, όλα αυτά που λες ισχύουν. Και συνέχεια παρκαρισμένο έξω το έχω χειμώνα-καλοκαίρι και σε κατηφόρα (δες φωτό). Όμως πέρυσι είχα βρει λασκαρισμένα τα μπουλόνια του πίσω αριστερού τροχού, ο οποίος λογικά δεν πρέπει να δέχεται καθόλου καταπόνηση όταν είναι παρκαρισμένο σε κατηφόρα.

Εικόνα
Άσχετο, ωραίο μέρος είναι εκεί.
Να φανταστώ για την κεραμοσκεπούλα στο μαντρότοιχο, έχουμε αδειούλα, ε? :003:
(αν δεν είναι δικό σου το σπίτι, αλλά υποψιάζεσαι οτι αυτός που το έχει είναι ο μπουλονάκιας, καλό είναι να του κάνεις αυτήν την ερώτηση). :P
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας

Bandit59 έγραψε: 31 Αύγ 2020, 12:18
Νταρνάκας έγραψε: 31 Αύγ 2020, 00:40
Η λιμνούλα στη Δράνοβα! :romance-hearteyes: Α ρε Νταρνάκα τι μου θύμισες! Καλοκαίρι, γλεντι με σουβλάκια και κλαρίνα στη μέση του πουθενά!!! Ωραίες εντουροδιαδρομές μέχρι την Μικρόπολη ακόμη και με χιόνια!!
Αυτή που λες είναι η λιμνούλα, μόνο που δεν είναι στην Ντριάνοβα. Η Ντριάνοβα είναι (ή μάλλον υπήρχε μέχρι το 1913) 8-9 χιλιόμετρα πιο κάτω. Είναι στο σημείο όπου φαίνεται προς το τέλος του βίντεο ένα ερειπωμένο καμπαναριό (το μοναδικό κτίσμα που έχει απομείνει όρθιο απ' το χωριό αυτό).
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
a8s

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από a8s »

Νταρνάκας έγραψε: 31 Αύγ 2020, 13:04 Χμ, όλα αυτά που λες ισχύουν. Και συνέχεια παρκαρισμένο έξω το έχω χειμώνα-καλοκαίρι και σε κατηφόρα (δες φωτό). Όμως πέρυσι είχα βρει λασκαρισμένα τα μπουλόνια του πίσω αριστερού τροχού, ο οποίος λογικά δεν πρέπει να δέχεται καθόλου καταπόνηση όταν είναι παρκαρισμένο σε κατηφόρα.

Εικόνα
Ναι έχεις δίκιο για τον πίσω τροχό. Παρ' όλ' αυτά, κάθε φορά που επιστρέφεις από μια βόλτα, ρίχνε καμιά ματιά στα μπουλόνια μήπως η διαδρομή τα ταλαιπωρεί. Και γενικά πριν ξεκινήσεις, ρίξε μια ματιά. Μεταξύ μας, αν υποπτεύεσαι οτι μπορεί να θέλει άνθρωπος το κακό σου, να ρίχνεις καμιά ματιά και στα φρένα.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας

Kauldron έγραψε: 31 Αύγ 2020, 13:08 Άσχετο, ωραίο μέρος είναι εκεί.
(αν δεν είναι δικό σου το σπίτι, αλλά υποψιάζεσαι οτι αυτός που το έχει είναι ο μπουλονάκιας, καλό είναι να του κάνεις αυτήν την ερώτηση). :P
Δεν είναι δικό μου το σπίτι αυτό. Για την ακρίβεια είναι τρία ολόιδια σπιτάκια στη σειρά που ανήκουν σε 3 ηλικιωμένα αδέρφια (εκ των οποίων ο ένας έχει πεθάνει). Αυτοί μένουν μόνιμα Θεσσαλονίκη αλλά έρχονται και μένουν στο χωριό για πολύ μεγάλα διαστήματα, συνήθως από Μάιο μέχρι Οκτώβριο. Αποκλείεται να είναι αυτοί.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Νταρνάκας έγραψε: 31 Αύγ 2020, 13:22
Kauldron έγραψε: 31 Αύγ 2020, 13:08 Άσχετο, ωραίο μέρος είναι εκεί.
Δεν είναι δικό μου το σπίτι αυτό. Για την ακρίβεια είναι τρία ολόιδια σπιτάκια στη σειρά που ανήκουν σε 3 ηλικιωμένα αδέρφια (εκ των οποίων ο ένας έχει πεθάνει). Αυτοί μένουν μόνιμα Θεσσαλονίκη αλλά έρχονται και μένουν στο χωριό για πολύ μεγάλα διαστήματα, συνήθως από Μάιο μέχρι Οκτώβριο. Αποκλείεται να είναι αυτοί.
ΟΚ. Τα είδα καθαρά και τακτοποιημένα τα κεραμίδια (μόνο ένα στο δεξιά σπίτι φαίνεται να έχει λίγα προβλήματα, εκτός αν είναι σκιά), και θεώρησα οτι είναι μόνιμες κατοικίες.
Πάντως συνήθως σε τέτοια κάποιος απ' τη γειτονιά είναι.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

a8s έγραψε: 31 Αύγ 2020, 13:19
Νταρνάκας έγραψε: 31 Αύγ 2020, 13:04 Χμ, όλα αυτά που λες ισχύουν. Και συνέχεια παρκαρισμένο έξω το έχω χειμώνα-καλοκαίρι και σε κατηφόρα (δες φωτό). Όμως πέρυσι είχα βρει λασκαρισμένα τα μπουλόνια του πίσω αριστερού τροχού, ο οποίος λογικά δεν πρέπει να δέχεται καθόλου καταπόνηση όταν είναι παρκαρισμένο σε κατηφόρα.

Εικόνα
Ναι έχεις δίκιο για τον πίσω τροχό. Παρ' όλ' αυτά, κάθε φορά που επιστρέφεις από μια βόλτα, ρίχνε καμιά ματιά στα μπουλόνια μήπως η διαδρομή τα ταλαιπωρεί. Και γενικά πριν ξεκινήσεις, ρίξε μια ματιά. Μεταξύ μας, αν υποπτεύεσαι οτι μπορεί να θέλει άνθρωπος το κακό σου, να ρίχνεις καμιά ματιά και στα φρένα.
Και για βόμβες.

Ναι ξέρω, βλέπω πολλές ταινίες :lol:
Μιλάμε θα' χα φρικάρει. Παίζει να μην ξανάμπαινα και σε αμάξι.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Μήπως εισαι σε φαση Johnny Depp στο Secret Window ;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”