συ μου, μπορεί και να νιώσω λίγο προδομένος, αλλά να ξέρεις, θα με κάνει να νιώσω πολυ καλύτερα αν κάνετε onlyfans μαζί με τον χου, σαν ζευγάρι. Και να ξέρεις, έχω μαρούλι να κεράσωsys3x έγραψε: 31 Αύγ 2020, 12:19 Νήρομου, τι θα πάθεις άραγες όταν μετά από αυτήν την ομολογουμένως έξυπνη διαφημιστική καμπάνια κάνει όνληφάνς για να μοσχοπουλάει φωτό και βιντεάκια με τα βυζάκια της;
Θα αισθανθείς άραγες προδομένος;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρακάλεσε κλαίγοντας να σταματήσουν τη σεξουαλικη παρενόχληση...
Re: Παρακάλεσε κλαίγοντας να σταματήσουν τη σεξουαλικη παρενόχληση...
Δηλαδή η βυζοπουλα έγινε γνωστή για τα βυζιά της αλλά διαμαρτύρεται που σχολιάζουν τα βυζιά της? Makes sense...
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
απο διαφημίσεις τηλεφωνικής εταιρείας έγινε γνωστή...στις οποίες προφανώς δεν έδειχνε βυζιάLord Brum έγραψε: 31 Αύγ 2020, 12:42 Δηλαδή η βυζοπουλα έγινε γνωστή για τα βυζιά της αλλά διαμαρτύρεται που σχολιάζουν τα βυζιά της? Makes sense...
- Dwarven Blacksmith
Σοβαρή τοποθέτηση όπως πάντα. Μπορεί όμως να είναι δολοφονικό ΑΙ από το μέλλον, οπότε να δούμε εσύ τι θα αισθανθείς.sys3x έγραψε: 31 Αύγ 2020, 12:19 Νήρομου, τι θα πάθεις άραγες όταν μετά από αυτήν την ομολογουμένως έξυπνη διαφημιστική καμπάνια κάνει όνληφάνς για να μοσχοπουλάει φωτό και βιντεάκια με τα βυζάκια της;
Κακό πράγμα η παρενοχληση όχι μόνο η σεξουαλική αλλά γενικά. Ωστόσο όλες οι παρενοχλήσεις (όλα τα είδη) είναι ίδιες. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να ξεχωρίσουμε την σεξουαλική.
Επίσης το μου ρίχνεις βυζιά στη μάπα είναι επίσης παρενόχληση. Όπως και να κουνάς τον κώλο και να τον δείχνεις.
Αν στο μετρό στηθεί ο άλλος μπροστά σου και φοράει ένα κολάν και του είναι σηκωμένη, δεν θα κάνεις σαματά (σε γυναίκα απευθύνεται η ερώτηση).
Αν φοράω σορτσάκι χαλαρό από κάτω και φαίνεται λίγο αρχίδι, δεν θα κάνεις σαματά;
Δηλαδή κάπου άντε γαμηθείτε με το μουνί σας και τον οφειλόμενο σεβασμό μας προς αυτό.
Επίσης το μου ρίχνεις βυζιά στη μάπα είναι επίσης παρενόχληση. Όπως και να κουνάς τον κώλο και να τον δείχνεις.
Αν στο μετρό στηθεί ο άλλος μπροστά σου και φοράει ένα κολάν και του είναι σηκωμένη, δεν θα κάνεις σαματά (σε γυναίκα απευθύνεται η ερώτηση).
Αν φοράω σορτσάκι χαλαρό από κάτω και φαίνεται λίγο αρχίδι, δεν θα κάνεις σαματά;
Δηλαδή κάπου άντε γαμηθείτε με το μουνί σας και τον οφειλόμενο σεβασμό μας προς αυτό.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ας μην υπερβαλλουμε.Χαοτικός έγραψε: 31 Αύγ 2020, 12:52 Κακό πράγμα η παρενοχληση όχι μόνο η σεξουαλική αλλά γενικά. Ωστόσο όλες οι παρενοχλήσεις (όλα τα είδη) είναι ίδιες. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να ξεχωρίσουμε την σεξουαλική.
Τι λες ρε; Δεν είναι ανωμαλία η επιδειξιομανία; Ο επιδειξίας δεν βιάζει ούτε έχει σκοπό τέτοιο σωστά; Έχει ομως σκοπό ν προκαλέσει αναστάτωση; Αναστάτωση δεν είναι το να καυλώσεις μόνο. Είναι και το αντίθετο αποτέλεσμα (Αντίθετο! Διαφορετικό τέλος πάντων αλλά κάι αρνητικό - αν η καύλα είναι θετικό). Μπορεί να σε κάνει να ντραπείς, να ανησυχήσεις κλπ. Όταν συνειδητά φοράς σοστσάκι που σου πιέζει το μουνί, που ενοχλεί τον κώλο και δεν είναι ότι έβαλες κάτι άνετο γιατί είσαι απελευθερωμένος και σε νοιάζει τι εικόνα θα δείξεις (όπως κάνω εγώ και το έχω και ιδεολογία), σημαίνει ότι θες να κάνεις κάτι αρνητικό συνολικά στον περίγυρο σου. Οπότε ας ακούσει τα χίλια μύρια.panos291 έγραψε: 31 Αύγ 2020, 12:54Ας μην υπερβαλλουμε.Χαοτικός έγραψε: 31 Αύγ 2020, 12:52 Κακό πράγμα η παρενοχληση όχι μόνο η σεξουαλική αλλά γενικά. Ωστόσο όλες οι παρενοχλήσεις (όλα τα είδη) είναι ίδιες. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να ξεχωρίσουμε την σεξουαλική.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Για να τα λέμε όλα, νάνε, αυτό προϋποθέτει α. ότι δεν είμαι εγώ η τν ή β. αυτός που την εκπαίδευσε - ελέγχει - πάπετ μάστερ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Αύγ 2020, 12:51Σοβαρή τοποθέτηση όπως πάντα. Μπορεί όμως να είναι δολοφονικό ΑΙ από το μέλλον, οπότε να δούμε εσύ τι θα αισθανθείς.sys3x έγραψε: 31 Αύγ 2020, 12:19 Νήρομου, τι θα πάθεις άραγες όταν μετά από αυτήν την ομολογουμένως έξυπνη διαφημιστική καμπάνια κάνει όνληφάνς για να μοσχοπουλάει φωτό και βιντεάκια με τα βυζάκια της;
Και σκέψου ότι αυτό ΔΕΝ είναι το πλοτ τουήστ.
Πως αισθάνεσαι με αυτό;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ο/η/τ@ Χουργιατς με κάθε φωτό θα σου κάνει δώρο και από μία τεράστια παιζωλίστα που έχει φτιάξει σε πάηθον, δε πιστεύω να σε χαλάει νήρομου γιατί η αλήθεια είναι ότι τα έχουμε και λίγο ανάγκη τα φταλέ σου, αλλά μην ανησυχείς, σε προεκλογική περίοδο είμαστε, θα πιάσουν τόπο.Σενέκας έγραψε: 31 Αύγ 2020, 12:22συ μου, μπορεί και να νιώσω λίγο προδομένος, αλλά να ξέρεις, θα με κάνει να νιώσω πολυ καλύτερα αν κάνετε onlyfans μαζί με τον χου, σαν ζευγάρι. Και να ξέρεις, έχω μαρούλι να κεράσωsys3x έγραψε: 31 Αύγ 2020, 12:19 Νήρομου, τι θα πάθεις άραγες όταν μετά από αυτήν την ομολογουμένως έξυπνη διαφημιστική καμπάνια κάνει όνληφάνς για να μοσχοπουλάει φωτό και βιντεάκια με τα βυζάκια της;
Spoiler
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Χαοτικός έγραψε: 31 Αύγ 2020, 12:52
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Χαοτικός έγραψε: 31 Αύγ 2020, 12:52 Αν φοράω σορτσάκι χαλαρό από κάτω και φαίνεται λίγο αρχίδι, δεν θα κάνεις σαματά;

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
«Τσιτσία»;
«Τσιτσία»;
Who the fuck calls tits «τσιτσία»; Μόνο σε εμένα είναι άγνωστος ο όρος;
«Τσιτσία»;
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
τα μεμέτια ντε, πως το λένεGordian Knot έγραψε: 31 Αύγ 2020, 18:29 «Τσιτσία»;
«Τσιτσία»;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Βορειοδυτικοτουρκική διάλεκτος.Gordian Knot έγραψε: 31 Αύγ 2020, 18:29 «Τσιτσία»;
«Τσιτσία»;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 52 Απαντήσεις
- 1433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost