!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όταν αστειευόμενος λες "σιγα μην κόψω και το πουλί μου" ένας τρανς δίπλα σου μπορει να πληγώνεται...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Όταν αστειευόμενος λες "σιγα μην κόψω και το πουλί μου" ένας τρανς δίπλα σου μπορει να πληγώνεται...
Τι είναι το τρανσφοβικό αστείο;
Ένα τρανς άτομο μας εξηγεί πώς το χιούμορ πληγώνει
https://ampa.lifo.gr/koinotita/ti-einai ... ko-asteio/
Δύο σχόλια που είδα σε φιλικούς τοίχους πρόσφατα στο fb: ένας άνθρωπος συζητάει για την επιθυμία και την προσπάθειά του να κόψει το τσιγάρο. Όμορφα σχόλια από κάτω, ενθαρρυντικά και υποστηρικτικά. Ένας άλλος βρίσκει καλή την ιδέα να του προτείνει να κόψει και τον καφέ. Και ένας τρίτος απαντάει: “καλά δεν θα κόψει και το πουλί του ο άνθρωπος”.
Ε, αυτό δεν είναι αστείο. Είναι βία. Το να κάνει ένας τρανς άνθρωπος επέμβαση στα γενετικά όργανα πολλές φορές είναι (για όσα άτομα το επιθυμούν, δεν κάνουμε, για διάφορους λόγους, όλα τα τρανς άτομα πλήρη ιατρική φυλομετάβαση) το τελευταίο στάδιο σε μια πολύχρονη πορεία προς την αυτοπραγμάτωση, το φως, μια βαθιά ανάσα ώστε να μπορέσει να ζήσει τον εαυτό του πιο αυθεντικά. Δεν είναι κάτι παράξενο, αστείο ή κατώτερο
Κάτι τελευταίο για την ώρα, που είναι κάπως πιο λεπτό από τα πιο χοντροκομμένα αστεία: αν μια φίλη ή συνεργάτιδα σου πει ότι θέλει να παρακολουθήσει ένα φεστιβάλ ταινιών με τρανς θεματική, μην πεις “α δεν μ’ αρέσουν αυτά” δείχνοντας απροθυμία να ακούσεις περισσότερα. Υπάρχει η περίπτωση απέναντι σου να έχεις ένα τρανς άτομο, που το σώμα του απλώς δεν το έχει φέρει ακόμη στο coming out. Με την αντίδραση σου αυτή, παρέα με την αρκετά σκοτεινή για την ώρα πραγματικότητα τα trans friendly spaces να είναι για την ώρα σχετικά λίγα, ίσως του περιορίζεις ή και κόβεις την ανάσα που με χρόνια προσωπικής (μάλλον μοναχικής, λόγω της συστημικής τρανσφοβικής βίας) προσπάθειας παλεύει να βρει.
To χιούμορ, το αστείο ή το να κατάφερεις να κάνεις ένα πρόσωπο που αγαπάς να χαμογελάσει είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο. Ας σκεφτούμε μονάχα μήπως το αστείο μας την ίδια στιγμή που το κάνουμε βλάπτει μεγάλες ομάδες ανθρώπων διαφορετικών από εμάς, που συχνά από μικρή ηλικία καταπιέζονται συστηματικά. Το φύλο του άλλου ανθρώπου, η χώρα του άλλου ανθρώπου, τα κιλά του άλλου ανθρώπου, ο σεξουαλικός προσανατολισμός του άλλου ανθρώπου δεν είναι κάτι αστείο. Μπορούμε να βρούμε αστεία που να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο;
Ένα τρανς άτομο μας εξηγεί πώς το χιούμορ πληγώνει
https://ampa.lifo.gr/koinotita/ti-einai ... ko-asteio/
Δύο σχόλια που είδα σε φιλικούς τοίχους πρόσφατα στο fb: ένας άνθρωπος συζητάει για την επιθυμία και την προσπάθειά του να κόψει το τσιγάρο. Όμορφα σχόλια από κάτω, ενθαρρυντικά και υποστηρικτικά. Ένας άλλος βρίσκει καλή την ιδέα να του προτείνει να κόψει και τον καφέ. Και ένας τρίτος απαντάει: “καλά δεν θα κόψει και το πουλί του ο άνθρωπος”.
Ε, αυτό δεν είναι αστείο. Είναι βία. Το να κάνει ένας τρανς άνθρωπος επέμβαση στα γενετικά όργανα πολλές φορές είναι (για όσα άτομα το επιθυμούν, δεν κάνουμε, για διάφορους λόγους, όλα τα τρανς άτομα πλήρη ιατρική φυλομετάβαση) το τελευταίο στάδιο σε μια πολύχρονη πορεία προς την αυτοπραγμάτωση, το φως, μια βαθιά ανάσα ώστε να μπορέσει να ζήσει τον εαυτό του πιο αυθεντικά. Δεν είναι κάτι παράξενο, αστείο ή κατώτερο
Κάτι τελευταίο για την ώρα, που είναι κάπως πιο λεπτό από τα πιο χοντροκομμένα αστεία: αν μια φίλη ή συνεργάτιδα σου πει ότι θέλει να παρακολουθήσει ένα φεστιβάλ ταινιών με τρανς θεματική, μην πεις “α δεν μ’ αρέσουν αυτά” δείχνοντας απροθυμία να ακούσεις περισσότερα. Υπάρχει η περίπτωση απέναντι σου να έχεις ένα τρανς άτομο, που το σώμα του απλώς δεν το έχει φέρει ακόμη στο coming out. Με την αντίδραση σου αυτή, παρέα με την αρκετά σκοτεινή για την ώρα πραγματικότητα τα trans friendly spaces να είναι για την ώρα σχετικά λίγα, ίσως του περιορίζεις ή και κόβεις την ανάσα που με χρόνια προσωπικής (μάλλον μοναχικής, λόγω της συστημικής τρανσφοβικής βίας) προσπάθειας παλεύει να βρει.
To χιούμορ, το αστείο ή το να κατάφερεις να κάνεις ένα πρόσωπο που αγαπάς να χαμογελάσει είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο. Ας σκεφτούμε μονάχα μήπως το αστείο μας την ίδια στιγμή που το κάνουμε βλάπτει μεγάλες ομάδες ανθρώπων διαφορετικών από εμάς, που συχνά από μικρή ηλικία καταπιέζονται συστηματικά. Το φύλο του άλλου ανθρώπου, η χώρα του άλλου ανθρώπου, τα κιλά του άλλου ανθρώπου, ο σεξουαλικός προσανατολισμός του άλλου ανθρώπου δεν είναι κάτι αστείο. Μπορούμε να βρούμε αστεία που να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Re: Όταν αστειευόμενος λες "σιγα μην κόψω και το πουλί μου" ένας τρανς δίπλα σου μπορει να πληγώνεται...
μου αρέσει στο τέλος που λέει για "μεγάλες ομάδες ανθρώπων", τι μεγάλες, πόσοι είναι οι ανώμαλοι? 1/10000? Ένας στους 1000? Παραπάνω δεν είναι, σιγά τη μεγάλη ομάδα.
Να κόψουμε τα ανέκδοτα για ξανθιες και ποντίους εφόσον αυτοί εκπροσωπόυν όντως μεγάλες ομάδες.
Το αγαπημένο μου όμως είναι το
Να κόψουμε τα ανέκδοτα για ξανθιες και ποντίους εφόσον αυτοί εκπροσωπόυν όντως μεγάλες ομάδες.
Αστείο δεν είναι σίγουρα, είναι τραγικό να υπάρχουν άρρωστοι άνθρωποι που αυτοακρωτηριάζονται για να αυτοπραγματωθούν. Σίγουρα είναι και κατώτερο και παράξενο όπως είναι παράξενο και ανώμαλο να κόψεις το χέρι σου και να βάλεις γατζο γιατί στο κεφάλι σου είσαι πειρατής.Το να κάνει ένας τρανς άνθρωπος επέμβαση στα γενετικά όργανα πολλές φορές είναι (για όσα άτομα το επιθυμούν, δεν κάνουμε, για διάφορους λόγους, όλα τα τρανς άτομα πλήρη ιατρική φυλομετάβαση) το τελευταίο στάδιο σε μια πολύχρονη πορεία προς την αυτοπραγμάτωση, το φως, μια βαθιά ανάσα ώστε να μπορέσει να ζήσει τον εαυτό του πιο αυθεντικά. Δεν είναι κάτι παράξενο, αστείο ή κατώτερο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Re: Όταν αστειευόμενος λες "σιγα μην κόψω και το πουλί μου" ένας τρανς δίπλα σου μπορει να πληγώνεται...
Τα μεγαλύτερα ποσοστά αυτοκτονίας, μετά την "μετάβαση".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
δεν είναι ψυχικά άρρωστοι, απλά έχουν διαταραχή ταυτότητας και δεν αποδέχονται το σώμα τους. Και όταν αυτοκτονούν δεν είναι τρελοί απλά μέσα τους πιστεύουν ότι έιναι ζομπι και αυτοκτονούν για να μεταβούν σε αυτή την κατάσταση.
Έχω μια πολύ καλή τρανσφοβική απάντηση σε αυτό.georgebi έγραψε: 30 Αύγ 2020, 18:54 Ε, αυτό δεν είναι αστείο. Είναι βία. Το να κάνει ένας τρανς άνθρωπος επέμβαση στα γενετικά όργανα πολλές φορές είναι (για όσα άτομα το επιθυμούν, δεν κάνουμε, για διάφορους λόγους, όλα τα τρανς άτομα πλήρη ιατρική φυλομετάβαση) το τελευταίο στάδιο σε μια πολύχρονη πορεία προς την αυτοπραγμάτωση, το φως, μια βαθιά ανάσα ώστε να μπορέσει να ζήσει τον εαυτό του πιο αυθεντικά. Δεν είναι κάτι παράξενο, αστείο ή κατώτερο
Στα αρχίδια μας.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
σκληρός καριόληςklg έγραψε: 30 Αύγ 2020, 19:35Έχω μια πολύ καλή τρανσφοβική απάντηση σε αυτό.georgebi έγραψε: 30 Αύγ 2020, 18:54 Ε, αυτό δεν είναι αστείο. Είναι βία. Το να κάνει ένας τρανς άνθρωπος επέμβαση στα γενετικά όργανα πολλές φορές είναι (για όσα άτομα το επιθυμούν, δεν κάνουμε, για διάφορους λόγους, όλα τα τρανς άτομα πλήρη ιατρική φυλομετάβαση) το τελευταίο στάδιο σε μια πολύχρονη πορεία προς την αυτοπραγμάτωση, το φως, μια βαθιά ανάσα ώστε να μπορέσει να ζήσει τον εαυτό του πιο αυθεντικά. Δεν είναι κάτι παράξενο, αστείο ή κατώτερο
Στα αρχίδια μας.
Γιατί τους βρίζεις τους ανθρώπους ρε γύφτο;Lord Brum έγραψε: 30 Αύγ 2020, 19:14 μου αρέσει στο τέλος που λέει για "μεγάλες ομάδες ανθρώπων", τι μεγάλες, πόσοι είναι οι ανώμαλοι? 1/10000? Ένας στους 1000? Παραπάνω δεν είναι, σιγά τη μεγάλη ομάδα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
γιατί θεωρείς τους γύφτους κάτι αρνητικό και το χρησιμοποιείς ως προσβολή? Μήπως είσαι ρομοφοβικός?Χαοτικός έγραψε: 30 Αύγ 2020, 19:35Γιατί τους βρίζεις τους ανθρώπους ρε γύφτο;Lord Brum έγραψε: 30 Αύγ 2020, 19:14 μου αρέσει στο τέλος που λέει για "μεγάλες ομάδες ανθρώπων", τι μεγάλες, πόσοι είναι οι ανώμαλοι? 1/10000? Ένας στους 1000? Παραπάνω δεν είναι, σιγά τη μεγάλη ομάδα.
Και αδερφή σας έχω πει και πουστρόνια.Lord Brum έγραψε: 30 Αύγ 2020, 19:37γιατί θεωρείς τους γύφτους κάτι αρνητικό και το χρησιμοποιείς ως προσβολή? Μήπως είσαι ρομοφοβικός?Χαοτικός έγραψε: 30 Αύγ 2020, 19:35Γιατί τους βρίζεις τους ανθρώπους ρε γύφτο;Lord Brum έγραψε: 30 Αύγ 2020, 19:14 μου αρέσει στο τέλος που λέει για "μεγάλες ομάδες ανθρώπων", τι μεγάλες, πόσοι είναι οι ανώμαλοι? 1/10000? Ένας στους 1000? Παραπάνω δεν είναι, σιγά τη μεγάλη ομάδα.
o πληθυντικός σε μάρανε.
Τελικά τον έκοψες ή το σκέφτεσαι ακόμα?
Εντάξει μιλάμε για κλινικό attention-whoreλίκι, το να θεωρείς τη φράση 'δεν θα κόψει και το πουλί του', από cis άντρα σε cis άντρα (που το ότι πρέπει να γράψω το cis, μου δημιουργεί physical πόνο) ως προσωπική επίθεση στο 0.0045% του πληθυσμού που για οποιοδήποτε λόγο το έκανε χειρουργικά.Lord Brum έγραψε: 30 Αύγ 2020, 19:35σκληρός καριόληςklg έγραψε: 30 Αύγ 2020, 19:35Έχω μια πολύ καλή τρανσφοβική απάντηση σε αυτό.georgebi έγραψε: 30 Αύγ 2020, 18:54 Ε, αυτό δεν είναι αστείο. Είναι βία. Το να κάνει ένας τρανς άνθρωπος επέμβαση στα γενετικά όργανα πολλές φορές είναι (για όσα άτομα το επιθυμούν, δεν κάνουμε, για διάφορους λόγους, όλα τα τρανς άτομα πλήρη ιατρική φυλομετάβαση) το τελευταίο στάδιο σε μια πολύχρονη πορεία προς την αυτοπραγμάτωση, το φως, μια βαθιά ανάσα ώστε να μπορέσει να ζήσει τον εαυτό του πιο αυθεντικά. Δεν είναι κάτι παράξενο, αστείο ή κατώτερο
Στα αρχίδια μας.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Το "στα @@ μου" προσβάλει περισότερους ανθρώπους που έχουν μόνο ένα @ για οποιοδήποτε λόγο παρά τραβέλια.klg έγραψε: 30 Αύγ 2020, 19:47Εντάξει μιλάμε για κλινικό attention-whoreλίκι, το να θεωρείς τη φράση 'δεν θα κόψει και το πουλί του', από cis άντρα σε cis άντρα (που το ότι πρέπει να γράψω το cis, μου δημιουργεί physical πόνο) ως προσωπική επίθεση στο 0.0045% του πληθυσμού που για οποιοδήποτε λόγο το έκανε χειρουργικά.
Lord Brum έγραψε: 30 Αύγ 2020, 19:45o πληθυντικός σε μάρανε.
Τελικά τον έκοψες ή το σκέφτεσαι ακόμα?
Πληθυντικός αφού αναφέρομαι σε πολλούς ρε Κουσκουμπέκο. Εννοώ τους δεξιοί.
Η γενικευση και το τσουβάλιασμα είναι ίδιον του φασισμού, να την προσέξεις την φασίζουσα τάση να βάζεις ανθρώπους σε κουτάκιαΧαοτικός έγραψε: 30 Αύγ 2020, 20:39
Πληθυντικός αφού αναφέρομαι σε πολλούς ρε Κουσκουμπέκο. Εννοώ τους δεξιοί.![]()
Lord Brum έγραψε: 30 Αύγ 2020, 20:41Η γενικευση και το τσουβάλιασμα είναι ίδιον του φασισμού, να την προσέξεις την φασίζουσα τάση να βάζεις ανθρώπους σε κουτάκια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AOC
-
- 11 Απαντήσεις