!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Ξέρει κανείς αν τα κίνητρα των διαδηλωτών σε άλλες χώρες έχουν κομματικά ελατήρια ή οφείλονται σε ψεκασμένες θεωρίες που διακινούνται εκεί;
Για Ευρώπη ρωτάω, όχι Αμερική
- Otto Weininger
Με δεύτερο ποστ στα καπακια επιβεβαίωσες την ασχετοσύνη σου.Arisvilla έγραψε: 30 Αύγ 2020, 01:05Δεν σχολίασες αυτό του Σύψα για το ενδεχόμενο να ξανακλείσουν τα σχολεία τον Γενάρη. Δεν ενημερώθηκε οτι θα έχουμε τον Γενάρη 700 χιλιάδες δόσεις του εμβολίου?Otto Weininger έγραψε: 29 Αύγ 2020, 23:39Δεν είναι κακό να είσαι άσχετος. Δεν είναι κακό να λες μια άποψη και να εκφράζεις απορίες.Arisvilla έγραψε: 29 Αύγ 2020, 23:10 Εχουν χάσει την μπάλα οι "ειδικοί" Αλλα λέει για τα σχολεία ο Μαγιορκίνης, άλλα ο Δερμιτζάκης, άλλα ο Σύψας. Ξέρουν βέβαια και οι τρεις τους οτι με το άνοιγμα των σχολείων θα έχουμε πάλι αύξηση κρουσμάτων. Δεν μπορεί να μην το ξέρουν, στο Ισραήλ το δεύτερο κύμα από τα σχολεία προήλθε. Αλλά υπάρχει πολιτική απόφαση να ανοίξουν τα σχολεία. Το θέμα είναι οτι η κυβέρνηση της αχρηστείας ενώ είχε ένα τετράμηνο σχεδόν να προετοιμαστεί δεν έκανε τίποτε και έτσι πετάει μια μάσκα δια πάσαν νόσον και νομίζει οτι θα κρυφτούν οι ευθύνες της. Τώρα ο Σύψας λεει οτι τον Ιανουάριο πιθανόν να ξανακλείσουν τα σχολεία. Δεν θα έχουμε τότε 700 χιλιάδες δόσεις του εμβολίου? Ετσι είπε ο προιστάμενος του ο Βασιλάκης ο Κικίλιας. Από την άλλη ο Μαγιορκίνης λεει οτι από τον Οκτώβρη η μεταδοτικότητα θα αυξηθεί 10 φορές. Και εσείς τι κάνετε για αυτό Γκίκα? Ανοίγετε τα σχολεία με μόνο μέτρο τη μάσκα? Δηλαδή τα 200 κρούσματα την ημέρα από τον Οκτώβρη πόσα θα γίνουν?
Κακό είναι να είσαι άσχετος και ταυτόχρονα να μας τα έχεις κάνει ζεπελιν ενώ μάλιστα αναφέρεις τους ειδικούς ως "ειδικούς".
Ρωτα λοιπόν. Μην γράφεις κατεβατά και αναθέματα όντας άσχετος
Βρες άλλο θέμα να ασχοληθείς.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αφού έχει και η γρίπη ασυμπτωματικους, και η θνησιμότητα μετριέται από εκείνους που αναφέρουν συμπτώματα, δε σημαίνει πως η γρίπη είναι ακόμα πιο ακίνδυνη και ο κορωνοϊός πιο επικίνδυνος;hellegennes έγραψε: 30 Αύγ 2020, 01:02Αν και ήδη απάντησα, να προσθέσω τι λέει ο ίδιος ο ΕΟΔΥ επί λέξει:nrg έγραψε: 29 Αύγ 2020, 19:53Πως γίνεται αυτό;hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2020, 19:01 Όχι, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να αρνείσαι τα επίσημα στοιχεία. Συνιστά παραπληροφόρηση και είναι ποινικό αδίκημα. Οι νεκροί της γρίπης, πάντα σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, έχουν ξεπεράσει και τις 4 χιλιάδες κάποιες χρονιές.
Δηλαδή ο άλλος είναι του θανατά λίγο πριν ξεψυχήσει, με υψηλό πυρετό και αρνούνται να τον πάνε στο νοσοκομείο;
Ή ακόμα και αν το πάνε δεν του κάνουν αιματολογικές για να βρούμε από τι ακριβώς αρρώστησε και έχει υψηλό πυρετό;
(δεδομένου ότι ο έλεγχος για γρίπη είναι εύκολος και φθηνός)
Πιστεύω ότι αυτό απαντά πλήρως στην απορία σου.Όπως είναι ευρύτερα γνωστό (και συστηματικά τονίζεται από τον ΕΟΔΥ), ο εργαστηριακός έλεγχος για γρίπη στην κλινική πράξη γίνεται –και δεν είναι δυνατόν παρά να γίνεται– σε μέρος μόνο των περιστατικών γρίπης. Αυτό συμβαίνει, τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς, επειδή α/ συχνά η επιβεβαίωση ή μη της διάγνωσης γρίπης δεν αλλάζει την κλινική αντιμετώπιση του ασθενούς, β/ η συμπτωματολογία της γρίπης μπορεί να είναι άτυπη, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις δεν τίθεται καν η υποψία γρίπης, ειδικά όταν ο ιός προκαλεί επιδείνωση προϋπάρχοντος χρόνιου νοσήματος, γ/ ο αριθμός των κρουσμάτων εποχικής γρίπης είναι πολύ μεγάλος (έχει εκτιμηθεί ότι κάθε χρόνο μπορεί να προσβάλλεται 5–15% του πληθυσμού). Συνεπώς οι θάνατοι με εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη δεν αποτελούν παρά μέρος μόνο του συνόλου της θνησιμότητας που προκαλεί η γρίπη στον πληθυσμό, ενώ μεγάλο μέρος των θανάτων που σχετίζονται με τη γρίπη καταγράφονται ως θάνατοι από άλλες αιτίες (π.χ. έμφραγμα μυοκαρδίου, πνευμονία κλπ.).
Τα τονισμένα είναι τονισμένα από μένα. Ένα απ' αυτά λέει για το σύνολο των συμπτωματικών κρουσμάτων, που μπορεί να είναι 5-15% του πληθυσμού. Σε κακές χρονιές μπορεί να είναι και σημαντικά περισσότερο. Υπόψη ότι 5-15% του πληθυσμού με δείκτη θνητότητας 0,1-0,2%, που έχει η γρίπη, είναι 500-3000 άτομα. Ο μέσος όρος είναι περίπου 1400 (10% του πληθυσμού με θνητότητα 0,13%*).
Κι επειδή κάπου ειπώθηκε από τον arisvilla ότι η γρίπη δεν έχει ασυμπτωματικούς και δεν μεταδίδεται από ασυμπτωματικούς, πάλι από τον ΕΟΔΥ:
Αυτό για το ότι και καλά η γρίπη σε ρίχνει απαραιτήτως στο κρεβάτι και έτσι δεν είσαι κίνδυνος για τους άλλους (μάλλον οι 1000-2000 που πεθαίνουν θα είναι από μάτι).Οι περισσότεροι άνθρωποι που “κολλούν” τη γρίπη δεν εμφανίζουν συμπτώματα, ενώ άλλοι αρρωσταίνουν ελαφρά και μένουν σπίτι ή συνεχίζουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες.
* μέση τιμή θνητότητας συμπτωματικών (IFR) από τα στοιχεία του CDC.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
δεν υπάρχει διαφορά, ο ψεκασμός είναι πολιτικό κίνημα και όχι απλά κάποιοι γραφικοί που πιστεύουν ό,τι τους καπνίσει. Δηλαδή προφανέστατα αυτά που πιστεύουν είναι κουκουρούκου αλλά μόνο με την ίδια έννοια που είναι κουκουρούκου ξερωγω το δόγμα της τριαδικότητας.ST48410 έγραψε: 30 Αύγ 2020, 12:02 Ξέρει κανείς αν τα κίνητρα των διαδηλωτών σε άλλες χώρες έχουν κομματικά ελατήρια ή οφείλονται σε ψεκασμένες θεωρίες που διακινούνται εκεί;
- hellegennes
Η θνητότητα μετριέται από αυτούς που προσβάλλονται (IFR) και υπολογίζεται ο αριθμός τους βάσει μοντέλων. Το σύνολο των ασυμπτωματικών της γρίπης μπορεί να είναι κάποιος πολύ μεγαλύτερος αριθμός, που να αντιστοιχεί σε 30%+ του πληθυσμού. Η θνητότητα της γρίπης είναι 0,05-0,2% ανάλογα την χώρα και το έτος. Η τιμή που ανέφερα ήταν 0,13% και βασίζεται στα στοιχεία του CDC της τελευταίας δεκαετίας. Αυτό το νούμερο είναι που αντιστοιχίζεται στο 5-15% του πληθυσμού. Η αντίστοιχη τιμή του κορωνοϊού είναι 0,5-1%, δηλαδή είναι 5-10 φορές πιο θανατηφόρος, τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2020, 12:05 Αφού έχει και η γρίπη ασυμπτωματικους, και η θνησιμότητα μετριέται από εκείνους που αναφέρουν συμπτώματα, δε σημαίνει πως η γρίπη είναι ακόμα πιο ακίνδυνη και ο κορωνοϊός πιο επικίνδυνος;![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μπορεί να φταίνε και τίποτε μαλάκες που συνωστίζονται και έχουν γαμηθεί να πηγαίνουν διακοπές γιατί έχουν το μαγικό προστατευτικό ξόρκι που ονόμασαν μάσκα και άρα δεν τους πιάνει και δεν μεταδίδουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το σύνολο των ασυμπτωματικών της γρίπης μπορεί να είναι κάποιος πολύ μεγαλύτερος αριθμός, που να αντιστοιχεί σε 30%+ του πληθυσμού
Στη σημερινή του κρίση ο φίλος Χελληγενής μπερδεύει την έννοια "ασυμπτωματικός" (=δεν έχει τον παραμικρό πονοκέφαλο) με την έννοια "δεν αναζητά ιατρική βοήθεια".
Ας δούμε τώρα πόσοι είναι στ' αλήθεια οι ασυμπτωματικοί:
Most point estimates from studies of outbreak investigations fell in the range 4%–28% with low heterogeneity (I2=0%) with a pooled mean of 16% (95% CI: 13%, 19%). Estimates from the studies conducted across epidemics without adjustment were very heterogeneous (point estimates 0%–100%; I2=97%), while estimates from studies that adjusted for background illnesses were more consistent with point estimates in the range 65%–85% and moderate heterogeneity (I2=58%).
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4586318/
που σημαίνει ότι οι ασυμπτωματικοί της γρίπης δεν είναι πολλαπλάσιοι των συμπτωματικών. Όχι, δεν είναι καθόλου συνηθισμένο να έχεις γρίπη χωρίς συμπτώματα. Ούτε είναι συνηθισμένο να τη μεταδίδεις χωρίς συμπτώματα. Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν υπάρχουν "εκατομμύρια ασυμπτωματικών" της γρίπης.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πολτιικα πιστεύω ακροδεξιες ομάδες θα είναι περισσότερο φανατικές, ωστόσο θα συμμετέχουν πολίτες πέρα από κάθε πολιτική τοποθέτηση, γιατί δνε είναι ντε και καλά όλοι συνομωσιολογοι. Πολλοί θεωρούν υπερβολικά τα μέτρα, πως είναι αυταρχικα, πως καταστρέφουν την οικονομία, υπάρχουν διχογνωμίες μεταξύ επιστημόνων όπως και εδώ, κλπ. Το να θεωρείς ντε και καλά ψεκασμενοι κάποιον που αμφισβητήσει την κρατική επιβολή μέσω τις θέσεις κάποιων επιστημόνων, είναι μια επίσης ψεκασμενη θέση από την πλευρά της εξουσιολαγνιας. Προσωπικά αν μου επιβάλουν πως πρέπει να φοράω μάσκα όταν περπατάω ξέρω γω στο Ίλιον μεσημεριατικα που βλέπεις 10 ανθρώπους τη μία ώρα και να φοβάμαι μη με δει κάνας μπάτσος και μου χώσει πρόστιμο, θα κατέβαινα κι εγώ άνετα. Μην ξεχνάμε άλλωστε και τα κανάλια εδώ που δείχνανε 20 άτομα σε βάθος χιλιομέτρων στην παραλία και λέγαν θα πέθανουμε όλοι. Ιτ τεικς του του τανγκο.ST48410 έγραψε: 30 Αύγ 2020, 12:02 Ξέρει κανείς αν τα κίνητρα των διαδηλωτών σε άλλες χώρες έχουν κομματικά ελατήρια ή οφείλονται σε ψεκασμένες θεωρίες που διακινούνται εκεί;
- Dwarven Blacksmith
Όλα αυτά διαψεύδονται από το ότι όντως πάνε στην πορεία να κινδυνεύσουν, άρα είναι απλά ψεκασμένοι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2020, 13:19Πολτιικα πιστεύω ακροδεξιες ομάδες θα είναι περισσότερο φανατικές, ωστόσο θα συμμετέχουν πολίτες πέρα από κάθε πολιτική τοποθέτηση, γιατί δνε είναι ντε και καλά όλοι συνομωσιολογοι. Πολλοί θεωρούν υπερβολικά τα μέτρα, πως είναι αυταρχικα, πως καταστρέφουν την οικονομία, υπάρχουν διχογνωμίες μεταξύ επιστημόνων όπως και εδώ, κλπ. Το να θεωρείς ντε και καλά ψεκασμενοι κάποιον που αμφισβητήσει την κρατική επιβολή μέσω τις θέσεις κάποιων επιστημόνων, είναι μια επίσης ψεκασμενη θέση από την πλευρά της εξουσιολαγνιας. Προσωπικά αν μου επιβάλουν πως πρέπει να φοράω μάσκα όταν περπατάω ξέρω γω στο Ίλιον μεσημεριατικα που βλέπεις 10 ανθρώπους τη μία ώρα και να φοβάμαι μη με δει κάνας μπάτσος και μου χώσει πρόστιμο, θα κατέβαινα κι εγώ άνετα. Μην ξεχνάμε άλλωστε και τα κανάλια εδώ που δείχνανε 20 άτομα σε βάθος χιλιομέτρων στην παραλία και λέγαν θα πέθανουμε όλοι. Ιτ τεικς του του τανγκο.ST48410 έγραψε: 30 Αύγ 2020, 12:02 Ξέρει κανείς αν τα κίνητρα των διαδηλωτών σε άλλες χώρες έχουν κομματικά ελατήρια ή οφείλονται σε ψεκασμένες θεωρίες που διακινούνται εκεί;
Ας επαναλάβω για άλλη μια σελίδα την ερώτησή μου η οποία φυσικά έμεινε αναπάντητη:
Για ποιο λόγο σας έχει πιάσει όλους εσάς τους αρνητες εμμονή ειδικά με τη γρίπη; Γιατί αναφέρετε συνέχεια τη γρίπη από όλες τις χιλιάδες άλλες ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ μεταδοτικές ασθένειες σαν αυτή ειδικά που θα έπρεπε να καθοδηγεί την αντιμετώπιση του sars-cov-2; Γιατί όχι τον έρπητα ή τα κονδυλωματα ή την ήπατιτιδα ή την ιογενή μηνιγγιτιδα ή οτιδήποτε άλλο; Είναι κάποιου είδους ψυχοπαθεια;
Για ποιο λόγο σας έχει πιάσει όλους εσάς τους αρνητες εμμονή ειδικά με τη γρίπη; Γιατί αναφέρετε συνέχεια τη γρίπη από όλες τις χιλιάδες άλλες ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ μεταδοτικές ασθένειες σαν αυτή ειδικά που θα έπρεπε να καθοδηγεί την αντιμετώπιση του sars-cov-2; Γιατί όχι τον έρπητα ή τα κονδυλωματα ή την ήπατιτιδα ή την ιογενή μηνιγγιτιδα ή οτιδήποτε άλλο; Είναι κάποιου είδους ψυχοπαθεια;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πορείες πάντως συνεχίζονται να γίνονται στις ΗΠΑ, στη Λευκορωσία, κλπ. Δεν έχουν απαγορευτεί γενικώς. Προφανώς θεωρούν πως είναι σημαντικό το ζήτημα για να πάρουν το οποιο "ρίσκο". Στην Ελλάδα πάντως ούτε έχουμε πορείες, και η πιο σημαντική διαμαρτυρία είναι για τα παιδιά που φοράνε μάσκες, κατι που έχει βάση. Όταν αρχίσεις και κυνηγάς ποινικά ανθρώπους για απόψεις τους, καταλαβαίνεις πως στη Ελλάδα το θέμα δεν είναι ακόμα το ψεκασμα, αλλά η τρομοχουντολαγνια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Αύγ 2020, 13:23Όλα αυτά διαψεύδονται από το ότι όντως πάνε στην πορεία να κινδυνεύσουν, άρα είναι απλά ψεκασμένοι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2020, 13:19Πολτιικα πιστεύω ακροδεξιες ομάδες θα είναι περισσότερο φανατικές, ωστόσο θα συμμετέχουν πολίτες πέρα από κάθε πολιτική τοποθέτηση, γιατί δνε είναι ντε και καλά όλοι συνομωσιολογοι. Πολλοί θεωρούν υπερβολικά τα μέτρα, πως είναι αυταρχικα, πως καταστρέφουν την οικονομία, υπάρχουν διχογνωμίες μεταξύ επιστημόνων όπως και εδώ, κλπ. Το να θεωρείς ντε και καλά ψεκασμενοι κάποιον που αμφισβητήσει την κρατική επιβολή μέσω τις θέσεις κάποιων επιστημόνων, είναι μια επίσης ψεκασμενη θέση από την πλευρά της εξουσιολαγνιας. Προσωπικά αν μου επιβάλουν πως πρέπει να φοράω μάσκα όταν περπατάω ξέρω γω στο Ίλιον μεσημεριατικα που βλέπεις 10 ανθρώπους τη μία ώρα και να φοβάμαι μη με δει κάνας μπάτσος και μου χώσει πρόστιμο, θα κατέβαινα κι εγώ άνετα. Μην ξεχνάμε άλλωστε και τα κανάλια εδώ που δείχνανε 20 άτομα σε βάθος χιλιομέτρων στην παραλία και λέγαν θα πέθανουμε όλοι. Ιτ τεικς του του τανγκο.ST48410 έγραψε: 30 Αύγ 2020, 12:02 Ξέρει κανείς αν τα κίνητρα των διαδηλωτών σε άλλες χώρες έχουν κομματικά ελατήρια ή οφείλονται σε ψεκασμένες θεωρίες που διακινούνται εκεί;
- hellegennes
Αρχιδιές του foscilis. Καθόλου δεν σημαίνει αυτό. Η αλήθεια από τον ΕΟΔΥ:foscilis έγραψε: 30 Αύγ 2020, 13:18Το σύνολο των ασυμπτωματικών της γρίπης μπορεί να είναι κάποιος πολύ μεγαλύτερος αριθμός, που να αντιστοιχεί σε 30%+ του πληθυσμού
Στη σημερινή του κρίση ο φίλος Χελληγενής μπερδεύει την έννοια "ασυμπτωματικός" (=δεν έχει τον παραμικρό πονοκέφαλο) με την έννοια "δεν αναζητά ιατρική βοήθεια".
Most point estimates from studies of outbreak investigations fell in the range 4%–28% with low heterogeneity (I2=0%) with a pooled mean of 16% (95% CI: 13%, 19%). Estimates from the studies conducted across epidemics without adjustment were very heterogeneous (point estimates 0%–100%; I2=97%), while estimates from studies that adjusted for background illnesses were more consistent with point estimates in the range 65%–85% and moderate heterogeneity (I2=58%).
που σημαίνει ότι οι ασυμπτωματικοί της γρίπης δεν είναι πολλαπλάσιοι των συμπτωματικών. Όχι, δεν είναι καθόλου συνηθισμένο να έχεις γρίπη χωρίς συμπτώματα. Ούτε είναι συνηθισμένο να τη μεταδίδεις χωρίς συμπτώματα. Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν υπάρχουν "εκατομμύρια ασυμπτωματικών" της γρίπης.
Ε, βούλωσ' το.Οι περισσότεροι άνθρωποι που “κολλούν” τη γρίπη δεν εμφανίζουν συμπτώματα, ενώ άλλοι αρρωσταίνουν ελαφρά και μένουν σπίτι ή συνεχίζουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Για τους λογικούς ανθρώπους είναι προφανές ότι διαφορετικοί ιοί έχουν διαφορετικές παραμέτρους και διαφορετικά πρωτόκολλα αντιμετώπισης. Όταν βρίσκουν κρούσμα ιογενούς μηνιγγίτιδας σε ένα σχολείο κλείνει όλο το σχολείο για αρκετες μέρες. Περιέργως κανένας τραμπικός ή Χελλεγενικός δεν πετάγεται να μας εξηγήσει ότι αυτό είναι πολιτική απόφαση και υπερβολή γιατί πριν 10 χρόνια διάβασε για τη γρίπη ότι η γρίπη το ένα και η γρίπη το άλλο γρίπηγρίπηγρίπη.
Για κάποιο λόγο που με ενδιαφέρει πολύ να μάθω στα πλαίσια της εικοσαετούς με ενασχόλησης με τη σκορδοκαϊλα στο ιντερνετ, ο sars-cov-2 τους φαίνεται τρομερά συγκρίσιμος. Οι αρμόδιοι επιδημιολόγοι σταμάτησαν κάθε αναλογια με τη γρίπη γύρω στην εβδομάδα δυόμιση, το λαγουδάκι-Χελληγένης με τη μπαταρία Ντούρασελ επιμένει κι επιμένει κι επιμένει, παρέα με όλο το ψεκασμενάτο του πλανήτη.
Για κάποιο λόγο που με ενδιαφέρει πολύ να μάθω στα πλαίσια της εικοσαετούς με ενασχόλησης με τη σκορδοκαϊλα στο ιντερνετ, ο sars-cov-2 τους φαίνεται τρομερά συγκρίσιμος. Οι αρμόδιοι επιδημιολόγοι σταμάτησαν κάθε αναλογια με τη γρίπη γύρω στην εβδομάδα δυόμιση, το λαγουδάκι-Χελληγένης με τη μπαταρία Ντούρασελ επιμένει κι επιμένει κι επιμένει, παρέα με όλο το ψεκασμενάτο του πλανήτη.
hellegennes έγραψε: 30 Αύγ 2020, 13:32Αρχιδιές του foscilis. Καθόλου δεν σημαίνει αυτό. Η αλήθεια από τον ΕΟΔΥ:foscilis έγραψε: 30 Αύγ 2020, 13:18Το σύνολο των ασυμπτωματικών της γρίπης μπορεί να είναι κάποιος πολύ μεγαλύτερος αριθμός, που να αντιστοιχεί σε 30%+ του πληθυσμού
Ε, βούλωσ' το.Οι περισσότεροι άνθρωποι που “κολλούν” τη γρίπη δεν εμφανίζουν συμπτώματα, ενώ άλλοι αρρωσταίνουν ελαφρά και μένουν σπίτι ή συνεχίζουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες.
foscilis έγραψε: 30 Αύγ 2020, 13:25 Ας επαναλάβω για άλλη μια σελίδα την ερώτησή μου η οποία φυσικά έμεινε αναπάντητη:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-
- 1 Απαντήσεις