!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απόπειρα δολοφονίας εναντίον μου
Re: Απόπειρα δολοφονίας εναντίον μου
Νταξ, μπορεί να μην ήτανε ρομά τελικά, μπορεί νάτανε τίπτα γιουφτ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ρε μλκ, αν ήταν ρομά, δεν θα έβρισκε ούτε τα καθίσματα. Ξεκόλλα
Δεν ήταν γκομενος μουΧαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2020, 22:21Στην παράθεση λέει η Δαναΐτσα ότι ήταν με τον γκόμενο σε αμάξι και κάποιος πυροβόλαγε για ν φύγουν. και το παίζω τώρα ότι εγώ έκανα κάτι τέτοιο και την ρωτάω το χρώμα για να δω αν ήταν αυτή. Εσύ απάντησες βιαστικά για το δικό σου αμάξι.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Να, αυτό τώρα το σχόλιο δεν είναι λίγο ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ;
.
.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ηλεκτροκόλληση στα μπουλόνια και γράψε σε κάθε ζάντα " καλό ε;" 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
θα του σκίσει το λάστιχο και θα του γράψει, "ναι, τέλειο"enterprise-psi έγραψε: 29 Αύγ 2020, 22:42 Ηλεκτροκόλληση στα μπουλόνια και γράψε σε κάθε ζάντα " καλό ε;"![]()
Μαλακίες το πιο πιθανόν το βλέπουν χωρίς πινακίδες και σου βγάζουν επίτηδες τα μπουλόνια για να πας στην αστυνομία και να την φας μόνος σου στον κώλο.
Πρέπει να μάθει να γράφει πρώτα.enaon έγραψε: 29 Αύγ 2020, 22:44θα του σκίσει το λάστιχο και θα του γράψει, "ναι, τέλειο"enterprise-psi έγραψε: 29 Αύγ 2020, 22:42 Ηλεκτροκόλληση στα μπουλόνια και γράψε σε κάθε ζάντα " καλό ε;"![]()
![]()
.
.
Λοιπόν για να μαθαίνεις και να προσεγγίσεις την ιδεολογία την ορθή. Δεν είναι ρατσισμός αυτό. Ούτε να τον πεις γύφτο. Ούτε το να τσιλιάρεσαι άμα βλέπεις να γυροφέρνουν το μαγαζί σου.
Είναι να επιτίθεσαι πρώτος από μόνς σου, εκεί που ο άλλος είναι αμέριμνος. Παράδειγμα το μαχαίρωμα στην πλάτη ενός ποδηλάτη πακιστανού στα Πετράλωνα. Είναι να φωνάξεις πιο έντονα στο γυφτάκι για να κάνει χώρο να περάσεις που έχει γυρισμένη πλάτη/ Πιο έντονα λέω αλλά δεν είναι η ένταση. Είναι η διάθεση που θα το κάνεις.
Αυτά είναι τα απλά
Θα σου πως και για τα προχωρημένα εν καιρώ κι αφού χτίζουμε σιγά σιγά την ταξική και κυρίως την αντιεξουσιαστική συνείδηση. (έχει όμως σεξουαλικά πράγματα μέσα. έτσι για να ξέρεις περί τίνος πρόκειται)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Tιποτα παιδακια θα παιζουν τους μηχανικους,ειμαι σιγουρος οτι το χεις παρατησει μεσα στη μπιχλα,ε το περασαν για τελειωμενη υποθεση
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
πιο πριν πρέπει να διαβάσει το "Καλό ε;"sys3x έγραψε: 29 Αύγ 2020, 22:46Πρέπει να μάθει να γράφει πρώτα.enaon έγραψε: 29 Αύγ 2020, 22:44θα του σκίσει το λάστιχο και θα του γράψει, "ναι, τέλειο"enterprise-psi έγραψε: 29 Αύγ 2020, 22:42 Ηλεκτροκόλληση στα μπουλόνια και γράψε σε κάθε ζάντα " καλό ε;"![]()
![]()
![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Μμμ, τι λες καλέ;Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2020, 22:46Λοιπόν για να μαθαίνεις και να προσεγγίσεις την ιδεολογία την ορθή. Δεν είναι ρατσισμός αυτό. Ούτε να τον πεις γύφτο. Ούτε το να τσιλιάρεσαι άμα βλέπεις να γυροφέρνουν το μαγαζί σου.
Είναι να επιτίθεσαι πρώτος από μόνς σου, εκεί που ο άλλος είναι αμέριμνος. Παράδειγμα το μαχαίρωμα στην πλάτη ενός ποδηλάτη πακιστανού στα Πετράλωνα. Είναι να φωνάξεις πιο έντονα στο γυφτάκι για να κάνει χώρο να περάσεις που έχει γυρισμένη πλάτη/ Πιο έντονα λέω αλλά δεν είναι η ένταση. Είναι η διάθεση που θα το κάνεις.
Αυτά είναι τα απλά
Θα σου πως και για τα προχωρημένα εν καιρώ κι αφού χτίζουμε σιγά σιγά την ταξική και κυρίως την αντιεξουσιαστική συνείδηση. (έχει όμως σεξουαλικά πράγματα μέσα. έτσι για να ξέρεις περί τίνος πρόκειται)
Εμείς στο χωριό κι αυτά που λες ρατσιστικά τα λέμε.
.
.
Αλλά αυτά πάνε μαζί, οπότε φακ γιου.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές