!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;
Το ερώτημα είναι αν είναι υπερεκτιμημένη ηδονή γενικότερα ή σε σχέση με το χρήμα εξουσία;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Όταν λες για κάτι οτι είναι υπερεκτιμημένο το συγκρίνεις με κάτι άλλο. Μοιραίο είναι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αυτο ειναι βαθυ και πολυ, πολύ σωστό.Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 11:02 Όταν λες για κάτι οτι είναι υπερεκτιμημένο το συγκρίνεις με κάτι άλλο. Μοιραίο είναι.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Cecily Anne
Ή οταν δεν μπορεις να καλύψεις τις βασικές ανάγκες σου. Στέγαση-τροφή-νερό κλπ.enterprise-psi έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 10:05 Το σεξ σε δεύτερη μοίρα, μόνο όταν δεν σου κάθεται καμία. ή κανένας, δεν κρίνω. nohomo.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Εγώ νομίζω οτι η ερώτηση της Νάιδα ισχύει
Δεν είναι ανάγκη να συγκρίνεις κάτι με κάτι άλλο για να πεις αν είναι υπερεκτιμημένο ή όχι
Όσον αφορά το σεξ, προσωπική γνώμη, όπως και για κάθε πηγή ηδονής, κάθε κυνήγι ηδονής είναι παγίδα άρα θα μπορούσε να συνεπάγεται οτι το κυνήγι του σεξ είναι αυτό που λέμε υπερεκτίμησή του.
Δεν είναι ανάγκη να συγκρίνεις κάτι με κάτι άλλο για να πεις αν είναι υπερεκτιμημένο ή όχι
Όσον αφορά το σεξ, προσωπική γνώμη, όπως και για κάθε πηγή ηδονής, κάθε κυνήγι ηδονής είναι παγίδα άρα θα μπορούσε να συνεπάγεται οτι το κυνήγι του σεξ είναι αυτό που λέμε υπερεκτίμησή του.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Διαφωνώ κάθετα. Αν κατσεις να το σκεφτεις θα δεις οτι οποιαδήποτε τετοιου ειδους κριση είναι στην ουσια σύγκριση - δεν υπάρχει αφ'εαυτης και αυτονομη χωρις reference σε κατι αλλο.Δεν είναι ανάγκη να συγκρίνεις κάτι με κάτι άλλο για να πεις αν είναι υπερεκτιμημένο ή όχι
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Προσωπικά θα έβαζα πρώτο στην ιεραρχία το τίλιο/χαμομήλι, αλλά κι αυτό υγρά, μπρίκια/μυρωδιές, μπλιαχ.vantono έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 10:12αντικειμενικά ναι ειναι λιγο σίχαμα. Υγρά, γλίτσες, σάλια, ιδρώτες, μελανιές κτλNameless Ghoul έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 10:05Ναι φυσικά.Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 09:59 Το είχαμε ανοίξει και στο παλιό.
Αφορμή στάθηκε η σκέψη του Άγιου, οτι όταν κάποιος ανακαλύψει την ηδονή της εξουσίας και του χρήματος, τότε ρίχνει το σεξ σε δεύτερη μοίρα.
Συμφωνείτε;
Επίσης να μην ξεχνάμε ότι είναι γελοία, σιχαμερή και αηδιαστική διαδικασία ("κλατς-κλουτς, κλιτς-κλατς, χλατς-πλατς")
Πάνος Σκουρλέτης
Εγώ μιλάω αναφορικά με τον τίτλο του νήματος.Yochanan έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 11:20Διαφωνώ κάθετα. Αν κατσεις να το σκεφτεις θα δεις οτι οποιαδήποτε τετοιου ειδους κριση είναι στην ουσια σύγκριση - δεν υπάρχει αφ'εαυτης και αυτονομη χωρις reference σε κατι αλλο.Δεν είναι ανάγκη να συγκρίνεις κάτι με κάτι άλλο για να πεις αν είναι υπερεκτιμημένο ή όχι
Αυτό έχει να κάνει με την αξιολόγηση μιας συγκεκριμένης ηδονής, ασχέτως εαν υπάρχουν άλλες δέκα πηγές ηδονής παραδίπλα
Παρακάτω που τοποθετεί ο Ερμής τον προβληματισμό του σε άλλο πλαίσιο (συγκρίνοντάς το δηλαδή εν σχέσει με άλλες ηδονές) καταλήγει διαφορετικό πράγμα
-
νύχτα
εννοείται λουλουδάκια μου
οι ηδονές ΠΡΙΝ το σεξ είναι ο,τι αξίζει σ αυτή τη ζωή
Όπου, να σημειώσω οτι οι άλλες ηδονές που αναφέρονται (χρήμα/εξουσία) είναι και άλλης κατηγορίας
Το σεξ είναι πρωτίστως μια ανάγκη στα βιολογικά πλαίσια του ανθρώπου
Το σεξ είναι πρωτίστως μια ανάγκη στα βιολογικά πλαίσια του ανθρώπου
- Cecily Anne
Περίμενε. Ποντάρουμε στο γδύσιμο ή στο φλερτ; Ή στα μέχρι 3d base?νύχτα έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 11:24 εννοείται λουλουδάκια μου
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μα οταν μιλάς για υπερεκτιμημένο ή υποτιμημένο μοιραία είναι συγκριτικό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως εξής: υπερεκτιμημένο ως προς την αξία/έκταση/ανάγκη επιδίωξης που του έχει δοθεί από το εκάστοτε άτομο, ανεξαρτήτως οικονομικής επιφάνειας και κοινωνικής ισχύοςΕρμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 11:26 Μα οταν μιλάς για υπερεκτιμημένο ή υποτιμημένο μοιραία είναι συγκριτικό.
- Υπερκουλτουριάρης
Yep είναι. Η εμμονή με το σεξ είναι κατανοητή στην εφηβεία, είναι η φύση τέτοια. Σε μεγάλους ανθρώπους μου φαίνεται κάπως ανώριμο, αλλά και νεος που ήμουν, ποτέ δεν έκανα πράγματα που δεν ήθελα ή δεν όρμισα σε γυναίκες που δεν μου άρεσαν, για να γαμήσω και μόνο.
Αν και για να τα λέμε όλα, με την σοφία των ετών, σε κάτι περιπτώσεις, γυναικών που ήταν εμφανίσιμες ,γουστάραν κάτι fast track και εκανα τον μαλάκα,γιατί δεν μου άρεσε η αύρα τους, ομολογώ πως μετάνιωσα. Θεωρητικά πάντα,γιατί αν επέστρεφα πίσω μάλλον το ίδιο θα έκανα, δεν ξεφεύγεις εύκολα από τον χαρακτήρα σου.
Η ηδονή της εξουσίας, είναι πολύ πιο ρηχή από τα σεξ, δεν με ψήνει καθόλου. Και τα χρήματα είναι ωραία να τα ξοδεύεις, αν είναι να φτύσεις αίμα, γάμα το, το αντίτιμο δεν αξίζει,καλύτερα να έχεις απλά τα προς το ζην.
Μου αρέσει να αγοράζω όμορφα πράγματα και να δοκιμάζω νέες εμπειρίες συνεχώς.
Όποια απόλαυση σου γίνεται πάθος και κόλλημα πάντως, τελικά σταματάει να σου δίνει χαρά, δεν μπορείς να την χορτάσεις και απλά μπαίνεις σε έναν φαύλο κύκλο.
Αν και για να τα λέμε όλα, με την σοφία των ετών, σε κάτι περιπτώσεις, γυναικών που ήταν εμφανίσιμες ,γουστάραν κάτι fast track και εκανα τον μαλάκα,γιατί δεν μου άρεσε η αύρα τους, ομολογώ πως μετάνιωσα. Θεωρητικά πάντα,γιατί αν επέστρεφα πίσω μάλλον το ίδιο θα έκανα, δεν ξεφεύγεις εύκολα από τον χαρακτήρα σου.
Η ηδονή της εξουσίας, είναι πολύ πιο ρηχή από τα σεξ, δεν με ψήνει καθόλου. Και τα χρήματα είναι ωραία να τα ξοδεύεις, αν είναι να φτύσεις αίμα, γάμα το, το αντίτιμο δεν αξίζει,καλύτερα να έχεις απλά τα προς το ζην.
Μου αρέσει να αγοράζω όμορφα πράγματα και να δοκιμάζω νέες εμπειρίες συνεχώς.
Όποια απόλαυση σου γίνεται πάθος και κόλλημα πάντως, τελικά σταματάει να σου δίνει χαρά, δεν μπορείς να την χορτάσεις και απλά μπαίνεις σε έναν φαύλο κύκλο.