Κίτρινο με κόκκινο πάει πολύ . Ειδικά στα παιδιά . Μπλε μπουμπυς εαν κανείς παιδί και το ντυ σεις με χρώματα όμορφα να στο κάνω θυσία ,θες; στο ονομα του κόμματος ,υπηρέτες ντε να μην είναι κοιλιοδουλα . Ντροπή.taliban έγραψε: 29 Αύγ 2020, 10:55Κανε εγγραφή.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 29 Αύγ 2020, 10:04 Η Κοινωνιολογία μπορεί να σε κάνει κομμουνίστρια.
Τα καλλιτεχνικά θα σου ερεθίσουν την φαντασία και μπορεί και πάλι να καταλήξεις κομμουνίστρια.
Το cheerleading απο το Αμέρικα, θα σε κάνει πραγματική γυναίκα.
Μπορείς να φορέσεις τα χρώματα του κόμματος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το... τσιρλίντινγκ μπαίνει στα σχολεία - Ξέρετε το pole dancing πότε ;
Re: Το... τσιρλίντινγκ μπαίνει στα σχολεία - Ξέρετε το pole dancing πότε ;
- ΜπλεΜπουμπυς
Πουλια στο αερα ...δεν πιανεις.Kiki mat έγραψε: 29 Αύγ 2020, 10:26Εσύ με τον Αδωνη Γεωργιαδη έχεις πιθανή ταύτισή ιδεών . Η κοινωνιολογία να σε κάνει κομμουνίστρια δεν μπορεί,αλλα τους κουμουνιστες κάποιος τους κάνει κουμουνιστες και απόποιούνται το ιδεολόγημα τους αλλά τους αρέσει να ναι γεννησιουργοί.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 29 Αύγ 2020, 10:04 Η Κοινωνιολογία μπορεί να σε κάνει κομμουνίστρια.
Τα καλλιτεχνικά θα σου ερεθίσουν την φαντασία και μπορεί και πάλι να καταλήξεις κομμουνίστρια.
Η φαντασία άμα καταλήξεις κομμουνίστρια από πινάκα του πικάσο μπορείς να φαντασιωνεσαι ρεαλιστικά την υφή των κοπράνων που παράγει ο χ και ψ
Εννοείται ότι η κοινωνιολογία και τα εικαστικά είναι χρήσιμα μαθήματα.
Το cheerleading έχω την άποψη ότι εμποδίζει τον χουλιγκανισμο .
Απαιτεί άριστη φυσική κατάσταση και άριστη συνεργασία,συντονισμο μεταξύ ομάδας .
Ναι και στις μασκότ .
Give me an @ give me me @
Oλο μαζί @@@@#**
Ντιπ για ντιπ.....purple εισαι.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Aει ,μα .. που θα με πεις ντιπ για ντιπ μωβ ,τραβα σαπέρα τώρα περνώ. ( Έχω προβληματακια με το κυκλοφοριακό μου που ήταν πιο έντονα οσον διάστημα καπνίζα)Ημάν μωβ .. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα .ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:44Πουλια στο αερα ...δεν πιανεις.Kiki mat έγραψε: 29 Αύγ 2020, 10:26Εσύ με τον Αδωνη Γεωργιαδη έχεις πιθανή ταύτισή ιδεών . Η κοινωνιολογία να σε κάνει κομμουνίστρια δεν μπορεί,αλλα τους κουμουνιστες κάποιος τους κάνει κουμουνιστες και απόποιούνται το ιδεολόγημα τους αλλά τους αρέσει να ναι γεννησιουργοί.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 29 Αύγ 2020, 10:04 Η Κοινωνιολογία μπορεί να σε κάνει κομμουνίστρια.
Η φαντασία άμα καταλήξεις κομμουνίστρια από πινάκα του πικάσο μπορείς να φαντασιωνεσαι ρεαλιστικά την υφή των κοπράνων που παράγει ο χ και ψ
Εννοείται ότι η κοινωνιολογία και τα εικαστικά είναι χρήσιμα μαθήματα.
Το cheerleading έχω την άποψη ότι εμποδίζει τον χουλιγκανισμο .
Απαιτεί άριστη φυσική κατάσταση και άριστη συνεργασία,συντονισμο μεταξύ ομάδας .
Ναι και στις μασκότ .
Give me an @ give me me @
Oλο μαζί @@@@#**
Ντιπ για ντιπ.....purple εισαι.
Να βρεις νησάκι μπουμπι αλλού να αραξεις ,εδώ είναι κατειλημμένο . Είναι υπέροχο που είμαι στον κοσμο μου .
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 204 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 51 Απαντήσεις