Ανέφερα ότι πρέπει να πληρώσει τα προβλεπόμενα. Μπορεί να είναι άλλοθι όλων αυτών που είπες αλλά μπορεί επίσης να είναι και το άλλοθι των αρμόδιων αρχών προκειμένου να ξεφορτωθούν το βάρος των ευθυνών τους. Με το να κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος.foscilis έγραψε: 28 Αύγ 2020, 22:46Δεν έχεις μάθει ακόμα ότι αυτή η περιπτωσιολογία είναι το άλλοθι του αντικοινωνικού; "κάνω αιμοκάθαρση", "δυο λεπτάκια έχω παρκάρει να πάρω το παιδί μου", "ο πατέρας μου έφαγε τα νιάτα του στη φάμπρ-εεε στο ζύγι για αυτό το αυθαίρετο", διαρκώς μια απαίτηση να έχεις Ι4-ελεύθερος συνείδησης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 28 Αύγ 2020, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι η τρίτη φορά που το λες σαν μια πολύ σπουδαία διαπίστωση. Μόνο που κανείς δεν το πιστεύει αυτο.ethereal έγραψε: 28 Αύγ 2020, 22:43
Είναι τέρμα ηλίθιος όποιος, οπουδήποτε στον πλανήτη, πιστεύει ότι η συμπεριφορά των συνανθρώπων του μπορεί να εναρμονιστεί οικειοθελώς και αυτοβούλως με τη δική του, που για την οικονομία της κουβέντας να δεχτώ ότι είναι ολόσωστη.
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πληρώσει το πρόστιμο, ό,τι παραπάνω βγάλει το δικαστήριο και ιδανικά να κάνει 2-3 αιμοκαθάρσεις μέσα από το θεραπευτήριο των φυλακών για να αποκτήσει λίγο σφαιρικότερη προοπτική του ποιος έχει τι απαιτήσεις από ποιους όλον αυτόν τον καιρό. Νομίζω θα βγει αρκετά εναρμονισμένη από όλο αυτό.
Επίσης δε θεωρώ ότι είναι "δική μου" αυτή η συμπεριφορά. Θεωρώ πως είναι συμπεριφορά πάρα πολλών ανθρώπων, της πλειοψηφίας για την ακρίβεια των ανθρώπων που δεν είναι κοινωνιοπαθείς ούτε δέχονται να τους αποκαλούν "το παιδί" στα 24. Περαιτέρω είναι αυτό που προβλέπει όχι απλά ο νόμος, αλλά οι ρητές εντολές που πήρε από τις αρχές αυτή η τύπισσα λίγες ώρες πριν την κάνουν τσακωτή όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο.
Τέρμα ηλίθιος είναι όποιος, οπουδήποτε στον πλανήτη, ενώ πρέπει να δίνει στίγμα κάθε λίγες ώρες ώστε να του κάνουν αιμοκάθαρση ι τη βλέπει Μπόνι και Κλάιντ.
Kαι επειδή πάλι πάμε στο θέμα της ατομικής ευθύνης και της συλλογικής. Οι ευθύνες της κυβέρνησης για το μπάχαλο μετά το άνοιγμα του τουρισμού δεν αναιρούν τις ατομικές ευθύνες κάποιων αντικοινωνικών ατόμων όπως η κοπελίτσα. Αυτό που είπε δεν έχω συμπτώματα αρα είμαι καλά ενώ όλοι ξέρουμε πια οτι και οι ασυμπτωματικοί μεταδίδουν είναι ο ορισμός της αντικοινωνικής συμπεριφοράς. Την πήραν τηλέφωνο οτι ήταν θετική και αυτή συνέχισε τις διακοπές της σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Καμία απολύτως δικαιολογία. Το πεντάχρονο ανιψάκι μου αν του έλεγαν οτι είχε κορωνοιο θα έμενε στο σπιτι για να μην κολλήσει άλλους.
Κι ο Maspoli το ίδιο σου λέει αλλά ονειρεύεσαι τον ρόλο του τιμωρού με δήθεν ευφάνταστες και γλαφυρά διατυπωμένες ποινές.foscilis έγραψε: 28 Αύγ 2020, 22:52Είναι η τρίτη φορά που το λες σαν μια πολύ σπουδαία διαπίστωση. Μόνο που κανείς δεν το πιστεύει αυτο.ethereal έγραψε: 28 Αύγ 2020, 22:43
Είναι τέρμα ηλίθιος όποιος, οπουδήποτε στον πλανήτη, πιστεύει ότι η συμπεριφορά των συνανθρώπων του μπορεί να εναρμονιστεί οικειοθελώς και αυτοβούλως με τη δική του, που για την οικονομία της κουβέντας να δεχτώ ότι είναι ολόσωστη.
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πληρώσει το πρόστιμο, ό,τι παραπάνω βγάλει το δικαστήριο και ιδανικά να κάνει 2-3 αιμοκαθάρσεις μέσα από το θεραπευτήριο των φυλακών για να αποκτήσει λίγο σφαιρικότερη προοπτική του ποιος έχει τι απαιτήσεις από ποιους όλον αυτόν τον καιρό. Νομίζω θα βγει αρκετά εναρμονισμένη από όλο αυτό.
Επίσης δε θεωρώ ότι είναι "δική μου" αυτή η συμπεριφορά. Θεωρώ πως είναι συμπεριφορά πάρα πολλών ανθρώπων, της πλειοψηφίας για την ακρίβεια των ανθρώπων που δεν είναι κοινωνιοπαθείς ούτε δέχονται να τους αποκαλούν "το παιδί" στα 24. Περαιτέρω είναι αυτό που προβλέπει όχι απλά ο νόμος, αλλά οι ρητές εντολές που πήρε από τις αρχές αυτή η τύπισσα λίγες ώρες πριν την κάνουν τσακωτή όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο.
Τέρμα ηλίθιος είναι όποιος, οπουδήποτε στον πλανήτη, ενώ πρέπει να δίνει στίγμα κάθε λίγες ώρες ώστε να του κάνουν αιμοκάθαρση ι τη βλέπει Μπόνι και Κλάιντ.
Φυσικά, τοποθετείς και τον εαυτό σου στην πλευρά της "πλειοψηφίας" (sic) γιατί δίχως τέτοια φαντασιακά ερείσματα δεν μπορείς να προκαταλάβεις ούτε έναν συνομιλητή.
Τουλάχιστον φορούσε μάσκα;
Και;Arisvilla έγραψε: 28 Αύγ 2020, 22:57 Kαι επειδή πάλι πάμε στο θέμα της ατομικής ευθύνης και της συλλογικής. Οι ευθύνες της κυβέρνησης για το μπάχαλο μετά το άνοιγμα του τουρισμού δεν αναιρούν τις ατομικές ευθύνες κάποιων αντικοινωνικών ατόμων όπως η κοπελίτσα. Αυτό που είπε δεν έχω συμπτώματα αρα είμαι καλά ενώ όλοι ξέρουμε πια οτι και οι ασυμπτωματικοί μεταδίδουν είναι ο ορισμός της αντικοινωνικής συμπεριφοράς. Την πήραν τηλέφωνο οτι ήταν θετική και αυτή συνέχισε τις διακοπές της σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Καμία απολύτως δικαιολογία. Το πεντάχρονο ανιψάκι μου αν του έλεγαν οτι είχε κορωνοιο θα έμενε στο σπιτι για να μην κολλήσει άλλους.
Πυρά; Εξοστρακισμός; Γκιλοτίνα; Κάτι πιο foscilis style;
Είναι εκείνη πιο ανώριμη ή όποιος κάθεται με τις ώρες και κριτικάρει ό,τι του σερβίρει η "ελληνική δημοσιογραφία" πλειοδοτώντας σε ποινές σ' ένα αρτηριοσκληρωτικό φόρουμ;
- NewModelArmy
Οσοι δεν φορουν μάσκες, προστιμο 500 ευρω. Οσοι σπάνε καραντινα οπως η συγκεκριμένη ενω ξερουν οτι ειναι θετικοι εξι μηνες στη φυλακη.ethereal έγραψε: 28 Αύγ 2020, 23:02
Και;
Είναι εκείνη πιο ανώριμη ή όποιος κάθεται με τις ώρες και κριτικάρει ό,τι του σερβίρει η "ελληνική δημοσιογραφία" πλειοδοτώντας σε ποινές σ' ένα αρτηριοσκληρωτικό φόρουμ;
Δικές σου προτάσεις που θα προωθήσεις;NewModelArmy έγραψε: 28 Αύγ 2020, 23:06Οσοι δεν φορουν μάσκες, προστιμο 500 ευρω. Οσοι σπάνε καραντινα οπως η συγκεκριμένη ενω ξερουν οτι ειναι θετικοι εξι μηνες στη φυλακη.ethereal έγραψε: 28 Αύγ 2020, 23:02
Και;
δεν είσαι δίκαιος, αν ήταν έτσι το φόρουμ ο φοσι δεν θα έβγαζε καπνούς τώρα.
- NewModelArmy
Εσυ ρωτησες τι πρέπει να γίνει με τους παραβατες και απαντησα. Και οι ποινες που προτεινω ειναι εξαιρετικά επιεικεις
Οτι προβλέπεται από το νόμο. Τώρα αν εσύ πιστεύεις οτι η "ελληνική δημοσιογραφία" μας σέρβιρε την είδηση οκ. Μονο που η είδηση δεν είναι fake βγήκε και το παραδέχτηκε η κοπέλα. Στην Κίνα θα την είχαν πάει ήδη φυλακή. Τώρα αν εσύ θεωρείσαι "ωριμος" που προσπαθείς να δικαιολογήσεις αυτήν την αντικοινωνική συμπεριφορά άσε εμάς τους "ανώριμους¨να έχουμε διαφορετική άποψη. Και please γράψε πιο απλά και μην χρησιμοποιείς πομπώδεις εκφράσεις σαν τον Βενιζέλο. "Σαν σκόπελο έτσι να αποφεύγεις τον ασυνήθιστο και πρωτάκουστο λόγο" έλεγαν οι Αρχαίοι Λατίνοιethereal έγραψε: 28 Αύγ 2020, 23:02Και;Arisvilla έγραψε: 28 Αύγ 2020, 22:57 Kαι επειδή πάλι πάμε στο θέμα της ατομικής ευθύνης και της συλλογικής. Οι ευθύνες της κυβέρνησης για το μπάχαλο μετά το άνοιγμα του τουρισμού δεν αναιρούν τις ατομικές ευθύνες κάποιων αντικοινωνικών ατόμων όπως η κοπελίτσα. Αυτό που είπε δεν έχω συμπτώματα αρα είμαι καλά ενώ όλοι ξέρουμε πια οτι και οι ασυμπτωματικοί μεταδίδουν είναι ο ορισμός της αντικοινωνικής συμπεριφοράς. Την πήραν τηλέφωνο οτι ήταν θετική και αυτή συνέχισε τις διακοπές της σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Καμία απολύτως δικαιολογία. Το πεντάχρονο ανιψάκι μου αν του έλεγαν οτι είχε κορωνοιο θα έμενε στο σπιτι για να μην κολλήσει άλλους.
NewModelArmy έγραψε: 28 Αύγ 2020, 23:10 Εσυ ρωτησες τι πρέπει να γίνει με τους παραβατες και απαντησα.
Τι συζητάτε, βρε παιδιά; Αν φταίει κάποιος που παραβιάζει υγειονομικό πρωτόκολλο εν γνώσει του και θέτει σε κίνδυνο εκατοντάδες άλλες ζωές, μαζί και τη δική του;
Πρόστιμο παίζει, μαζί και φυλάκιση (με αναστολή). Θα αρχίσουν να τελεσιδικούν και τέτοιες υποθέσεις.
Ε στο δικαστήριο μπορεί να ισχυριστεί ότι το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης είναι πιο σημαντικό από 5-6 θειες με αναπνευστικά. Ή ότι το κέντρο υγείας του νησιού διαθέτει καλύτερη θέα από την Αθήνα για την αιμοκάθαρση. Ή ότι στα 24 δεν μπορεί ακόμη να διαλέξει πίτσα ή σουβλάκια, γεγονός που αποδεικνύει ότι η κρίση της ακόμη δεν έχει κατασταλάξει - νιότη, φευ.
Πρόστιμο παίζει, μαζί και φυλάκιση (με αναστολή). Θα αρχίσουν να τελεσιδικούν και τέτοιες υποθέσεις.
Ε στο δικαστήριο μπορεί να ισχυριστεί ότι το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης είναι πιο σημαντικό από 5-6 θειες με αναπνευστικά. Ή ότι το κέντρο υγείας του νησιού διαθέτει καλύτερη θέα από την Αθήνα για την αιμοκάθαρση. Ή ότι στα 24 δεν μπορεί ακόμη να διαλέξει πίτσα ή σουβλάκια, γεγονός που αποδεικνύει ότι η κρίση της ακόμη δεν έχει κατασταλάξει - νιότη, φευ.
Πώς καταφέρνεις σε 5 προτάσεις να κάνεις τέτοιον αχταρμά που να μην ξέρω τι να πρωτοπιάσω και στο τέλος σηκώνω τα χέρια και παραιτούμαι...Arisvilla έγραψε: 28 Αύγ 2020, 23:13Οτι προβλέπεται από το νόμο. Τώρα αν εσύ πιστεύεις οτι η "ελληνική δημοσιογραφία" μας σέρβιρε την είδηση οκ. Μονο που η είδηση δεν είναι fake βγήκε και το παραδέχτηκε η κοπέλα. Στην Κίνα θα την είχαν πάει ήδη φυλακή. Τώρα αν εσύ θεωρείσαι "ωριμος" που προσπαθείς να δικαιολογήσεις αυτήν την αντικοινωνική συμπεριφορά άσε εμάς τους "ανώριμους¨να έχουμε διαφορετική άποψη. Και please γράψε πιο απλά και μην χρησιμοποιείς πομπώδεις εκφράσεις σαν τον Βενιζέλο. "Σαν σκόπελο έτσι να αποφεύγεις τον ασυνήθιστο και πρωτάκουστο λόγο" έλεγαν οι Αρχαίοι Λατίνοιethereal έγραψε: 28 Αύγ 2020, 23:02Και;Arisvilla έγραψε: 28 Αύγ 2020, 22:57 Kαι επειδή πάλι πάμε στο θέμα της ατομικής ευθύνης και της συλλογικής. Οι ευθύνες της κυβέρνησης για το μπάχαλο μετά το άνοιγμα του τουρισμού δεν αναιρούν τις ατομικές ευθύνες κάποιων αντικοινωνικών ατόμων όπως η κοπελίτσα. Αυτό που είπε δεν έχω συμπτώματα αρα είμαι καλά ενώ όλοι ξέρουμε πια οτι και οι ασυμπτωματικοί μεταδίδουν είναι ο ορισμός της αντικοινωνικής συμπεριφοράς. Την πήραν τηλέφωνο οτι ήταν θετική και αυτή συνέχισε τις διακοπές της σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Καμία απολύτως δικαιολογία. Το πεντάχρονο ανιψάκι μου αν του έλεγαν οτι είχε κορωνοιο θα έμενε στο σπιτι για να μην κολλήσει άλλους.
Θα είναι το μεγαλείο της απλότητας αυτό.
Απο το Facebook
Προσπαθήσαμε να εκτιμήσουμε την αναλογία της λοίμωξης SARS-CoV-2 στο Wuhan της Κίνας, χρησιμοποιώντας ένα τροποποιημένο μοντέλο Bayesian SEIR με δεδομένα περιστατικών που έχουν δημοσιευτεί .
Το εκτιμήσαμε στο 0,465% (95% CI: 0,464-0,466%), πράγμα που υποδηλώνει ότι το ξέσπασμα στο Γουχάν μετριάστηκε από την εξάντληση της ευπαθειας ( του πληθυσμου ) ,
και όχι μόνο απο της ενεργειες του Δημοσιου για την υγεία.
Αυτό υποδηλώνει ένα προφίλ υψηλής μεταδοτικότητας / χαμηλής δριμύτητας για την τρέχουσα πανδημία
και δημιουργεί αμφιβολίες αν η καταστολή, αντί για τον μετριασμό, είναι ένας εφικτός ( λογικος ) στόχος.
We sought to estimate the ascertainment ratio of SARS-CoV-2 infection in Wuhan, China, using a modified Bayesian SEIR model with publicly reported case data. We estimated it at 0.465% (95%CI: 0.464-0.466%), implying that the outbreak in Wuhan was abated by depletion of susceptibles, rather than public health action alone. This suggests a high-transmissibility/low-severity profile for the current pandemic and raises doubt about whether suppression, rather than mitigation, is a feasible goal.
.Estimating the ascertainment rate of SARS-CoV-2 infection in Wuhan, China: implications for management of the global outbreak
.
View ORCID Profile
Theodore Lytras, Georgios Panagiotakopoulos, Sotirios Tsiodras
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 20042218v1
Προσπαθήσαμε να εκτιμήσουμε την αναλογία της λοίμωξης SARS-CoV-2 στο Wuhan της Κίνας, χρησιμοποιώντας ένα τροποποιημένο μοντέλο Bayesian SEIR με δεδομένα περιστατικών που έχουν δημοσιευτεί .
Το εκτιμήσαμε στο 0,465% (95% CI: 0,464-0,466%), πράγμα που υποδηλώνει ότι το ξέσπασμα στο Γουχάν μετριάστηκε από την εξάντληση της ευπαθειας ( του πληθυσμου ) ,
και όχι μόνο απο της ενεργειες του Δημοσιου για την υγεία.
Αυτό υποδηλώνει ένα προφίλ υψηλής μεταδοτικότητας / χαμηλής δριμύτητας για την τρέχουσα πανδημία
και δημιουργεί αμφιβολίες αν η καταστολή, αντί για τον μετριασμό, είναι ένας εφικτός ( λογικος ) στόχος.
We sought to estimate the ascertainment ratio of SARS-CoV-2 infection in Wuhan, China, using a modified Bayesian SEIR model with publicly reported case data. We estimated it at 0.465% (95%CI: 0.464-0.466%), implying that the outbreak in Wuhan was abated by depletion of susceptibles, rather than public health action alone. This suggests a high-transmissibility/low-severity profile for the current pandemic and raises doubt about whether suppression, rather than mitigation, is a feasible goal.
.Estimating the ascertainment rate of SARS-CoV-2 infection in Wuhan, China: implications for management of the global outbreak
.
View ORCID Profile
Theodore Lytras, Georgios Panagiotakopoulos, Sotirios Tsiodras
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 20042218v1
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-
- 1 Απαντήσεις