Του το έχω ξαναγράψει. 40άρης που δουλεύει κόσμο. Αλλά δεν το είδα στο άβαταρ. Πήρα πληροφορίες από το υπερπέραν.Maejima έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:39 Μπράβο σου, αλλά τί 'γενιά των 700 ευρώ' γράφεις στο άβαταρ.
40άρης είσαι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέρασα!
Re: Πέρασα!
το μουσικών σπουδών είναι 5 χρόνια σχολή. Δέσμευσηthe comet the course the tail έγραψε: 28 Αύγ 2020, 20:20 αν έδινα τώρα πανελλήνιες, θα προσπαθούσα για μουσικών σπουδών.![]()
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
-
the comet the course the tail
και η σχολή που πέρασα κάποτε 5 χρόνια ήταν. για πότε πέρασαν...Σενέκας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 21:48το μουσικών σπουδών είναι 5 χρόνια σχολή. Δέσμευσηthe comet the course the tail έγραψε: 28 Αύγ 2020, 20:20 αν έδινα τώρα πανελλήνιες, θα προσπαθούσα για μουσικών σπουδών.![]()
-
Εμπεδοκλής
Συγχαρητήρια. Αλλά να ξέρεις ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Θα έχεις χρόνο και να ξεσκάσεις και χρειάζεται, αλλά όχι όσο νομίζεις. Το πρώτο σοκ θα το πάθεις όταν πάρεις το ωρολόγιο πρόγραμμα σου που θα είναι το διπλό του σχολείου και όταν δεις τα υποχρεωτικά εργαστήρια που δεν θα είναι καν συνεχόμενες ώρες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:28Τώρα τέλος το διάβασμαΠάρταλος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 16:23 Συγχαρητήρια! Από εδώ και πέρα κομμένο το πχώρουμ και μόνο διάβασμα.Φοιτητική ζωάρα γκομενάκια παρτούζες
![]()
ΥΓ. Η πλειοψηφία του πχώρουμ είναι αμόρφωτοι φασίστες![]()
Αν επιτρέπεται σε ποια σχολή πέρασες;
- Γενιά της Αμαρτίας
Γιατί πρέπει να την τελειώσει σε πέντε; όχι βρε.Σενέκας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 21:48το μουσικών σπουδών είναι 5 χρόνια σχολή. Δέσμευσηthe comet the course the tail έγραψε: 28 Αύγ 2020, 20:20 αν έδινα τώρα πανελλήνιες, θα προσπαθούσα για μουσικών σπουδών.![]()
Όσον αφορά εμένα είμαι αριστούχος
Γαμώ
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Γενιά της Αμαρτίας
Τα ξέρω όλα μαν. Δεν είμαι παιδάκι.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 21:53Συγχαρητήρια. Αλλά να ξέρεις ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Θα έχεις χρόνο και να ξεσκάσεις και χρειάζεται, αλλά όχι όσο νομίζεις. Το πρώτο σοκ θα το πάθεις όταν πάρεις το ωρολόγιο πρόγραμμα σου που θα είναι το διπλό του σχολείου και όταν δεις τα υποχρεωτικά εργαστήρια που δεν θα είναι καν συνεχόμενες ώρες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:28Τώρα τέλος το διάβασμαΠάρταλος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 16:23 Συγχαρητήρια! Από εδώ και πέρα κομμένο το πχώρουμ και μόνο διάβασμα.Φοιτητική ζωάρα γκομενάκια παρτούζες
![]()
Δεν θα πω ρε συ δεν στοχοποιούμαι στο φασιστοπχώρουμ.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
Εμπεδοκλής
Μεταξύ μας έχει καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση από τη φιλοσοφική και το μαθηματικό. Χώρια που στον ορωτογενή τομέα δεν θα πεινάσεις ποτέ...
Θυμάμαι κάτι εποχές που ειρωνεύονταν τις ιχθυοκαλλιέργειες Μεσολογγίου, τη Γεωπονική Αθηνών και την ανθοκομία Καλαμάτας. Τώρα αυτοί δουλεύουν και κάτι τύποι και τύπισσες που τα ειρωνεύονταν παρακαλάνε για σερβιτόροι στις καφετέριες και τα μπαρ...
- Γενιά της Αμαρτίας
-
Εμπεδοκλής
Εμείς οι φασίστες του πχώρουμ σας αγαπάμε. Έχουμε και προσηλυτιστές πρώτα πρώτα στα πανεπιστήμια και στα σχολεία...Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 21:56Τα ξέρω όλα μαν. Δεν είμαι παιδάκι.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 21:53Συγχαρητήρια. Αλλά να ξέρεις ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Θα έχεις χρόνο και να ξεσκάσεις και χρειάζεται, αλλά όχι όσο νομίζεις. Το πρώτο σοκ θα το πάθεις όταν πάρεις το ωρολόγιο πρόγραμμα σου που θα είναι το διπλό του σχολείου και όταν δεις τα υποχρεωτικά εργαστήρια που δεν θα είναι καν συνεχόμενες ώρες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:28
Τώρα τέλος το διάβασμαΦοιτητική ζωάρα γκομενάκια παρτούζες
![]()
Δεν θα πω ρε συ δεν στοχοποιούμαι στο φασιστοπχώρουμ.
-
the comet the course the tail
αβγό είσαι και εσύ τελικά;Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 22:00Εμείς οι φασίστες του πχώρουμ σας αγαπάμε. Έχουμε και προσηλυτιστές πρώτα πρώτα στα πανεπιστήμια και στα σχολεία...Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 21:56Τα ξέρω όλα μαν. Δεν είμαι παιδάκι.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 21:53
Συγχαρητήρια. Αλλά να ξέρεις ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Θα έχεις χρόνο και να ξεσκάσεις και χρειάζεται, αλλά όχι όσο νομίζεις. Το πρώτο σοκ θα το πάθεις όταν πάρεις το ωρολόγιο πρόγραμμα σου που θα είναι το διπλό του σχολείου και όταν δεις τα υποχρεωτικά εργαστήρια που δεν θα είναι καν συνεχόμενες ώρες.
Δεν θα πω ρε συ δεν στοχοποιούμαι στο φασιστοπχώρουμ.![]()
Θα σε τρελλάνουν τα μικρά
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Αν ξαναζούσα αυτή την περίοδο θα ήθελα να είναι σε βορειοευρωπαική χώρα, τις Η.Π.Α., ακόμη και την Ιαπωνία και ας είναι δύσκολα τα πράγματα, με τα δίδακτρα, το κόστος ζωής, οπότε δεν μένει χρόνος για φοιτητική ζωάρα (δεν μου άρεσε ποτέ εξάλλου). Μόνο οι εκδρομές και τα ταξίδια μου αρέσουν, που σε αυτή την ηλικία γίνονται πιο ευχάριστα.
- Γενιά της Αμαρτίας