Είναι ανώτατο ίδρυμα η Τύροζαμπονοκοπτική Ξάνθης, εάν θέλεις να ξέρεις...
Έτσι να νομίζεις και θα φας καλά....Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:28 Τώρα τέλος το διάβασμα Φοιτητική ζωάρα γκομενάκια παρτούζες
.
Είναι ανώτατο ίδρυμα η Τύροζαμπονοκοπτική Ξάνθης, εάν θέλεις να ξέρεις...
Έτσι να νομίζεις και θα φας καλά....Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:28 Τώρα τέλος το διάβασμα Φοιτητική ζωάρα γκομενάκια παρτούζες
Φασίστες μπορεί να ειμεθα αλλά όσον αφορά τις γνώσεις, συγκριτικά, εγώ είμαι ο Οπενχαϊμερ και συ ο Μήτσικλας επισκευές Καρμπυρατέρ ΕξατμίσειςΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:28Τώρα τέλος το διάβασμαΠάρταλος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 16:23 Συγχαρητήρια! Από εδώ και πέρα κομμένο το πχώρουμ και μόνο διάβασμα.Φοιτητική ζωάρα γκομενάκια παρτούζες
![]()
ΥΓ. Η πλειοψηφία του πχώρουμ είναι αμόρφωτοι φασίστες![]()
Είμαι παλαίουραςMaejima έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:39 Μπράβο σου, αλλά τί 'γενιά των 700 ευρώ' γράφεις στο άβαταρ.
40άρης είσαι;
Τζαστ ντου ιτ! Στηρίζωthe comet the course the tail έγραψε: 28 Αύγ 2020, 20:20 αν έδινα τώρα πανελλήνιες, θα προσπαθούσα για μουσικών σπουδών.![]()
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Τύπε, μου τρύπησε η BEDA που είχα. Είναι καλός αυτός ο Μήτσικλας να πάω από κει;Πτολεμαίος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:55Φασίστες μπορεί να ειμεθα αλλά όσον αφορά τις γνώσεις, συγκριτικά, εγώ είμαι ο Οπενχαϊμερ και συ ο Μήτσικλας επισκευές Καρμπυρατέρ ΕξατμίσειςΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:28Τώρα τέλος το διάβασμαΠάρταλος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 16:23 Συγχαρητήρια! Από εδώ και πέρα κομμένο το πχώρουμ και μόνο διάβασμα.Φοιτητική ζωάρα γκομενάκια παρτούζες
![]()
Πέρνα αν και αργεί λίγο. Ένα sachs που του είχα πάει έκανε δυό βδομάδες να το φτιάξει.Feindflug έγραψε: 28 Αύγ 2020, 20:38Τύπε, μου τρύπησε η BEDA που είχα. Είναι καλός αυτός ο Μήτσικλας να πάω από κει;Πτολεμαίος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:55Φασίστες μπορεί να ειμεθα αλλά όσον αφορά τις γνώσεις, συγκριτικά, εγώ είμαι ο Οπενχαϊμερ και συ ο Μήτσικλας επισκευές Καρμπυρατέρ ΕξατμίσειςΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:28
Τώρα τέλος το διάβασμαΦοιτητική ζωάρα γκομενάκια παρτούζες
![]()
Μπράβο μωρή πουτάνα, γίνε άξιος επιστήμονας να αισθανόμαστε περήφανοι που συναναστραφήκαμε μαζί σου.
έχει τελειώσει νομική Αθήνας πάντωςGewponos90 έγραψε: 28 Αύγ 2020, 20:32
Νομιζω ο Χίος είναι ο ορισμός του τύπου <<το καλύτερο πανεπιστήμιο είναι το πεζοδρόμιο>>
Φίλε μου έχουμε γαμάτο μέλλον μπροστά μαςΒλήμα έγραψε: 28 Αύγ 2020, 21:44Μπράβο μωρή πουτάνα, γίνε άξιος επιστήμονας να αισθανόμαστε περήφανοι που συναναστραφήκαμε μαζί σου.
Σου έχω εμπιστοσύνη. Και καλά θα περάσεις και καλά θα τα πας.