!!! DEVELOPMENT MODE !!!
πχορουμίτισσες(και ακομπλεξάριστοι πχορουμιτες) θα κάνατε onlyfans?
Re: πχορουμίτισσες(και ακομπλεξάριστοι πχορουμιτες) θα κάνατε onlyfans?
με μια διαφημισουλα στη γωνια, σπονσοραρω το χρωμαNaida έγραψε: 27 Αύγ 2020, 20:55Θα χρειαστείς κανένα 10λιτρο χρώμα. Ότι βγάζουμε θα τα χαλάμε στο χρώμα και το χαρτίνύχτα έγραψε: 27 Αύγ 2020, 20:52εγώ λέω να πλαγιάσουμε μαζί και να σε σκιτσάρω όσο κοιμάσαιNaida έγραψε: 27 Αύγ 2020, 20:33 Θα μπορούσες να στήνεις μια κάμερα πίσω να φαίνεται μόνο γυμνή πλάτη, τα μαλλιά στους ώμους λυτά, μια μουσική να παίζει και εσύ να ζωγραφίζεις. Που και που θα ακουγόταν το γατί και εσένα να λες "έλα δω γατσουνι μου εσύ ζουκου ζουκου" ή να μπαίνει η μούρη του γάτιου στην κάμερα, πατουσάκια, χρ χρ χρ![]()
![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Υδράργυρος
Επιχειρηματικό μυαλόNaida έγραψε: 27 Αύγ 2020, 20:33Θα μπορούσες να στήνεις μια κάμερα πίσω να φαίνεται μόνο γυμνή πλάτη, τα μαλλιά στους ώμους λυτά, μια μουσική να παίζει και εσύ να ζωγραφίζεις. Που και που θα ακουγόταν το γατί και εσένα να λες "έλα δω γατσουνι μου εσύ ζουκου ζουκου" ή να μπαίνει η μούρη του γάτιου στην κάμερα, πατουσάκια, χρ χρ χρ![]()
- Υδράργυρος
Χρώματα καλλιτεχνίας χρειάζονται ρε, όχι ντουκοχρώματα. Τς τς τς
Είμαι στρογγυλή, δεν έχω γωνίες.
Βλέπω τις ευκαιρίεςΥδράργυρος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 09:44Επιχειρηματικό μυαλόNaida έγραψε: 27 Αύγ 2020, 20:33Θα μπορούσες να στήνεις μια κάμερα πίσω να φαίνεται μόνο γυμνή πλάτη, τα μαλλιά στους ώμους λυτά, μια μουσική να παίζει και εσύ να ζωγραφίζεις. Που και που θα ακουγόταν το γατί και εσένα να λες "έλα δω γατσουνι μου εσύ ζουκου ζουκου" ή να μπαίνει η μούρη του γάτιου στην κάμερα, πατουσάκια, χρ χρ χρνύχτα έγραψε: 27 Αύγ 2020, 20:24 διότι 1982 αφού
δεν διάβασα ολόκληρο το αρχικό ποστ, δεν έχω μάτια, μόνο αυτιά![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για αυτόν ακριβώς το λόγο ερχόμαστε όλοι οι λιγούρηδες γερομπαμπαλήδες στο πχώρουμ. Για αυτόν και μόνο.
πιπινάκια!!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Μόλις έμαθα ότι έχει onlyfans η Cardi B. Ψάχνω για ψιλά στα μαξιλάρια του καναπέ τώρα αμέσως
Θα γίνω κι εγώ σ αυτήΣενέκας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 10:06 Μόλις έμαθα ότι έχει onlyfans η Cardi B. Ψάχνω για ψιλά στα μαξιλάρια του καναπέ τώρα αμέσως
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στο εύχομαι. Έχω πει σε ανύποπτο χρόνο ότι τη λατρεύω αυτή τη δεσποινίδα, και ειδικά το αξαν της. Μπορώ να το ακούω για ώρες
Dwarven Blacksmith: η aoc που είναι επίσης πουερτορικανή απο το Μπρονξ, γιατί δεν έχει τόσο γαμάτο αξαν να την κάνουμε αμέσως πρόεδρο;
Α γιατί σε επιλέγουν κιόλας αν θα είσαι φαν; τι λες!Σενέκας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 10:11Στο εύχομαι. Έχω πει σε ανύποπτο χρόνο ότι τη λατρεύω αυτή τη δεσποινίδα, και ειδικά το αξαν της. Μπορώ να το ακούω για ώρες![]()
Dwarven Blacksmith: η aoc που είναι επίσης πουερτορικανή απο το Μπρονξ, γιατί δεν έχει τόσο γαμάτο αξαν να την κάνουμε αμέσως πρόεδρο;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
There's some whores in the House...Σενέκας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 10:11Στο εύχομαι. Έχω πει σε ανύποπτο χρόνο ότι τη λατρεύω αυτή τη δεσποινίδα, και ειδικά το αξαν της. Μπορώ να το ακούω για ώρες![]()
Dwarven Blacksmith: η aoc που είναι επίσης πουερτορικανή απο το Μπρονξ, γιατί δεν έχει τόσο γαμάτο αξαν να την κάνουμε αμέσως πρόεδρο;![]()
- Υδράργυρος
Το τρώω το φαί μουΣενέκας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 10:06 Μόλις έμαθα ότι έχει onlyfans η Cardi B. Ψάχνω για ψιλά στα μαξιλάρια του καναπέ τώρα αμέσως
Όχι μη
Γιατί;Υδράργυρος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 11:04Το τρώω το φαί μουΣενέκας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 10:06 Μόλις έμαθα ότι έχει onlyfans η Cardi B. Ψάχνω για ψιλά στα μαξιλάρια του καναπέ τώρα αμέσως
Όχι μη
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
κινηθείτε άμεσα, έχομε δέκαταYochanan έγραψε: 28 Αύγ 2020, 10:04
Για αυτόν ακριβώς το λόγο ερχόμαστε όλοι οι λιγούρηδες γερομπαμπαλήδες στο πχώρουμ. Για αυτόν και μόνο.
πιπινάκια!!![]()
![]()
![]()
vagabondo, 4 κακούργε, 4 εφέτο
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Σενέκας έγραψε: 27 Αύγ 2020, 20:57Enterprise-Psiνύχτα έγραψε: 27 Αύγ 2020, 20:52εγώ λέω να πλαγιάσουμε μαζί και να σε σκιτσάρω όσο κοιμάσαιNaida έγραψε: 27 Αύγ 2020, 20:33 Θα μπορούσες να στήνεις μια κάμερα πίσω να φαίνεται μόνο γυμνή πλάτη, τα μαλλιά στους ώμους λυτά, μια μουσική να παίζει και εσύ να ζωγραφίζεις. Που και που θα ακουγόταν το γατί και εσένα να λες "έλα δω γατσουνι μου εσύ ζουκου ζουκου" ή να μπαίνει η μούρη του γάτιου στην κάμερα, πατουσάκια, χρ χρ χρ![]()
gif please

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 496 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 90 Απαντήσεις