!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

ξεπουλανε το αιγαιο και φταινε οι ζαιοι.
οι τουρκοζαιοι.
ρε θελει κανεις καμμια ζαμπονοτυροπιτα?
κερναω
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

:a040: :a040: :a040:
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

κλάμμα τα ζαία
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

ετσι, θα τρωτε χλεπα θα σκουπιζεστε και φτου κι απ την αρχη
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Αστυνομικοί, δημόσιοι λειτουργοί ακόμη και δικαστικοί είναι μόνο μερικες από τις ιδιότητες των Τουρκων υπηκόων που περνούν καθημερινά μέσω του ποταμού Έβρου από τη γειτονική χώρα και ζητούν πολιτικό άσυλο από τις αρχές της Ελλάδας.
Είναι χαρακτηριστικο πως ο αριθμός των ατόμων αυτών φτάνει τα 70 με 100 καθημερινά. Οι συγκεκριμένες ροές παρουσιαζουν σημαντική αύξηση την τελευταία εβδομάδα, προκαλώντας εύλογο προβληματισμό στους συνοριοφύλακες που τους καταγράφουν. Οι Τούρκοι, δηλώνουν αντιφρονούντες στο καθεστώς Ερντογάν και έρχονται στη χώρα μας για να αποφυγουν αντίποινα για τα πιστεύω τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Newpost.gr

https://infognomonpolitics.gr/2020/08/d ... tas-asylo/
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Orion22 έγραψε: 27 Αύγ 2020, 22:46 The Minister of National Defence, Mr Hulusi Akar does not have a personal twitter account. Accounts created under the name "Hulusi Akar" are fake and out of his knowledge. Tweets made in the name of Mr Akar are only done via the official Ministry of National Defence twitter page.
Mεσω του λογαριασμού του πρακτορείου ανατολου έγιναν οι δηλώσεις
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Σκέφτομαι τα παλικάρια του στόλου μας που έχουν ένα ολόκληρο μήνα εν πλω. Πότε θα σαλτάρει κανένας και θα πατήσει κάνα κουμπί. Δε θέλει και πολύ. Μετά θα ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

εγω σκεφτομαι τον κουλη στη ξαπλωστρα και τον υπουργο αμυνας να τρωει καλαμαρακια τη μερα που εμπαινε το ορουτσ ρεις. δε θελει και πολυ, μετα θα ανοιξουνε λογαριασμους σε οφ σορ
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

hades έγραψε: 27 Αύγ 2020, 23:57
Orion22 έγραψε: 27 Αύγ 2020, 22:46 The Minister of National Defence, Mr Hulusi Akar does not have a personal twitter account. Accounts created under the name "Hulusi Akar" are fake and out of his knowledge. Tweets made in the name of Mr Akar are only done via the official Ministry of National Defence twitter page.
thx θα το ψάξω τώρα για λινκ κτλ, είχα καταλάβει λάθος για τουιτ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

stergiosbik έγραψε: 27 Αύγ 2020, 20:14
stavmanr έγραψε: 27 Αύγ 2020, 19:02
stergiosbik έγραψε: 27 Αύγ 2020, 12:08

H δικη σου βεβαια λυση ειναι να στηναμε κωλο.
Καθόλου. Όμως, τώρα φαντάζεσαι ότι είσαι μέγας πολέμαρχος κι ότι συμμετέχεις στην άμυνα της πατρίδας πληκτρολογώντας στο φόρουμ;
Εγώ αγαπητέ συμμετείχα στην άμυνα της χώρας όταν μου το ζήτησε η πατρίδα και μάλιστα φαατσα κάρτα με τον Τούρκο.
Αν πάλι η πατρίδα μου το ζητήσει θα ξαναπροσφερω ότι είναι δυνατό.
Προς το παρόν όμως (...)
...απλά γράφεις σε ένα φόρουμ το κοντό σου και το μακρύ σου για πράγματα που ουδέποτε έμαθες, ουδέποτε ειδικεύτηκες σε εκείνα, τις ώρες που χτυπούσες μύγες στις σκοπιές.
Και δεν είσαι ο μόνος. Τόσους "στρατηγούς" δεν έχει ματαξαναδεί η Ελλάδα μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 28 Αύγ 2020, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hades

Orion22 έγραψε: 28 Αύγ 2020, 00:04
hades έγραψε: 27 Αύγ 2020, 23:57
thx θα το ψάξω τώρα για λινκ κτλ, είχα καταλάβει λάθος για τουιτ
Είμαι και από το κινητό Το έχει και αρθρο το λιμπεραλ
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Εχω την υποψια οτι,δωσαμε βαση στη Κρητη για τα ΗΑΕ και ως ανταλλαγμα μας εφεραν ανταλλακτικα που χρειαζομασταν.
Μια σκεψη.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
hades

Thor έγραψε: 28 Αύγ 2020, 00:09 Εχω την υποψια οτι,δωσαμε βαση στη Κρητη για τα ΗΑΕ και ως ανταλλαγμα μας εφεραν ανταλλακτικα που χρειαζομασταν.
Μια σκεψη.
Δεν μας χαλάει Γενικά τα ΗΑΕ έχουν πολύ καλό στρατό Ο Ματίς τα χε χαρακτηρίσει ως η Σπάρτη της Μέσης Ανατολής Για κάνα δάνειο για την άμυνα θα κοιτούσα προς τον εμίρη τους Μισεί θανάσιμα τον Ερντογάν
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

stavmanr έγραψε: 28 Αύγ 2020, 00:04
stergiosbik έγραψε: 27 Αύγ 2020, 20:14
stavmanr έγραψε: 27 Αύγ 2020, 19:02
Καθόλου. Όμως, τώρα φαντάζεσαι ότι είσαι μέγας πολέμαρχος κι ότι συμμετέχεις στην άμυνα της πατρίδας πληκτρολογώντας στο φόρουμ;
Εγώ αγαπητέ συμμετείχα στην άμυνα της χώρας όταν μου το ζήτησε η πατρίδα και μάλιστα φαατσα κάρτα με τον Τούρκο.
Αν πάλι η πατρίδα μου το ζητήσει θα ξαναπροσφερω ότι είναι δυνατό.
Προς το παρόν όμως (...)
...απλά γράφεις σε ένα φόρουμ το κοντό σου και το μακρύ σου για πράγματα που ουδέποτε έμαθες, ουδέποτε ειδικεύτηκες σε εκείνα, τις ώρες που χτυπούσες μύγες στις σκοπιές.
Και δεν είσαι ο μόνος. Τόσους "στρατηγούς" δεν έχει ματαξαναδεί η Ελλάδα μας.
Ενώ εσύ γαμήθηκες στον πόλεμο του πληκτρολογίου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”