!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντηλιακα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Re: Αντηλιακα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Σουβλίτσα έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 23:08 Ώπα, βρήκα το κατάλληλο νήμα και θυμήθηκα τί ήθελα να ρωτήσω, λοιπόν, για πείτε εαν γνωρίζετε:

εκείνο το παλαιό Coperton, αν θυμάται κανείς, εκείνα τα χρόνια, ήταν σε ένα καφέ μπουκάλι με έναν, σαν κάπως γιαπωνέζικο ήλιο, τεσπα, εκείνο λοιπόν το παλιό coperton είχε μια χαρακτηριστική, μοναδική μυρωδιά.
Το συζητούσαμε επροχθές με την αδελφή μου, γιατί μας ξυπνά με ένα υπέροχο τρόπο, συναισθήματα και εικόνες από τις παιδικές καλοκαιρινές διακοπές αλλά μου έλεγε οτι δεν το βρίσκει πια, δηλαδή βρίσκει Copertone αλλά δεν μυρίζουν όπως εκείνα τα παλιά, μέχρι πριν λίγα χρόνια όμως έβρισκε.

Ξέρει κανείς πού μπορούμε να βρούμε?
Δεν το θέλουμε αναγκαστικά για ηλιοπροστασία, το θέλουμε για το άρωμά του! :g094:
Spoiler
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
εγώ στο σούπερ μάρκετ βρίσκω αυτά.
η Κόπερτον ανήκει στον όμιλο ΣΑΡΑΝΤΗ (αυτή που έχει τα ORZENE,BIOTEN.)Από τα πρώτα ελληνικά αντηλιακά. Έχει αλλάξει την σύνθεση του πάρα πολύ .Καλά για την συσκευασία του δε το συζητώ.Καμία σχέση.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Σουβλίτσα έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 23:08 Ώπα, βρήκα το κατάλληλο νήμα και θυμήθηκα τί ήθελα να ρωτήσω, λοιπόν, για πείτε εαν γνωρίζετε:

εκείνο το παλαιό Coperton, αν θυμάται κανείς, εκείνα τα χρόνια, ήταν σε ένα καφέ μπουκάλι με έναν, σαν κάπως γιαπωνέζικο ήλιο, τεσπα, εκείνο λοιπόν το παλιό coperton είχε μια χαρακτηριστική, μοναδική μυρωδιά.
Το συζητούσαμε επροχθές με την αδελφή μου, γιατί μας ξυπνά με ένα υπέροχο τρόπο, συναισθήματα και εικόνες από τις παιδικές καλοκαιρινές διακοπές αλλά μου έλεγε οτι δεν το βρίσκει πια, δηλαδή βρίσκει Copertone αλλά δεν μυρίζουν όπως εκείνα τα παλιά, μέχρι πριν λίγα χρόνια όμως έβρισκε.

Ξέρει κανείς πού μπορούμε να βρούμε?
Δεν το θέλουμε αναγκαστικά για ηλιοπροστασία, το θέλουμε για το άρωμά του! :g094:
δεν το ξέρω το κόπερτον. υπάρχουν πολλά λαδάκια πλέον που μυρίζουν θεϊκά, scented oils, αλλά δεν τα θες μόνο να μυρίζουν, καλό είναι να ενυδατώνουν τουλάχιστον.

πήγαινε δες τα hei poa, που είναι monoi λάδια και όχι μόνο και κάνε ένα search σε κάποιο μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα. όλο και κάτι θα βρεις.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

παιδάκι μου, δεν ψάχνω αντιηλιακό, την μυρωδιά του κόπερτον ψάχνω!!!
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Αγις έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 23:04 Ανεξάρτησία - αρκετά τους νταντέψαμε και τους κάναμε αθρώπους - ηλθε η ωρα να ωριμασουν κ τα βγάλουν πέρα μόνοι τους.
Το νήμα σε πια ενότητα να το ανεβάσω ;
Δίπλα από τη Μακεδονία με τίτλο Ελλάδα :lol:
~~¥~~
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Δειτε και αντιηλιακα με zinc oxide
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Σουβλίτσα έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 23:35 παιδάκι μου, δεν ψάχνω αντιηλιακό, την μυρωδιά του κόπερτον ψάχνω!!!
να την κάνεις τι; ν' ανοίγεις το μπουκάλι και να παίρνεις τζούρες ή να το πασαλείβεσαι και να μυρίζεις χέρια-πόδια;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Να μη ξεχασετε το πιο απαραιτητο αξεσουαρ που πρεπει να συνοδευει την αγορα του αντηλιακου!

index.jpg
index.jpg (2.81 KiB) Προβλήθηκε 1120 φορές
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Gherschaagk έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 14:57
Σουβλίτσα έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 23:35 παιδάκι μου, δεν ψάχνω αντιηλιακό, την μυρωδιά του κόπερτον ψάχνω!!!
να την κάνεις τι; ν' ανοίγεις το μπουκάλι και να παίρνεις τζούρες ή να το πασαλείβεσαι και να μυρίζεις χέρια-πόδια;
Να αναπνέουμε, κι εγώ και η αδελφή μου, συγκίνηση! :hebit:
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
lyna

Gherschaagk έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 22:58 υπάρχει αυτό Εικόνα

αλλά μάλλον άλλο λες.
Πολύ βολικό, το πήρα . 50 Αρί που δεν παστωνει κ δεν ασπρίζει , για να μην το πιάνεις με τα χέρια κ λερώνεσαι. Κ όχι λιπαρό.
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

lyna έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 17:48

αλλά μάλλον άλλο λες.
Πολύ βολικό, το πήρα . 50 Αρί που δεν παστωνει κ δεν ασπρίζει , για να μην το πιάνεις με τα χέρια κ λερώνεσαι. Κ όχι λιπαρό.
Κάνει και για νεανικές επιδερμίδες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Δεν παίρνουμε αντιηλιακα με 50 προστασία. Ούτε για τα παιδιά. Τα έχουν απαγορεύσει.

Σουβλιτσα... Εγώ το παθαίνω αυτό με αντιηλιακα που έχουν άρωμα καρύδας. Για βρες κάνα τέτοιο κοπερτον. Μήπως ήταν λάδι με άρωμα καρύδας; το άλλο τι ήταν; με Καρότο; άνοιγε κ μύριζε μέχρι να το πετύχεις!

Λίνα, για ρολόν δεν ξέρω, αλλά της φρεζιντερμ ακούγεται ότι είναι πολύ καλά. Εγώ βάζω ότι νάναι σε μένα κ αυτό αν το θυμηθώ.

Κουλούρι 20 προστασία δεν είναι λίγο για σένα; γιαυτό θα καίγεσαι.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

Saliveros έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 08:55
Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 04:49 Βαζετε και στα χειλια;
Ναι, για να μη κοκκινίζουν.
Ξεχάσατε να διευκρινίσετε ποια χείλια εννοείτε.
Άβαταρ μέλους
lyna

sys3x έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 18:21

αλλά μάλλον άλλο λες.
Για τη φραπα τη δικιά σου σίγουρα :romance-hearteyes:
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
lyna

Custom_F έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 18:30 Δεν παίρνουμε αντιηλιακα με 50 προστασία. Ούτε για τα παιδιά. Τα έχουν απαγορεύσει
Οι ποιοι και γτ;
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

lyna έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 21:47
sys3x έγραψε: 08 Ιούλ 2018, 18:21

Για τη φραπα τη δικιά σου σίγουρα :romance-hearteyes:
Είμαι μικρός και άβγαλτος :102:.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”