Κλασικό βύσμα Νέα Δημοκρατία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι ειδικότητα έχετε;
Re: Τι ειδικότητα έχετε;
έχω φίλο που ήταν ΣΝ - ΕΑΤ και πλέον είναι εισαγγελέας πρωτοδικών. Νομίζω έβαλαν τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Otto Weininger
Δεν είχαμε ΝΔ όταν πήγα
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν παίζει ρόλο. Τα βύσματα είναι διαχρονικά. Δεν υπάρχει Έλληνας χωρίς το βύσμα του. Κι εγώ το ίδιο, αλλά εγώ είμαι ειλικρινής.Otto Weininger έγραψε: 27 Αύγ 2020, 16:27Δεν είχαμε ΝΔ όταν πήγα
Ordem e Progresso.
- Otto Weininger
Εγώ δεν ζήτησα να πάω εκεί. Και έφαγα και μεγάλη πουτσα 3 μήνεςCavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2020, 16:28Δεν παίζει ρόλο. Τα βύσματα είναι διαχρονικά. Δεν υπάρχει Έλληνας χωρίς το βύσμα του. Κι εγώ το ίδιο, αλλά εγώ είμαι ειλικρινής.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ΠΑΜΑ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Α/Τ
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- ΜπλεΜπουμπυς
Ο κουμπαρος το βυσμα του στο στρατο ηταν ο τοπικος βουλευτης της ΝΔ σε νομο της επαρχιας .
Στην κυβερνηση ηταν το ΠΑΣΟΚ.
Στην κυβερνηση ηταν το ΠΑΣΟΚ.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Μλκ αν δήλωνα στο μηχανογραφικό 1η στρατιωτική δικαιοσύνη κι όχι φιλολογία ,τώρα θα ήμουν ήδη συνταξιούχοςLord Brum έγραψε: 27 Αύγ 2020, 16:25 έχω φίλο που ήταν ΣΝ - ΕΑΤ και πλέον είναι εισαγγελέας πρωτοδικών. Νομίζω έβαλαν τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
εμένα που μου βάλανε βύσμα χωρίς να το ξέρω και μου βγήκε απ'το στόμα; εκεί σε θέλω
μου'χει έρθει το χαρτί και είναι να παρουσιαστώ πεζικό σε 3-4 μέρες, απολαμβάνω τους τελευταίους ύπνους στο κρεβάτι μου, ντριν το τηλέφωνο πρωί πρωί
- Μμμμμμμμμ;
- Καλημέρα σύντροφε
- ...... α;
- Απ'το γραφείο του κ Τσοχατζόπουλου τηλεφωνώ
- ποιό;
- Μας είπε ο σύντροφος τάδε (γειτονόπουλο, είχαμε να μιλήσουμε χρόνια) ότι σας ήρθε το χαρτί να πάτε πεζικό. Να μην πάτε, θα έρθει άλλο χαρτί αεροπορία
- Τι λέτε ρε παιδιά δε γίνονται αυτά, πώς έτσι να μην πάω στρατό επειδή με πήραν τηλ;
- Ναι. Και να πάτε δε θα σας πάρουνε, θα έρθει άλλο χαρτί.
Ε, ήρθε. Και πήγα αεροπορία και εκεί βρέθηκα ο μοναδικός χωρίς βύσμα, και με καβαλήσανε σα νοικιασμένο γάϊδαρο
μου'χει έρθει το χαρτί και είναι να παρουσιαστώ πεζικό σε 3-4 μέρες, απολαμβάνω τους τελευταίους ύπνους στο κρεβάτι μου, ντριν το τηλέφωνο πρωί πρωί
- Μμμμμμμμμ;
- Καλημέρα σύντροφε
- ...... α;
- ποιό;
- Μας είπε ο σύντροφος τάδε (γειτονόπουλο, είχαμε να μιλήσουμε χρόνια) ότι σας ήρθε το χαρτί να πάτε πεζικό. Να μην πάτε, θα έρθει άλλο χαρτί αεροπορία
- Τι λέτε ρε παιδιά δε γίνονται αυτά, πώς έτσι να μην πάω στρατό επειδή με πήραν τηλ;
Ε, ήρθε. Και πήγα αεροπορία και εκεί βρέθηκα ο μοναδικός χωρίς βύσμα, και με καβαλήσανε σα νοικιασμένο γάϊδαρο
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Και σε κάνανε και καρακόλι , γμς τα.Chilloutbuddy έγραψε: 27 Αύγ 2020, 16:40 εμένα που μου βάλανε βύσμα χωρίς να το ξέρω και μου βγήκε απ'το στόμα; εκεί σε θέλω
- Μμμμμμμμμ;
- Καλημέρα σύντροφε
- ...... α;
- ποιό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 2771 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 1 Απαντήσεις