!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:14
Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:00
Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2020, 13:26 Το μαλακισμένο πήρε όπλο που κάποιοι από σας υποστηρίζετε ότι είναι καλό και σωστό να υπάρχουν όπλα. Τελικά σκότωσε δύο ανθρώπους. ούτε σπίτι του μπήκανε ούτε τίποτα. Πήγε εκεί από μόνος του. Αν δεν κρατούσε όπλο θα τον πείραζε κανείς;
εδω λεμε τον πειραξαν, παρολο που κρατουσε οπλο. αν δεν κρατουσε λες να μην τον σαπακιαζαν κατ ελαχιστον;

και αυτοι που του επιτεθηκαν, απο μονοι τους πηγαν εκει.
Γιατί να τον σαπάκιαζαν; Δεν διάβασε κανείς τη σκέψη του να ξέρει ότι είναι αντίθετος ή εχθρός ενδεχομένως.
Δηλαδή με τη λογική σου, λέει να πάει και να βρεθεί εκεί πέρα. αλλά επειδή θα του την πέσουν ας πάρει και το όπλο για να μπορεί να αμυνθεί.

Έλα τώρα. Εσύ είσαι καλός στη λογική.
δεν ξερω γιατι τον κυνηγουσε ο πρωτος που εφαγε σφαιρα. σε ενα βιντεο ειδαμε να τον μπινελικωνει.

καθολου απιθανο να τον σαπακιαζαν επειδη ειχε αντιθετη αποψη, η επειδη ηθελε να εφαρμοσει τη νομιμοτητα. σιγουρα δεν τον κυνηγησαν απλως επειδη κρατουσε οπλο. και αλλοι κρατουσαν, αλλα δεν κυνηγηθηκαν.
πιθανοτατα τον θεωρησαν το ευκολοτερο θυμα, λογω νεαρης ηλικιας.

και βεβαια εκανε πολυ καλα που πηρε οπλο πηγαινοντας εκει οπου προβλεπεται πιθανος καβγας. και εδω στην ελλαδα, οι διαδηλωτες εχουν κασμαδοξυλα για σημαια, ακομη και οι ειρηνικοι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:23
Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:09
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:02

Χαοτικέ, το κωμικό με σένα είναι ότι παριστάνεις τον ανθρωπιστή, όσο οι φάσεις είναι αμφίρροπες και όταν δεις κάτι που ενισχύει τις εμμονές σου, πετάγεσαι κι εκφράζεις αυτό που πραγματικά πιστεύεις.

Θα επαναλάβω ότι εμμένω σ' αυτά που έγραψα κι εσύ συνέχισε να παριστάνεις την ψυχολογοτσιρλίντερ για το κοινό σου. Το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσα να σκεφτώ εγώ, είναι το να θεωρήσω κάποιον μπουλουμουτζή ως καθοδηγητή ή αξιολογητή μου.

Συνέχισε λοιπόν να γράφεις ό,τι γουστάρεις. Αν δεν, δεν... :)
Έχω τ' αρχίδια εν αντιθέσει με όλους σας να πω τα χειρότερά μου και να τα βάλω και για επεξεργασία. Εννοείται ότι είμαι ανθρωπιστής συγκριτικά με σας. δεν μπορείς να με παγιδεύσεις σε ηθικό δίλημμα γιατί ότι κόμπλεξ έχω το εκθέτω και λέω και μισώ και τι σιχαίνομαι και ότι είναι και λάθος αλλά το κάνω. Δεν είμαι με το BLM και ποτέ δεν το δήλωσα. Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι άλλο. Αλλά μην μας πάθεις και τίποτα φοβάμαι!
Εγώ δεν παθαίνω τίποτα.
Αντιθέτως κατανοώ ότι η κυκλοθυμικότητα σου σ' αυτά τα θέματα, οφείλεται σε έναν δικαιολογημένο εκνευρισμό ή και οργή για την κατακόρυφη πτώση που έχουν υποστεί τα ιδεώδη της αριστεράς.
Ουσιαστικώς χαοτικέ, αν και δεν είσαι στο BLM κίνημα, λειτουργείς με πιο απλούς συνειρμούς.

ΒLM -> Aριστερά
WS -> Δεξιά

Και αντιδράς αναλόγως.
Όταν ήμουν μικρός ναι. Τώρα όχι. και το έχουν δει οι περισσότεροι εδώ. Δεν θα βρίσει ο άλλος τον ισλαμιστή που έσφαξε τη γυναίκα του και να πω εγώ μετά "ναι αλλά οι χριστιανοί". θα βρίσω το ίδιο το σίχαμα. Όπως και τον κάθε μαύρο με τα σκατά που έχει στο κεφάλι του, τον κάθε χαπάκια που ζητάει ταυτότητα στην πλατεία εξαρχείων να δει αν είσαι μπάτσος κι ένα σωρό κακοήθης μαλάκες. εσύ δεν το κάνεις αυτό για την από κει μεριά. Κι εσύ όπου δεις εμφάνιση που θυμίζει κάτι φρικιάρικο χίπικο (με τα σημερινά δεδομένα χίπικο όχι κολιέ από ανεμώνες) θα πάρεις τη μεριά του άλλου που αντιδικεί. Αν όχι άμεσα, θα πεις κάτι αρνητικό για τον έναν και τίποτα απολύτως για τον άλλον.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:20
Ξαναλέω. Ένα φασιστάκι εκκολαπτόμενο πήγε να κάνει κακό και οι τελειωμένοι φασίστες εδώ μέσα γουστάρουν που έγιναν οι φόνοι. Αυτά σχολιάζω και πες μου που διαφωνείς αν διαφωνείς και αν θες.
διαφωνο στο "φασιστακι" και στο "πηγε να κανει κακο"

Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:37

εδω λεμε τον πειραξαν, παρολο που κρατουσε οπλο. αν δεν κρατουσε λες να μην τον σαπακιαζαν κατ ελαχιστον;

Γιατί να τον σαπάκιαζαν; Δεν διάβασε κανείς τη σκέψη του να ξέρει ότι είναι αντίθετος ή εχθρός ενδεχομένως.
Δηλαδή με τη λογική σου, λέει να πάει και να βρεθεί εκεί πέρα. αλλά επειδή θα του την πέσουν ας πάρει και το όπλο για να μπορεί να αμυνθεί.

δεν ξερω γιατι τον κυνηγουσε ο πρωτος που εφαγε σφαιρα. σε ενα βιντεο ειδαμε να τον μπινελικωνει.

καθολου απιθανο να τον σαπακιαζαν επειδη ειχε αντιθετη αποψη, η επειδη ηθελε να εφαρμοσει τη νομιμοτητα. σιγουρα δεν τον κυνηγησαν απλως επειδη κρατουσε οπλο. και αλλοι κρατουσαν, αλλα δεν κυνηγηθηκαν.

και βεβαια εκανε πολυ καλα που πηρε οπλο πηγαινοντας εκει οπου προβλεπεται πιθανος καβγας. και εδω στην ελλαδα, οι διαδηλωτες εχουν κασμαδοξυλα για σημαια, ακομη και οι ειρηνικοι.

Μυρίστηκαν αδυναμία (έτσι νόμισαν). Ευκαιρία να ψειρισουμε και ένα αυτόματο από τον πιτσιρίκο. Τι θα κάνει; Θα μας ρίξει;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:21
Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:02
Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2020, 13:36 Σου έβαλε βίντεο που δείχνει ότι τελικά τον κυνηγάνε γιατί είχε πυροβολήσει κάποιον (τελικά τον σκότωσε) στο ξεκάρφωτο.
που διατανο το βλεπουμε αυτο;
Στο βίντεο.
για δειξε μου εναν ξεκαρφωτο πυροβολισμο, να ξεστραβωθω.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:37

Πάλι το λες σαν να ήταν υποχρεωμένος να πάει εκεί και ήταν ο μόνος τρόπο να πάει για να είναι ασφαλής. Να πάρει όπλο. έλα ρε φίλε, αγού το χεις. Γιατί το γαμάς;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

break έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:25 Ποιός διαβεβαιώνει ότι έχει την εκπαίδευση και την ικανότητα να διαχειρστεί τέτοιες καταστάσεις ;
Το βίντεο.
Λειτούργησε σαν έμπειρος βετεράνος.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:40
Πάλι το λες σαν να ήταν υποχρεωμένος να πάει εκεί και ήταν ο μόνος τρόπο να πάει για να είναι ασφαλής. Να πάρει όπλο. έλα ρε φίλε, αγού το χεις. Γιατί το γαμάς;
ουτε οι νεκροι ηταν υποχρεωμενοι να πανε εκει.

ουτε οι γαυροι ειναι υποχρεωμενοι να πανε στον αγωνα, ουτε οι βαζελοι. και οταν γινει το κακο αναμεσα τους, δε ριχνουμε το αδικο σε αυτον που τραβηξε μαχαιρι, αλλα στους 5 που τον ειδαν με λαθος χρωμα σωβρακο και του την επεσαν.

θες να πω οτι και οι 2 πλευρες ειναι γιδγια; κανενα προβλημα. για το φονικο ομως δεν φταιει το γιδι που πηγε με οπλο (ασε που και απο τους αλλους καποιος ειχε οπλο) φταιει το γιδι που επιτεθηκε πρωτο.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Αυτή την άποψη διατύπωσα πριν χωρίς να ξέρω ότι είχε πυροβολήσει πριν τον κυνηγήσουν
Είναι αυταπάτη να παραμένει το εωτημα και να αξιώνεις πλήρη και ξεκάθαρη αλήθεια. μόνο με λογικα΄σενάρια κ ιαυτά για την προσέγγιση όχι για απόλυτη αλήθεια. εμένα η λογική μου μου λέει ότι για να πάει ένα μαλακιστήρι εκεί με όπλο κάπου μέσα του φαντάζεται τη συνθήκη να το βγάλει να φαίνεται. Λίγο για να ψαρώσουν οι άλλοι, λίγο για να τον φοβηθούν και πολύ για να δει τι θα γίνει τελικά από αυτές τις συο τριε εικες που εικάζει στο μυαλό του.
Βρίσκεται εκεί και δεν έχει λόγο να το βγάλει αρχικά, υποθέτω. Δεν τον έδειξε κανείς με το δάκτυλο ώστε να αρχίσουν να τον κυνηγούν γιατί τον μυρίσανε ή κατάλαβαν ότι είναι εχθρός. (Το έργο με τον Ντόναλτ Σάντερλαντ ξέχασα πως λέγεται. Που ήταν εξωγήινοι κι αν κάποιος γήινος γελούσε ή φοβόταν ή έδειχνε συναίσθημα καταλάβαιναν ότι είναι γήινος και τον έδειχνα και ούρλιαζαν). Λογικά θα άκουγε κουβέντες να λένε οι άλλοι μεταξύ τους. Κάτι θα είπε να τριφτεί λίγο με τα πράγματα και τέλος πάντων κάπως είχε την τάση να βρει αφορμή για να βγάλει σε πρώτη φάση το όπλο να φαίνεται για να εισπράξει τις αντιδράσεις που αρχικά επιθυμούσε.
Αυτό είναι λίγο υστερικό αν και δεν ορίζεται έτσι η υστερία. Ωστόσο δεν είναι κανόνας ότι θα έχεις υστερία για να ξεφύγεις από τη σωστή και λογική συμπεριφορά.
Αλλά ούτε και θα σε εμποδίσει να φανείς ψύχραιμος και λειτουργικός όταν κινδυνέψεις. Υπάρχουν άνθρωποι που λες τι αμπλαούμπλες είναι! Αδέξιοι και άστοχοι. Ο οργανισμός τους όμως φτιάχνει την κατάλληλη διάθεση (κινητικότητα, προσοχή, ετοιμότητα) ώστε να προστατευτεί.

Ξεκίνησε να κάνει μαλακία το βλήμα και τελικά η μαλακία έγινε. Και βεβαίως τη βοήθησαν μια χαρά οι άλλοι. Ας πρόσεχαν.
Πήγε εκεί γιατί καλλιεργούσε στο μυαλό του να πάει να τσαμπουκαλευτεί. λείπανε κι από το σπίτι οι γονείς πιστεύω, παρέα που να τον γεμίζςι δεν είχε, ε κατέβηκε.
Μην δικαιολογείς την οπλοφορία. πήγε για να σκοτώσει. Δεν είναι απλά i don't like Mondays. Είναι ένα υπόβαθρο ιδεολογία της εγκληματικότητας κι αντικοινωνικότητας.
Αυτό που θα ήθελε να είναι ο άντερ και ο νέμο αλλά δεν μπορούν καθώς είναι λιπώδεις μπουχέσες :102:
Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break »

Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:37 και βεβαια εκανε πολυ καλα που πηρε οπλο πηγαινοντας εκει οπου προβλεπεται πιθανος καβγας. και εδω στην ελλαδα, οι διαδηλωτες εχουν κασμαδοξυλα για σημαια, ακομη και οι ειρηνικοι.
Δεν ξέρω τι γίνεται στην Αμερική αλλά εδώ στην Ελλάδα ισχύει αυτό που λένε αρχή της αναλογικότητας το οποίο σημαίνει ότι αν ο άλλος δεν έχει πρώτος χρησιμοποιήσει όπλο σε καμία περίπτωση δεν είσαι καλυμένος από το νόμο να το κάνεις εσύ σαν απάντηση. Αν τρως ξύλο με κασμαδόξυλα το ανώτερο που σου επιτρέπει ο νόμος να κάνεις είναι βρεις και εσύ ένα κασμαδόξυλο να βαρέσεις. Αν βγάλεις όπλο και πυροβολήσεις για να αμυνθείς θα βρεθείς στο δικαστήριο για ανθρωποκτονία. Εκτός αν πείσεις το δικαστήριο ότι ήσουν πεπεισμένος εκείνη την στιγμή ότι το ξύλο θα κατέληγε στον θάνατό σου, πράγμα πολύ δύσκολο.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Tucker Carlson: 17-year-old Wisconsin Shooter 'Had to Maintain Order'

https://www.haaretz.com/us-news/tucker- ... -1.9105510
αυτά τα σιχάματα είναι υπεύθυνα για το χάος, μάλλον περισσότερο απ'ότι ο Τραμπ
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:48
Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:40
ουτε οι νεκροι ηταν υποχρεωμενοι να πανε εκει.

ουτε οι γαυροι ειναι υποχρεωμενοι να πανε στον αγωνα, ουτε οι βαζελοι. και οταν γινει το κακο αναμεσα τους, δε ριχνουμε το αδικο σε αυτον που τραβηξε μαχαιρι, αλλα στους 5 που τον ειδαν με λαθος χρωμα σωβρακο και του την επεσαν.

θες να πω οτι και οι 2 πλευρες ειναι γιδγια; κανενα προβλημα. για το φονικο ομως δεν φταιει το γιδι που πηγε με οπλο (ασε που και απο τους αλλους καποιος ειχε οπλο) φταιει το γιδι που επιτεθηκε πρωτο.
Δεν πας από υποχρέωση σε διαδήλωση. Δεν είναι αντεπιχείρημα τώρα αυτό. Σου είπα ότι γράφεις γι αυτόν σαν να ήταν υποχρεωμένος να πάει εκεί. Και κατακλύστηκε από άγχος για το πως θα πάει αφού θα του την πέσουν διαβάζοντας τη σκέψη του και ανακαλύπτοντας ότι είναι εχθρός; Οπότε ας πάρει τουλάχιστον το όπλο να μην κινδυνεύσει.
Έτσι το έγραψα και δεν είναι το ζητούμενο αν ήταν υποχρεωμένοι οι διαδηλωτές ώστε να δικαιολογηθούν για την παρουσία τους.

Σου έγραψα κι ένα σκεπτικό που ακόμα ισχύει για μένα γενικά. παίρνεις όπλο και πας να προκαλέσεις να γίνει φάση. Τώρα γάμησε τη ζωή του.

Τον πρώτο γιατί τον πυροβόλησε; μην πεις λόγω επίθεσης. Γιατί μετά πρέπει να βρεις και γιατί πήγαν να του κάνουν επίθεση.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

τι υπερασπίζεστε ρε μαλάκες?σοβαρά τώρα.κάπου μέσα σας δεν νιώθετε ότι έχετε πιάσει πάτο?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:23
Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:09

Έχω τ' αρχίδια εν αντιθέσει με όλους σας να πω τα χειρότερά μου και να τα βάλω και για επεξεργασία. Εννοείται ότι είμαι ανθρωπιστής συγκριτικά με σας. δεν μπορείς να με παγιδεύσεις σε ηθικό δίλημμα γιατί ότι κόμπλεξ έχω το εκθέτω και λέω και μισώ και τι σιχαίνομαι και ότι είναι και λάθος αλλά το κάνω. Δεν είμαι με το BLM και ποτέ δεν το δήλωσα. Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι άλλο. Αλλά μην μας πάθεις και τίποτα φοβάμαι!
Εγώ δεν παθαίνω τίποτα.
Αντιθέτως κατανοώ ότι η κυκλοθυμικότητα σου σ' αυτά τα θέματα, οφείλεται σε έναν δικαιολογημένο εκνευρισμό ή και οργή για την κατακόρυφη πτώση που έχουν υποστεί τα ιδεώδη της αριστεράς.
Ουσιαστικώς χαοτικέ, αν και δεν είσαι στο BLM κίνημα, λειτουργείς με πιο απλούς συνειρμούς.

ΒLM -> Aριστερά
WS -> Δεξιά

Και αντιδράς αναλόγως.
Όταν ήμουν μικρός ναι. Τώρα όχι. και το έχουν δει οι περισσότεροι εδώ. Δεν θα βρίσει ο άλλος τον ισλαμιστή που έσφαξε τη γυναίκα του και να πω εγώ μετά "ναι αλλά οι χριστιανοί". θα βρίσω το ίδιο το σίχαμα. Όπως και τον κάθε μαύρο με τα σκατά που έχει στο κεφάλι του, τον κάθε χαπάκια που ζητάει ταυτότητα στην πλατεία εξαρχείων να δει αν είσαι μπάτσος κι ένα σωρό κακοήθης μαλάκες. εσύ δεν το κάνεις αυτό για την από κει μεριά. Κι εσύ όπου δεις εμφάνιση που θυμίζει κάτι φρικιάρικο χίπικο (με τα σημερινά δεδομένα χίπικο όχι κολιέ από ανεμώνες) θα πάρεις τη μεριά του άλλου που αντιδικεί. Αν όχι άμεσα, θα πεις κάτι αρνητικό για τον έναν και τίποτα απολύτως για τον άλλον.
Σε πάω ό,τι στοίχημα θέλεις, ότι έχω γράψει πολύ περισσότερα άμεσα αρνητικά σχόλια για δεξιούς και έχω κάνει τις αντίστοιχες αντιπαραθέσεις μαζί τους, από τα αντίστοιχα αρνητικά σχόλια για αριστερούς που έχουν γράψει 20 αριστεροί εδώ μέσα. Μπορείς να βάλεις και μεγαλύτερο νούμερο. 30 ή 40. Θα χάσεις. :lol:

Και ακριβώς γι' αυτό δεν σας υπολογίζω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

break έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:51
Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:37 και βεβαια εκανε πολυ καλα που πηρε οπλο πηγαινοντας εκει οπου προβλεπεται πιθανος καβγας. και εδω στην ελλαδα, οι διαδηλωτες εχουν κασμαδοξυλα για σημαια, ακομη και οι ειρηνικοι.
Δεν ξέρω τι γίνεται στην Αμερική αλλά εδώ στην Ελλάδα ισχύει αυτό που λένε αρχή της αναλογικότητας το οποίο σημαίνει ότι αν ο άλλος δεν έχει πρώτος χρησιμοποιήσει όπλο σε καμία περίπτωση δεν είσαι καλυμένος από το νόμο να το κάνεις εσύ σαν απάντηση. Αν τρως ξύλο με κασμαδόξυλα το ανώτερο που σου επιτρέπει ο νόμος να κάνεις είναι βρεις και εσύ ένα κασμαδόξυλο να βαρέσεις. Αν βγάλεις όπλο και πυροβολήσεις για να αμυνθείς θα βρεθείς στο δικαστήριο για ανθρωποκτονία. Εκτός αν πείσεις το δικαστήριο ότι ήσουν πεπεισμένος εκείνη την στιγμή ότι το ξύλο θα κατέληγε στον θάνατό σου, πράγμα πολύ δύσκολο.

Και μόνο η νομική προσέγγιση πάντως είναι ξεφτίλα. Ο φασισμός ευθύνεται για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Εν προκειμένω αυτό που τους τσούζει είναι η ίδια η ιδέα της διαδήλωσης υπέρ ανθρώπινων δικαιωμάτων. Δεν θέλουν κάποιοι να ζει καλά ο διπλανός τους. να μην ζητούν και να μη διεκδικούν.

Τα σχόλια και οι δημοσιεύσεις και τα βίντεο που βάζουν οι απέξω και ταγμένοι στον αντιδικαιωματισμό , δεν είναι πράξεις ευαισθησίας ενάντια στην καφρίλα των διαδηλωτών (μέρος τους). Είναι τρόπος να πολεμήσουν αυτούς που ξεσηκώνονται.

Ενδόμυχο το έχουν. θυμήθηκα μια μαλακία που είχε γράψει ο Ταϋγετης :D Ήταν ένα θέμα για κάποια ορυχεία σε ένα νησί μας. Δεν θυμάμαι τώρα! Σύρος; Κάτι τέλος πάντων. Το άρθρο έκανε λόγο για ενέργειες του κράτους αλλά και των ιδιοκτητών που και ο σατανάς να ήτανε θα έλεγε ώπα ρε φίλε!
Περιγραφή που θα έκανε τον καθένα να αηδιάσει. Έκαναν λοιπόν απεργία οι εργάτες ως η μόνη αντίδραση που μπορούσαν σε αυτόν τον μεσαίωνα και λέει ο ταϋγέτης
"Ξύλο θέλανε. Δεν ήταν για τέτοια η Ελλάδα μας εκείνη την εποχή τη δύσκολη" :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”