Η αποτελεσματικότητα των μεθόδων αντισύλληψης ορίζεται σαν ποσοστό ζευγαριών που έχουν εγκυμοσύνη σε διάστημα 2 χρόνων που χρησιμοποιούν αποκλειστικά αυτή τη μέθοδο αντισύλληψης (και όχι αναγκαστικά σωστά).Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 12:54αυτο το εχεις ξαναγραψει, αλλα εξακολουθει να μη βγαζει νοημα.hellegennes έγραψε: 27 Αύγ 2020, 12:26
Είσαι τελείως ηλίθιος αν εξισώνεις την 85% αποτελεσματικότητα των προφυλακτικών
ειμαι σιγουρος οτι δεν εχω 15 παιδια για καθε 100 πηδηματα που εχω κανει με καποτα.![]()
Δλδ δεν αναμένεις 15 παιδιά για κάθε 100 πηδήματα αλλά 1 για καθε 1200. Παρ' όλα αυτά αυτό είναι εντελώς άσχετο με το point μου. To point μου είναι ότι αν στατιστικά ο κώλος αποτελεί την κυριότερη οδό για ΣΜΝ, αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία για ζευγάρι που κάνει κολπικό σεξ με προφυλακτικό. Ο Χελ λέει στη γκόμενα "είσαι γελοία αν νομίζεις ότι προστατεύεσαι τη στιγμή που τον κώλο σου τον αφήνεις ακάλυπτο". Η πραγματικότητα είναι ότι η γκόμενα προστατεύεται πάρα πολύ καλά και αντιθέτως κινδυνεύει όντως να κολλήσει πράγματα στον κώλο αν ο άλλος δε βάλει προφυλακτικό, παρά το κολπικό σεξ.