φιξντΣτύγιος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 02:56
ΔΕ ΦΟΡΟΥΣΑ ΜΑΣΚΑ
ΚΟΛΛΗΣΑ ΚΟΒΙΝΤ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ, 2 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 10 ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Γιατί όχι?hellegennes έγραψε: 27 Αύγ 2020, 02:28 Να επαναφέρουμε και τους νόμους κατά του τεντιμποϊσμού. Να απαγορεύονται τα σκουλαρίκια, το μακρύ μαλλί, τα κορίτσια να μην φοράνε παντελόνια και να επαναφέρουμε και την ποδιά.
Και παρέλαση κάθε πρωί μετά την προσευχή .
-
Εμπεδοκλής
Από τη στιγμή που ο ιός μεταδίδεται και από τα μάτια δεν θα πρέπει τα παιδιά να φορούν και γυαλιά;
Θα έρχονται με γυαλιά ηλίου και θα κοιμούνται και μέσα στο μάθημα...
Γι' αυτό έβαλε εισαγωγικά στη λέξη ποινή η υπουργός.EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Αύγ 2020, 02:14Δεν υπάρχουν πια αποβολές; πχ ημερησιες που σε διώχνουν ολη μερα;Στύγιος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 02:12
Δεν προβλέπεται βάσει νόμου μωρή μαγδάλω και άσχετη, την τύφλα σου μέσα που είσαι και νομικός τρομάρα σου. Η ποινή λέγεται ωριαία απομάκρυνση από την τάξη και εγγράφεται στο ποινολόγιο, αλλιώς θεωρείται άκυρη και προσβάλλεται άνετα από κηδεμόνα και δικηγόρο.
Στην πραγματικότητα είναι τόσο ποινή οσο το να μην κάνεις γυμναστική χωρίς φόρμα ή εκδρομή χωρίς υπεύθυνη δηλωση ή φοίτηση χωρίς εγγραφή.
Αν φοράνε όλοι μάσκα θα δυσκολευτεί αρκετά ο ιός να φτάσει στα μάτια, είναι η γενική ιδέα αν κατάλαβα καλά.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Αύγ 2020, 09:48 Από τη στιγμή που ο ιός μεταδίδεται και από τα μάτια δεν θα πρέπει τα παιδιά να φορούν και γυαλιά;
Από κει και πέρα μπορεί να υπάρχουν στοιχεία ότι ενώ είναι στα χαρτιά πιθανή η μόλυνση από τα μάτια μπορεί στην πράξη να μην είναι τόσο μεγάλος ο κίνδυνος για καθημερινές συνθήκες. Αυτό αργότερα μπορεί να αλλάξει, αλλά εικάζω ότι θα έχουμε λοκνταουν πολύ πριν βγει διαταγή ότι είναι πλέον απαραίτητη η full face προστασία για να μπορείς να κινηθείς.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Δε σε ψήνει το στήθος;Στύγιος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 01:57
Πιο πολύ από μένα ; Αντιπαθής,αντιερωτική γυναίκα , δεν είναι σεξιστικό , δεν την μπιπ ακόμα και να με πλήρωνε.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
-
Εμπεδοκλής
Εγώ θέλω να προστατέψω το παιδί μου. Κάποιος μπορεί να έχει βήξει ενώ έχει βγάλει τη μάσκα.Stalker έγραψε: 27 Αύγ 2020, 10:14Αν φοράνε όλοι μάσκα θα δυσκολευτεί αρκετά ο ιός να φτάσει στα μάτια, είναι η γενική ιδέα αν κατάλαβα καλά.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Αύγ 2020, 09:48 Από τη στιγμή που ο ιός μεταδίδεται και από τα μάτια δεν θα πρέπει τα παιδιά να φορούν και γυαλιά;
Από κει και πέρα μπορεί να υπάρχουν στοιχεία ότι ενώ είναι στα χαρτιά πιθανή η μόλυνση από τα μάτια μπορεί στην πράξη να μην είναι τόσο μεγάλος ο κίνδυνος για καθημερινές συνθήκες. Αυτό αργότερα μπορεί να αλλάξει, αλλά εικάζω ότι θα έχουμε λοκνταουν πολύ πριν βγει διαταγή ότι είναι πλέον απαραίτητη η full face προστασία για να μπορείς να κινηθείς.
Το lockdown πάσει θυσία θα πρέπει να αποφευχθεί διότι όχι μόνον απέτυχε αλλά και κόστισε πολύ. Αν χρειαστεί θα πρέπει να φορέσετε και ολόσωμο λάτεξ προφυλακτικό...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν νομίζω να σε προστατεύουν πραγματικά τα γυαλιά ηλίου, ουτε της μυωπίας φυσικά. Μόνο τα γυαλιά κολύμβησης μου ερχονται στο μυαλό ως μια κάποια λύσις, για κάτι τέτοιο.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Αύγ 2020, 09:48 Από τη στιγμή που ο ιός μεταδίδεται και από τα μάτια δεν θα πρέπει τα παιδιά να φορούν και γυαλιά;
vantono έγραψε: 27 Αύγ 2020, 10:43Δεν νομίζω να σε προστατεύουν πραγματικά τα γυαλιά ηλίου, ουτε της μυωπίας φυσικά. Μόνο τα γυαλιά κολύμβησης μου ερχονται στο μυαλό ως μια κάποια λύσις, για κάτι τέτοιο.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Αύγ 2020, 09:48 Από τη στιγμή που ο ιός μεταδίδεται και από τα μάτια δεν θα πρέπει τα παιδιά να φορούν και γυαλιά;
https://www.ergaleiogatos.gr/product-ca ... rostasias/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
Τέλεια. Υποχρεωτική φορεσιά για όλους ολόσωμο λάτεξ προφυλακτικό με γυαλιά κολύμβησης και μάσκα για όλους. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει αποβολή και αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για τους μαθητές και φυλάκιση χωρίς αναστολή για τους ενήλικες...vantono έγραψε: 27 Αύγ 2020, 10:43Δεν νομίζω να σε προστατεύουν πραγματικά τα γυαλιά ηλίου, ουτε της μυωπίας φυσικά. Μόνο τα γυαλιά κολύμβησης μου ερχονται στο μυαλό ως μια κάποια λύσις, για κάτι τέτοιο.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Αύγ 2020, 09:48 Από τη στιγμή που ο ιός μεταδίδεται και από τα μάτια δεν θα πρέπει τα παιδιά να φορούν και γυαλιά;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τα πρώτα που μου πέρασαν απο το μυαλό, αλλά αυτά ειναι γυαλιά εργασίας κυρίως (για αποφυγή θραυσμάτων κτλ). Πιο στεγανά και ασφαλέστερα απο τα κολύμβησης, δεν νομίζω να παίζουν άλλα σε αυτη την περίπτωση.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2020, 10:46vantono έγραψε: 27 Αύγ 2020, 10:43Δεν νομίζω να σε προστατεύουν πραγματικά τα γυαλιά ηλίου, ουτε της μυωπίας φυσικά. Μόνο τα γυαλιά κολύμβησης μου ερχονται στο μυαλό ως μια κάποια λύσις, για κάτι τέτοιο.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Αύγ 2020, 09:48 Από τη στιγμή που ο ιός μεταδίδεται και από τα μάτια δεν θα πρέπει τα παιδιά να φορούν και γυαλιά;
Θα έρχονται με γυαλιά ηλίου και θα κοιμούνται και μέσα στο μάθημα...![]()
https://www.ergaleiogatos.gr/product-ca ... rostasias/
Το να κλείσουν τα σχολεία και να πάμε πάλι σε λοκνταουν ακούγεται πιο εύκολο για το ίδιο αποτέλεσμα.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Αύγ 2020, 10:48 Τέλεια. Υποχρεωτική φορεσιά για όλους ολόσωμο λάτεξ προφυλακτικό με γυαλιά κολύμβησης και μάσκα για όλους. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει αποβολή και αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για τους μαθητές και φυλάκιση χωρίς αναστολή για τους ενήλικες...
- hellegennes
Πρώτον, αυτή η γενική ιδέα είναι ηλίθια και δεύτερον η μόλυνση από τα μάτια δεν είναι καθόλου στα χαρτιά. Για την ακρίβεια είναι η πιο πιθανή οδός μόλυνσης με ιούς του αναπνευστικού.Stalker έγραψε: 27 Αύγ 2020, 10:14 Αν φοράνε όλοι μάσκα θα δυσκολευτεί αρκετά ο ιός να φτάσει στα μάτια, είναι η γενική ιδέα αν κατάλαβα καλά.
Από κει και πέρα μπορεί να υπάρχουν στοιχεία ότι ενώ είναι στα χαρτιά πιθανή η μόλυνση από τα μάτια μπορεί στην πράξη να μην είναι τόσο μεγάλος ο κίνδυνος για καθημερινές συνθήκες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Εμπεδοκλής
Δεν θα καταστρέψουμε την οικονομία και τη ζωή μας επειδή εσύ δεν θέλεις να φοράς ολόσωμο προφυλακτικό...Stalker έγραψε: 27 Αύγ 2020, 11:13Το να κλείσουν τα σχολεία και να πάμε πάλι σε λοκνταουν ακούγεται πιο εύκολο για το ίδιο αποτέλεσμα.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Αύγ 2020, 10:48 Τέλεια. Υποχρεωτική φορεσιά για όλους ολόσωμο λάτεξ προφυλακτικό με γυαλιά κολύμβησης και μάσκα για όλους. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει αποβολή και αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για τους μαθητές και φυλάκιση χωρίς αναστολή για τους ενήλικες...
Ο φίλος Εμπέδοκλας μας λέει ότι θεμιτό μέτρο προστασίας είναι μόνο το 100% σίγουρο μέτρο προστασίας.
Ο φίλος Εμπέδοκλας μας λέει δηλαδή να μην οδηγούμε με ζώνη γιατί τίποτα δε σου εγγυάται ότι δε θα σου καρφωθεί ένα εμπόδιο στο κεφάλι αν τρακάρεις, ούτε να σταματάμε στο κόκκινο φανάρι γιατί έτσι κι αλλιώς αυτός που έρχεται από πίσω μπορεί να πάθει εγκεφαλικό και να στη φορέσει. Ο φίλος Εμπέδοκλας μας λέει ότι οδήγηση θα έπρεπε να επιτρέπεται μόνο με τανκ και στολή αστροναύτη για να μην έχουμε καθόλου τραυματισμούς και το παρουσιάζει αυτό σαν ανάλογο της απαίτησης το μαλακισμένο του να φοράει μάσκα για να μη σαλιώνει τους γύρω του.
Μη γίνεις σαν τον φίλο Εμπέδοκλα.
Απλώς όπου τον πετύχεις κάρφωσέ τον στους μπάτσους να πληρώσει πρόστιμο μέχρι να γίνει άνθρωπος.
Ο φίλος Εμπέδοκλας μας λέει δηλαδή να μην οδηγούμε με ζώνη γιατί τίποτα δε σου εγγυάται ότι δε θα σου καρφωθεί ένα εμπόδιο στο κεφάλι αν τρακάρεις, ούτε να σταματάμε στο κόκκινο φανάρι γιατί έτσι κι αλλιώς αυτός που έρχεται από πίσω μπορεί να πάθει εγκεφαλικό και να στη φορέσει. Ο φίλος Εμπέδοκλας μας λέει ότι οδήγηση θα έπρεπε να επιτρέπεται μόνο με τανκ και στολή αστροναύτη για να μην έχουμε καθόλου τραυματισμούς και το παρουσιάζει αυτό σαν ανάλογο της απαίτησης το μαλακισμένο του να φοράει μάσκα για να μη σαλιώνει τους γύρω του.
Μη γίνεις σαν τον φίλο Εμπέδοκλα.
Απλώς όπου τον πετύχεις κάρφωσέ τον στους μπάτσους να πληρώσει πρόστιμο μέχρι να γίνει άνθρωπος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-
- 1 Απαντήσεις