!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντηλιακα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Αντηλιακα
Σαν πρότυπο Άρειου προστατεύομαι όσο μπορώ. Το καλοκαίρι άντε να αρπάξω λίγο αλλά ποτέ δε μαυρίζω βαθειά.
επι του θέματος
Nuxe δενυπαρχειτπταλλο
επι του θέματος
Nuxe δενυπαρχειτπταλλο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Αγις έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 20:32Εσείς στη Νοτιομακεδονία - εχετε χλωμό ηλιο - οταν έχετε - στο βαθύ νότο ,προσαρμοστήκαμε μέσα στίς χιλιετηρίδες - ως γηγενείςκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 20:26πως γίνεται αυτό;Αγις έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 20:23 Ποτέ δεν χρησιμοποίησα * - με 2-3 ωρες στον ηλιο γινομαι από Αριος - Βορειοαφρικανός - στις 8-10 σαν αυτόχθονας Ζανζιβαριανός.
* οικονομία και εδώ
εγώ γιατί κοκκινίζω σαν κοτόπουλο;;- στα δεδομένα της περιοχής μας
άι ρε!!!
είμαι πιο ασπουλιάρα από εσένα!!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
50αρι spay roche
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αυτος που έφτιαξε το βίδεο δε παίζει να είναι λάκων. Με εξαίρεση το Σίμο χει αφήσει απέξω τις καλύτερες.
Ουτε τις ονομασιες δεν γνωρίζει - ειναι ευκαιρια να ανοίξω νήμα και να ανεβάζω τα καλά να μαθαίνουν τις χάρες του νότου οι παναβλακιώτες .Ερμής έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 20:47 Αυτος που έφτιαξε το βίδεο δε παίζει να είναι λάκων. Με εξαίρεση το Σίμο χει αφήσει απέξω τις καλύτερες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Στηρίζω και θα συνδράμωΑγις έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 21:01Ουτε τις ονομασιες δεν γνωρίζει - ειναι ευκαιρια να ανοίξω νήμα και να ανεβάζω τα καλά να μαθαίνουν τις χάρες του νότου οι παναβλακιώτες .Ερμής έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 20:47 Αυτος που έφτιαξε το βίδεο δε παίζει να είναι λάκων. Με εξαίρεση το Σίμο χει αφήσει απέξω τις καλύτερες.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Frezyderm velvet προσώπου, πολύ ωραία υφή.
Bioderma mist spray σώμα.
50 αρια και δεν ασπρίζουν καθόλου.
Δοκίμασα και αυτό.
Ωραίο μου φάνηκε.

Bioderma mist spray σώμα.
50 αρια και δεν ασπρίζουν καθόλου.
Δοκίμασα και αυτό.
Ωραίο μου φάνηκε.

-
stergiosbik
Αγις έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 21:01Ουτε τις ονομασιες δεν γνωρίζει - ειναι ευκαιρια να ανοίξω νήμα και να ανεβάζω τα καλά να μαθαίνουν τις χάρες του νότου οι παναβλακιώτες .Ερμής έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 20:47 Αυτος που έφτιαξε το βίδεο δε παίζει να είναι λάκων. Με εξαίρεση το Σίμο χει αφήσει απέξω τις καλύτερες.
Καλαμάτα: Δεκατρείς στο νοσοκομείο από χαλασμένη γουρνοπούλα
https://www.zougla.gr/greece/article/ka ... la-1597657
Παγαίνω να πιω μπυρες τέλεια παγωμένες στο μπιτσόμπαρο - ισως ρίξω και καμιά βουτιά - και τα λέμε αργότερα για το τείχος στον Ισθμό και την μάντρα που θα χτίσουμε μπροστά του . 
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άμα πάμε για αυτονόμηση στηρίζω κι εγώ 8)
ΣΚ κατεβαίνω λίγο πιο κάτω από τα μέρη μου
ΣΚ κατεβαίνω λίγο πιο κάτω από τα μέρη μου
~~¥~~
Ανεξάρτησία - αρκετά τους νταντέψαμε και τους κάναμε αθρώπους - ηλθε η ωρα να ωριμασουν κ τα βγάλουν πέρα μόνοι τους.
Το νήμα σε πια ενότητα να το ανεβάσω ;
Το νήμα σε πια ενότητα να το ανεβάσω ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Nameless Ghoul
Μπούργκα.lyna έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 22:49 Στέκομαι σε φανάρι με τον ήλιο να χτυπάει κατευθείαν στη μάπα κ δίπλα μου μια τυπισσα βάζει αντηλιακό σε μορφή ρόλ όν. Τέλειο .
Ποιο να ήταν άραγε ;
Πείτε καμία πρόταση για φέτος;
Ώπα, βρήκα το κατάλληλο νήμα και θυμήθηκα τί ήθελα να ρωτήσω, λοιπόν, για πείτε εαν γνωρίζετε:
εκείνο το παλαιό Coperton, αν θυμάται κανείς, εκείνα τα χρόνια, ήταν σε ένα καφέ μπουκάλι με έναν, σαν κάπως γιαπωνέζικο ήλιο, τεσπα, εκείνο λοιπόν το παλιό coperton είχε μια χαρακτηριστική, μοναδική μυρωδιά.
Το συζητούσαμε επροχθές με την αδελφή μου, γιατί μας ξυπνά με ένα υπέροχο τρόπο, συναισθήματα και εικόνες από τις παιδικές καλοκαιρινές διακοπές αλλά μου έλεγε οτι δεν το βρίσκει πια, δηλαδή βρίσκει Copertone αλλά δεν μυρίζουν όπως εκείνα τα παλιά, μέχρι πριν λίγα χρόνια όμως έβρισκε.
Ξέρει κανείς πού μπορούμε να βρούμε?
Δεν το θέλουμε αναγκαστικά για ηλιοπροστασία, το θέλουμε για το άρωμά του!
εκείνο το παλαιό Coperton, αν θυμάται κανείς, εκείνα τα χρόνια, ήταν σε ένα καφέ μπουκάλι με έναν, σαν κάπως γιαπωνέζικο ήλιο, τεσπα, εκείνο λοιπόν το παλιό coperton είχε μια χαρακτηριστική, μοναδική μυρωδιά.
Το συζητούσαμε επροχθές με την αδελφή μου, γιατί μας ξυπνά με ένα υπέροχο τρόπο, συναισθήματα και εικόνες από τις παιδικές καλοκαιρινές διακοπές αλλά μου έλεγε οτι δεν το βρίσκει πια, δηλαδή βρίσκει Copertone αλλά δεν μυρίζουν όπως εκείνα τα παλιά, μέχρι πριν λίγα χρόνια όμως έβρισκε.
Ξέρει κανείς πού μπορούμε να βρούμε?
Δεν το θέλουμε αναγκαστικά για ηλιοπροστασία, το θέλουμε για το άρωμά του!
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...