!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Μύκονος είναι μη συνεργάσιμη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Re: Η Μύκονος είναι μη συνεργάσιμη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2020, 23:39
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 23:27
Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2020, 23:19 Για πείτε όμως όσοι τώρα κράζετε, ποιος είναι πιο πιθανό να πάει Μύκονο, ο δεξιός ή ο αριστερός;
Ο μαλακας.
Τι πιστεύεις τι θα ψηφίζει; Σε ένα πηγαδάκι με πολιτική συζήτηση τι θέση θα παίρνει; σε ζητήματα δημοκρατίας , ηθικής τι θέση θα παίρνει;
Δεν είναι διαιδεολογικό λοιπόν. Ξέρω γιατί ρωτάω έτσι, με πολιτικό στίγμα.
Η συντριπτικη πλειοψηφια δεξιοι και απολιτικ αλλα θα παιζουν και καποιοι συριζαιοι λογικα.
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Daje έγραψε: 26 Αύγ 2020, 20:35 Κανονικα η Μυκονος πρεπει να ανεξαρτητοποιηθει.
Ως ποτε θα ταιζει τους ρεμπεσκεδες της ηπειρωτικης Ελλαδας?
:goodpost:
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2020, 23:19 Για πείτε όμως όσοι τώρα κράζετε, ποιος είναι πιο πιθανό να πάει Μύκονο, ο δεξιός ή ο αριστερός;
Οι πετυχημένοι.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

the comet the course the tail έγραψε: 26 Αύγ 2020, 23:44
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 23:27

Ο μαλακας.
Τι πιστεύεις τι θα ψηφίζει; Σε ένα πηγαδάκι με πολιτική συζήτηση τι θέση θα παίρνει; σε ζητήματα δημοκρατίας , ηθικής τι θέση θα παίρνει;
Ενταξει, υπάρχουν και δεξιοι απο χαζομάρα. Ετσι μαθανε. Ειχαν καλη σχεση με παραδοση, γονεις, οθοριτι κλπ
Ε ναι ρε. Είπαμε. Χάος η φάση. Αλλά έχεις μια εμπειρία στο επίπεδο του αισθητού. και σε παίρνει να ψιλοαπολυτίζεις στις δηλώσεις σου. Οι αναρχικοί είναι άπλυτοι, οι μπάτσοι μουνιά, οι γκόμενες χαζές/ Το σφάλμα είναι ότι αποκόβεις αλήθειες και τις ανάγεις σε μία μοναδική και κυρίαρχη.

Αλλά λέω πολλά και σε ζαλίζω ε; Στ΄ αρχίδια μου ρε! :xena:
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 23:52
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 23:27 Ο μαλακας.
Η συντριπτικη πλειοψηφια δεξιοι και απολιτικ αλλα θα παιζουν και καποιοι συριζαιοι λογικα.
Ακριβώς. Οι οποίοι Συριζαίοι θα είναι απλά ψηφοφόροι και δεν θα έχουν καμία σπουδαία ιδεολογία.
Bipsco έγραψε: 26 Αύγ 2020, 23:57
Οι πετυχημένοι.

Το κακό είναι ότι εγώ θεωρούμαι επιτυχημένος στον κύκλο μου (με κάνει να αμφιβάλλω βέβαια για τον κύκλο μου, αλλά το αφήνω δεν γαμιέται).
Δεν θα πάω ποτέ όμως. :102:

Να πούμε εδώ πως γενικά από αυτούς που βρίζουν τους κακομοίρηδες προσκυνητές και τελετουργούς της ματαιοδοξίας, ένα μεγάλο ποσοστό θα ήθελε να πάει. Όταν πας στην αττική και σε πνίγουν οι ξαπλώστρες και τα σκυλάδικα τέρμα την ένταση (ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ! ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ 9-10 ΜΗΝΕΣ (αν άκουσες κανέναν πέρσι)),
το ίδιο πράγμα κάνεις.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2020, 00:23 (ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ! ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ 9-10 ΜΗΝΕΣ (αν άκουσες κανέναν πέρσι)),
το ίδιο πράγμα κάνεις.
Δεν υπάρχει ο ήχος του κύματος πια εκτός και αν ξυπνάς με τα κοκόρια πριν πλακώσουν οι ορδές των βαρβάρων.

Βρέθηκα σε μία μαγική παραλία πριν λίγες μέρες. Ένας μικρός σχετικά κόλπος που λόγω σχήματος και πρωινής ηρεμίας σου επέτρεπε να ακούς τις ομιλίες των ψαράδων στη βάρκα 200 μέτρα από την ακτή. Ίσως είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που παρατηρούσα τόσο ξεκάθαρα ήχους εντόμων που πετούσαν τριγύρω.

Δεν κράτησε πολύ. Έφτασε μια παρέα 5-6 ξένων. Μάλλον γερμανοί ή κάτι παρόμοιο που να μοιάζει η γλώσσα τους. Έφεραν μαζί τους και ραδιόφωνο. Το έβαλαν σχετικά δυνατά ώστε να το ακούν όσο θα κολυμπάνε! Έπαιζε διάφορα μεταξύ των οποίων και κάτι σαν γερμανικό hip hop...
Φυσικά φόρεσαν μάσκες και βούτηξαν να δουν το θαυμάσιο βυθό για να βεβαιωθούν ότι ο μόνος που θα ακούει τη φασαρία θα είμαι εγώ.

Στο θέμα. Έχω να πάω 20 χρόνια στη Μύκονο και δεν ξέρω πόσο την έχουν αλλάξει τα κοινωνικά δίκτυα αφού όλα πλέον γίνονται και στήνονται για μία selfie. Θα ήθελα να ξαναπάω γιατί έχει αρκετές ομορφιές απλά δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι πλέον να κρατηθείς μακρυά από όλο το πανηγύρι των διασήμων με ή χωρίς εισαγωγικά.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2020, 00:23
Δὲν ἔχω κέφι γιὰ δουλειά,
πάλι μὲ δέρνει τεμπελιὰ
καὶ κάθομαι στὸ στρῶμα...
Βρίσκω τὸ σῶμα μου βαρὺ
καὶ ὀλ᾿ ἡ γῆ δὲ μὲ χωρεῖ
κι ὁ οὐρανὸς ἀκόμα.
Κακὰ νομίζω τὰ καλὰ
καὶ βλέπω μία στὰ χαμηλὰ
καὶ μία κοιτῶ ἐπάνω...
Σ᾿ αὐτὸ τὸν κόσμο τὸν χαζὸ
ἂς ἠμποροῦσα νὰ μὴ ζῶ
μὰ ...δίχως νὰ πεθάνω.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Awesomatic έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:43
Ηράκλειτος έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:28
Στύγιος έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:23 Ηράκλειτος εγώ έκανα ένα πέρασμα με συμβατικές , πέρνα για το τελικό "σκούπισμα" :lol:
Ααχ, Μύκονος! :hebit:
Εικόνα
Μη ρε θα διασπείρεις σωματίδια Μυκονίλας στην ατμόσφαιρα
αυτό τώρα κολλάει με το πυρηνικό μανιτάρι;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Yochanan έγραψε: 27 Αύγ 2020, 01:10
Awesomatic έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:43
Ηράκλειτος έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:28 Ααχ, Μύκονος! :hebit:
Εικόνα
Μη ρε θα διασπείρεις σωματίδια Μυκονίλας στην ατμόσφαιρα
αυτό τώρα κολλάει με το πυρηνικό μανιτάρι;
Είναι μυκονιάτικο STD, κολλάει ακόμα κι αν τη δεις στο χάρτη
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

:003: :lol:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 23:52 Η συντριπτικη πλειοψηφια δεξιοι και απολιτικ αλλα θα παιζουν και καποιοι συριζαιοι λογικα.
Είπες "δεξιοί". Λέγοντας και "συριζαίοι" πλεονάζεις.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

the comet the course the tail έγραψε: 27 Αύγ 2020, 01:08
Δὲν ἔχω κέφι γιὰ δουλειά,
πάλι μὲ δέρνει τεμπελιὰ
καὶ κάθομαι στὸ στρῶμα...
Βρίσκω τὸ σῶμα μου βαρὺ
καὶ ὀλ᾿ ἡ γῆ δὲ μὲ χωρεῖ
κι ὁ οὐρανὸς ἀκόμα.
Κακὰ νομίζω τὰ καλὰ
καὶ βλέπω μία στὰ χαμηλὰ
καὶ μία κοιτῶ ἐπάνω...
Σ᾿ αὐτὸ τὸν κόσμο τὸν χαζὸ
ἂς ἠμποροῦσα νὰ μὴ ζῶ
μὰ ...δίχως νὰ πεθάνω.
:smt038 :smt038 :smt038
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Bipsco έγραψε: 26 Αύγ 2020, 23:57
Οι πετυχημένοι.

Το κακό είναι ότι εγώ θεωρούμαι επιτυχημένος στον κύκλο μου (με κάνει να αμφιβάλλω βέβαια για τον κύκλο μου, αλλά το αφήνω δεν γαμιέται).
Δεν θα πάω ποτέ όμως. :102:

Δεν πηγαίνεις στην Μύκονο διότι δεν θεωρείς τον εαυτό σου επιτυχημένο.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Η Μύκονος είναι πολυ ομορφο νησί. Εχει γραφικα σοκάκια, ωραιες παραλιες κ ωραία μέρη να πας. Η συντριπτική πλειοψηφία του κοσμου δεν ειναι κροισοι, το αντίθετο θα ελεγα πλεον, ολη η αγια Βαρβάρα μαζεύεται, ίσως παλια να ήταν αλλιώς. Καγκουρια, γυφτια, τρασιλα, εχει ομως ανθρωπολογικό ενδιαφέρον, θα ξαναπηγαινα να παρατηρησω τον χομο μυκονιατικους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”