ΣΤΟΚΕ που μου θλεις και λεξιλογικες ασκησεις.Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:17Τι είναι οι συνάψεις;Πτολεμαίος έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:13Λελ. Τι θα κάνεις αν ένας βγάλει όπλο (για οποιονδήποτε λόγο);Στρακαστρουκας έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:05 Αν ενας τρομοκρατης αρχισει να σκοτωνει κοσμο παιδια, μην πατε να τον αφοπλισετε. Θα εχει δικαιωμα αυτοαμυνας. Αυτο μας λενε οι φορουμιτες
Θα πας να τον αφοπλισεις;
![]()
![]()
![]()
Μαλακες μου έχετε κάψει και τις τελευταίες 3 συνάψεις. Δεν υπάρχει σωτηρία.
Άναρχο αριστεροί μαχητές του σύμπαντος που δεν έχουν δει ποτέ (πόσο μάλλον πιάσει) όπλο στη ζωή τους. Α χαχαχαχ.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- περαστικος
Re: Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Tο λέει ο ίδιος
για να προστατέψει περιουσίες από τα BurnLootMurder
για να προστατέψει περιουσίες από τα BurnLootMurder
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
περαστικος έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:20ΣΤΟΚΕ που μου θλεις και λεξιλογικες ασκησεις.Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:17Τι είναι οι συνάψεις;Πτολεμαίος έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:13
Λελ. Τι θα κάνεις αν ένας βγάλει όπλο (για οποιονδήποτε λόγο);
![]()
![]()
![]()
Άναρχο αριστεροί μαχητές του σύμπαντος που δεν έχουν δει ποτέ (πόσο μάλλον πιάσει) όπλο στη ζωή τους. Α χαχαχαχ.![]()
δεν ρώτησα εσένα που είσαι καθυστερημένο και δεν ξέρεις τίποτα. Ρώτησα τον λαστ που ξέρει να μου πει.
Αλλά για να μαθαίνεις (επί τη ευκαιρία), τι είναι οι λεξιλογικές ασκήσεις ρε βλήτο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 26 Αύγ 2020, 22:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Παπψιε ρε. Ήταν νεοναζί που προσπαθούσε πίνοντας αίμα νεαρών παρθενων εβραιοπουλων να αναστήσει τον Χίτλερ ακούγοντας σε παλιό γραμμόφωνο ομιλίες του.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Dwarven Blacksmith
Παιδιά-στρατιώτες στην Αμερική του Τραμπ, σκύψτε και φιλήστε το Ευρωπαϊκό χώμα που πατάτε μαλάκες μου.
- περαστικος
Εγω δεν ξερω τιποτα αλλα οι συναψεις ξερω τι ειναι.Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:26
δεν ρώτησα εσένα που είσαι καθυστερημένο και δεν ξέρεις τίποτα. Ρώτησα τον λαστ που ξέρει να μου πει.
Αλλά για να μαθαίνεις (επί τη ευκαιρία), τι είναι οι λεξιλογικές ασκήσεις ρε βλήτο;Κάτι άλλο θες να πεις πως είπα κάποια στιγμή. Προσπάθησε να θυμηθείς και να το αποδώσεις σωστά. Έλα ευκαιρία να δουλέψει λίγο και να φτιάξει καμιά σύναψη
![]()
Βιολογια λυκειου.
Ρουφα κροκο.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Τι 17 είναι το μαλακισμένο;
ΟΚ. Θα μεγαλώσει και έχει μία πολύ σοβαρή πιθανότητα να γίνει σωστό άτομο. Θα νιώσει πολύ μαλάκας σε διάφορες φάσεις όσο μεγαλώνει. Το έχω δει να γίνεται.
Για πεςπεραστικος έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:28Εγω δεν ξερω τιποτα αλλα οι συναψεις ξερω τι ειναι.Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:26
Αλλά για να μαθαίνεις (επί τη ευκαιρία), τι είναι οι λεξιλογικές ασκήσεις ρε βλήτο;Κάτι άλλο θες να πεις πως είπα κάποια στιγμή. Προσπάθησε να θυμηθείς και να το αποδώσεις σωστά. Έλα ευκαιρία να δουλέψει λίγο και να φτιάξει καμιά σύναψη
![]()
Βιολογια λυκειου.
Ρουφα κροκο.
(Ρε μαλάκα μπας κι είσαι κι εσύ 17 κι είστε φίλοι με το παιδάκι στο βίντεο;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 26 Αύγ 2020, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Πτολεμαίος
Εγκεφαλικές συνάψεις. Χοντρικά, νευρώνες του εγκεφάλου.Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:17Τι είναι οι συνάψεις;Πτολεμαίος έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:13Λελ. Τι θα κάνεις αν ένας βγάλει όπλο (για οποιονδήποτε λόγο);Στρακαστρουκας έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:05 Αν ενας τρομοκρατης αρχισει να σκοτωνει κοσμο παιδια, μην πατε να τον αφοπλισετε. Θα εχει δικαιωμα αυτοαμυνας. Αυτο μας λενε οι φορουμιτες
![]()
![]()
![]()
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
- Otto Weininger
ΑναισχυντοςDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:27 Παιδιά-στρατιώτες στην Αμερική του Τραμπ, σκύψτε και φιλήστε το Ευρωπαϊκό χώμα που πατάτε μαλάκες μου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ε να σε χέσω μαλάκα και σου χω και αδυναμία ιδιαίτερηΠτολεμαίος έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:30Εγκεφαλικές συνάψεις. Χοντρικά, νευρώνες του εγκεφάλου.Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:17Τι είναι οι συνάψεις;Πτολεμαίος έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:13
![]()
![]()
![]()
(Τέλος πάντων, ταιριάζει για χώσιμο έτσι όπως τη χρησιμοποίησες. Ήθελα να δω αν θα κομπλάρεις. δεν είναι οι νευρώνες. Δεν είναι απλά ανατομικό στοιχείο. Αναφέρεται και ως βάση δραστηριότητας του νευρικού συστήματος. Δηλαδή και το ανατομικό μέρος και βιοχημικό με τους νευροδιαβιστές. Φτιάχνονται διαρκώς σε κάθε σου καινούργια μάθηση, όχι μόνο γνωστική αλλά σωματική (μία καινούργια κίνηση πχ).
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Δεν ξερω αν ισχυει αλλα διαβαζω στο twitter οτι στο Γουισκονσιν απαγορευεται η οπλοφορια απο ατομα κατω των 18 ετων. Εχει να φαει μερικες δεκαετιες στην φυλακηΧαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:29 Τι 17 είναι το μαλακισμένο;ΟΚ. Θα μεγαλώσει και έχει μία πολύ σοβαρή πιθανότητα να γίνει σωστό άτομο. Θα νιώσει πολύ μαλάκας σε διάφορες φάσεις όσο μεγαλώνει. Το έχω δει να γίνεται.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Otto Weininger
Δεν είναι μόνο στο εγκέφαλο. Αλλά παντού.Πτολεμαίος έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:30Εγκεφαλικές συνάψεις. Χοντρικά, νευρώνες του εγκεφάλου.Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:17Τι είναι οι συνάψεις;Πτολεμαίος έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:13
![]()
![]()
![]()
Επίσης άλλες είναι ionotropic και άλλες metabotropic (δεν τα ξέρω στα ελληνικά).
Να συνεχίσω με το μάθημα φυσιολογίας;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Πτολεμαίος
Χοντρικά σου λέω ρε. Τι θες νυχτιάτικα, χώμα από κούραση και 15 λεπτα πριν πέσω για υπνοΧαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2020, 22:39Ε να σε χέσω μαλάκα και σου χω και αδυναμία ιδιαίτερη
![]()
(Τέλος πάντων, ταιριάζει για χώσιμο έτσι όπως τη χρησιμοποίησες. Ήθελα να δω αν θα κομπλάρεις. δεν είναι οι νευρώνες. Δεν είναι απλά ανατομικό στοιχείο. Αναφέρεται και ως βάση δραστηριότητας του νευρικού συστήματος. Δηλαδή και το ανατομικό μέρος και βιοχημικό με τους νευροδιαβιστές. Φτιάχνονται διαρκώς σε κάθε σου καινούργια μάθηση, όχι μόνο γνωστική αλλά σωματική (μία καινούργια κίνηση πχ).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 256 Προβολές
-