!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

hellegennes έγραψε: 25 Αύγ 2020, 22:54
nik_killthemall έγραψε: 25 Αύγ 2020, 19:41
jimdenin έγραψε: 24 Αύγ 2020, 18:16 170k -31 ΜΕΘ - 242 θ σύνολο - 143 εξιτήρια - 9758 έλεγχοι.
jimdenin έγραψε: 25 Αύγ 2020, 17:58 168κ - 31ΜΕΘ - 143 εξιτήρια- 243 θ συνολικά - 14412 έλεγχοι.

Υγ: προς τον nick kill them all, το κλάσμα πάει κοντά στην μονάδα.
κάτσε να δούμε αν θα συνεχιστεί χτες 1.74% σήμερα 1.17%, μου φαίνεται μεγάλη πτώση για να μην είναι λογιστική.

Εικόνα
Συν 5 νεκροί τελευταίο 24ωρο (248, από 243), , έτσι η κλίση αλλάζει πρόσημο,
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Γαληνός έγραψε: 26 Αύγ 2020, 17:27
hellegennes έγραψε: 25 Αύγ 2020, 22:54
nik_killthemall έγραψε: 25 Αύγ 2020, 19:41

κάτσε να δούμε αν θα συνεχιστεί χτες 1.74% σήμερα 1.17%, μου φαίνεται μεγάλη πτώση για να μην είναι λογιστική.

Εικόνα
Συν 5 νεκροί τελευταίο 24ωρο (248, από 243), , έτσι η κλίση αλλάζει πρόσημο,
Σωστός Γαληνέ βασικά εβδομαδιαία έχει νόημα η μεταβολή νεκρών. Αλλά έτσι κι αλλιώς ο χελι πέταξε ογκόλιθο ουδεμία συσχέτιση έχουν οι νεκροί την χ ημέρα με το ποσοστο κρούσμα ανά τεστ την χ ημέρα, υπάρχει χρονική καθυστέρηση ανάμεσα σε αυτά τα 2.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI »

Εγώ πάντως το ΣΚ που μας πέρασε δεν πήγα στον γάμο πρώτης ξαδέλφης, με το πρόσχημα του Covid.

Ούτε φυσικά οι δικοί μου πήγαν.

Δεν θα πήγαινα και υπό κανονικές συνθήκες, διότι δεν μου αρέσουν οι γάμοι και τα επακόλουθα, καθώς επίσης δεν είχα και πότε μου σχέσεις μαζί της...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

MiGiSukhoI έγραψε: 26 Αύγ 2020, 18:34 Εγώ πάντως το ΣΚ που μας πέρασε δεν πήγα στον γάμο πρώτης ξαδέλφης, με το πρόσχημα του Covid.

Δεν θα πήγαινα και υπό κανονικές συνθήκες, διότι δεν μου αρέσουν οι γάμοι και τα επακόλουθα, καθώς επίσης δεν είχα και πότε μου σχέσεις μαζί της...
Το εχω ξαναγραψει καπου αν θυμαμαι καλά: Το μονο καλό με την ολη φάση κόβιντ, θέλω να ελπίζω οτι θα ειναι η σταδιακή κατάργηση βαφτισογαμησιών και λοιπών μεσαιωνικών μυστηρίων που εχουν ριζώσει τοσο πολυ στην κοινωνια, που δεν ξεριζώνονται ουτε με πότισμα με ποτάσα.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Γαληνός έγραψε: 26 Αύγ 2020, 17:27

Συν 5 6 νεκροί τελευταίο 24ωρο (248, από 243), , έτσι η κλίση αλλάζει πρόσημο,
απντεητιντ
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
jimdenin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin »

Ρεκόρ, δυστυχώς αρνητικό: 293κ - 33ΜΕΘ - 248θ σύνολο - 145 εξιτήρια - 15441 έλεγχοι.
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

vantono έγραψε: 26 Αύγ 2020, 18:41
MiGiSukhoI έγραψε: 26 Αύγ 2020, 18:34 Εγώ πάντως το ΣΚ που μας πέρασε δεν πήγα στον γάμο πρώτης ξαδέλφης, με το πρόσχημα του Covid.

Το εχω ξαναγραψει καπου αν θυμαμαι καλά: Το μονο καλό με την ολη φάση κόβιντ, θέλω να ελπίζω οτι θα ειναι η σταδιακή κατάργηση βαφτισογαμησιών και λοιπών μεσαιωνικών μυστηρίων που εχουν ριζώσει τοσο πολυ στην κοινωνια, που δεν ξεριζώνονται ουτε με πότισμα με ποτάσα.
Ναι ρε σύντροφε...

Φιλαράκι που έκανε πολιτικό γάμο και ονοματοδοσία, τον έφαγε η μάνα του και η γυναίκα του να τα κάνουν και θρησκευτικά...

29 Ιουνίου τα είχε κανονίσει και εγώ για τα μάτια του κόσμου θα ήμουν νονός και κουμπάρος...

Τελικώς του έκατσε κουτί και τα ακύρωσε οριστικά.

Είπε και στην μάνα του και στην γυναίκα του, ότι τις θρησκευτικές τελετές τις ξεχνάτε..
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

jimdenin έγραψε: 26 Αύγ 2020, 18:58 Ρεκόρ, δυστυχώς αρνητικό: 293κ - 33ΜΕΘ - 248θ σύνολο - 145 εξιτήρια - 15441 έλεγχοι.
:cry
τα πραγματα είναι δύσκολα, η ανοδική ταση συνεχίζεται και ελοχευει το επομενο διαστημα το ανοιγμα των σχολειων χωρις ουσιαστικο μετρο, εργαλειοποιόντας τη μασκα ως πανάκεια. φοβου τη κεραμεως και μασκες φεροντι
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Η σημερινή μέρα είναι όντως ζόρικη, να δούμε αν συνεχιστεί η τάση. Οι μάσκες αμφιβάλλω να λειτουργούν, το ζήτημα πάει στην τύχη, αφού ο ιός έχει διαχυθει. Εκτός αν κλείσουμε σύνορα και κλείσουμε όλα τα μαγαζιά, και ο κόσμος πάλι γυρνάει σε πλατείες και παραλίες, κάτι δύσκολο από οικονομικής πλευράς, εκτός αν η ΕΕ κόβει χρήμα αβέρτα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Που είναι ο Χριστός που αγαπάει την Ελλάδα;;;
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Σχεδόν 300 τα κρούσματα, 6 νεκροί και αύξηση έστω και λιγο των διασωληνωμένων. Και ακόμα δυστυχώς δεν έχουμε δει τις επιπτώσεις από τις επιστροφές των εκδρομεών του Αυγούστου. Και από οτι κρίνω από τη δουλειά μου που μετά τη φάση με τη μάσκα δεκαπλασιάστηκε ο κόσμος δεν βλέπω χαίρι. Μάλλον η μάσκα (που το 50% τη φορά λάθος) προσφέρει μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας στον κόσμο. Εγώ κάθε μέρα δέχομαι πια 40 με 50 άτομα στο γραφείο. Ούτε το 20% αυτών δεν φορά τη μάσκα σωστά. Οι περισσότεροι οταν μιλούν τη βγάζουν από τη μύτη και πολλοί την έχουν στο πηγούνι.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Πάμε πολύ άσχημα και δεν γίνεται τίποτα για να ανακόψει την εξάπλωση της πανδημίας.

Σίγουρα κάτι πήγε στραβά και αυτό δεν κρύβεται.

Εικόνα

:003:
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Λύση που εγκρίνω. Σε όλους 800αρια και άραγμα μέσα καραντίνα.

Εικόνα
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

First Documented Case Of COVID Reinfection Raises New Concerns About Virus | TODAY

Τι εμβόλια και μαλακίες μας λένε; Αν υπάρχει και reinfection κλάψε μας.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”