!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Ποια απο τις 2 σας ειναι ερωτευμενη με το γκαρσονι τον μποντυμπιλνταρα?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Καμια καλέDaje έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 21:03 Ποια απο τις 2 σας ειναι ερωτευμενη με το γκαρσονι τον μποντυμπιλνταρα?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μολις με εκανε add στο fb ο μεντορας μου στο ψαρεμα, 70κατι χρονων τωρα, και αποφασισε να κανει φεισμπουκ
αλλα με τιμα πολυ που ειμαι ο πρωτος στον οποιο εστειλε αιτημα φιλιας. μονο τη μεγαλη του κορη εχει φιλη (που προφανως αυτη του το φτιαχνει) και αμεσως εμενα. και εχει αλλα 4 παιδια.
εχω κανα χρονο να τον δω, δευτερα θα τον παρω τηλ, αμα βαστανε τα κοτσια του, να παμε για ψαρεμα.
εχω κανα χρονο να τον δω, δευτερα θα τον παρω τηλ, αμα βαστανε τα κοτσια του, να παμε για ψαρεμα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Είχαμε μια συζήτηση χθες στο γραφείο, 5 άτομα. Τα 3 άτομα συμφωνούσαν εγώ διαφωνούσα. Ο προϊστάμενος παρατηρητής στη συζήτηση. Προς το τέλος της συζήτησης και αφού είχαμε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια να με πείσουν ή να τους πείσω γυρνάει και τους λέει " Είναι πολύ ισχυρογνώμων.Όντως 8 στις 10 έχει δίκιο αλλά αυτές τις 2 φορές που δεν θα έχει δίκιο, δεν μπορεί να το δεχτεί. Τώρα όλο το Σαββατοκύριακο θα κάθεται να ψάχνει γιατί έχει άδικο και να το βρει πάλι δε θα μπορέσει να το αποδεχτεί "
" 8 στις 10 έχω δίκιο είπες; "
"να βλέπετε τι κράτησε απ' όλα όσα είπα;"
εγώ ύφος
"είπες 8 στις 10. Το θυμάμαι"
"ΕΛΑ ΌΛΟΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΡΜ"
¨"8 στις 10"

Δεν με έχει διαβάσει καλύτερα άνθρωπος, όντως το ψάχνω σήμερα
εγώ ύφος
"ΕΛΑ ΌΛΟΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΡΜ"
¨"8 στις 10"

Δεν με έχει διαβάσει καλύτερα άνθρωπος, όντως το ψάχνω σήμερα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αν σε διάβαζε θα σου έκανε αύξηση
Μπορείς να διαφωνείς μαζί μου όσο θελεις
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
morale boost, για να σε ψησει να κατσεις να το ψαξεις και να βρεις που κανεις λαθος. μπορει να ισχυει, μπορει και οχι.Naida έγραψε: 01 Αύγ 2020, 10:11
εγώ ύφος
αριστη διαχειριση υφισταμενων. δουλευει και στις διαπροσωπικες σχεσεις.
δε λες ποτε "κανεις λαθος, εισαι μαλακας, ειπες κοτσανα" χρησιμοποιεις τη μαγικη λεξη "αλλα" πρωτα λες κατι θετικο για τον αλλο, αν βρεις κατι που να ισχυει καλως, αλλιως αυτοσχεδιαζεις. μετα βαζεις το "αλλα" και συνεχιζεις με το "εισαι μαλακας" ετσι ο αλλος μενει στο κοπλιμεντο, και δεχεται ευκολα το οτι ειναι μαλακας.
αν εισαι πραγματικος τεχνιτης, δεν χρησιμοποιεις καν τη λεξη "αλλα". βγαζεις το νοημα με αλλες λεξεις, λιγοτερο εντονες.
Ασέβαστος έγραψε: 01 Αύγ 2020, 10:43morale boost, για να σε ψησει να κατσεις να το ψαξεις και να βρεις που κανεις λαθος. μπορει να ισχυει, μπορει και οχι.Naida έγραψε: 01 Αύγ 2020, 10:11
εγώ ύφος
αριστη διαχειριση υφισταμενων. δουλευει και στις διαπροσωπικες σχεσεις.
δε λες ποτε "κανεις λαθος, εισαι μαλακας, ειπες κοτσανα" χρησιμοποιεις τη μαγικη λεξη "αλλα" πρωτα λες κατι θετικο για τον αλλο, αν βρεις κατι που να ισχυει καλως, αλλιως αυτοσχεδιαζεις. μετα βαζεις το "αλλα" και συνεχιζεις με το "εισαι μαλακας" ετσι ο αλλος μενει στο κοπλιμεντο, και δεχεται ευκολα το οτι ειναι μαλακας.
αν εισαι πραγματικος τεχνιτης, δεν χρησιμοποιεις καν τη λεξη "αλλα". βγαζεις το νοημα με αλλες λεξεις, λιγοτερο εντονες.
Εννοείς με είπε μαλάκα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
οχι ακριβως. σου ειπε οτι εισαι λαθος, αλλα με τροπο που δεν θα σε κανει να αντιδρασεις αρνητικα.
Όχι καθαρά είπε ότι κάνω λάθος απλά επίσης είπε ότι συνήθως δεν κάνω λάθος
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
the comet the course the tail
πότισα τις ελιές. ξερότοπος ρε γμτ. 
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
υπαρχουν και χειροτερα φιλοςChilloutbuddy έγραψε: 17 Ιουν 2020, 13:42 Η γυναίκα μου συνήθως ξεκινάει τη μέρα της με βιντεοσυνάντηση με τους υφιστάμενους της στο λάπτοπ, καμμιά φορά μπορεί και 5-10 άτομα, όλοι ελεγκτές/λογιστές/πληροφορικάριοι. Και συνήθως κάθεται στο μεγάλο τραπέζι μπροστά στην κουζίνα.
Οκ δε με πειράζει, Κόβιντ έχουμε, ο καθένας κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Απλά τους αγνοώ.
Όμως.
Σήμερα που το σκέφτηκα με προσοχή, κατέληξα ότι τους τελευταίους δύο μήνες παίζει μια πιθανότητα 90% όλοι αυτοί να με έχουν δει γυμνό τουλάχιστον μια φορά στο βάθος στην κουζίνα![]()
![]()
![]()
Ντάξει οκ, έγινε τώρα, τι να κάνω LOL
Σήμερα που έφτιαχνα καφέ σήκωσα το χέρι απ'την κουζίνα και τους έκανα γειά, κι αμέσως με χαιρέτησαν όλοι![]()
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Έχεις πάει τριήμερο μαζί με φιλικό ζευγάρι, λέτε ό,τι λέτε... η αλλοδαπή γυναίκα του κολλητού σου εν τω μεταξύ έχει ξεσαλώσει, νομίζει ότι είναι η Σκληναρίκοβα (αν και τάπα) και να λέει διάφορα μπροστά στον φίλο σου ευκόλως παρεξηγήσιμα.
Εσύ μαλάκας, να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις...
Μαλάκας και ο κολλητός; ούτε και αυτός έδειχνε κάτι, δεν τον ενόχλησε κάτι...
Τες πα αφού περάσαμε όλοι ωραία την τρίτη μέρα γειααααα...
Την επόμενη σκάει τηλέφωνο από το ζευγάρι σε ανοικτή ακρόαση και λέει η άλλη.... Α, ρε **** έφυγες και άφησες την γκόμενα!!!
WTF???
Τελικά αφού στην κυριολεξία έχεις κολλήσει και κοιτάς πως να μαζέψεις τα πράγματα ρωτώντας αν σε κοίταγε καμία στην παραλία... πετάγεται ο φίλος σου και σου λέει ότι εννοεί την θάλασσα.
Τελικά κάποιοι ζουν στον ίδιο χώρο αλλά σε διαφορετική διάσταση.
Φυσικά δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο σε φίλο, όσες φορές όμως έχει γίνει ο διάολος λυσσάει.
Εσύ μαλάκας, να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις...
Μαλάκας και ο κολλητός; ούτε και αυτός έδειχνε κάτι, δεν τον ενόχλησε κάτι...
Τες πα αφού περάσαμε όλοι ωραία την τρίτη μέρα γειααααα...
Την επόμενη σκάει τηλέφωνο από το ζευγάρι σε ανοικτή ακρόαση και λέει η άλλη.... Α, ρε **** έφυγες και άφησες την γκόμενα!!!
WTF???
Τελικά αφού στην κυριολεξία έχεις κολλήσει και κοιτάς πως να μαζέψεις τα πράγματα ρωτώντας αν σε κοίταγε καμία στην παραλία... πετάγεται ο φίλος σου και σου λέει ότι εννοεί την θάλασσα.
Τελικά κάποιοι ζουν στον ίδιο χώρο αλλά σε διαφορετική διάσταση.
Φυσικά δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο σε φίλο, όσες φορές όμως έχει γίνει ο διάολος λυσσάει.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Threesome φάση.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Μου πέρασε από το μυαλό αλλά όχι... σαν υπνωτισμένος ήταν ο άλλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις