!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμετικά τοξικοί αρρενωποί αστυνομικοί παραβιασαν με τη συμπεριφορά τους το σώμα και τη ταυτότητα του Ηλία Γ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Εμετικά τοξικοί αρρενωποί αστυνομικοί παραβιασαν με τη συμπεριφορά τους το σώμα και τη ταυτότητα του Ηλία Γ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Βλήμα έγραψε: 26 Αύγ 2020, 12:41
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 12:36 Στο μυστηριώδες δικαίωμα της κάθε αντιφά πατρόλ να κάνει χρήση υβριστικών χαρακτηρισμών και απειλών απειλές όταν γουστάρει, σε όποιον γουστάρει και όταν γουστάρει.

Υπάρχει και αυτή η κατηγορία "μπάτσων" αγαπητέ μου.
Κι αυτοί να σέβονται. Δεν γίνεται να βρίζεις όποιον σου γουστάρει.
Από την άλλη, αν δεν σε σέβονται και σε ειρωνεύονται απρόκλητα άνθρωποι που πληρώνονται να σε προστατέψουν, μια αναφορά στην μανούλα τους επιβάλλεται. Κάτι που δεν έκανε καν ο άνθρωπος της είδησης.
Γι' αυτό σας λέω προχωκαράμπαμπες βρε κουτό. :lol:

Δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τα βασικά σας κολλήματα και το παίζετε ανοιχτόμυαλοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Εμετικά τοξικοί αρρενωποί αστυνομικοί παραβιασαν με τη συμπεριφορά τους το σώμα και τη ταυτότητα του Ηλία Γ

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:17
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:06
Και ναι, αν μου έλεγαν κάτι παρεμφερές με τους φαντασιακούς ισχυρισμούς της μπουμπούκας, σαφώς και δεν θα αρχιζα να μιλάω για γλίτσα της αρχής, ανώμαλους και λοιπές παπαριές και επίσης σαφέστερα δεν θα το έγραφα oπουδήποτε αλλά θα ζητούσα στοιχεία χωρίς επεξηγήσεις. Και θα επέμενα χωρίς φωνές, απειλές ή λογοτεχνικές εξάρσεις μέχρι να τα πάρω.
Το πιθανοτερο ειναι οτι θα σε παρακαλουσαν γονατιστοι κλαιγοντας να μη πεις τιποτα στον διοικητη τους, υποσχομενοι οτι δε θα το ξανακανουν.
Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το έλεγαν. Τέτοιοι διάλογοι, δεν παίζουν.

Από εκεί και πέρα, αν συγκινείσαι από φωσκολικά σενάρια, τι να πω;

Ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Βλήμα έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:19
Hector Buas έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:13
Βλήμα έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:03 ...
Τόσα μα τόσα τελείως άσχετα με το θέμα....
Δυστυχώς αυτό είναι η ουσία του θέματος: βγαίνει μια παρδαλή καρακαλτάκα στον δρόμο ντυμένη και στολισμένη σαν πολύχρωμος φασιανός, αναζητώντας την προσοχή και τα σχόλια και αν κάποιος την απόρρίψει η την σχολιάσει με τρόπο που δεν της αρέσει αρχίζει τα παράπονα...

Σε αυτό το νήμα έχουμε διαβάσει για "τοξική αρρενωπότητα", που "παραβιάζει" τα σώματα και τις ταυτότητες, ετεροκανονικές εμφανίσεις και άλλα πολλά. Πόση περισσότερη ανοησία να αντέξει κανείς?
Για να απορρίψεις κάποιον πρέπει να ζητήσει την έγκρισή σου. Το να τον σχολιάζεις την ώρα που περνάει δεν είναι "απόρριψη" είναι κακοήθης επίθεση και την κάνουν όσοι δεν θα ρωτήσει ποτέ κανένας την γνώμη τους.
Αυτό που ισχυρίζεσαι είναι ανοησία. Οποιοσδήποτε μπορεί να απορρίψει οποιαδήποτε συμπεριφορά δεν είναι σύμφωνα με τα κοινωνικά πρότυπα, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε αυτόν που την έχει.

Η παρακάτω εικόνα είναι πρόσφατη από την πλατεία της Ομόνοιας.

Εικόνα

Στην παραπάνω εικόνα φαίνεται το αποτέλεσμα της κοινωνικής συμπεριφοράς των φιλοξενούμενων στην Αθήνα λαθρομεταναστών, οι οποίοι, όπως συνηθίζουν και στις πατρίδες τους, κατάχεσαν την πλατεία.

Δεν θα ζητήσουμε την έγκριση τους για να τους απορρίψουμε και αυτούς και την συγκεκριμένη συμπεριφορά τους.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:21 Δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τα βασικά σας κολλήματα και το παίζετε ανοιχτόμυαλοι.
Ναι, αλλά και λίγη αυτοκριτική εκ μέρους σου πριν αρχίσεις την κριτική δεν θα έβλαπτε.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:24
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:06
Και ναι, αν μου έλεγαν κάτι παρεμφερές με τους φαντασιακούς ισχυρισμούς της μπουμπούκας, σαφώς και δεν θα αρχιζα να μιλάω για γλίτσα της αρχής, ανώμαλους και λοιπές παπαριές και επίσης σαφέστερα δεν θα το έγραφα oπουδήποτε αλλά θα ζητούσα στοιχεία χωρίς επεξηγήσεις. Και θα επέμενα χωρίς φωνές, απειλές ή λογοτεχνικές εξάρσεις μέχρι να τα πάρω.
Το πιθανοτερο ειναι οτι θα σε παρακαλουσαν γονατιστοι κλαιγοντας να μη πεις τιποτα στον διοικητη τους, υποσχομενοι οτι δε θα το ξανακανουν.

Μου ειχε τυχει οσο ζουσα στην Ελλαδα. Και οχι μονο μια φορα. Η χειροτερη ηταν οταν ημουν ακομα στο λυκειο και πειραζαν τη κοπελα μου. Οποτε μη μου λες μαλακιες οτι δε παιζουν τετοιοι διαλογοι.

Ειτε ζεις σε παραλληλο συμπαν ειτε δεν εχεις βγει ποτε απο το σπιτι σου.
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

Βλήμα έγραψε: 26 Αύγ 2020, 12:24 Ποιος απαίτησε να τον λένε με οποιονδήποτε τρόπο; Το να μην ξεχωρίζεις την διαφορά του να έρθω να σου επιβάλλω πώς να με λες από το να απαιτώ να κοιτάς την δουλειά σου με κάνει να αναρωτιέμαι πώς το έβγαλες το γαμημένο το νηπιαγωγείο.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν το απαίτησε κανείς οπότε πρέπει να κοιτάμε τη δουλειά μας. Αν όμως αρχίζουν οι απαιτήσεις για νομοθέτηση στο πως θα αποκαλείς τον καθένα με βάση τον αυτοπροσδιορισμό του αρχίζουν τα προβλήματα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Βλήμα έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:28
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:21 Δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τα βασικά σας κολλήματα και το παίζετε ανοιχτόμυαλοι.
Ναι, αλλά και λίγη αυτοκριτική εκ μέρους σου πριν αρχίσεις την κριτική δεν θα έβλαπτε.
Έχω κάνει και ακριβώς γι' αυτό δεν θα με ένοιαζε καθόλου ο σεξιστικός χαρακτηρισμός που θα έδινε στον πατέρα ή την μάνα μου ο κάθε προχωκαράμπαμπας.

Και ειδικώς η ευκολία της "μανούλας" χρησιμοποιείται από αυτούς που ακόμη δεν έχουν αποδεχθεί ότι η μάνα τους έχει ξανακάνει σεξ -και κυρίως το έχει ευχαριστηθεί- μετά τη σύλληψη τους.

Γι' αυτό, κόψτε τις προχωπαπαριές και τις αναφορές σε μικροαστικά συμπλέγματα, έτσι;

Θα είναι ένα καλό βήμα.

Άντε μπράβο. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Hector Buas έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:27
Βλήμα έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:19
Hector Buas έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:13

Δυστυχώς αυτό είναι η ουσία του θέματος: βγαίνει μια παρδαλή καρακαλτάκα στον δρόμο ντυμένη και στολισμένη σαν πολύχρωμος φασιανός, αναζητώντας την προσοχή και τα σχόλια και αν κάποιος την απόρρίψει η την σχολιάσει με τρόπο που δεν της αρέσει αρχίζει τα παράπονα...

Σε αυτό το νήμα έχουμε διαβάσει για "τοξική αρρενωπότητα", που "παραβιάζει" τα σώματα και τις ταυτότητες, ετεροκανονικές εμφανίσεις και άλλα πολλά. Πόση περισσότερη ανοησία να αντέξει κανείς?
Για να απορρίψεις κάποιον πρέπει να ζητήσει την έγκρισή σου. Το να τον σχολιάζεις την ώρα που περνάει δεν είναι "απόρριψη" είναι κακοήθης επίθεση και την κάνουν όσοι δεν θα ρωτήσει ποτέ κανένας την γνώμη τους.
Αυτό που ισχυρίζεσαι είναι ανοησία. Οποιοσδήποτε μπορεί να απορρίψει οποιαδήποτε συμπεριφορά δεν είναι σύμφωνα με τα κοινωνικά πρότυπα, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε αυτόν που την έχει.

Η παρακάτω εικόνα είναι πρόσφατη από την πλατεία της Ομόνοιας.

Εικόνα

Στην παραπάνω εικόνα φαίνεται το αποτέλεσμα της κοινωνικής συμπεριφοράς των φιλοξενούμενων στην Αθήνα λαθρομεταναστών, οι οποίοι, όπως συνηθίζουν και στις πατρίδες τους, κατάχεσαν την πλατεία.

Δεν θα ζητήσουμε την έγκριση τους για να τους απορρίψουμε και αυτούς και την συγκεκριμένη συμπεριφορά τους.
Δεν ζητάς την έγκριση κάποιου για να τον απορρίψεις. Την δική σου έγκριση πρέπει να ζητήσει για να σου δώσει την δυνατότητα να τον απορρίψεις. Εγώ, ας πούμε δεν μπορώ να σε απορρίψω. Μπορώ να σε καταδικάσω, να σου επιτεθώ, να σε απορρίψω αποκλείεται. Δεν με έχεις ρωτήσει, προφανώς διότι δεν δίνεις μία για την άποψή μου. Όταν όμως κανείς δεν δίνει ποτέ σημασία για την άποψη κάποιου, αυτός ο κάποιος αρχίζει κι επιτίθεται νομίζοντας ότι απορρίπτει, σαν γκόμενα που δεν της δίνει κανείς σημασία και πάει στο μπαρ για να φωνάξει στην μούρη των αδιάφορων θαμώνων: "ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΤΟ".
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:29

Μου ειχε τυχει οσο ζουσα στην Ελλαδα. Και οχι μονο μια φορα. Η χειροτερη ηταν οταν ημουν ακομα στο λυκειο και πειραζαν τη κοπελα μου. Οποτε μη μου λες μαλακιες οτι δε παιζουν τετοιοι διαλογοι.

Δηλαδή εννοείς ότι άρχισες να λες τσιτάτα τύπου "είστε ανώμαλοι όπως η κάθε γλίτσα της αρχής" και δεν έπαιξε κάτι περαιτέρω;

Κάνε μας τη χάρη, καλό μου. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Βλήμα έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:35 ...
Δεν ζητάς την έγκριση κάποιου για να τον απορρίψεις. Την δική σου έγκριση πρέπει να ζητήσει για να σου δώσει την δυνατότητα να τον απορρίψεις. Εγώ, ας πούμε δεν μπορώ να σε απορρίψω. Μπορώ να σε καταδικάσω, να σου επιτεθώ, να σε απορρίψω αποκλείεται. Δεν με έχεις ρωτήσει, προφανώς διότι δεν δίνεις μία για την άποψή μου. Όταν όμως κανείς δεν δίνει ποτέ σημασία για την άποψη κάποιου, αυτός ο κάποιος αρχίζει κι επιτίθεται νομίζοντας ότι απορρίπτει, σαν γκόμενα που δεν της δίνει κανείς σημασία και πάει στο μπαρ για να φωνάξει στην μούρη των αδιάφορων θαμώνων: "ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΤΟ".
Θολώνεις την έννοια της απόρριψης η μου φαίνεται? Η έννοια της απόρριψης έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο στην Ελληνική γλώσσα και δεν προυποθέτει καμμία επιπλέον συνθήκη. Αν δεν συμφωνώ με αυτά που ισχυρίζεται η κάνει κάποιος τον απορρίπτω. Έτσι απλά, χωρίς τίποτε περισσότερο. Μπορώ επιπλέον να τον επικρίνω, να τον καταγγείλω, να τον καταδικάσω ακόμη και να του επιτεθώ, αν είμαι βίαιος. Αλλά αυτά είναι επιπλέον ενέργειες αφού τον απορρίψω...
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Hector Buas έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:47
Βλήμα έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:35 ...
Θολώνεις την έννοια της απόρριψης η μου φαίνεται? Η έννοια της απόρριψης έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο στην Ελληνική γλώσσα και δεν προυποθέτει καμμία επιπλέον συνθήκη. Αν δεν συμφωνώ με αυτά που ισχυρίζεται η κάνει κάποιος τον απορρίπτω. Έτσι απλά, χωρίς τίποτε περισσότερο. Μπορώ επιπλέον να τον επικρίνω, να τον καταγγείλω, να τον καταδικάσω ακόμη και να του επιτεθώ, αν είμαι βίαιος. Αλλά αυτά είναι επιπλέον ενέργειες αφού τον απορρίψω...
Διάβασε το λινκ που παρέθεσες, άντε.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:38

Δηλαδή εννοείς ότι άρχισες να λες τσιτάτα τύπου "είστε ανώμαλοι όπως η κάθε γλίτσα της αρχής" και δεν έπαιξε κάτι περαιτέρω;

Τα "καλο μου", "χρυσο μου", "αγαπη μου", κτλ να τα λες στις φιλεναδες σου οταν παιζετε μπιριμπα, οχι σε μενα.

Τωρα στην ερωτηση σου, μια φορα τους ειχα γαμωσταυρισει και δε μου βγηκε σε καλο αλλα θα το ξαναεκανα. Η αδερφη μου που τους ειχε διαολοστειλει. δε την πειραξαν.

Στο εχω ξαναπει. Εκτος απ'τον πλανητη πχωρουμ, υπαρχει και αλλη ζωη εκει εξω.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 09:49
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 01:33 Σημερινο...

https://www.facebook.com/matina.vitsoua ... 1544605533
Άψογος ο φωσκολικός διάλογος αλλά έχω μία απορία.

Αν όντως συνέβη αυτό το σκηνικό, γιατί δεν πήρε τα στοιχεία τους;
Στην Ελλάδα η απόπειρα να ζητήσει κάποιος από αστυνομικούς τα στοιχεία τους θεωρείται "αντίσταση κατά της αρχής" και επιφέρει σύλληψη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 14:00

Τα "καλο μου", "χρυσο μου", "αγαπη μου", κτλ να τα λες στις φιλεναδες σου οταν παιζετε μπιριμπα, οχι σε μενα.

Τωρα στην ερωτηση σου, μια φορα τους ειχα γαμωσταυρισει και δε μου βγηκε σε καλο αλλα θα το ξαναεκανα. Η αδερφη μου που τους ειχε διαολοστειλει. δε την πειραξαν.

Ε, αυτό ακριβώς σου λέω ρε περπατημένε. Μου αναφέρεις τελείως διαφορετικά περιστατικά με το κορίτσι σου, την αδελφή σου κλπ χωρίς να αναφέρεις τι ακριβώς ειπώθηκε στην κάθε περίπτωση.

Από εκεί και πέρα αν θεωρείς ως άλλη ζωή εκεί έξω τις τρομερές περιπέτειες σου στο λύκειο, τι να πω;

Ακόμη και η μπιρίμπα έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 14:25
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 14:00

Ε, αυτό ακριβώς σου λέω ρε περπατημένε. Μου αναφέρεις τελείως διαφορετικά περιστατικά με το κορίτσι σου, την αδελφή σου κλπ χωρίς να αναφέρεις τι ακριβώς ειπώθηκε στην κάθε περίπτωση.

Από εκεί και πέρα αν θεωρείς ως άλλη ζωή εκεί έξω τις τρομερές περιπέτειες σου στο λύκειο, τι να πω;

Ακόμη και η μπιρίμπα έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
Τρικυμια εν κρανιω. Εγω φταιω που ασχολουμαι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”