!!! DEVELOPMENT MODE !!!
My style !
Re: My style !

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Nameless Ghoul
Ωραία σουλουμπάμια, ό,τι πρέπει για άστεγους.
Και η κάτω κουκούλα για να σου κρατάει το σκατό αν χεστείς απάνω σου.
2/100
- Ελβετός Τραπεζίτης
Αγις έγραψε: 16 Ιουν 2018, 22:14Δεν είναι εκκεντρικό - ιδιότροπο - δεν έχει τσαχπινικες λεπτομέρειες - δεν κραυγάζει δοξάστε με -δεν είναι μοναδική δημιουργία - δεν έχει πινελιές -επεμβάσεις χαρακτηριστικές μιας μοναδικής προσωπικότητας δεν είναι πανάκριβο
- από σπάνια υλικά - οπότε αναγκαστικά και με επιείκεια .
93 / 100
Η συγκεριμμένη κυρία εχει επιτύχει με την απλότητα και την ποιότητα των ρούχων που φορά να «ωρύεται» οτι διαθέτει (όντως) πολύ ωραίο στυλ χωρις να λέει οτι ειναι {στυλ}.
99/100
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Υποθέτω οτι θα ειναι αβολα αυτα τα πέδιλα.Custom_F έγραψε: 16 Ιουν 2018, 22:18 Το μονο αρνητικο ειναι ισως ο ηχος που ηδη ακουω απο τα πατουμενα, τα οποια μαρεσουν πολυ, αλλα ακουω σταφτια μου αυτο το... κλακ κλακ κλακ...![]()
Νομίζω οτι με ενα καλό ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών θα χτύπαγε 101/100 στην Κλίμακα του Ελβετού Τραπεζίτη .
- Ελβετός Τραπεζίτης
Nameless Ghoul έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 19:29Ωραία σουλουμπάμια, ό,τι πρέπει για άστεγους.
Και η κάτω κουκούλα για να σου κρατάει το σκατό αν χεστείς απάνω σου.
2/100
Καλό ντύσιμο κάνει η σουλαμπάμια, εαν προκειται να βγει για ποτό με τον Ρακιντζή

Απο 330 μονο 99 , αλλά εαν προσφέρετε 25 θα σας το δώσουν για να αδειάσουν τον χώρο απο το «εμπόρευμα»
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 04 Ιούλ 2018, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ετσι.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 19:50Αγις έγραψε: 16 Ιουν 2018, 22:14Δεν είναι εκκεντρικό - ιδιότροπο - δεν έχει τσαχπινικες λεπτομέρειες - δεν κραυγάζει δοξάστε με -δεν είναι μοναδική δημιουργία - δεν έχει πινελιές -επεμβάσεις χαρακτηριστικές μιας μοναδικής προσωπικότητας δεν είναι πανάκριβο
93 / 100
Η συγκεριμμένη κυρία εχει επιτύχει με την απλότητα και την ποιότητα των ρούχων που φορά να «ωρύεται» οτι διαθέτει (όντως) πολύ ωραίο στυλ χωρις να λέει οτι ειναι {στυλ}.![]()
99/100
Δυστυχώς μας έχουν συνεχώς στην μπούκα - όχι γιατί δεν αναγνωρίζουμε το ωραίον αλλά γιατί δεν το αναγνωρίζουμε παντού σε οτιδήποτε - σε οποιαδήποτε και να γιομίζουμε το πολυβόλο με λάικ σε ταινίες των 250 φυσιγγίων και να αρχίζουμε τις βολές κατ'α ριπάς.
Σπανίζει τι να κάμνομεν ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Ελβετός Τραπεζίτης
Yes my brother.Αγις έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 19:56Ετσι.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 19:50Αγις έγραψε: 16 Ιουν 2018, 22:14
Δεν είναι εκκεντρικό - ιδιότροπο - δεν έχει τσαχπινικες λεπτομέρειες - δεν κραυγάζει δοξάστε με -δεν είναι μοναδική δημιουργία - δεν έχει πινελιές -επεμβάσεις χαρακτηριστικές μιας μοναδικής προσωπικότητας δεν είναι πανάκριβο
93 / 100
Η συγκεριμμένη κυρία εχει επιτύχει με την απλότητα και την ποιότητα των ρούχων που φορά να «ωρύεται» οτι διαθέτει (όντως) πολύ ωραίο στυλ χωρις να λέει οτι ειναι {στυλ}.![]()
99/100
Δυστυχώς μας έχουν συνεχώς στην μπούκα - όχι γιατί δεν αναγνωρίζουμε το ωραίον αλλά γιατί δεν το αναγνωρίζουμε παντού σε οτιδήποτε - σε οποιαδήποτε και να γιομίζουμε το πολυβόλο με λάικ σε ταινίες των 250 φυσιγγίων και να αρχίζουμε τις βολές κατ'α ριπάς.
Σπανίζει τι να κάμνομεν ;![]()
-
Nameless Ghoul
Μεχ... Κοκκαλιάρα και σιτεμένη.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 19:52Υποθέτω οτι θα ειναι αβολα αυτα τα πέδιλα.Custom_F έγραψε: 16 Ιουν 2018, 22:18 Το μονο αρνητικο ειναι ισως ο ηχος που ηδη ακουω απο τα πατουμενα, τα οποια μαρεσουν πολυ, αλλα ακουω σταφτια μου αυτο το... κλακ κλακ κλακ...![]()
Νομίζω οτι με ενα καλό ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών θα χτύπαγε 101/100 στην Κλίμακα του Ελβετού Τραπεζίτη .![]()
- Ελβετός Τραπεζίτης
Πανάρχαιο ρητό: ο καλός ο μύλος τα μασάει όλαNameless Ghoul έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 20:02Μεχ... Κοκκαλιάρα και σιτεμένη.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 19:52Υποθέτω οτι θα ειναι αβολα αυτα τα πέδιλα.Custom_F έγραψε: 16 Ιουν 2018, 22:18 Το μονο αρνητικο ειναι ισως ο ηχος που ηδη ακουω απο τα πατουμενα, τα οποια μαρεσουν πολυ, αλλα ακουω σταφτια μου αυτο το... κλακ κλακ κλακ...![]()
Νομίζω οτι με ενα καλό ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών θα χτύπαγε 101/100 στην Κλίμακα του Ελβετού Τραπεζίτη .![]()
- Σπαλιάριος ο Ολετήρας
Για να τα λέμε όλα ...
τπτ δεν έμαθε στην Ιταλία - και επιμένει να θεωρεί επιτομή του καλού γούστου το βεδάκι που φόραγε στις παρελάσεις για την 25 μαρτιου - από μπλέ εχει γίνει μελιτζανοσαλατί γιατί πλύθηκε κάτα λάθος μαζί με αθλιας ποιότητας κυλότα στο καυτό - δανεικό από εναν μεγαλύτερο γείτονα + τζίν και αυτό από παρέλαση σε αντικατάσταση του ελληνοπρεπούς υφασματινου με αψογη τσάκιση - με την άδεια πάντα του γυμναστή.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μου αρεσει το απλο και στυλατο ντυσιμο.
Οχι φρου φρου κι'αρωματα.
Για παραδειγμα (στην 1η φωτο με σηκωμενο γιακα εννοειται και μηκος μεχρι το γονατο):

Για παραδειγμα (στην 1η φωτο με σηκωμενο γιακα εννοειται και μηκος μεχρι το γονατο):

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
-
Nameless Ghoul
Τι να σου πω ρε αδερφέ... Εμένα δεν μου αρκούν τα παϊδάκια να γλύφω τα κόκαλα, θέλω ψαχνό να πατάω δαγκωνιές και να τρέχουν τα ζουμιά στα σαγόνια μου... Περί ορέξεως...Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 20:09Πανάρχαιο ρητό: ο καλός ο μύλος τα μασάει όλαNameless Ghoul έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 20:02Μεχ... Κοκκαλιάρα και σιτεμένη.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 19:52
Υποθέτω οτι θα ειναι αβολα αυτα τα πέδιλα.
- Σπαλιάριος ο Ολετήρας
- Cecily Anne
ΟΧΙ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Otto Weininger
BanDaje έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 20:39 Μου αρεσει το απλο και στυλατο ντυσιμο.
![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση