Χρημα χρειαζεσαι για να αναβαθμισεις τις φρεγατες σου. Χρημα και για να αγορασεις μεταγωγικα και εναεριου ανεφοδιασμου αεροσκαφη που δεν εχειςτεν τεν έγραψε: 25 Αύγ 2020, 23:44 Το έχω γράψει πολλάκις.
Μην απαντάτε σε καμμένους. Μην απαντάτε σε άτομα που έχουν μόνο το χρήμα στο μυαλό τους
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
- Υδράργυρος
Re: Πάμε πόλεμο
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Φίλε μου Dott panik !τεν τεν έγραψε: 25 Αύγ 2020, 23:37Μαλακαμου έχουν ξεφύγει οι Τούρκοι.lonelyrider έγραψε: 25 Αύγ 2020, 20:17 Τσαβούσογλου: Αυτή τη φορά θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί και δεν θα είναι ατύχημα
Ευθεία απειλή του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γερμανό ομόλογο του, Χάικο Μάας. Επίθεση στον Νίκο Δένδια και την ελληνική κυβέρνηση.
Άκρως επιθετικές ήταν οι δηλώσεις του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γερμανό ομόλογο του, Χάικο Μάας. Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας εξαπέλυσε ευθεία απειλή κατά της Ελλάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “αν κάνετε τα λάθος βήματα, αυτή τη φορά δεν θα έχουμε ατύχημα, αλλά θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί χωρίς να διστάσουμε”.
https://www.onalert.gr/ellinotourkika/t ... ma/393824/
Σαμποτάρουν την όποια διπλωματική εργασία και φουλαρουν για επεισόδιο.
Η είναι τρομερά πιεσμενοι ή έχουν ζαλιστεί από την Ατη.
Όπως και να έχει, ναυάγησαν οι συζητήσεις και δεν φταίμε εμείς για αυτό.
Τσεκούρι και φωτιά σε Τούρκους και ραγιάδες
Απλά γίνονται προκλητικοί για να πιέσουν να κάνουμε εμείς την αρχή και να έχουν δικαιολογία αυτή ότι είναι αμυνόμενοι.
Όσο εμείς δεν πέφτουμε στη λούμπα τόσο θα λυσσάνε αυτοί. Οπότε δεν τρέχει τίποτα μην το φοβάσαι.
Οι Τούρκοι μην περιμένεις ότι θα κάνουν πρώτοι επίθεση.
Διαφορετικά, εάν το σκόπευαν πραγματικά θα την είχαν κάνει.
Παίζουν το παιχνίδι πονηρά αλλά η πονηριά τους δεν βρίσκει τόπο.
Είναι αυτό που λέμε : Μήν ανησυχείς ρέ μικρέ, όλα καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος relativer777 την 25 Αύγ 2020, 23:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Λάθος νομίζω το σκέφτεσαι, δεν τίθεται θέμα να διστάσουμε, όχι στην θάλασσα τουλάχιστον, θα έχουμε πάρει θέση από πριν, αυτοί διστάζουν στην θάλασσα, εμείς διστάζουμε στο αέρα, και κακώς κατά την μη ταπεινή μου γνώμη, μέχρι τώρα.independent_44 έγραψε: 25 Αύγ 2020, 23:43 Η διεθνής κοινότητα έχει ενημερωθεί επαρκώς από τα τελευταία γεγονότα και δεν υπάρχει λόγος να διστάζουμε πλέον.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Λίνο Βεντούρα
Σωστό είναι αυτο που γράφει. Η χρεοκοπία έδωσε επιπλέον ευκαιρία και όρεξη στην Τουρκία.sys3x έγραψε: 25 Αύγ 2020, 23:43Ρε μλκ, δεν έχει μείνει κάνα πιάτο να πλύνεις; έστω, κάντε κάνα πλακόμουνο με το Μάνο.Υδράργυρος έγραψε: 25 Αύγ 2020, 23:02 Τωρα ζουμε τις συνεπειες της χρεοκοπιας. Χρεοκοπημενη χωρα σημαινει "μειωμενη επηρρεια"
Τράβα ξάπλωσε λίγο ρε.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δεν είπα ότι είναι λάθος το συγκεκριμένο, απλά έκανα κουότ αυτό που βρήκα μπροστά μου εκείνη την στιγμή, έχει ανάγκη από ύπνο, ξεκούραση, πως το λένε, να ισιώσει.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Αύγ 2020, 23:51Σωστό είναι αυτο που γράφει. Η χρεοκοπία έδωσε επιπλέον ευκαιρία και όρεξη στην Τουρκία.sys3x έγραψε: 25 Αύγ 2020, 23:43Ρε μλκ, δεν έχει μείνει κάνα πιάτο να πλύνεις; έστω, κάντε κάνα πλακόμουνο με το Μάνο.Υδράργυρος έγραψε: 25 Αύγ 2020, 23:02 Τωρα ζουμε τις συνεπειες της χρεοκοπιας. Χρεοκοπημενη χωρα σημαινει "μειωμενη επηρρεια"
Τράβα ξάπλωσε λίγο ρε.
.
.
......................
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 26 Αύγ 2020, 02:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Μα δεν ανησυχώ. Ενθουσιάζομαι.relativer777 έγραψε: 25 Αύγ 2020, 23:50Φίλε μου Dott panik !τεν τεν έγραψε: 25 Αύγ 2020, 23:37Μαλακαμου έχουν ξεφύγει οι Τούρκοι.lonelyrider έγραψε: 25 Αύγ 2020, 20:17 Τσαβούσογλου: Αυτή τη φορά θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί και δεν θα είναι ατύχημα
Ευθεία απειλή του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γερμανό ομόλογο του, Χάικο Μάας. Επίθεση στον Νίκο Δένδια και την ελληνική κυβέρνηση.
Άκρως επιθετικές ήταν οι δηλώσεις του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γερμανό ομόλογο του, Χάικο Μάας. Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας εξαπέλυσε ευθεία απειλή κατά της Ελλάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “αν κάνετε τα λάθος βήματα, αυτή τη φορά δεν θα έχουμε ατύχημα, αλλά θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί χωρίς να διστάσουμε”.
https://www.onalert.gr/ellinotourkika/t ... ma/393824/
Απλά γίνονται προκλητικοί για να πιέσουν να κάνουμε εμείς την αρχή και να έχουν δικαιολογία αυτή ότι είναι αμυνόμενοι.
Όσο εμείς δεν πέφτουμε στη λούμπα τόσο θα λυσσάνε αυτοί. Οπότε δεν τρέχει τίποτα μην το φοβάσαι.
Είναι αυτό που λέμε : Μήν ανησυχείς ρέ μικρέ, όλα καλά.![]()
Φαίνεται πως πρώτη φορά η περίφημη τουρκική διπλωματία να βρίσκει τοίχο.
Αυτήν φοβάμαι, αν φτάσει στα όπλα τους μην φοβάστε τίποτα
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Και εγώ μαζί σου. Γέρος είμαι αλλά μάχιμος.τεν τεν έγραψε: 26 Αύγ 2020, 00:00Μα δεν ανησυχώ. Ενθουσιάζομαι.relativer777 έγραψε: 25 Αύγ 2020, 23:50Φίλε μου Dott panik !τεν τεν έγραψε: 25 Αύγ 2020, 23:37
Μαλακαμου έχουν ξεφύγει οι Τούρκοι.
Είναι αυτό που λέμε : Μήν ανησυχείς ρέ μικρέ, όλα καλά.![]()
Φαίνεται πως πρώτη φορά η περίφημη τουρκική διπλωματία να βρίσκει τοίχο.
Αυτήν φοβάμαι, αν φτάσει στα όπλα τους μην φοβάστε τίποτα
Δεν έχω να χάσω και πολλά. Την ζωή μου την έχω ζήσει. Και εγώ θέλω να κάνουν την μαλακία, για να τους πάμε πίσω στο Τουρκμενιστάν, από όπου ήρθαν.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Φήμες για επέκταση σε 12νμ σήμερα. Βρε λες;
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Υδράργυρος έγραψε: 25 Αύγ 2020, 23:48Να διστασεις για τι;independent_44 έγραψε: 25 Αύγ 2020, 23:43 Η διεθνής κοινότητα έχει ενημερωθεί επαρκώς από τα τελευταία γεγονότα και δεν υπάρχει λόγος να διστάζουμε πλέον.

- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Και ο Δένδιας σε επικοινωνία με Αλβανία και Ιταλία. 
Θα δείξει στη βουλή το μεσημεράκι. Για το Ιόνιο μιλάμε πάντα.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Υδράργυρος
Εχεις χιουμορ βραδιατικα;independent_44 έγραψε: 26 Αύγ 2020, 00:09Υδράργυρος έγραψε: 25 Αύγ 2020, 23:48Να διστασεις για τι;independent_44 έγραψε: 25 Αύγ 2020, 23:43 Η διεθνής κοινότητα έχει ενημερωθεί επαρκώς από τα τελευταία γεγονότα και δεν υπάρχει λόγος να διστάζουμε πλέον.![]()
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Σε ποιους γερμανούχτεν ρε; τι λες παιδί μου πάλι; χριστό δε κατάλαβα.Χαοτικός έγραψε: 25 Αύγ 2020, 23:58 Κακώς! πρέπει να τους βοηθάτεΠες εσύ ρε μουνί για τη χρεοκοπία τότε! Βάλε ένα βιντεάκι, φέρε κάποια δεδομένα, υποστήριξε το νήμα για τους γερμανούς φίλους να μην ξεχνιέται η εξάρτηση που έχουμε και το πόσο κακό μας έχουν κάνει. Που πας χαζοψωλίζεις Στα πουστονήματα. καλά κάνει και το λέει ο Μερκούρης. Κι ας μην κατάλαβα... αλλά δεν πειράζει. ήταν μια φωταψία ενδιαφέροντος έτσι όπως το είδα.sys3x έγραψε: 25 Αύγ 2020, 23:43Ρε μλκ, δεν έχει μείνει κάνα πιάτο να πλύνεις; έστω, κάντε κάνα πλακόμουνο με το Μάνο.Υδράργυρος έγραψε: 25 Αύγ 2020, 23:02 Τωρα ζουμε τις συνεπειες της χρεοκοπιας. Χρεοκοπημενη χωρα σημαινει "μειωμενη επηρρεια"
Τράβα ξάπλωσε λίγο ρε.
Λοιπόν τιμωρία, αλλιώς σε γαμάω αυτόματα. Θα πας να ποστάρεις στους Γερμανούχτεν με χρονικό όριο μισής ώρας. Βάλε κάτι πρόχειρο στην τελική από επιρροές Καζάκη ή από τον ίδιον (οι επιρροές και οι τριγύρω του κατά καιρούς πάντως, είναι υπεργαμάτοι).
Μπρος δουλειά.
Ο μερκ τονμπαίζει αγρίως γενικώς και ειδικώς σε αυτό το νήμα, χρειάζεται λίγη ξεκούραση από το πλάτσα πλούτσα, πως το λένε ρε παιδί μου, να ισιώσει λίγο, 30 φορές το μήνα, όχι την ημέρα, Έλεοc κάπου.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2426 Προβολές
-