!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρωσίδες - έργο τέχνης των Θεών

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
kalorifer

Re: Ρωσίδες - έργο τέχνης των Θεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalorifer »

Τσεχες πολύ καλύτερες.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

kalorifer έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 18:11 Τσεχες πολύ καλύτερες.
Υπερτιμημένες - εντεχνη παραπληροφόρηση βασισμένη σε υποτιθέμενες κρεβατικές ικανότητες - (εμφανισιακά δεν αντέχουν σε συγκριση με τας Ρωσσίδας) + τΙς διδαχές του Ταυγέτη. :003:
Η φοιτητούπολη του Brno - απ οτι μου λένε κατι φίλοι γνωστών του κολλητού μου - συνεχίζει να συγκεντρώνει τα καλύτερα δείγματα - οπότε μπορείτε να οργανώσετε μια 5 νθήμερη - να διαμορφώσετε προσωπική άποψη. :wave:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 17:09 Ενας αγγελος δεν τον παιρνει ποτε μόνο απ τον κωλο.
φιξντ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Saliveros έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 08:51
Daje έγραψε: 05 Απρ 2018, 16:19 Δεν ειναι ο τυπος μου, υπο την εννοια οτι δεν ειναι στο ΤΟΠ3 μου.
Ωστοσο, με φτιαχνει παρα πολυ εκεινη η τενιστρια που ουρλιαζει λες και ερχεται σε οργασμο.
Και πού να τη δεις πριν αρχίσει να ουρλιάζει :romance-hearteyes:

Εικόνα
υπαρχουν παντως καποιοι που λενε οτι τα ουρλιαχτα η συγκεκριμενη τα εχει μονο για το γηπεδο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 17:31
Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 17:09 Ενας αγγελος δεν τον παιρνει ποτε απ τον κωλο.
Νομίζεις.
:102:
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE ... %AF%CE%B1)
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

alekhine έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 18:49
Saliveros έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 08:51
Daje έγραψε: 05 Απρ 2018, 16:19 Δεν ειναι ο τυπος μου, υπο την εννοια οτι δεν ειναι στο ΤΟΠ3 μου.
Ωστοσο, με φτιαχνει παρα πολυ εκεινη η τενιστρια που ουρλιαζει λες και ερχεται σε οργασμο.
Και πού να τη δεις πριν αρχίσει να ουρλιάζει :romance-hearteyes:

Εικόνα
υπαρχουν παντως καποιοι που λενε οτι τα ουρλιαχτα η συγκεκριμενη τα εχει μονο για το γηπεδο
Αυτος εκει στα δεξια το ειπε

Εικόνα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ρωσιδες

σλαβικα ζομπι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Ωραιες π.....εεε γυναικες οι Ρωσιδες...

Αξιζουνε μονο για διασκεδαση...Οποιος την πατησει και παντρευτει Ρωσιδα θα υποφερει..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Αγις

Το ότι όταν δείτε ( οποιασδήποτε καταγωγής ) ωραία γυναίκα - σεκσξυ ντυμένη σεινάμενη και κουνάμενη το πρώτο που σκέπτεστε είναι αν αξίζει για σοβαρή σχεση - αν είναι το άλλο μισό - και σε ποιό νηπιαγωγείο θα γράψετε τα παιδιά - με ξεπερνάει.
Ας με πυροβολήσει κάποιος να ησυχάσω - δεν σας αντέχωωω άλλο - αλλιώς θα αποχωρήσω από το πχόρουμ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Northern Spirit έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 19:00 Ωραιες π.....εεε γυναικες οι Ρωσιδες...

Αξιζουνε μονο για διασκεδαση...Οποιος την πατησει και παντρευτει Ρωσιδα θα υποφερει..
Από το κέρατο ;
Αποκλείεται να γκρινιάζουν όσο οι Ελ !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Μπίστης έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 19:09
Northern Spirit έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 19:00 Ωραιες π.....εεε γυναικες οι Ρωσιδες...

Από το κέρατο ;
Αποκλείεται να γκρινιάζουν όσο οι Ελ !
Και κερατο και δεν ξερουνε τιποτε απο απιτι.Ολη την ημερα ειναι μπροστα σε καθρεφτη και βαφουνε νυχια. Και απο συναισθημε εννοειται τιποτε.Σε βλεπουνε ως συμφερον και για να σου ρουφηξουνε τον τραπεζικο λογαριασμο σαν ηλεκτρικη σκουπα.....Σοβαρη συζητηση πιο ευκολα κανεις με παρατραγουδα της Πανια..

Οι Ρωσοι ως αντρες ειναι αχρηστοι αλλα δεν ειμαι βεβαιος οτι δεν βαλανε το χερι τους οι Ρωσιδες σε αυτο..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 18:30
Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 17:09 Ενας αγγελος δεν τον παιρνει ποτε μόνο απ τον κωλο.
φιξντ
:goodpost:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
kalorifer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalorifer »

Αγις έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 18:24
Υπερτιμημένες - εντεχνη παραπληροφόρηση βασισμένη σε υποτιθέμενες κρεβατικές ικανότητες - (εμφανισιακά δεν αντέχουν σε συγκριση με τας Ρωσσίδας) + τΙς διδαχές του Ταυγέτη. :003:
Η φοιτητούπολη του Brno - απ οτι μου λένε κατι φίλοι γνωστών του κολλητού μου - συνεχίζει να συγκεντρώνει τα καλύτερα δείγματα - οπότε μπορείτε να οργανώσετε μια 5 νθήμερη - να διαμορφώσετε προσωπική άποψη. :wave:
Ισχύει, εχω πάει δύο φορές Τσεχία και είχα μείνει Μπρνο για κάποιες μέρες. Εχει όντως τα καλύτερα δείγματα. Νταξει, σίγουρα δεν είναι όλες οι τσεχες ωραίες. Έχει μερικές με πολύ σκληρά χαρακτηριστικά, τετραγωνισμενα πρόσωπα και όχι ιδιαίτερα καλά σώματα, αλλά αν πετύχεις ωραία νεαρή Τσεχα είναι όλα τα λεφτά. Από Ρωσίδες δεν ξέρω και πολλά. Είναι μερικές γκομεναρες, αλλά φαντάζομαι κι εκεί το ίδιο θα ισχύει, δεν είναι δηλαδή όλες σούπερ γκόμενες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kalorifer την 04 Ιούλ 2018, 19:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Νταρνάκας έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 18:54
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 17:31
Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 17:09 Ενας αγγελος δεν τον παιρνει ποτε απ τον κωλο.
Νομίζεις.
:102:
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE ... %AF%CE%B1)
Χαχαχα
Αγις έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 19:08 Το ότι όταν δείτε ( οποιασδήποτε καταγωγής ) ωραία γυναίκα - σεκσξυ ντυμένη σεινάμενη και κουνάμενη το πρώτο που σκέπτεστε είναι αν αξίζει για σοβαρή σχεση - αν είναι το άλλο μισό - και σε ποιό νηπιαγωγείο θα γράψετε τα παιδιά - με ξεπερνάει.
Ας με πυροβολήσει κάποιος να ησυχάσω - δεν σας αντέχωωω άλλο - αλλιώς θα αποχωρήσω από το πχόρουμ.
Το εχω κι εγω αυτο το ελαττωμα αλλα προσπαθω να το καταπολεμησω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

kalorifer έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 19:24
Αγις έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 18:24
Ισχύει, εχω πάει δύο φορές Τσεχία και είχα είχα μείνει Μπρνο για κάποιες μέρες. Εχει όντως τα καλύτερα δείγματα. Νταξει, σίγουρα δεν είναι όλες οι τσεχες ωραίες. Έχει μερικές με πολύ σκληρά χαρακτηριστικά, τετραγωνισμενα πρόσωπα και όχι ιδιαίτερα καλά σώματα, αλλά αν πετύχεις ωραία νεαρή Τσεχα είναι όλα τα λεφτά. Από Ρωσίδες δεν ξέρω και πολλά. Είναι μερικές γκομεναρες, αλλά φαντάζομαι κι εκεί το ίδιο θα ισχύει, δεν είναι δηλαδή όλες σούπερ γκόμενες.
Δεν είναι όλες - αλλά η Μητέρα :hebit: Ρωσσία παράγει ωραίας γυναίκας σε μεγαλύτερο ποσοστό απο οπουδήποτε αλλού.

* Να με διαβάζετε ευλαβικά - οι φιλοι ,γνωστών του κολλητού μου είναι σοβαροί και εμπΥροι αθρώποι - συγχρονοι Προμηθείς που μας δίνουν απλόχερα το φως της επίπονα αποκτηθείσης γνώσεως. :wave:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”