Rocco Siffredi έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 12:50
δεν ξερω που πηγες αλλα πιστευω εξαρταται και σε τι σωμα εισαι,τι μεταθεση θα παρεις τι διοικητη θα εχεις και τα σχετικα
μεγαλο κομματι θαναι αυτα που λες θα εισαι υπαλληλος κλπ αλλα του πουστη κατι σχετικο θα κανεις με το αντικειμενο
να σε μαθουν να πολεμας στον 21ο αιωνα και τετοια λες και ξερουν και οι ιδιοι

στην θεωρια ειμαστε
αν εισαι πιο στρατοκαυλιους πας τπτ Ειδικες δυναμεις δεν νομιζω να τα ξυνουνε εκει
Επειδή ξέρω Νορβηγούς και έχω φίλο Φιλανδό, θα έλεγα ότι τους προετοιμάζουν πολύ καλά τους εφέδρους για τον πόλεμο στον 21ο αιώνα.
Με πραγματική εκπαίδευση, υλικό και ρεαλιστικές συνθήκες.
Αυτό περίμενα και σε αυτό θα συμφωνούσα να ήταν υποχρεωτικό.
Με την "θητεία" όπως είναι τώρα, για την συντριπτική πλειοψηφία - όχι για τους των ΕΔ - θα έλεγα ότι είναι χάσιμο χρόνου και συμφωνώ ότι είτε πρέπει να καταργηθεί ή να αλλάξει άρδην.
Δεν έχει νόημα να χάνεις 9 φεύγα μήνες από την ζωή σου για να "ξεκουράσεις" τους τεμπελχανάδες.
Προσωπικά την είχα και "καλά", λόγω εργασιακής εμπειρίας και πτυχίων ήμουν "μορφωμένος" και με έβαλαν να κρατάω ένα γραφείο (δουλειά για 3-4) ώστε οι πολιτικοί υπάλληλοι να φεύγουν στις 12 και οι αξιωματικοί να φιδιάζουν στο ΚΨΜ...
Επίσης έκανα και το IT support, διότι οι ΕΠΟΠ-πολιτικοί υπάλληλοι "
δεν τα κσέρουν τα γκομπιούτερ"
Τεσπα, ευτυχώς τελείωσα με τις μαλακίες και έφυγα στα εξωτερικά.
Φυσικά ο γιος θα πάει στρατό εάν τον καλέσουν εδώ στην Δανία, δεν υπάρχει περίπτωση να τον στείλω Ελλάδα να χάσει τον χρόνο του.