Καλώ τη Νέα Τάξη σε πανστρατιά!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Supreme leader Biden
- Dwarven Blacksmith
Re: Supreme leader Biden
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
η Νέα Τάξη ετοιμάζεται....
Waiting room to hell...

Waiting room to hell...
Ο ανθός των μπούμερ σε μια φωτογραφία.
Σπουδαία γενιά δεν ξαναβγαίνει
θέλω να δω την 1η Αντιπρόεδρο να είναι Αφροαμερικανή γυναίκα, λευκοί φασίστες του Τραμπ μη μου το χαλάσετε

Οι 2 τελευταίοι, ναι. Ο Κίσσιγκερ και η Όλμπραιτ είναι καμιά εικοσαριά χρόνια μεγαλύτεροι των μπουμερς. Όταν η Χίλαρυ ήταν χίπισσα με ωραία μπουτάκια που έκανε πόλεμο στον πόλεμο του Βιετνάμ, είχε απέναντι τον Κίσσιγκερdotcom έγραψε: 25 Αύγ 2020, 10:56Ο ανθός των μπούμερ σε μια φωτογραφία.
Σπουδαία γενιά δεν ξαναβγαίνει

Τους άλλους δεν τους ξέρω αλλά μοιάζουν πιο κοντά στους πρώτους.
Και μη ξεχνάμε, ο ανθός των μπουμερ αυτή τη στιγμή κάθεται στο οβαλ γραφείο
Πρόεδρο θα την δεις, δεν βγάζει την τετραετία ο γερό-ΜπαίντενΧουργιατς έγραψε: 25 Αύγ 2020, 11:04 θέλω να δω την 1η Αντιπρόεδρο να είναι Αφροαμερικανή γυναίκα, λευκοί φασίστες του Τραμπ μη μου το χαλάσετε![]()
![]()
Το καινούργιο meme είναι boomer is a state of mind,δεν έχει σημασία η ηλικίαΣενέκας έγραψε: 25 Αύγ 2020, 11:09Οι 2 τελευταίοι, ναι. Ο Κίσσιγκερ και η Όλμπραιτ είναι καμιά εικοσαριά χρόνια μεγαλύτεροι των μπουμερς. Όταν η Χίλαρυ ήταν χίπισσα με ωραία μπουτάκια που έκανε πόλεμο στον πόλεμο του Βιετνάμ, είχε απέναντι τον Κίσσιγκερdotcom έγραψε: 25 Αύγ 2020, 10:56Ο ανθός των μπούμερ σε μια φωτογραφία.
Σπουδαία γενιά δεν ξαναβγαίνει![]()
![]()
![]()
![]()
Τους άλλους δεν τους ξέρω αλλά μοιάζουν πιο κοντά στους πρώτους.
κανονίστε μαλάκες να σας μείνει καμιά πετριά με τον μπάιντεν.είδατε πως καταντήσανε οι άλλοι με τον τραμπ
ούτε ο ίδιος ο Μπάιντεν δεν έχει πετριά με τον Μπάιντεν. Αλλά θα μου πεις, αφού τα έχουμε δει όλα. Ο άλλος έγινε σε μια νύχτα μεσσιανική φιγούρα και απέκτησε personality cultnowhere έγραψε: 25 Αύγ 2020, 11:35 κανονίστε μαλάκες να σας μείνει καμιά πετριά με τον μπάιντεν.είδατε πως καταντήσανε οι άλλοι με τον τραμπ
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εσεις γιατι δεν βαλατε αφροαμερικανη?Χουργιατς έγραψε: 25 Αύγ 2020, 11:04 θέλω να δω την 1η Αντιπρόεδρο να είναι Αφροαμερικανή γυναίκα, λευκοί φασίστες του Τραμπ μη μου το χαλάσετε![]()
![]()
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ενδιαφέρον. Σχόλιο δεν έχεις;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αναμενόμενο.Και στο ντοκυμανταιρ του Σούζα που είχε μιλήσει ο τύπος όταν του ζητήθηκε να αναφέρει τους καλύτερους προέδρους ανέφερε ως επί το πλείστον Δημοκρατικούς.Ο πραγματικός ρατσισμός,όχι ο φανταστικός,δύσκολα μπορεί να συνυπάρξει με την ελεύθερη οικονομία διότι αυτή κρίνει τον καθένα ανάλογα με τις επιδόσεις του στην αγορά και οι ρατσιστές πάντα θέλουν διοικητικές ρυθμίσεις υπέρ της μίας ή της άλλης φυλής.
- Dwarven Blacksmith
Βέβαια η πραγματική ελεύθερη οικονομία, όχι η φανταστική, όταν μας συμφέρει εφαρμόζεται παντού πλην Βόρειας Κορέας, όποτε δεν μας συμφέρει δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ πουθενά.πατησιωτης έγραψε: 25 Αύγ 2020, 15:42Αναμενόμενο.Και στο ντοκυμανταιρ του Σούζα που είχε μιλήσει ο τύπος όταν του ζητήθηκε να αναφέρει τους καλύτερους προέδρους ανέφερε ως επί το πλείστον Δημοκρατικούς.Ο πραγματικός ρατσισμός,όχι ο φανταστικός,δύσκολα μπορεί να συνυπάρξει με την ελεύθερη οικονομία διότι αυτή κρίνει τον καθένα ανάλογα με τις επιδόσεις του στην αγορά και οι ρατσιστές πάντα θέλουν διοικητικές ρυθμίσεις υπέρ της μίας ή της άλλης φυλής.
O Kίσιντζερ ξεχωρίζει από όλους τους άλλους. Ο θρύλος λέει πως η μάνα του τον γέννησε σε έναν αχυρώνα ενώ έτρεχε να γλυτώσει από τον στρατό των καθολικών, στην διάρκεια του 30ετούς πολέμου.Σενέκας έγραψε: 25 Αύγ 2020, 11:09Τους άλλους δεν τους ξέρω αλλά μοιάζουν πιο κοντά στους πρώτους.
Μετά, η Μαντελήν Ολμπράϊτ όντως δεν είναι μπούμερ, όπως και ο Κόλιν Πάουελ (δεξιά της) καθώς γεννήθηκαν το 1937. Εψαξα και βρήκα όμως πως δεν είναι μπούμερ ούτε ο Τζών Κέρρυ (τέρμα δεξιά) καθώς γεννήθηκε το 1943, ενώ τον θεωρούσα το απαύγασμα του μπουμερισμού. Τέλος, εκείνος ανάμεσα στον Κίσιντζερ και στην Ολμπράϊτ δεν είναι ο Μπάϊντεν;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 823 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
-
- 2 Απαντήσεις