Προτεινε ταβέρνες στα ΒΠΟρέστης 35 έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 20:26 Προτεινω
ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ανδρομάχης 267, Καλλιθέα, 210 9410001
ΤΟ ΡΟΔΙ Κρέοντος 163 & Ρόδου 179, Σεπόλια,210 5154376
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ευχαριστουμε πολυ ομως για τις προτασεις, ομως εχουμε παει και στα δυο.Ορέστης 35 έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 20:26 Προτεινω
Πες και αλλες και αν θες να ερθεις κιολας!
-
Ορέστης 35
Custom_F έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 21:53Ευχαριστουμε πολυ ομως για τις προτασεις, ομως εχουμε παει και στα δυο.Ορέστης 35 έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 20:26 Προτεινω
Αααα Πως σας φανηκαν;
Να πατε στο κινεζικο εστιατοριο Λεωνιδου κ Ιασωνος στο Μεταξουργειο.
Ο Ευγενιος εχει την ιδιαιτεροτητα του και ως κουζινα και ως εξυπηρετηση. Οχι τοσο καλο, οσο περιμενα. Το Ροδι, δε μου ειχε κανει πολυ καλη εντυπωση, αλλα δε θυμαμαι και γιατι... Παντως εβαζε παντου ροδι και ειχε χριστουγεννιατικη διακοσμηση μαζι με αποκριατικη, αν θυμαμαι καλα, κατι περιεργο παντως.Ορέστης 35 έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 21:58Custom_F έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 21:53Ευχαριστουμε πολυ ομως για τις προτασεις, ομως εχουμε παει και στα δυο.Ορέστης 35 έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 20:26 Προτεινω
Αααα Πως σας φανηκαν;
Να πατε στο κινεζικο εστιατοριο Λεωνιδου κ Ιασωνος στο Μεταξουργειο.
-
Ορέστης 35
Ευχαριστω μου ελυσες την περιεργεια.Custom_F έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 22:16Ο Ευγενιος εχει την ιδιαιτεροτητα του και ως κουζινα και ως εξυπηρετηση. Οχι τοσο καλο, οσο περιμενα. Το Ροδι, δε μου ειχε κανει πολυ καλη εντυπωση, αλλα δε θυμαμαι και γιατι... Παντως εβαζε παντου ροδι και ειχε χριστουγεννιατικη διακοσμηση μαζι με αποκριατικη, αν θυμαμαι καλα, κατι περιεργο παντως.Ορέστης 35 έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 21:58Custom_F έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 21:53
Ευχαριστουμε πολυ ομως για τις προτασεις, ομως εχουμε παει και στα δυο.
Αααα Πως σας φανηκαν;
Να πατε στο κινεζικο εστιατοριο Λεωνιδου κ Ιασωνος στο Μεταξουργειο.Μου εχει μεινει η αισθηση του μετριου.
![]()
Καλο θα ηταν να εχεις τη δικη σου αποψη βεβαια. Ισως απλως να μην αρεσαν σε μενα.
Λες να μη θυμόταν ο Ορέστης οτι είχαμε πάει και στα δύο;
Προσωπικά το ρόδι θυμάμαι που ήταν επιεικώς γτπκ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Α, δέχεστε και προτάσεις πουλάκια μου; Λοιπόν (εάν δεν το έχετε κάνει ήδη) να πάτε στις νοστιμιές της μαίρης, πλατεία αγ. γεωργίου κυψέλη. Κλασσική ελ κουζίνα σε 'σπιτική' βερσιόν με ομορφιές του στυλ αγγινάρες αλά πολίτα, παπουτσάκι, γαλέος σκορδαλιά κλπ καθώς και κάτι τρομερές πίτες. Οι δε τιμές ασυναγώνιστες. Να κάτσετε έξω στην πλατεία κάτω από τα δένδρα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο ευγένιος είναι αυτοί οι υπερκαυκάσιοι σε μία παράλληλη της θησέως στην καλλιθέα; Έχω πάει μερικές φορές. Πολύ βαρύ φαγητό, είναι για μία στο τόσο... (και πολύ σούκα μπλιάτ επίσης)
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 12:50 Α, δέχεστε και προτάσεις πουλάκια μου; Λοιπόν (εάν δεν το έχετε κάνει ήδη) να πάτε στις νοστιμιές της μαίρης, πλατεία αγ. γεωργίου κυψέλη. Κλασσική ελ κουζίνα σε 'σπιτική' βερσιόν με ομορφιές του στυλ αγγινάρες αλά πολίτα, παπουτσάκι, γαλέος σκορδαλιά κλπ καθώς και κάτι τρομερές πίτες. Οι δε τιμές ασυναγώνιστες. Να κάτσετε έξω στην πλατεία κάτω από τα δένδρα
πολλά κοθμόνια όμως μέσα ρε γμτ.
μου κατσαν οι σουπιές στον λαιμο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
A, έχετε πάει; Για πες για το φαγί σας αρεζε; Τα κόμις είναι του εσωτερικού δεν είναι τόσο σπαζοκλαμπάνιες όπως τα ορίτζιναλ. Τα δε βράδυα μαζεύει ηθοποιούς από τα γύρω θέατρα
καλούτσικο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 13:17 A, έχετε πάει; Για πες για το φαγί σας αρεζε; Τα κόμις είναι του εσωτερικού δεν είναι τόσο σπαζοκλαμπάνιες όπως τα ορίτζιναλ. Τα δε βράδυα μαζεύει ηθοποιούς από τα γύρω θέατρα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
Ορέστης 35
Απο που κι ως που να το θυμομουν;Ερμής έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 10:28 Λες να μη θυμόταν ο Ορέστης οτι είχαμε πάει και στα δύο;
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
ίσως γιατί θα είχες σχολιάσει όταν πήγανε,Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 17:02Απο που κι ως που να το θυμομουν;Ερμής έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 10:28 Λες να μη θυμόταν ο Ορέστης οτι είχαμε πάει και στα δύο;
Προσωπικά το ρόδι θυμάμαι που ήταν επιεικώς γτπκ![]()
είχε αναφέρει η Κάστομ νομίζω ότι είχανε πάει σε ένα μαγαζί που είχε Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σχεικά πρόσφατα(λίγο πριν κλείσει το παλιό) αν θυμάμαι καλά.)
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
-
Ορέστης 35
Κουλουρακι εγω δε θυμαμαι τι εφαγα χτες οχι τι εφαγαν περσι οι αλλοι.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 19:26ίσως γιατί θα είχες σχολιάσει όταν πήγανε,Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 17:02Απο που κι ως που να το θυμομουν;Ερμής έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 10:28 Λες να μη θυμόταν ο Ορέστης οτι είχαμε πάει και στα δύο;
Προσωπικά το ρόδι θυμάμαι που ήταν επιεικώς γτπκ![]()
είχε αναφέρει η Κάστομ νομίζω ότι είχανε πάει σε ένα μαγαζί που είχε Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σχεικά πρόσφατα(λίγο πριν κλείσει το παλιό) αν θυμάμαι καλά.)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban