Δεν είχαμε ποτέ στην Ελλάδα δούλους μαύρους ...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέο σοβαρό περιστατικό αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ
Re: Νέο σοβαρό περιστατικό αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ
- Λίνο Βεντούρα
Εγώ να μαζευτώ ρε άθλιο κοράκι; Έχεις εξευτελίσει κάθε έννοια σιχαμερού κιτρινισμούFluffy έγραψε: 24 Αύγ 2020, 19:54μαζεψουΛίνο Βεντούρα έγραψε: 24 Αύγ 2020, 19:47Φλούφλης πάντα πρώτος-πρώτος να γελοιοποιήσει το περιστατικό
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Τούρκοι: εκτός θέματος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:34Στην Ελλάδα ΔΕΝ έχουμε ρατσισμό με την πραγματική έννοια του όρου δηλαδή στο να πιστεύει κανείς σε φυλετικές θεωρίες για ανώτερες και κατώτερες φυλές , και ούτε είχαμε το ρατσιστικό υπόβαθρο , με την έννοια ανώτερης και κατώτερης φυλής , που είχαν η έχουν ακόμη άλλες χώρες
Οι διαφορές μας με τους γείτονες είχαν εθνοτική βάση στηριζόμενη σε θρησκευτικές διαφορές χριστιανισμού μωαμεθανισμου
Όλες αυτές οι ρατσιστικες η και αντιρατσιστικές παρλαπιπες είναι απλά ξενόφερτες ...
- Winston Smith
Η αλήθεια είναι ότι από τη μία ο αστυνομικός δεν χρησιμοποίησε non-lethal οπως taser, από την άλλη τους αγνοεί συνεχώς και όταν τον προλαβαίνει
στη πόρτα και τον τραβάει εκείνος προσπαθεί γρήγορα να μπει στο αμάξι σαν να θέλει να φτάσει σε όπλο (μπορεί και να μην, απλά έτσι φαίνεται).
Γενικά ζεις στην Αμερική με διαδεδομένη οπλοκατοχή, πόσο δύσκολο είναι να υπακούσεις τις εντολές σύλληψης που σου δίνουν όταν σε σημαδεύουν με όπλο και μετά να φέρεις το δικηγόρο σου και να το λύσετε ζωντανοί; Γιατί πρέπει να συμπεριφερθείς ακριβώς όπως θα συμπεριφερόταν κάποιος που πάει να τραβήξει όπλο;
στη πόρτα και τον τραβάει εκείνος προσπαθεί γρήγορα να μπει στο αμάξι σαν να θέλει να φτάσει σε όπλο (μπορεί και να μην, απλά έτσι φαίνεται).
Γενικά ζεις στην Αμερική με διαδεδομένη οπλοκατοχή, πόσο δύσκολο είναι να υπακούσεις τις εντολές σύλληψης που σου δίνουν όταν σε σημαδεύουν με όπλο και μετά να φέρεις το δικηγόρο σου και να το λύσετε ζωντανοί; Γιατί πρέπει να συμπεριφερθείς ακριβώς όπως θα συμπεριφερόταν κάποιος που πάει να τραβήξει όπλο;
Οι εθνοτικές και θρησκευτικές διαφορές ΔΕΝ είναι ρατσιστικές με την ακριβή έννοια του όρουΒλήμα έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:40Τούρκοι: εκτός θέματος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:34Στην Ελλάδα ΔΕΝ έχουμε ρατσισμό με την πραγματική έννοια του όρου δηλαδή στο να πιστεύει κανείς σε φυλετικές θεωρίες για ανώτερες και κατώτερες φυλές , και ούτε είχαμε το ρατσιστικό υπόβαθρο , με την έννοια ανώτερης και κατώτερης φυλής , που είχαν η έχουν ακόμη άλλες χώρεςΒλήμα έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:28
Καλά, άμα έχεις καύλες δεν χρειάζεται να αναλώνεσαι σε απλή συμπαράσταση εξ αποστάσεως.
Μια χαρά ρατσισμό έχουμε και στα μέρη μας να τσακίσουμε.
Οι διαφορές μας με τους γείτονες είχαν εθνοτική βάση στηριζόμενη σε θρησκευτικές διαφορές χριστιανισμού μωαμεθανισμου
Όλες αυτές οι ρατσιστικες η και αντιρατσιστικές παρλαπιπες είναι απλά ξενόφερτες ...
Τώρα εάν την έννοια και τον όρο ρατσισμός την κάνουμε λάστιχο από πλευράς ερμηνείας ...
μόνο που μπαινει κάποιος στη διαδικασια να εκλογικεύσει-δόσει δικαιολογία στους δολοφόνους ενω έχουν απομακρυνθεί από την υπηρεσία τους κατι πάει να πει για την ψυχή του.Winston Smith έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:43 Η αλήθεια είναι ότι από τη μία ο αστυνομικός δεν χρησιμοποίησε non-lethal οπως taser, από την άλλη τους αγνοεί συνεχώς και όταν τον προλαβαίνει
Είπαμε: Τούρκοι: εκτός θέματος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:45 Οι εθνοτικές και θρησκευτικές διαφορές ΔΕΝ είναι ρατσιστικές με την ακριβή έννοια του όρου
Τώρα εάν την έννοια και τον όρο ρατσισμός την κάνουμε λάστιχο από πλευράς ερμηνείας ...
Εντός θέματος: Αλβανοί, Γύφτοι, Αφγανοί, Κινέζοι, Σύριοι, Ιρακινοί...
κι η λίστα δεν έχει τελειωμό.
- Winston Smith
Το ad hominem δεν είναι επιχείρημα και ούτε χρειάζεται να δικαιολογήσω κάποιους αγνώστους στην άλλη άκρη του πλανήτη.Fluffy έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:48μόνο που μπαινει κάποιος στη διαδικασια να εκλογικεύσει-δόσει δικαιολογία στους δολοφόνους ενω έχουν απομακρυνθεί από την υπηρεσία τους κατι πάει να πει για την ψυχή του.Winston Smith έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:43 Η αλήθεια είναι ότι από τη μία ο αστυνομικός δεν χρησιμοποίησε non-lethal οπως taser, από την άλλη τους αγνοεί συνεχώς και όταν τον προλαβαίνει
Δεν έχουν φυλετικό υπόβαθρο , υπό την έννοια πίστης σε ανώτερες και κατώτερες φυλές, αυτοί οι διαχωρισμοίΒλήμα έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:48Είπαμε: Τούρκοι: εκτός θέματος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:45 Οι εθνοτικές και θρησκευτικές διαφορές ΔΕΝ είναι ρατσιστικές με την ακριβή έννοια του όρου
Εντός θέματος: Αλβανοί, Γύφτοι, Αφγανοί, Κινέζοι, Σύριοι, Ιρακινοί...
κι η λίστα δεν έχει τελειωμό.
δεν χρειάζεται αλλα τον κόπο τον κάνεις, όπως και να χει παρεδωσαν τα οπλα. καπως αργα
Από παλιά μου κάνει εντύπωση αυτό που λες για την απειλή με όπλο. Φέρνω παράδειγμα από την ταινία Θέλμα και Λουίζ, αν την ξέρεις. Πάει να την πέσει στη μία ένας μαλάκας, βγάζει η άλλη το όπλο και τον σημαδεύει κι ο μαλάκας λέει Σακ μάι κοκ και τρώει σφαίρα φυσικά. Αναρωτιόμουν αν αυτό το πράγμα μπορεί να γίνει στην πραγματική ζωή αν αυτός που απειλείται δεν είναι σχιζοφρενής αλλά υποτυπωδώς είναι στα μέσα φυσιολογικά πλαίσια.break έγραψε: 24 Αύγ 2020, 19:23 Συγκλονιστικές εικόνες, ειδικά η γυναίκα που ουρλιάζει στο τέλος είναι σπαραχτική σκηνή.
Αν το δεις και από την πλευρά των αστυνομικών όμως αυτό που έγινε είναι ότι το άτομο που σημάδευαν τους αγνόησε, απομακρύνθηκε από αυτούς και έκανε να μπει στο αυτοκίνητο. Στην συνέχεια και μόλις έκαναν να τον τον εμποδίσουν αυτός βούτηξε προς τα μέσα. Λογικά το μυαλό τους πρέπει να πήγε στο ότι έκανε να πιάσει όπλο. Υποθέσεις βέβαια είναι αυτά. Ακόμα δεν έχουμε ακούσει καταθέσεις.
Αυτή τελικά είναι και η άσχημη πλευρά της διαδεδομένης οπλοκατοχής: από την μία το όπλο σε προστατεύει από την άλλη όταν η αστυνομία γνωρίζει ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει όπλο στην παραμικρή απότομη ή αψυχολόγητη κίνηση θα τραβήξουν την σκανδάλη.
Στους πυροβολισμούς των μπάτσων στην Αμερική το έχω δει πολλές φορές. Είτε είναι μαύρος είτε λευκός.
Μα ρε πούστη μου σου βγάζουν όπλο και το στρέφουνε σε εσένα. Δεν θα παγώσεις; Δεν θα μεταβληθεί η διάθεσή σου ώστε να σώσεις τον εαυτό σου; Όπως κι αν είσαι πριν. Κι εγώ έλεγα συχνά για τον εαυτό μου ότι άμα τα πάω άσχημα δεν καταλαβαίνω τίποτα. Ξέρεις κάτι μπρουτάλ δηλώσεις ότι αποτελείς κάτι ξεχωριστό και αξιοθαύμαστο ίσως και ενδόμυχα θες να κάνεις τον άλλον να νιώσει δέος από την πάρτη σου. Ωστόσο ξέρω πως όπως κι αν είμαι και να μου ρχεται να σκοτώσω τον άλλον με τα χέρια που λέει ο λόγος, άμα βγάλει κάνα όπλο εννοείται ότι θα αλλάξω. Θα προσπαθήσω να μυρίσω τον άλλον ώστε οι κινήσεις μου και τα λόγια μου να μην τον ταράξουν και ξεφύγει.
Αργότερα και με τη εμπειρία μου κατάλαβα ότι δεν είναι πάντα έτσι. πράγματι μπορεί κάποιος μη όντας σχιζοφρενής να λαλήσει τόσο που να μην υπολογίσει τον κίνδυνο αυτό. μαλακία του πάντως. Δείχνει και το πως έχουμε αναπτύξει τους εαυτούς μας. Πόσο μετριάζουμε τον εγωισμό και τον μεγαλοϊδεατισμό μας.
Μα ρε μαλάκα κρατάει όπλο και κάνεις μαγκιές; Ποιος είσαι;
Κι αυτό που λες break ότι ο μπάτσος σκέφτηκε αστραπιαία ότι μπορεί να πάει ο άλλος να αρπάξει κάνα όπλο είναι η ψύχραιμη και δικαιολογημένη περίπτωση. Εγώ έχω στο νου μου, ακόμα και να μη θίξω ούτε τον εγωισμό του άλλου. Όχι να νιώσει και κίνδυνο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κρίνοντας αντικειμενικά και αμερόληπτα δεν θα πρέπει να αιτιολογησουμε και την συμπεριφορά των αστυνομικών ;Fluffy έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:48μόνο που μπαινει κάποιος στη διαδικασια να εκλογικεύσει-δόσει δικαιολογία στους δολοφόνους ενω έχουν απομακρυνθεί από την υπηρεσία τους κατι πάει να πει για την ψυχή του.Winston Smith έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:43 Η αλήθεια είναι ότι από τη μία ο αστυνομικός δεν χρησιμοποίησε non-lethal οπως taser, από την άλλη τους αγνοεί συνεχώς και όταν τον προλαβαίνει
Μια χαρά φυλετικό υπόβαθρο έχουν και το γιατί νιώθεις την ανάγκη να τους ξεπλύνεις ούτε που μ' ενδιαφέρει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:54 Δεν έχουν φυλετικό υπόβαθρο , υπό την έννοια πίστης σε ανώτερες και κατώτερες φυλές, αυτοί οι διαχωρισμοί
Έχω και μια μικρή αμφιβολία στο κατά πόσον η πίστη σε ανώτερες και κατώτερες φυλές είναι αναγκαία συνθήκη για να χαρακτηριστεί κάποιος ρατσιστής. Πάω για μελέτη κι αν δεν γράψω κάποια απάντηση το μόνο σου λάθος είναι ότι θεωρείς ότι δεν υπάρχει πίστη σε ανώτερες και κατώτερες φυλές. Αν απαντήσω πάει να πει ότι το γάμησες και σάπισε απ' όλες τις μπάντες.
Ρατσισμός σημαίνει να πιστεύεις σε ανώτερες και κατώτερες φυλέςΒλήμα έγραψε: 24 Αύγ 2020, 21:03Μια χαρά φυλετικό υπόβαθρο έχουν και το γιατί νιώθεις την ανάγκη να τους ξεπλύνεις ούτε που μ' ενδιαφέρει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:54 Δεν έχουν φυλετικό υπόβαθρο , υπό την έννοια πίστης σε ανώτερες και κατώτερες φυλές, αυτοί οι διαχωρισμοί
Έχω και μια μικρή αμφιβολία στο κατά πόσον η πίστη σε ανώτερες και κατώτερες φυλές είναι αναγκαία συνθήκη για να χαρακτηριστεί κάποιος ρατσιστής. Πάω για μελέτη κι αν δεν γράψω κάποια απάντηση το μόνο σου λάθος είναι ότι θεωρείς ότι δεν υπάρχει πίστη σε ανώτερες και κατώτερες φυλές. Αν απαντήσω πάει να πει ότι το γάμησες και σάπισε απ' όλες τις μπάντες.
Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σχέση με ρατσισμό αλλά με άλλα πράγματα πχ ..εγκληματικότητα παραβατικότητα συγκεκριμένων ομάδων ανθρώπων κλπ
Φάε έναν Μπαμπινιώτη για ορεκτικόΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:54 Δεν έχουν φυλετικό υπόβαθρο , υπό την έννοια πίστης σε ανώτερες και κατώτερες φυλές, αυτοί οι διαχωρισμοί
ρατσισµός (ο) η κοινωνική ή πολιτική πρακτική διακρίσεων, που βασίζεται στο δόγµα τής ανωτερότητας µιας φυλής, εθνικής ή κοινωνικής οµάδας και στην καλλιεργηµένη αντίληψη των µελών της ότι οφείλουν να περιφρουρήσουν την αµιγή σύσταση, την καθαρότητα τής οµάδας τους, καθώς και τον κυριαρχικό τους ρόλο έναντι των υπόλοιπων φυλετικών, εθνικών, κοινωνικών κ.λπ. οµάδων, που θεωρούνται από αυτά κατώτερες: φυλετικός | κοινωνικός ~ || φαινόµενα
ρατσισµού εναντίον ξένων µεταναστών. ΣΧΟΛΙΟ λ. φασισµός.
[ΕΤΥΜ. Μεταφορά τού ιταλ. razzismo. Βλ. κ. ράτσα].
ρατσιστής (ο), ρατσίστρια (η) {ρατσιστριών} οπαδ