!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμετικά τοξικοί αρρενωποί αστυνομικοί παραβιασαν με τη συμπεριφορά τους το σώμα και τη ταυτότητα του Ηλία Γ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Εμετικά τοξικοί αρρενωποί αστυνομικοί παραβιασαν με τη συμπεριφορά τους το σώμα και τη ταυτότητα του Ηλία Γ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Αύγ 2020, 17:16 Άλλη μια μέρα στα Βαλκάνια. Σκέψου πόσες άλλες φορές συνέβη και ο πολίτης-στόχος το άφησε να περάσει έτσι.
Ε, κάτι τέτοια διαβάζω και δακρύζω. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
BlastFromThePast

Re: Εμετικά τοξικοί αρρενωποί αστυνομικοί παραβιασαν με τη συμπεριφορά τους το σώμα και τη ταυτότητα του Ηλία Γ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast »

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2020, 17:12
Υπάρχει γενικώς μια εκπληκτική άνεση στους χαρακτηρισμούς για τους "φασίστες" από το κάθε σούργελο*, που θα αρχίζει να τσιρίζει για πολύ πιο ήπιους χαρακτηρισμούς και αντιδράσεις.
Δεν υπάρχει αναλογικότητα, οι φασίστες δεν είναι άνθρωποι οπότε κάθε χαρακτηρισμός είναι ήπιος.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2020, 17:19
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Αύγ 2020, 17:16 Άλλη μια μέρα στα Βαλκάνια. Σκέψου πόσες άλλες φορές συνέβη και ο πολίτης-στόχος το άφησε να περάσει έτσι.
Δάκρυσες με μια ξερή, τεχνική περιγραφή; Οκ...
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

BlastFromThePast έγραψε: 24 Αύγ 2020, 17:19
Υπάρχει γενικώς μια εκπληκτική άνεση στους χαρακτηρισμούς για τους "φασίστες" από το κάθε σούργελο*, που θα αρχίζει να τσιρίζει για πολύ πιο ήπιους χαρακτηρισμούς και αντιδράσεις.
Δεν υπάρχει αναλογικότητα, οι φασίστες δεν είναι άνθρωποι οπότε κάθε χαρακτηρισμός είναι ήπιος.
Να σου πω, προς το παρόν δεν ξέρω τη γλώσσα των ουρακοτάγκων και δεν σκοπεύω να τη μάθω. Οπότε, ό,τι και να λένε μου λέει το ίδιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Αύγ 2020, 17:21
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2020, 17:19
Δάκρυσες με μια ξερή, τεχνική περιγραφή; Οκ...
Εμείς οι φασίστες είμαστε πολύ ευαίσθητοι αλλά μας έχετε παρεξηγήσει. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Κοίτα να δεις. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για όλο αυτόν τον αριστερολοατκοαλληλεγγυο συρφετο.

Οπότε γενικό συμπέρασμα. Δεν υπάρχουν άνθρωποι στην γη.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Χαοτικός έγραψε: 24 Αύγ 2020, 17:00
Μπίστης έγραψε: 24 Αύγ 2020, 11:47 Μην κάνει σαν μπούλης ο Ηλίας, ας αντιμετωπίσει τους κινδυνους της επιλογής του

Βεβαίως οι μπάτσοι μας πρέπει να είναι πιό φραγκοκυριλέ και να μην ξεσπάνε σε κάθε παρτσακλό που συναντάνε σαν Κορκονείς
να ξεσπάνε τι όμως; αοσαφήνισέ το. Την καθυτεριά του και την κομπλεξιά τους.

Το να γελάτε όμως και να επιτίθεστε ενώ καταφανώς βλέπετε το άδικο, ειλικρινά πως θα σας έλεγες. Το ζώα πχ θα ήταν υπερβολικό;

Όσο για τη σύλληψη, υπάγεται σε κάτι επίσης γνώριμο. Τον εγωισμό. Κι από τα Εξάρχεια α περάσεις και σου την πέσει κάποιο μαλακισμένο και απαντήσεις στην προκλητικότητά του και το άδικο, αυτό που θα κάνεις θα του χτυπήσει μέσα του ότι δεν αναγνωρίζεις τν εξουσία του και τη δυνατότητα του να κάνει κατάχρηση. Δεν την κάνεις αποδεκτή και προσπαθεί να την περισώσει/ αυτό λοιπόν είστε κι εσείς μανάρι. Μην τυχόν και σας θιχτεί η επιθυμία σας να υπάρχουν κατώτεροι από σας με το δικαίωμά σας να τους χρησιμοποιείται για να επιβεβαιώνετε τη μαλακία αυτή.

Απλά είναι όλα. :wink
Απλά είναι όλα αλλά τον εξουσιαστή των Εξαρχείων στη χειρότερη να τον πεις "μαλακισμένο", που υπονοεί και μια ανηλικότητα που διαρκεί ακόμη και όταν τα "παιδιά" γίνουν μεσήλικες. Ως "σκατάνθρωπο", δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να τον περιγράψεις.

*Μην το πάρεις προσωπικά.
όχι δεν το παίρνω προσωπκά γιατί εγώ δεν πετω σε αυτήν την παγίδα που λες που άμα πέσεις και ασυνέιδητα είναι ακόμα χειρότερο γιατί σημαίνει ότι είναι ριζωμένη κάποια διάκριση μέσ σου. μαλακισμένο είναι και ακριβώς όπως το λες, εννοώ κάποια ηλικία. Την ίδα και του χρυσαυγίτη. Τον χρυσαυγίτη τον έχω όπως τότε που τον έμαθα. Από το 85 δηλαδή κι όχι τώρα που τους έμαθε ο κόσμος. Τότε λοιπόν κάποιοι γνωστοί και φίλοι μας τραβηχηκανε εκεί πάνω στο ψάξιμό τους. Βρήκαν δηλαδή παρέα που τους έκανε να νιώθουν ότι μετράνε.
Θες σκατοψυχιά; Λες "γιατί η σκληρή κριτική έτσι επιλεκτικά;" να βάλουμε λοιπόν και σκατοψυχιά μέσα. αλλά όχι στα μαλακισμένα. Στους ενήλικες πλέον που θα έπρεπε να είναι πιο συνειδητοποιημένοι.
Ποιοι;

Οι περισσότεροι πρώην αναρχικοί (αφού δεν ες να βάλω μόνο αυτούς που λέω φασιστες δεξιούς κλπ).
Πλην εξαιρέσεων που κρατάνε τα πιστεύω τους και τον καλό και πραγματικά αγωνιστικό χαρακτήρα τους, πολλοί άλλοι θα γίναν εγωιστικά και εξουσιαστικά καθάρματα. Αφεντικά μαγαζιών κλπ. Μουνόπανα που όσο μεγάλωναν κακομάθαιναν κι άλλο.

Τι άλλο θες;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 19:32 Θα μας πει κανείς τι του είπαν και τι τους απάντησε;
Δεν έχει σημασία το τι έγινε πραγματικά , σημασία έχει το να γίνει προπαγάνδα ..
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2020, 12:37 Θα σχημάτιζα πιο σαφή άποψη αν ήξερα τι ακριβώς είπαν οι αστυνομικοί στον Ηλία.

Πρώτον γιατί "λεκτική ομοφοβική επίθεση" μπορεί να σημαίνει το οτιδήποτε και δεύτερον γιατί δεν είμαι καν σίγουρη αν πρόκειται για Ηλία ή Αντιγόνη που την είδε Ηλίας.
Ναι Κλουζώ. όλοι κρέμονται από τα συμπεράσματα που θα βγάλεις.

Μήπως να άφηνες αυτό το ψωνιστικο ότι και καλά εξετάζεις και πορεύεσαι μ ασφαλή λογικά βήματα ενώ αποκρύπτεις το προφανές; Ότι δηλαδή υπάρχουν σκατόψυχα σχόλια (το "ομοφοβικό" είναι ακόμα μία μόδα που έκατσε έτσι και την δεχτήκανε έτσι. Επειδή έτσι! εντελώς άστοχη παπαριά).
Θες να εξετάσεις για να πάρεις μια απόφαση; Μπροστά σου είναι τα σχόλια όσων απάντησαν στο νήμα. ΆΑσε τα παραμύθια λοιπόν και το χαϊλίκι που πουλάς.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Γιάννης έγραψε: 24 Αύγ 2020, 13:46
Χουργιατς έγραψε: 24 Αύγ 2020, 12:52
omg kai 3 lol έγραψε: 24 Αύγ 2020, 12:49

...και τα οργανα ειναι μπουζουκια!

συγχαρητηρια για τον επαγωγικο συμπερασμα δε περιμενα τπτ περισσοτερο απο μυαλο αμοιβαδας

εξήγησέ μου, ίσως καταλάβω σε ένα μήνα αν το διαβάζω κάθε μέρα :102:

πες μου :102:

και λίγο πραηντ από ισλάμ ακόμα

Εικόνα
Εντάξει μαλακάκο. Μαζέψου τώρα. Αρκετά μαλακίστηκες.
Δεν τελειώνει αυτό φίλε. Είναι λειτουργία του οργανισμού τους
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2020, 17:22
Να σου πω, προς το παρόν δεν ξέρω τη γλώσσα των ουρακοτάγκων και δεν σκοπεύω να τη μάθω. Οπότε, ό,τι και να λένε μου λέει το ίδιο.
Επισης και στον ουρακοτάγκο ό,τι και να λες, καταλαβαίνει το ίδιο. Ωστόσο περιμένουμε να καταλάβει κάποια στιγμή τη διαφορά των ήχων και κατ' επέκτασιν τα νοήματα. Αλλά μάλλον πάλι ένα ίδιο πράγμα κατάλαβες για ακόμα μία φορά ε; :-?
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

Οι αστυνομικοί όντως δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σχολιάζουν/προσβάλλουν πολίτη. Αλλά εδώ που τα λέμε κανείς από δω μέσα δεν ξέρει τι έγινε. Μπορεί όντως να το ξεκίνησαν αυτοί, μπορεί να τον κοίταξαν και εκείνος να απάντησε ξεκινώντας τη φασαρία, μπορεί να πέρασε δίπλα τους και να πέταξε και ένα γουρούνια, δολοφόνοι. Το πιο πιθανό είναι το πρώτο αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν ξέρουμε.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Winston Smith έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:23 Οι αστυνομικοί όντως δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σχολιάζουν/προσβάλλουν πολίτη. Αλλά εδώ που τα λέμε κανείς από δω μέσα δεν ξέρει τι έγινε. Μπορεί όντως να το ξεκίνησαν αυτοί, μπορεί να τον κοίταξαν και εκείνος να απάντησε ξεκινώντας τη φασαρία, μπορεί να πέρασε δίπλα τους και να πέταξε και ένα γουρούνια, δολοφόνοι. Το πιο πιθανό είναι το πρώτο αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν ξέρουμε.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 19:37 Δεν έχει σημασία το τι έγινε πραγματικά , σημασία έχει το να γίνει προπαγάνδα ..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Έχουμε εξελίξεις...

https://www.lifo.gr/now/greece/293869/e ... n-xleyazan
Εξάρχεια: Ο ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης καταγγέλλει αναίτια σύλληψή του από ομοφοβικούς αστυνομικούς που τον χλεύαζαν
Εικόνα

Σωρεία αντιδράσεων έχει προκαλέσει η καταγγελία για αναίτια σύλληψη ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου στα Εξάρχεια, μετά από ομοφοβικά σχόλια αστυνομικών στα οποία απάντησε.

Μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, ο ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων Ηλίας Γκιώνης, γνωστός και για την drag περσόνα GingerΕλα, καταγγέλλει πως δέχθηκε φραστική επίθεση από αστυνομικούς την Κυριακή, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του. Όταν τους απάντησε, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, όπου του απέδωσαν κατηγορίες για απειλή και εξύβριση, ενώ του αφαιρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο.

Ο ίδιος κατηγορεί την ΕΛ.ΑΣ για κατασκευασμένο κατηγορητήριο ενώ η είδηση της σύλληψής του οδήγησε σε κύμα συμπαράστασης από συλλογικότητες κατά του ρατσισμού και της ομοφοβίας.

«Την 23η Αυγούστου του 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 16:46 περπατούσα επί της οδού Βαλτετσίου με τελικό προορισμό την οικία μου. Στη συμβολή των οδών Βαλτετσίου και Χαριλάου Τρικούπη βρισκόταν σταθμευμένο αστυνομικό όχημα, ενώ εκτός αυτού έξι αστυνομικά όργανα των ΜΑΤ», σημειώνει στην καταγγελία του ο Ηλίας Γκιώνης.
Εικόνα
Γέλια και χλευασμός από ένστολους

«Προτού προσεγγίσω τη διασταύρωση παρατήρησα ότι δύο εκ των ανωτέρω οργάνων με κοιτούσαν επίμονα, ενώ ταυτόχρονα γελούσαν και έκαναν νόημα στους λοιπούς παρευβρισκόμενους συναδέλφους τους να με παρατηρήσουν και εκείνοι. Πλησιάζοντας, αφού αναπόφευκτα έπρεπε να διασχίσω το σημείο που βρίσκονταν προκειμένου να φτάσω στον προορισμό μου, οι πρώτοι δύο αστυνομικοί ξεκίνησαν έντονα να γελούν εις βάρος μου, λέγοντας στους συναδέλφους τους «γυρίστε, ρε, να δείτε τι φοράει. Μαλάκες, θα χάσετε το θέαμα. Δείτε έναν άντρακλα που περνάει, ρε, δείτε».

»Στην ομοφοβική, σεξιστική και ρατσιστική επίθεση που εκείνη τη στιγμή ένιωσα να υφίσταμαι, αντέδρασα λεκτικά, ρωτώντας τι ακριβώς συμβαίνει. Εκείνοι αποκρίθηκαν πως δεν απευθύνονταν σε εμένα, ενώ δεν υπήρχε άνθρωπος εκεί, με εμφανή ειρωνεία. Καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που, λόγω της σεξουαλικότητάς μου, αλλά και της εμφάνισής μου ως ανοιχτά ομοφυλόφιλου ατόμου, έχω γίνει δέκτης ομοφοβικών, σεξιστικών, ρατσιστικών και σωματικών επιθέσεων, είπα στα αστυνομικά όργανα, σε ήρεμο τόνο, ότι άκουσα τους σχολιασμούς τους σχετικά με την εμφάνισή μου, αλλά και το σεξουαλικό μου προσανατολισμό και ότι είναι ανεπίτρεπτο στο πλαίσιο μιας δημοκρατικής χώρας που σέβεται και προασπίζεται τα δικαιώματα του κάθε πολίτη που υφίσταται προσβολή, εν έτη 2020, ένα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομο να χλευάζεται κατά αυτόν τον απαράδεκτα προσβλητικό τρόπο και, μάλιστα, από κρατικά όργανα που υποχρέωση έχουν να προστατεύουν τους πολίτες και όχι να τους κακοποιούν, κάτι που, σε κάθε περίπτωση, αντίκειται πρωτίστως στο Σύνταγμα και ειδικότερα στις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και του Αντιρατσιστικού Νόμου 4285/2014. :g030:

»Αφού ο χλευασμός απέναντί μου συνεχίστηκε αμείωτος, ζήτησα τα στοιχεία τους προκειμένου να κινηθώ νομικά. Τότε, ένας αστυνομικός μου ζήτησε να περιμένω τον ανώτερό του για να εκθέσω σε αυτόν ό,τι πρόβλημα αντιμετώπιζα. Όταν ο τελευταίος κατέφθασε, του εξήγησα με κάθε λεπτομέρεια το περιστατικό της λεκτικής κακοποίησης που υπέστην, συμπληρώνοντας πως η ομοφυλοφιλία μου δεν επιτρέπει σε κανέναν να με αντιμετωπίζει ως υποδεέστερο άτομο, να με χλευάζει και να μου επιτίθεται λεκτικά.

»Τόνισα, μάλιστα, ότι έχω κουραστεί να αντιμετωπίζω τέτοιες συμπεριφορές, φαινόμενο συχνό στην καθημερινότητά μου, και ειδικά από ανθρώπους που υπηρετούν στην αστυνομία και τα σώματα ασφαλείας, τα οποία, αντί να με προπηλακίζουν, έχουν ιδιαίτερο καθήκον να με προστατεύουν. Εκείνος έδωσε εντολή να προβούν στον σωματικό μου έλεγχο, συνεχίζοντας και συντηρώντας τον προς το πρόσωπό μου χλευασμό, ο οποίος εντάθηκε, αφού, συνομιλώντας μεταξύ τους, αναρωτιόντουσαν φωναχτά «να τον συλλάβουμε;», «έλα, θα το παίξουμε αμπεμπαμπλόμ», «όχι, καλύτερα κορώνα – γράμματα».
Εικόνα
»Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του ελέγχου, αφού έλεγξαν και το περιεχόμενο της τσάντας μου, έσκισαν μέχρι και την εσωτερική της φόδρα, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να βρουν κάτι να με ενοχοποιήσουν. Όταν αυτό δεν κατέστη εφικτό, με συνέλαβαν, με οδήγησαν στο Α.Τ. Εξαρχείων, με μήνυσαν για εξύβριση και απειλή και με οδήγησαν στο κρατητήριο. Ο χώρος κράτησης ήταν απάνθρωπος. Υπήρχαν δύο σιδερένια παγκάκια, επί των οποίων βρισκόταν σκουπίδια από φαγητά που πιθανόν είχαν παραγγείλει προηγούμενοι κρατούμενοι, χωρίς να έχει προηγηθεί η καθαριότητα του χώρου του κρατητηρίου, και στο βρόμικο πάτωμα στρωμένα δύο χαρτόκουτα.

»Στο ίδιο κρατητήριο υπήρχε ένας ακόμη χώρος, σε κατάσταση χειρότερη από τον προαναφερθέντα, ενώ η δυσοσμία ήταν τόσο ανυπόφορη που δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Με τον αναπτήρα, μιας και δεν υπήρχε φως και λάμπες, πλησίασα την τουαλέτα, διαπιστώνοντας ότι η λεκάνη της ήταν βουλωμένη και ακάθαρτη, αλλά και ο νιπτήρας σπασμένος, χωρίς βρύση και τρεχούμενο νερό. Εκεί παρέμεινα μία ώρα και έπειτα από έντονη διαμαρτυρία για τις απαράδεκτες συνθήκες κράτησή μου, με οδήγησαν σε ένα πρόχειρο κρατητήριο, που δεν ήταν άλλο από τις σκάλες που οδηγούσαν στο υπόγειο του κτιρίου. Τις επόμενες 8 ώρες που ακολούθησαν παρέμεινα στις σκάλες, εξαντλημένος, μη δυνάμενος ούτε να καθίσω ούτε να ξαπλώσω.

»Η αστυνομία με συνέλαβε επειδή υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Υπερασπίστηκα τον εαυτό μου απέναντι στη βία που οι ίδιοι μου άσκησαν, εκείνη τη βία που στοχεύει στην ταυτότητά μου ως ομοφυλόφιλο άτομο που κυκλοφορεί με ξανθά μαλλιά, ξανθό μουστάκι, κοντό σορτσάκι, πουκαμίσα, ψάθινο καπέλο και ψάθινα παπούτσια. Επειδή τόλμησα να κυκλοφορώ στην κοινωνία, να εκφράζομαι ακριβώς όπως αισθάνομαι και, εν τέλει, να υπάρχω. Με συνέλαβαν διότι αντέδρασα στην ομοφοβική, σεξιστική και ρατσιστική πραγματικότητά τους· αντέδρασα στο χλευασμό και την αδικία.

»Η αστυνομία με συνέλαβε διότι δεν είμαι «άντρακλας». Ευχαριστώ από καρδίας το δικηγόρο μου George D. Zinon, την κατ' επιλογήν οικογένειά μου και όλα τα άτομα και τις συλλογικότητες, τόσο για τη φυσική όσο και την ηθική παρουσία τους».

Στο πλευρό του ακτιβιστή, Colour Youth, Κοινότητα Lgbtq Νέων Αθήνας που καλεί σε κινητοποιήσεις συμπαράστασης. Η δίκη του ορίστηκε αρχικά για χθες αλλά τελικώς αναβλήθηκε για σήμερα.

Και κάποια παλιότερα

«Ο Ζακ Ήταν ο Πατέρας μου, ο Αδελφός μου, η Αδελφή μου»
Ο Ηλίας Γκιώνης υπήρξε συγκάτοικος, φίλος και drag κόρη του Ζακ Κωστόπουλου.

https://www.vice.com/gr/article/jge7yg/ ... adelfh-moy
https://www.news247.gr/synentefxeis/dyn ... 03829.html
https://www.facebook.com/parvus.princep ... 5841/?t=69

Εικόνα

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”