γαλή προσπαθώ άτσαλα να πω μάλλον, οτι οι μασκ και αντιμασκ είναι το ίδιο πράγμα όταν εκφράζουν την θέση τους τόσο απόλυτα, δεν το δικαιολογούν οι διαθέσιμες γνώσεις νομίζω, είναι φόβος κάποιου τύπου.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:16 Είσαι σίγουρος ότι οι αντικάτι έχουν ξεπεράσει τους φόβους τους, τόσο για τον εαυτό τους όσο και τα οικεία τους πρόσωπα;
Εγώ νομίζω ότι όχι. Ο φόβος για τον θάνατο και την ασθένεια παραμένει στον ίδιο ακριβώς βαθμό που είχε ο κάθε ένας πριν τον κορονοϊό.
Ο φόβος της αλλαγής των υπαρχόντων μέχρι χθες δεδομένων τους κινητοποιεί, ασχέτως αν δυσανασχετούσαν με αυτά. Στο ανακάτεμα της τράπουλας, τα χάνουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η περίπτωση της Σουηδίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Η περίπτωση της Σουηδίας
Λες μαλακίες, μη ψεκαζεσαιenaon έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:25γαλή προσπαθώ άτσαλα να πω μάλλον, οτι οι μασκ και αντιμασκ είναι το ίδιο πράγμα όταν εκφράζουν την θέση τους τόσο απόλυτα, δεν το δικαιολογούν οι διαθέσιμες γνώσεις νομίζω, είναι φόβος κάποιου τύπου.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:16 Είσαι σίγουρος ότι οι αντικάτι έχουν ξεπεράσει τους φόβους τους, τόσο για τον εαυτό τους όσο και τα οικεία τους πρόσωπα;
Εγώ νομίζω ότι όχι. Ο φόβος για τον θάνατο και την ασθένεια παραμένει στον ίδιο ακριβώς βαθμό που είχε ο κάθε ένας πριν τον κορονοϊό.
Ο φόβος της αλλαγής των υπαρχόντων μέχρι χθες δεδομένων τους κινητοποιεί, ασχέτως αν δυσανασχετούσαν με αυτά. Στο ανακάτεμα της τράπουλας, τα χάνουν.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Και έχω πει πολλές φορές, ότι σημασία δεν έχει η θεωρητική προσέγγιση του γιατί -και αν πρέπει να- φοβάται ο καθένας αλλά το πως μπορεί να αντιμετωπισθεί πρακτικά το πράγμα ως έχει.enaon έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:25γαλή προσπαθώ άτσαλα να πω μάλλον, οτι οι μασκ και αντιμασκ είναι το ίδιο πράγμα όταν εκφράζουν την θέση τους τόσο απόλυτα, δεν το δικαιολογούν οι διαθέσιμες γνώσεις νομίζω, είναι φόβος κάποιου τύπου.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:16 Είσαι σίγουρος ότι οι αντικάτι έχουν ξεπεράσει τους φόβους τους, τόσο για τον εαυτό τους όσο και τα οικεία τους πρόσωπα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
έχουμε επενδύσει πολλά, έχουμε πεί τους απέναντι ζώα, ηλίθιους, επικίνδυνους, κάνουμε φαντασιώσεις να τους στείλουμε σε νησιά, να τους πάρουμε το εκλογικό δικαίωμα, να τους εμβολιάζουμε με την βία κλπ.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:24 Από που προκύπτει αυτό; Πόσο νικητής μπορεί να νοιώσει κάποιος μετά από ένα σεισμό; Ειδικώς όταν ξέρεις ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξαναγίνει.
Αυτό τι σημαίνει; Ότι για να συνεχίσει η ζωή κανονικά κάποιοι πρέπει να συνεχίσουν να μένουν σε κόκκινα ή κίτρινα σπίτια από τη στιγμή που δεν ξέρουν με βεβαιότητα πότε θα γίνει ο επόμενος και πόσα ρίχτερ θα είναι;
Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθούμε ότι έγινε λάθος, αυτό λέω απλά, και λάθος να ήταν θα το βαφτίσουμε σωστό.
Ok, συνεχίζεις τις θεωρητικές προσεγγίσεις του τι και πως. Έχω πάθει οβερντόουζ από αυτό και το κόβω.enaon έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:28έχουμε επενδύσει πολλά, έχουμε πεί τους απέναντι ζώα, ηλίθιους, επικίνδυνους, κάνουμε φαντασιώσεις να τους στείλουμε σε νησιά, να τους πάρουμε το εκλογικό δικαίωμα, να τους εμβολιάζουμε με την βία κλπ.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:24 Από που προκύπτει αυτό; Πόσο νικητής μπορεί να νοιώσει κάποιος μετά από ένα σεισμό; Ειδικώς όταν ξέρεις ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξαναγίνει.
Αυτό τι σημαίνει; Ότι για να συνεχίσει η ζωή κανονικά κάποιοι πρέπει να συνεχίσουν να μένουν σε κόκκινα ή κίτρινα σπίτια από τη στιγμή που δεν ξέρουν με βεβαιότητα πότε θα γίνει ο επόμενος και πόσα ρίχτερ θα είναι;
Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθούμε ότι έγινε λάθος, αυτό λέω απλά, και λάθος να ήταν θα το βαφτίσουμε σωστό.
Ειλικρινά πιστεύω ότι από κάποιες φάσεις και μετά κάπου κόβεται τελείως η επαφή, δεν κάνω πλάκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ούτε ο ιός δεν μου δίνει ενδιαφέρον να παίξω μαζί σου φίλε, πιο μετά ίσως.
Εδώ έχεις μεγάλο δίκιο...enaon έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:19Αυτό δεν θα συμβεί, ακόμα και να είχες δίκιο εσύ και ο οβελίξ, καλό είναι να το αποδεχθείς νομίζω, όταν ο ιός φύγει από την επικαιρότητα θα είναι γιατί τον νικήσαμε με θυσίες και κοινωνική συνείδηση, στο τέλος κανείς δεν θα νιώσεις ηλίθιος από όσους κατηγορείς, νικητές θα είναι όσα και να έχουν χαθεί.OANNHSEA έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:04 Σε ένα χρόνο θα φτύνετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη για τις βλακείες που γράφατε για τον ιό και που πιστεύατε όλους τους απατεώνες με τα "κρούσματα"!!!
Ποιός ηλίθιος άλλωστε παραδέχεται το λάθος του;;;
Ξέρεις πιο είναι το πρόβλημα εδώ; Πιστεύω ότι κάνουν μεγάλο λάθος με τον ιό και ότι το επόμενο κύμα θα είναι πολύ πιο θανατηφόρο για "όσες χώρες πρόσεχαν την Άνοιξη"...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
ωραία, ούτε εγώ το διασκεδάζω ακριβώς.
Δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ μετά τη συναυλία του Μπαλάφα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
οκ αν και αυτό μοιάζει αρνητικό ευχολόγιο, είναι περίεργο να ελπίζεις στην καταστροφή για να δικαιωθείς ακόμα και αν το λες σε μορφή ανησυχίας. Το ίδιο κάνουν και οι απέναντι. Νομίζω πρέπει να ελπίζεις οτι την άνοιξη θα είναι πιο ήπιος, και εκείνοι που ονομάζεις ηλίθιοι θα θεωρούν εσένα ηλίθιο, άλλα δεν θα σε νοιάζει γιατι ο σκοπός ήταν να έχουμε τα λιγότερα θύματα, όχι να δούμε ποιος είναι πιο έξυπνος.OANNHSEA έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:34 Πιστεύω ότι κάνουν μεγάλο λάθος με τον ιό και ότι το επόμενο κύμα θα είναι πολύ πιο θανατηφόρο για "όσες χώρες πρόσεχαν την Άνοιξη"...
Δεν της βγηκε της Σουηδιας, τα εχουμε ξαναπει. Αναλογικά με τον πληθυσμο της εχει τους νεκρους της Ιταλιας.
Winter is coming
Δεν έχει τελειώσει ακόμα ο κύκλος του ιού για να βγάζεις αποτελέσματα...Lestat έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:41 Δεν της βγηκε της Σουηδιας, τα εχουμε ξαναπει. Αναλογικά με τον πληθυσμο της εχει τους νεκρους της Ιταλιας.
Ένας κύκλος του ιού τελειώνει όταν για έναν χρόνο δεν έχεις νοσούντες από τον ιό...
.
Δεν ελπίζω σε καταστροφή γιατί δεν με συμφέρει.enaon έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:40οκ αν και αυτό μοιάζει αρνητικό ευχολόγιο, είναι περίεργο να ελπίζεις στην καταστροφή για να δικαιωθείς ακόμα και αν το λες σε μορφή ανησυχίας. Το ίδιο κάνουν και οι απέναντι. Νομίζω πρέπει να ελπίζεις οτι την άνοιξη θα είναι πιο ήπιος, και εκείνοι που ονομάζεις ηλίθιοι θα θεωρούν εσένα ηλίθιο, άλλα δεν θα σε νοιάζει γιατι ο σκοπός ήταν να έχουμε τα λιγότερα θύματα, όχι να δούμε ποιος είναι πιο έξυπνος.OANNHSEA έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:34 Πιστεύω ότι κάνουν μεγάλο λάθος με τον ιό και ότι το επόμενο κύμα θα είναι πολύ πιο θανατηφόρο για "όσες χώρες πρόσεχαν την Άνοιξη"...
Φοβάμαι ειλικρινά με τα όσα ξέρω μέχρι στιγμής για τους ιούς...
Και φυσικά ακολουθώ πάντα την ψυχρή λογική στους υπολογισμούς μου - καλύτερα ένας νεκρός σήμερα, παρά 10 αύριο...
.
τότε γιατί λες δεν της βγήκε, δεν θα έπρεπε να έχει περισσότερους αφού δεν έκαναν αυστηρό αποκλεισμό; Πώς γίνεται να συγκρίνουμε με ότι μας βολεύει ανά περίπτωση; Αν την συγκρίνουμε με την Ιταλία μόνο, της βγήκε, ίδιοι νεκροί λιγότερος φόβος.Lestat έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:41 Δεν της βγηκε της Σουηδιας, τα εχουμε ξαναπει. Αναλογικά με τον πληθυσμο της εχει τους νεκρους της Ιταλιας.
θα είμαστε σίγουροι ότι έπαιξαν και έχασαν όταν εμείς κάνουμε εμβόλιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 1 Απαντήσεις