Όχι δεν το έχω προσέξει γιατί δεν ισχύει. Μιλάω πότε έτσι πότε αλλιώς. Συχνά προσέχω τη σημειολογία του λόγου μου αλλά και των άλλων όμως κάποιες φορές και συνειδητά όχι από αστοχία μιλάω όπως μιλάει ο πολύς κόσμος. Κοινές φράσεις και τρόποι σύνταξης. Τον εαυτό μου εννοούσα βεβαίως και διάλεξα αυτόν τον τρόπο που κάνουν πολλοί. Γιατί έτσι. Λες να ένιωσα ανασφάλεια από τη δυναμική σου και να εκστρατεύω ευχολόγια, να νιώθω καλυμμένος; Ρε άνοιξε το σακουλάκι με τα φιστίκια που θα μας κάνεις και σημειολογική επίδειξη!ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 23:10Έχεις προσέξει ότι ενώ το παίζεις ή νοιώθεις απελευθερωμένος από το μικροαστισμό της μάζας, κάθε φορά που θέλεις να υποστηρίξεις μια άποψη χρησιμοποιείς πληθυντικό;
Προτείνω να σκεφτείς λίγο πάνω σ' αυτό, μπορείς.
Και άσε την ανάλυση του δικού μου θυμικού και την προσπάθεια σου να μ' απελευθερώσεις για τις επόμενες πίστες.
Όσο γι αυτό που το εξέλαβες ότι επιχειρώ να σε ελευθερώσω ή να σου κάνω κάποιο καλό τρόπον τινά όπως ξαναείπες πριν. Ρε συ δεν ξέρεις τι θα πει φαγούρα και για πόση φαγούρα μιλάμε.!