1. Πνευμονολογο στο ΣωτηριαOtto Weininger έγραψε: 21 Αύγ 2020, 21:33Σκέψου λιγο ψύχραιμα. Πώς γίνεται κάποιος σαν εμένα να έχει κόμπλεξ; Τι να εχω να ζηλεψω; Τίποτα. Να θαυμάσω ναι. Να ζηλεψω όμως ούτε καν.John Brown Gun Club έγραψε: 21 Αύγ 2020, 21:07
καλα οχι οτι δε σε ειχα για κατι λιγοτερο απο κομπλεξαρα
Πάμε τώρα στο δια ταύτα. Έγραψες:
1. Ότι ρώτησες για τον ιό λοιμωξιολογο
2. Ότι πήγες σε φαρμακείο να ρωτήσεις για Ν95
3. Ότι δεν ήξεραν τι είναι.
4. Ότι σου έκανε εντύπωση που δεν είχαν στοκ από μάσκες.
5. Πώς είχες θορυβήθει.
Και όλα αυτά Ιανουάριο![]()
Όταν το θέμα πήρε διαστάσεις στις άλλες χώρες τέλη Γενάρη. Διαστάσεις για την Κίνα, όχι για άλλες χώρες. Όταν ο WHO έλεγε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ότι μεταδίδεται πολύ δύσκολα. Όταν καμία χώρα στο πλανήτη δεν ασχολιόταν.
Αλλά εσύ είχες θορυβηθει και μάλιστα εξανίστασαι που μια γιατρός δεν έτρεχε ουρλιάζοντας θα πεθάνουμε και στο φαρμακείο δεν είχαν αρχίσει να στοκαρουν μάσκες.
Οπότε είτε είσαι ένας απο τους πιο καλούς και δίκτυωμενους συμβούλους κρίσεων είτε πρέπει να κατεβάσεις λίγο στροφές.
2. Δεν ειχαν ιδεα που θα βρουν Ν95. Εχει και μια λογικη αυτο, ειναι αμερικανικο προτυπο, το ευρωπαικο ειναι FFPP2-3. Εψαχνα λοιπον και δεν εβρισκα.
Μετα, Φλεβαρη νομιζω, ακουσα, και το μεταφερω με επιφυλαξη, πως Κινεζοι αγοραζαν τα στοκ απο μασκες.
3. Δεν ειχαν στοκ απο απλες μασκες.
4. Ηταν τελη Γεναρη, ημουν ολο το μηνα στο Σωτηρια καθε μερα
5. Στο Σωτηρια ολοι οι γιατροι φοραγαν 3Μ με βαλβιδα και πανινη απο κατω και γυαλια. Αυτη ειναι η νορμα εκει.
6. Ειχα εκπλαγει απο το ποσο ευκολα το υποβαθμισε η γιατρος, απο καθαρη λογικη εκτιμηση. Πως μπορουσε να εχει τοση εμπιστοσυνη σ ενα συστημα τοσο πολυπλοκο οσο το διεθνες τραφφικ;
7. Η μονη μου πληροφορηση ηταν απο συζητησεις στο ρεδδιτ. Απο εκει εμαθα για τις Ν95. Τον Γεναρη.
8. Πιθανον να ειμαι κινδυνολογικος εκ φυσεως.
Αλλα και συ ρε ανθρωπε, πολυ ευκολη την εχεις την υποβαθμιση και την απαξιωση. Γι αυτο σε ειπα κομπλεξικο.