!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χριστοπαναγίες σε πμ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Χριστοπαναγίες σε πμ
Η Παναγία κι ο Xριστούλης τι σου φταίνε; Να βρίσεις κανονικά χρήστες και να φας μπαν όπως εγώ.
μεγαλε εγω τα τρωω πριν τους βρισω.Στύγιος έγραψε: 21 Αύγ 2020, 20:49 Η Παναγία κι ο Xριστούλης τι σου φταίνε; Να βρίσεις κανονικά χρήστες και να φας μπαν όπως εγώ.
5 μηνες για δυο λεξεις χωρις βρισια χωρις προειδοποιηση χωρις να ερχομαι απο μπαν (που ειχε σπευσει ψευδως να συνηγορησει ενα ανθρωπακι)
εγραψα
"Που κανεις" και εφαγα 5 μηνες μπαν
πμ η μονη λυση
μπιτ δισ μαδαφακασ
Σε κάτι που συμφωνούμε επιτέλους. Λεγεμαι γιαγιακα παιδάκι μουΣτύγιος έγραψε: 21 Αύγ 2020, 20:49 Η Παναγία κι ο Xριστούλης τι σου φταίνε; Να βρίσεις κανονικά χρήστες και να φας μπαν όπως εγώ.
Όχι χριστοπαναγίες ,ούτε μανούλες ρε μαλάκες .Να βριστούμε κατά τα άλλα ελεύθερα ή να δώσουμε ραντεβού στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ.
Που να τραβιέσαι ρε μαλάκα στην κίνηση; Ρίξε κάνα σόι να ξελαμπικάρεις και τέλοςΣτύγιος έγραψε: 21 Αύγ 2020, 21:00 Όχι χριστοπαναγίες ,ούτε μανούλες ρε μαλάκες .Να βριστούμε κατά τα άλλα ελεύθερα ή να δώσουμε ραντεβού στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Θα συναντηθουμε σε ειδικα διαμορφωμενο λαστιχενιο δωματιο με ουροπιστολα.
να μια καλη ιδεα.
να μια καλη ιδεα.
Συντονιστήδιδοι! Ρίξτε κάνα κουτσομπολιό ρε μαλάκες. Εκεί που τα λέτε κρυφά, ποιος έχετε αποφανθεί ότι είναι ο πιο βρωμόστομας;
Κάποτε όταν πήγαινα δημοτικό με σακατευε ο δάσκαλος ενώ ήμουν καλή μου έβαζε απαισιους βαθμούς ούτε ένα παιδί δε μου μιλούσε ,ωσπου μία συμμαθήτρια με έσπρωξε και την έκανα τόπι στο ξύλο ,η ζωή μου άλλαξε ,ο δάσκαλος ηρεμισε την μητέρα της συμαθητριας με έβαλε στο πρώτο θρανίο και οι βαθμοί μου βελτιώθηκαν ...
Κατεβαίνω από Λάρισα τώρα ,στείλε πμ που θα πλακωθούμε
μου περασε
https://ia800805.us.archive.org/10/item ... andich.mp3πήζον bot έγραψε: 21 Αύγ 2020, 20:30εγω εχω σκφτει να κατεβασω οτι καντηλι υπαρχει στο λεξικο, και την απαντηση τους να τη σβησω πριν τη διαβασωΜπίστης έγραψε: 21 Αύγ 2020, 20:27 Δεν είναι καλό να βλαστημάς.
Κατά τα άλλα σε καταλαβαίνω, κι εγώ θέλω να βρίσω κάποιους συντρόφους σου σε πμ αλλά σκέφτομαι πως θα με αντιβρίσουν και θα το τραβήξουμε μακριά ...![]()
Πεστα ρε. Αντρικά πράματα.