100% viscose
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φλοραλ φόρεμα
Re: Φλοραλ φόρεμα
Και σταρακια μπλε σκούρο, μαύρα. Αλλά επειδή είναι φλατ ίσως καλύτερα εσπαντριγιες, πλατφορμες(
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μμμμ εφαγα φλασια για άλλο φορεμα ... θυμηθηκα κάτι πέδιλα χειροποίητα που μου κάναν δώρο ,έχουν πάνω την άρτα και τα γιανεννα .. Με τζην μίνι φόρεμα θα τα βάλω .Naida έγραψε: 21 Αύγ 2020, 20:26Και σταρακια μπλε σκούρο, μαύρα. Αλλά επειδή είναι φλατ ίσως καλύτερα εσπαντριγιες, πλατφορμες(), πέδιλα. Και να βάλεις και μεγάλους κρίκους
![]()
Ωραιο και το τζιν σε μινιKiki mat έγραψε: 21 Αύγ 2020, 20:35Μμμμ εφαγα φλασια για άλλο φορεμα ... θυμηθηκα κάτι πέδιλα χειροποίητα που μου κάναν δώρο ,έχουν πάνω την άρτα και τα γιανεννα .. Με τζην μίνι φόρεμα θα τα βάλω .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι βρε,αλλα τα δικά μου μίνι για παχουλοκομψες σε άλφα γραμμή .Naida έγραψε: 21 Αύγ 2020, 20:37Ωραιο και το τζιν σε μινιKiki mat έγραψε: 21 Αύγ 2020, 20:35Μμμμ εφαγα φλασια για άλλο φορεμα ... θυμηθηκα κάτι πέδιλα χειροποίητα που μου κάναν δώρο ,έχουν πάνω την άρτα και τα γιανεννα .. Με τζην μίνι φόρεμα θα τα βάλω .Naida έγραψε: 21 Αύγ 2020, 20:26
Και σταρακια μπλε σκούρο, μαύρα. Αλλά επειδή είναι φλατ ίσως καλύτερα εσπαντριγιες, πλατφορμες(), πέδιλα. Και να βάλεις και μεγάλους κρίκους
![]()
![]()
Δεν έχει να κάνει, αν ταιριάζει στον σωματοτυπο σου, σου πάει και σου αρέσει δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Εκτός από κρικουςKiki mat έγραψε: 21 Αύγ 2020, 20:41Ναι βρε,αλλα τα δικά μου μίνι για παχουλοκομψες σε άλφα γραμμή .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε μου αρέσουν πολύ οι κρίκοι αλλά αρέσουν και στην κόρη μου και στον γιο μου τα μικρά κρικακια . Προτιμώ υπερμεγέθη χρωματιστους κρίκουςNaida έγραψε: 21 Αύγ 2020, 20:47Δεν έχει να κάνει, αν ταιριάζει στον σωματοτυπο σου, σου πάει και σου αρέσει δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Εκτός από κρικους![]()
Ναι βέβαια τους μεγάλους! Εμένα είναι οι ασημί οι αγαπημένοι μου αλλά και σε φλουο χρώματα μ αρέσουν πολύ.Kiki mat έγραψε: 21 Αύγ 2020, 20:53Ε μου αρέσουν πολύ οι κρίκοι αλλά αρέσουν και στην κόρη μου και στον γιο μου τα μικρά κρικακια . Προτιμώ υπερμεγέθη χρωματιστους κρίκους
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Με λευκά σνικερς θα πήγαινε.
Βοήθεια ,βοηθηστε στο χέρι τι να φορέσω;
Ένα μπιλτζικι που λεγε η προγιαγιά...
Τι να φορέσω;
Τι να φορέσω;
Ρολοϊ ή πολλά λεπτά βραχιόλια μεγάλα.Kiki mat έγραψε: 21 Αύγ 2020, 22:03 Βοήθεια ,βοηθηστε στο χέρι τι να φορέσω;
Τι να φορέσω;
Αλλά αν έχεις βάλει κανένα μεγάλο δαχτυλίδι μη βάλεις και βραχιόλια
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χειρός γυναικείο. Εξαρτάται τα υπόλοιπα αξεσουαρ.
Εγώ φοράω και αντρικό από σπόντα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 21 Αύγ 2020, 23:33Χειρός γυναικείο. Εξαρτάται τα υπόλοιπα αξεσουαρ.
Εγώ φοράω και αντρικό από σπόντα.

Έχω ατροφικους καρπους ή αλλιώς λεπτεπίλεπτα χερακια δεν μου ταιριάζουν τα αντρικά ρολόγια ούτε για πλάκα