Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
hellegennes έγραψε: 16 Αύγ 2020, 01:17
Περίεργο, γιατί δεν θυμάμαι να έχεις ενστάσεις που η σύγχρονη συζήτηση επικεντρώνεται σε ανούσιες βλακείες.
Λάθος θυμάσαι τότε γιατί το έχω πει πολλές φορές.
Άλλο που εκνευρίζομαι και συμμετέχω στη συζήτηση. Όταν δαιμονοποιούνται ακόμα οι βαλβίδες διαφυγής που δίνει το σύστημα, αναρωτιέσαι αν μπορεί να υπάρξει πραγματική διαφυγή χωρίς να γίνει της πουτάνας.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Δηλαδη, το 13% του αμερικανικου πληθυσμου , ρατσιστη καρδιτσωτη Κεν, δεν εκανε τους μισους φονους. Πιο κοντα στο 0,01% απο αυτους.
Ενας στους 10.000 δηλαδη.
Με λες ψεύτη ενώ σου φέρνω όχι δικά μου στοιχεία αλλά επίσημα. Είσαι εντελώς χαζός;
Και τώρα κάνεις μαγειρική λες και είπα εγώ ότι κάθε ένας μαύρος σκότωσε και κάποιον
Δηλαδη, το 13% του αμερικανικου πληθυσμου , ρατσιστη καρδιτσωτη Κεν, δεν εκανε τους μισους φονους. Πιο κοντα στο 0,01% απο αυτους.
Ενας στους 10.000 δηλαδη.
Με λες ψεύτη ενώ σου φέρνω όχι δικά μου στοιχεία αλλά επίσημα. Είσαι εντελώς χαζός;
Και τώρα κάνεις μαγειρική λες και είπα εγώ ότι κάθε ένας μαύρος σκότωσε και κάποιον
Πάντως οι δολοφονίες λευκών είναι κατά 13% από μαύρους σε όσα έχουν εξιχνιαστεί και κατά 83% από λευκούς, για το ίδιο έτος. Αυτό το ποσοστό (13%), αντιστοιχεί στο ποσοστό των μαύρων στις ΗΠΑ. Δηλαδή αυτό το στατιστικό είναι ευθέως ανάλογο του πληθυσμού τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Αφροαμερικάνος σκότωσε το λευκό παιδάκι και δεν δημιουργήθηκε κανένας θόρυβος όπως με τον Φλόιντ.
Κατά τα άλλα, ρατσιστική χώρα για τους μαύρους η Αμερική....