Άντε, μακάρι!Μπηκε σε εφαρμογη το σχεδιο SUGA που σκοπο εχει την πολεμικη συρραξη.
Τί σούγκα κι αυτοί, άκουγε πολύ Suga babes αυτός που το έφτιαξε?
Άντε, μακάρι!Μπηκε σε εφαρμογη το σχεδιο SUGA που σκοπο εχει την πολεμικη συρραξη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν ισχυει αυτο. Εξαρταται που ησουν. Στην πιστα δεν υπαρχει χυμαδιοstergiosbik έγραψε: 21 Αύγ 2020, 14:49E καλα.Τα σκυλια ηταν πιο μαχιμα απο σας.Στύγιος έγραψε: 21 Αύγ 2020, 14:42Belisarius έγραψε: 21 Αύγ 2020, 14:22
Συμφωνώ με το πνεύμα ωστόσο χρειάζονται και σκοπάνθρωποι.
Για το γόπινγκ δεν δέχομαι κανένα παράπονο. Αν ήταν άνθρωποι και πέταγαν τις γόπες στα σκουπίδια δεν θα υπήρχε η αγγαρεία. (Είμαι μη καπνιστής).
Στην αεροπορία πάντως , λόγω λειψανδρίας, είχαμε και αρκετούς σκύλους . Κάτι γομάρια ,γερμανικούς ποιμενικούς.![]()
Τετοιο χυμαδιο οπως στην ΠΑ δεν πρεπει να υπαρχει αλλου παγκοσμιως.
Εξαιρουνται φυσικα οι ιπταμενοι και οι μηχανικοι.
Νύχτα σε έφοδο με το τζιπ: "Σκυλιά είμαστε", πετάγεται και τ 'άλλο το μαλακιστήρι από δίπλα..."γερά ,γερά το βράδυ στον Καρρά"stergiosbik έγραψε: 21 Αύγ 2020, 14:49E καλα.Τα σκυλια ηταν πιο μαχιμα απο σας.Στύγιος έγραψε: 21 Αύγ 2020, 14:42Belisarius έγραψε: 21 Αύγ 2020, 14:22
Συμφωνώ με το πνεύμα ωστόσο χρειάζονται και σκοπάνθρωποι.
Για το γόπινγκ δεν δέχομαι κανένα παράπονο. Αν ήταν άνθρωποι και πέταγαν τις γόπες στα σκουπίδια δεν θα υπήρχε η αγγαρεία. (Είμαι μη καπνιστής).
Στην αεροπορία πάντως , λόγω λειψανδρίας, είχαμε και αρκετούς σκύλους . Κάτι γομάρια ,γερμανικούς ποιμενικούς.![]()
Την εχω πει στον υπιλαρχο της ιλης μου που καπνιζε (σε διαλειμμα που καναμε στον ορχο)γελωντας για να παρει το μηνυμα αλλα και να μην φανει οτι του κανω παρατηρηση και φαω καμμια καμπανα.Belisarius έγραψε: 21 Αύγ 2020, 14:49Δεν πρέπει να κάπνιζε κάποιος αξιωματικός μου αλλά σε νιώθω.Planis έγραψε: 21 Αύγ 2020, 14:32 Όταν ήμουν βέβαια στο στρατόπεδο, θυμάμαι ότι οι φαντάροι -διά τον φόβο του γόπινγκ- είχαμε πάντα μαζί μας ένα μπουκαλάκι νερό και ρίχναμε εκεί τα αποτσίγαρα, ενώ τα στελέχη μονίμως έριχναν κάτω τις γόπες χωρίς καμμία ντροπή.![]()
Εξαρταται τι ωρα βγαινεις.Υδράργυρος έγραψε: 21 Αύγ 2020, 14:51Δεν ισχυει αυτο. Εξαρταται που ησουν. Στην πιστα δεν υπαρχει χυμαδιοstergiosbik έγραψε: 21 Αύγ 2020, 14:49E καλα.Τα σκυλια ηταν πιο μαχιμα απο σας.Στύγιος έγραψε: 21 Αύγ 2020, 14:42
Άριστος!stergiosbik έγραψε: 21 Αύγ 2020, 14:58Την εχω πει στον υπιλαρχο της ιλης μου που καπνιζε (σε διαλειμμα που καναμε στον ορχο)γελωντας για να παρει το μηνυμα αλλα και να μην φανει οτι του κανω παρατηρηση και φαω καμμια καμπανα.Belisarius έγραψε: 21 Αύγ 2020, 14:49Δεν πρέπει να κάπνιζε κάποιος αξιωματικός μου αλλά σε νιώθω.Planis έγραψε: 21 Αύγ 2020, 14:32 Όταν ήμουν βέβαια στο στρατόπεδο, θυμάμαι ότι οι φαντάροι -διά τον φόβο του γόπινγκ- είχαμε πάντα μαζί μας ένα μπουκαλάκι νερό και ρίχναμε εκεί τα αποτσίγαρα, ενώ τα στελέχη μονίμως έριχναν κάτω τις γόπες χωρίς καμμία ντροπή.![]()
"Τωρα καταλαβα κυριε Υπιλαρχε ποιος πεταει τις γοπες κι εχουμε γαμηθει στο γοπινγκ"!![]()
Και μου απαντησε..
"Μλκ καλλιτεχνη* μου την ειπες τωρα!Ωστοσο εχεις δικιο"
Απο την επομενη μερα πετουσε τις γοπες στα μπουκαλακια των φανταρων.
*Ολους καλλιτεχνες μας αποκαλουσε.Απ'οσο ειχα καταλαβει του ειχε κολλησει ο όρος απο την Ευελπιδων απο καποιον καθηγητη ή αξιωματικο που ειχαν και τους αποκαλουσε ετσι κι αυτος.
Καλλιτέχνη λέγαμε κι εμείς τον επισμηναγό που μας έκανε μάθημα στο "σχολείο" στο Τατόι. Έκανε ωραία σχεδιάκια στον πίνακα. Επίσης είχαμε μασκώτ έναν αδέσποτο σκύλο , που έδειχνε ιδιαίτερη προτίμηση στον νες καφέ.stergiosbik έγραψε: 21 Αύγ 2020, 14:58Την εχω πει στον υπιλαρχο της ιλης μου που καπνιζε (σε διαλειμμα που καναμε στον ορχο)γελωντας για να παρει το μηνυμα αλλα και να μην φανει οτι του κανω παρατηρηση και φαω καμμια καμπανα.Belisarius έγραψε: 21 Αύγ 2020, 14:49Δεν πρέπει να κάπνιζε κάποιος αξιωματικός μου αλλά σε νιώθω.Planis έγραψε: 21 Αύγ 2020, 14:32 Όταν ήμουν βέβαια στο στρατόπεδο, θυμάμαι ότι οι φαντάροι -διά τον φόβο του γόπινγκ- είχαμε πάντα μαζί μας ένα μπουκαλάκι νερό και ρίχναμε εκεί τα αποτσίγαρα, ενώ τα στελέχη μονίμως έριχναν κάτω τις γόπες χωρίς καμμία ντροπή.![]()
"Τωρα καταλαβα κυριε Υπιλαρχε ποιος πεταει τις γοπες κι εχουμε γαμηθει στο γοπινγκ"!![]()
Και μου απαντησε..
*Ολους καλλιτεχνες μας αποκαλουσε.Απ'οσο ειχα καταλαβει του ειχε κολλησει ο όρος απο την Ευελπιδων απο καποιον καθηγητη ή αξιωματικο που ειχαν και τους αποκαλουσε ετσι κι αυτος.
Στύγιος έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:07Καλλιτέχνη λέγαμε κι εμείς τον επισμηναγό που μας έκανε μάθημα στο "σχολείο" στο Τατόι. Έκανε ωραία σχεδιάκια στον πίνακα. Επίσης είχαμε μασκώτ έναν αδέσποτο σκύλο , που έδειχνε ιδιαίτερη προτίμηση στον νες καφέ.stergiosbik έγραψε: 21 Αύγ 2020, 14:58Την εχω πει στον υπιλαρχο της ιλης μου που καπνιζε (σε διαλειμμα που καναμε στον ορχο)γελωντας για να παρει το μηνυμα αλλα και να μην φανει οτι του κανω παρατηρηση και φαω καμμια καμπανα.
Και μου απαντησε..
*Ολους καλλιτεχνες μας αποκαλουσε.Απ'οσο ειχα καταλαβει του ειχε κολλησει ο όρος απο την Ευελπιδων απο καποιον καθηγητη ή αξιωματικο που ειχαν και τους αποκαλουσε ετσι κι αυτος.Κάθε πρωί τακτικά τον κερνούσαμε και μια κούπα.
![]()
elchav έγραψε: 21 Αύγ 2020, 14:53 λέγεται πως ο κώλος με μουστάκι θα κάνει ομιλία πάνω στο γεωτρητικό σκάφος, στον Εύξεινο Πόντο
ξενέρα
Εγώ πιστεύω ότι είναι αληθινό και για το 23 μην γελάς .Ο Ερντο αν έχει δείξει κάτι είναι ότι αν πει κάτι το κάνει. Πχ και με τα πλοία και τρυπάνια που έχουν οι Τούρκοι όταν ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει γιατί έχει προβλήματα με τις ξένες εταιρείες λόγω κυρώσεων όλοι οι αναλυτές ειδικά στην Ελλάδα γελούσαν και μετά κάναν τουμπεκί . Και μπλέκονται και Κινέζοι στην ιστορία. Αν προχωρήσει αλλάζει τέρμα τα γεωπολιτικά δεδομένα η Τουρκία γίνεται παραγωγός χώρα .elchav έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:14elchav έγραψε: 21 Αύγ 2020, 14:53 λέγεται πως ο κώλος με μουστάκι θα κάνει ομιλία πάνω στο γεωτρητικό σκάφος, στον Εύξεινο Πόντο
ξενέρα
320 δις κυβικά αέριο στον Εύξεινο Πόντομε λάιβ αναμετάδοση από Φατίχ λες και είμαστε στο μπιγκ μπράδερ
https://twitter.com/PresserWatch/status ... 7077805056
εντιτ: είναι μόνο μέρος του κοιτάσματος, έχει κι άλλο
εντιτ2: μέχρι το 2023 θα εξορύσσει αέριο ο απατεώνας![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μλκ ,είναι από τις στιγμές που σου μένουν. Εν τω μεταξύ κι ο επισμηναγός ήταν γερό τρολ. Σηκώναμε χέρι για απορίες κι έλεγε: "Διατάξτε.."stergiosbik έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:09Στύγιος έγραψε: 21 Αύγ 2020, 15:07Καλλιτέχνη λέγαμε κι εμείς τον επισμηναγό που μας έκανε μάθημα στο "σχολείο" στο Τατόι. Έκανε ωραία σχεδιάκια στον πίνακα. Επίσης είχαμε μασκώτ έναν αδέσποτο σκύλο , που έδειχνε ιδιαίτερη προτίμηση στον νες καφέ.stergiosbik έγραψε: 21 Αύγ 2020, 14:58
Την εχω πει στον υπιλαρχο της ιλης μου που καπνιζε (σε διαλειμμα που καναμε στον ορχο)γελωντας για να παρει το μηνυμα αλλα και να μην φανει οτι του κανω παρατηρηση και φαω καμμια καμπανα.
Και μου απαντησε..
*Ολους καλλιτεχνες μας αποκαλουσε.Απ'οσο ειχα καταλαβει του ειχε κολλησει ο όρος απο την Ευελπιδων απο καποιον καθηγητη ή αξιωματικο που ειχαν και τους αποκαλουσε ετσι κι αυτος.Κάθε πρωί τακτικά τον κερνούσαμε και μια κούπα.
![]()
![]()