Uppercut έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 00:10
Έθνι, Συριζαίε ότι έχετε πει τα κρατάω και τα κάνω μπουκμαρκ.
στις δυο-τρεις πρωτες σελιδες εχω προβλεψει αγγλια και σε μικροτερο βαθμο γαλλια οποτε δεν χρειαζεται να ψαχτεις πολυ
Ok κι εγώ παντού λέω ότι η Αγγλία δεν υπάρχει κι ότι οι πιο δυνατές είναι Βραζιλία - Ουρουγουάη έχοντας ποντάρει στη Βραζιλία εξαρχής. Κανείς μας δε μπορέι να κρυφτεί επομένως.
Uppercut έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 00:10
Έθνι, Συριζαίε ότι έχετε πει τα κρατάω και τα κάνω μπουκμαρκ.
στις δυο-τρεις πρωτες σελιδες εχω προβλεψει αγγλια και σε μικροτερο βαθμο γαλλια οποτε δεν χρειαζεται να ψαχτεις πολυ
Ok κι εγώ παντού λέω ότι η Αγγλία δεν υπάρχει κι ότι οι πιο δυνατές είναι Βραζιλία - Ουρουγουάη έχοντας ποντάρει στη Βραζιλία εξαρχής. Κανείς μας δε μπορέι να κρυφτεί επομένως.
αν το παρει η αγγλια να βαλεις φωτο τσιπρα στο αβαταρ
χαλαρωσε για στοιχηματισμο μιλαμε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
αν το παρει η αγγλια να βαλεις φωτο τσιπρα στο αβαταρ
χαλαρωσε για στοιχηματισμο μιλαμε
Εγώ είμαι μέσα. Αν το πάρει Βραζιλία θα βάλεις άβαταρ Κυριάκου και θα σταματήσεις να αναπαράγεις δημοσιεύματα συριζαϊκών μέσων κατά της Ν.Δ. Πάει;