Ε τι να κάνουμε ρε μεγάλε. Οι ΗΠΑ δεν ανακαλύφθηκαν το 2016 επειδή έτσι σας αρέσει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απατεωνας ο Στιβ Μπανον
- Otto Weininger
Re: Απατεωνας ο Στιβ Μπανον
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Γιάννης
Πες μου και για το pizzagate τώρα.Otto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2020, 23:42Ε τι να κάνουμε ρε μεγάλε. Οι ΗΠΑ δεν ανακαλύφθηκαν το 2016 επειδή έτσι σας αρέσει.
- Otto Weininger
Δε με αφορά,το πιο πιθανό είναι να μιλάμε για κάτι ανύπαρκτο. Πες μου εσύ για αυτό που είναι και υπαρκτόΓιάννης έγραψε: 20 Αύγ 2020, 23:44Πες μου και για το pizzagate τώρα.Otto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2020, 23:42Ε τι να κάνουμε ρε μεγάλε. Οι ΗΠΑ δεν ανακαλύφθηκαν το 2016 επειδή έτσι σας αρέσει.

-
Γιάννης
Τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι καίγομαι να υπερασπιστώ τον Μπιλ;Otto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2020, 23:48Δε με αφορά,το πιο πιθανό είναι να μιλάμε για κάτι ανύπαρκτο. Πες μου εσύ για αυτό που είναι και υπαρκτόΓιάννης έγραψε: 20 Αύγ 2020, 23:44Πες μου και για το pizzagate τώρα.Otto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2020, 23:42
Ε τι να κάνουμε ρε μεγάλε. Οι ΗΠΑ δεν ανακαλύφθηκαν το 2016 επειδή έτσι σας αρέσει.
![]()
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ο Κλιντον εχει σταματησει να ειναι προεδρος εδω και 20 χρονια. Ειναι ποιο ευκολος στοχος απο τον Ομπαμα(λογω ερωτικων σκανδαλων)και τον φερνεται ξανα και ξαναOtto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2020, 23:42Ε τι να κάνουμε ρε μεγάλε. Οι ΗΠΑ δεν ανακαλύφθηκαν το 2016 επειδή έτσι σας αρέσει.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Otto Weininger
Και για τα έργα του Ομπάμα έχουμε πει πολλάκις. Και για τους Δημοκρατικούς γενικά. Αλλά όλα τα άφηνετε ασχολίαστα.Στρακαστρουκας έγραψε: 21 Αύγ 2020, 00:05Ο Κλιντον εχει σταματησει να ειναι προεδρος εδω και 20 χρονια. Ειναι ποιο ευκολος στοχος απο τον Ομπαμα(λογω ερωτικων σκανδαλων)και τον φερνεται ξανα και ξαναOtto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2020, 23:42Ε τι να κάνουμε ρε μεγάλε. Οι ΗΠΑ δεν ανακαλύφθηκαν το 2016 επειδή έτσι σας αρέσει.
Γιατί απλά στην πραγματικότητα σε σας νοιάζει.
Μοίρασαν Δημοκρατία λίγο απρόσεκτα, τι να κάνουμεΣτρακαστρουκας έγραψε: 20 Αύγ 2020, 22:33https://en.wikipedia.org/wiki/Nisour_Square_massacreOtto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2020, 22:26Υπάρχουν κάποιες δουλειές και κάποιοι πρέπει να τις κάνουν. Ενίοτε δουλειές που αλλάζουν την πορεία του κόσμου.Σενέκας έγραψε: 20 Αύγ 2020, 22:21
Ναι, τι ζόρι θα μπορούσε να τραβάει κανείς με μια εταιρεία μισθοφόρων...
Όσο για την σύνδεση blackwater με τον Τραμπ, είναι αστείο. H Blackwater είναι υπεράνω προσώπων.
https://www.thenation.com/article/archi ... istration/
Σαν αυτη ε?
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Στρακαστρουκας
Το ξερουμε οτι εισαι λατρης του φασισμου. Κοιτα μην βρεθεις στην αλλη πλευρα του οπλου ομως. Δεν αντεχω τα μυξοκλαματα
Κλαις πολύ όμωςΣτρακαστρουκας έγραψε: 21 Αύγ 2020, 02:59Το ξερουμε οτι εισαι λατρης του φασισμου. Κοιτα μην βρεθεις στην αλλη πλευρα του οπλου ομως. Δεν αντεχω τα μυξοκλαματα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Στρακαστρουκας
Για το φιλαρακι σου τον Στιβ Μπανον θα μας πεις τιποτα? Ιδια ιδεολογια εχετε. Φαινεται πληρωνει αδρα η ιδεολογια σας
Tι λες ρε βλάκα, δεν είμαι τραμπικόςΣτρακαστρουκας έγραψε: 21 Αύγ 2020, 03:32Για το φιλαρακι σου τον Στιβ Μπανον θα μας πεις τιποτα? Ιδια ιδεολογια εχετε. Φαινεται πληρωνει αδρα η ιδεολογια σας
Χαζεψες από το κλάμα;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Στρακαστρουκας
Ακομα χειροτερα. Εισαι Στιβμπανικος. Εσυ δεν ανοιξες το νημα για την Κινα? Εσυ και οι φιλοι σου μεσα στο φορουμ δεν μας τα πριζετε με την καταστροφη που φερνει η πολυπολιτισμικότητα εκτως βεβαια αν αυτος που την φερνει ειναι λευκος και την φερνει με οπλα? Το ιδιο βιβλιαρακι εχετε. Τουλαχιστο παραδεξου οτι ο αρχηγος σου αποδειχτηκε απατεωνας και παμε παρακατω
Βλάκα , δεν ξέρω αν υπάρχουν καν "στιβμπανικοι"Στρακαστρουκας έγραψε: 21 Αύγ 2020, 03:41Ακομα χειροτερα. Εισαι Στιβμπανικος. Εσυ δεν ανοιξες το νημα για την Κινα? Εσυ και οι φιλοι σου μεσα στο φορουμ δεν μας τα πριζετε με την καταστροφη που φερνει η πολυπολιτισμικότητα εκτως βεβαια αν αυτος που την φερνει ειναι λευκος και την φερνει με οπλα? Το ιδιο βιβλιαρακι εχετε. Τουλαχιστο παραδεξου οτι ο αρχηγος σου αποδειχτηκε απατεωνας και παμε παρακατω
Σινοφοβικος ναι, όπως όλη η Δύση σύντομα
Μην μπερδεύεσαι με δύσκολες σκέψεις, μόνο για αλαχακμπαρ και αντισημιτισμό κάνεις
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- wooded glade
Το έχω κάνει, σε μικρή κλίμακα.
Πήγα μιά μέρα σε μία ομιλία του ΓΑΠ στο North London Polytechnic.
Είχε εκεί ένα πακετάκι κάρτες "πασόκ- το κίνημα του λαού" και το βουτάω και τις πούλαγα 1 λίρα τη μία.
Κάποια στιγμή εμφανίστηκε μία εκρηκτική μιλφ και παράτησα τις κάρτες και ασχολούμουνα με τη μιλφ.
Αλλά πούλησα αρκετές.
Από αυτούς που περνάγανε ήταν και κάτι μουσλίμια με γενειάδες που δεν ξέρω τη συνέλευση είχαν σε κάποιον από τους ορόφους - αυτοί ήταν και οι μόνοι που δεν τσίμπησαν, έλεγαν "no thanks".
Πήγα μιά μέρα σε μία ομιλία του ΓΑΠ στο North London Polytechnic.
Είχε εκεί ένα πακετάκι κάρτες "πασόκ- το κίνημα του λαού" και το βουτάω και τις πούλαγα 1 λίρα τη μία.
Κάποια στιγμή εμφανίστηκε μία εκρηκτική μιλφ και παράτησα τις κάρτες και ασχολούμουνα με τη μιλφ.
Αλλά πούλησα αρκετές.
Από αυτούς που περνάγανε ήταν και κάτι μουσλίμια με γενειάδες που δεν ξέρω τη συνέλευση είχαν σε κάποιον από τους ορόφους - αυτοί ήταν και οι μόνοι που δεν τσίμπησαν, έλεγαν "no thanks".
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Κλασσικο παραδειγμα φασιστα. Θα ζητησω ποινη για τη συμπεριφορα σου.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-