Η οκτωβριανη επαναστα ειχε μονο ενα μεσο, το Ισκρα. Αλλα δε νομιζω να θελει η Ακριβοπουλου να κανει εφοδο στα χειμερινα ανακτορα, μια ευρυτερη εκλογικη συμμαχια με τις υπολοιπες δυναμεις της αριστερας φαινεται να επιδιωκει, γιατι αθροιστικα η αριστερα πλειοψηφει στην Ελλαδα. Τωρα πως θα τους μαζεψει ολους αυτους υπο την ηγεσια του Τσιπρα, δεν εχω ιδεα, ρωτα την.Νon4me έγραψε: 20 Αύγ 2020, 17:50Τα σοσιαλ γίδια εχουν παρει τον κατηφορο εδω και καιρο οσον αφορα την κοινωνοικοπολιτικη . Και η λολα απ την κατω κωλοπετινιτσα με τις βυζαρες εχει διακοσες χιλιαδες ακολουθους και ? θα φέρει την οκτωβριανη επαναστα ?John Brown Gun Club έγραψε: 20 Αύγ 2020, 17:42εχουν ομως 10 λογαριασμους στο τουιτερ ο καθενας κι αυτο μετραει πιο πολυ.Νon4me έγραψε: 20 Αύγ 2020, 17:34
Αυτοι με μιση ωρα γρηγορο βαδιν σε ηλιολουστη βουνοπλαγια θα καψουν φλατζα κεφαλης .![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να ιδρυθεί νέο ΕΑΜ ζητάει η Ακριβοπούλου.
- John Brown Gun Club
Re: Να ιδρυθεί νέο ΕΑΜ ζητάει η Ακριβοπούλου.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
Maejima
Φασίστας είσαι και φαίνεσαι, κατακαημένε κεφτέ ...
αυτο το εμπαθες ανθρωπαριο παρουσιαζε τις ειδησεις στο κεντρικο κρατικο καναλι επι κυβερνηση ΣυριζαJohn Brown Gun Club έγραψε: 20 Αύγ 2020, 16:45 https://www.facebook.com/katerina.akriv ... 3930546624
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
απλα ένα μπετον αρμε μαρί
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Ένα άλλο ζαβό εκτόπλασμα κυβερνά κιόλας. Οι ειδήσεις είναι το πρόβλημα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Παλαιοελλαδίτης
Σκέψου και τα θετικά. Τουλάχιστον δεν ακούσαμε να έπαθαν οι συγκεκριμένοι μαζική δηλητηρίαση όπως οι κνίτες πριν κάνα χρόνο στα ηρωικά βουνά της Ρούμελης.georgebi έγραψε: 20 Αύγ 2020, 16:10 Η "μαγιά" στο Γράμμο είναι έτοιμη και μάχιμη![]()
[img]https://i.postimg.cc/RVnf3n7f/Efjc ... .jpg[/img]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιοελλαδίτης την 20 Αύγ 2020, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ναι μωρέ, στη Δαπ λιώνουν τα νιάτα τους στη μπετονιερα.Maejima έγραψε: 20 Αύγ 2020, 16:27 Στη δεύτερη φώτο, οι αρσενικοί επανάστες είναι όλοι με σωματότυπο ατόμου που δεν έχει γυμναστεί/εργαστεί χειρωνακτικά ούτε μία μέρα στη ζωή του.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Maejima
Πές μας, δαπίτη, γιατι εγώ δεν είμαι κομματόσκυλο κεφτές σαν εσάς και δεν ξέρω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Αύγ 2020, 20:56 Ναι μωρέ, στη Δαπ λιώνουν τα νιάτα τους στη μπετονιερα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δες κανα μικυμαου ρε μπουλη.Maejima έγραψε: 20 Αύγ 2020, 20:58Πές μας, δαπίτη, γιατι εγώ δεν είμαι κομματόσκυλο κεφτές σαν εσάς και δεν ξέρω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Αύγ 2020, 20:56 Ναι μωρέ, στη Δαπ λιώνουν τα νιάτα τους στη μπετονιερα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Παλαιοελλαδίτης
Μιας και λέμε για νέο ΕΑΜ, ο Τραΐανού και το ΕΑΜ Β΄ τι κάνουν; 
Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί την ίδια πορεία που ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ.Ο ΣΥΡΙΖΑ με Τσίπρα είναι ουσιαστικά το ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρέα.πατησιωτης έγραψε: 20 Αύγ 2020, 17:00 Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να γίνει νέο ΠΑΣΟΚ επειδή δεν υπάρχουν πια λεφτά για φάγωμα.Εάν μπορούσε να διαγράψει το χρέος όπως έλεγε και να μηδενίσει το κοντέρ θα μπορούσε να ξανακάνει τα ίδια.Αλλά δεν μπορούσε.
Νομιζω εχει 5ετια + που δε γραφει . εκτος και αν χανω κατι .Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 20 Αύγ 2020, 21:01 Μιας και λέμε για νέο ΕΑΜ, ο Τραΐανού και το ΕΑΜ Β΄ τι κάνουν;![]()
εδιτ τωρα γουγλαρα και βλεπω κατι αρθρα . θυμομουν ομως πως για καποιο καιρο απειχε.
εδιτ2 τελικα ειχε κανει ενα κενο απο 2016 με 2018
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Μπορεί να θέλει αλλά δεν μπορεί να μοιράσει χρήμα.Marios έγραψε: 20 Αύγ 2020, 21:03Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί την ίδια πορεία που ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ.Ο ΣΥΡΙΖΑ με Τσίπρα είναι ουσιαστικά το ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρέα.πατησιωτης έγραψε: 20 Αύγ 2020, 17:00 Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να γίνει νέο ΠΑΣΟΚ επειδή δεν υπάρχουν πια λεφτά για φάγωμα.Εάν μπορούσε να διαγράψει το χρέος όπως έλεγε και να μηδενίσει το κοντέρ θα μπορούσε να ξανακάνει τα ίδια.Αλλά δεν μπορούσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 110 Απαντήσεις
- 3080 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
-
- 146 Απαντήσεις