!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ
Δεν μπορούν να κατέχουν άσετς τέτοιου είδους αυτά τα σχήματα. Αναγκαστικά θα ενοικιάζουν για λογαριασμό των προσφ και σε πληροφορώ ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά με επιτροπές που ελέγχουν τα στάνταρτς των διαμερισμάτων πριν εγκρίνουν το μίσθωμα. Ξαναγράφω ότι μιλάμε για τις δύο σοβαρές. Οι δε προσφ ήρθαν για να μείνουν. (Και να μην αρχίσουμε πάλι να λέμε για τη γραμμή τέσσερα)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
talaipwros
ποια σχηματα; ο κολητος του σχηματος λαιμαι, στην Ελλαδα εισαι
τες πα, εγω μπηκα - εν τη απουσια του τσετσενου σαλαμεμπορα με τον γοογλη - για να αποτρεψω μιαν αυτοχειρια.
Στην παρουσα φαση επενδυση για ακινητα στην Ελλαδα, ουτε σε online property manager που επενδυουν με καπικια
τες πα, εγω μπηκα - εν τη απουσια του τσετσενου σαλαμεμπορα με τον γοογλη - για να αποτρεψω μιαν αυτοχειρια.
Στην παρουσα φαση επενδυση για ακινητα στην Ελλαδα, ουτε σε online property manager που επενδυουν με καπικια
ταλαίπωρε, δεν άντεξες....
(ποιός είναι ο τσετσένος σαλαμέμπορας??)
(ποιός είναι ο τσετσένος σαλαμέμπορας??)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Βρε φάτσα, γιατί δεν κάνεις μια σταρταπ για ενσωμάτωση των προσφ που θα σου'ρθει και πιο οικονομικά αντί να την ψάχνεις στην οικοδομή;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:32 Δεν μπορούν να κατέχουν άσετς τέτοιου είδους αυτά τα σχήματα. Αναγκαστικά θα ενοικιάζουν για λογαριασμό των προσφ και σε πληροφορώ ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά με επιτροπές που ελέγχουν τα στάνταρτς των διαμερισμάτων πριν εγκρίνουν το μίσθωμα. Ξαναγράφω ότι μιλάμε για τις δύο σοβαρές. Οι δε προσφ ήρθαν για να μείνουν. (Και να μην αρχίσουμε πάλι να λέμε για τη γραμμή τέσσερα)
Πεδίον δόξης λαμπρόν, με μηδενικό κόστος και πλέντυ οφ προμόσιονς λέμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
μα δεν ειπα οτι δεν θα ξαναγραφω, ειπα οτι θα γραψω αν μου κανει κεφι. Ειδα τον σατανικο να προσπαθει να αυτοκτονησει και η συντροφικοτητα ραγισε την καρδια μου και κουνησε το πληκτρολογιο μου
τες πα
τες πα
Ναι, ώρες ώρες έχει κατιτίς το ποιητικόν.talaipwros έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:44 μα δεν ειπα οτι δεν θα ξαναγραφω, ειπα οτι θα γραψω αν μου κανει κεφι. Ειδα τον σατανικο να προσπαθει να αυτοκτονησει και η συντροφικοτητα ραγισε την καρδια μου και κουνησε το πληκτρολογιο μου
τες πα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
δεν επιτρεπει το GDPR, λυπουμαι αλλα η περιγραφη ειναι φωτογραφικη
- Cecily Anne
talaipwros έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:54δεν επιτρεπει το GDPR, λυπουμαι αλλα η περιγραφη ειναι φωτογραφικη
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Otto Weininger
Μη φυυυυυυυυυυυγεις πάλι.talaipwros έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:54δεν επιτρεπει το GDPR, λυπουμαι αλλα η περιγραφη ειναι φωτογραφικη
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το έχω εξετάσει σαν ενδεχόμενο και κατέληξα ότι εάν ξεκινούσα τώρα τη σταδιοδρομία, έχοντας τα μυαλά που έχω τώρα, θα ίδρυα μια μκο θα την ονόμαζα εθνολαικιστικός πόνος, ή κάτι παρόμοιο, και θα έβγαζα τρελά γούστα. Δυστυχώς ή ευτυχώς, όμως, μετά από τόσα χρόνια στον φορ πρόφιτ ιδιωτικό τομέα αυτό πλέον ισοδυναμεί με οικονομικό αυτοακρωτηριασμό και απάδει της υπευθυνότητος που με χαρακτηρίζει. Ίσως όταν συνταξιοδοτηθώΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:44
Βρε φάτσα, γιατί δεν κάνεις μια σταρταπ για ενσωμάτωση των προσφ που θα σου'ρθει και πιο οικονομικά αντί να την ψάχνεις στην οικοδομή;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Καλή επιλογή. Με τους ζαίους τι γούστα να βγάλεις;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 00:17Το έχω εξετάσει σαν ενδεχόμενο και κατέληξα ότι εάν ξεκινούσα τώρα τη σταδιοδρομία, έχοντας τα μυαλά που έχω τώρα, θα ίδρυα μια μκο θα την ονόμαζα εθνολαικιστικός πόνος, ή κάτι παρόμοιο, και θα έβγαζα τρελά γούστα.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:44
Βρε φάτσα, γιατί δεν κάνεις μια σταρταπ για ενσωμάτωση των προσφ που θα σου'ρθει και πιο οικονομικά αντί να την ψάχνεις στην οικοδομή;
Αυτά τα παληκάρια, είτε πονούν είτε χαίρονται, τα ίδια λένε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ναι, αν γίνει και σεισμός, πάει και το ακινητάκιDaje έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 12:54Με τα reverse split οι μετοχουλες εξαφανιστηκαν.dna replication έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 00:58 αν υποτεθεί οτι κάποια στιγμή θα έρθει η ανάκαμψη στα ακίνητα, σημαίνει οτι θα έρθει πολλαπλάσια στις μετοχές.
Αντί για διαμερισματάκι αν αγοράσεις μετοχές της ΕΤΕ στα 0,26 που διαπραγματεύεται σήμερα και τις αφήσεις να καααάθονται,
κάποια στιγμή στο ορατό μέλλον που θα χαίρεται ο κόσμος στο phorum που ανέβηκαν 4% οι τιμές των ακινήτων, δε θα πάει και η ΕΤΕ στο 1 ευρώ;
Χαθηκε το 99% της αξιας τους. Δεν υπαρχουν πια. Εγιναν σταχτη.
Το ακινητακι ομως ειναι ακομα εκει.
για τώρα, σήμερα, μιλάμε:
έχεις 5 ευρώ στην άκρη και θέλεις να τα επενδύσεις. Που θα στραφείς? σε ακίνητο στη Μύκονο ή στο Τουνεζι στη Μπαρμπαριά για να σου δινει 6% απόδοση προ φόρων?
ή στην τίμια Κυψέλη σε ΜΚΟ που θα σου δίνει εξασφαλισμένο ενοίκιο 400 ευρώ για 10 ολόκληρους μήνες πριν τελειώσουν τα λεφτά της επιδότησης του Σορος και του ΟΗΕ και θα σου μείνει το σπίτι με τους 7 πρόσφυγες μέσα να καλεί ο ΣΕ με απόκρυψη τον τοπικό πυρήνα να τους βγάλει ?
Αν ελπίζεις με το χέρι στην καρδιά σε ανάκαμψη των ακινήτων, τότε οι τράπεζες (και οι μετοχές τους) θα πάρουν το μεγαλύτερο μέρος της ελπίδας σου
dna replication έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 00:58 ή στην τίμια Κυψέλη σε ΜΚΟ που θα σου δίνει εξασφαλισμένο ενοίκιο 400 ευρώ για 10 ολόκληρους μήνες πριν τελειώσουν τα λεφτά της επιδότησης του Σορος και του ΟΗΕ και θα σου μείνει το σπίτι με τους 7 πρόσφυγες μέσα να καλεί ο ΣΕ με απόκρυψη τον τοπικό πυρήνα να τους βγάλει ?
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 3533 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
-