!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντικουνουπικά

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Αντικουνουπικά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

enterprise-psi έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:01 Αυτό με το αίμα τι φάση; Ενώ δεν με τσίμπαγε ούτε ένα κουνούπι, ακόμα και όταν κάναμε κάμπινγκ στο κουνουπελι* , από όταν παντρεύτηκα, με κατασπαράζουν. :011:

*υπάρχει στα αλήθεια, και είχε βάλτο δίπλα , κάπου Ηλεία :lol:
Αν το συνδυάσεις με το γνωστο ,οτι μόνο τα θηλυκά κουνούπια τσιμπάνε - πινουν αίμα , βγάζει νόημα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
bizeli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bizeli »

vagabondo έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 22:54 Αντικουνουπικό βραχιολάκι, μην δοκιμάσεις. :011:
Τρελός είσαι;
Δε θέλω ημίμετρα λέμε.
νύχτα έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 22:54 σπρέυ
Σαν να το έχω δει τώρα που το βλέπω.

νύχτα έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 22:54πέρυσι ήμουν έτοιμη να πάω νοσοκομείο
από τσίμπημα κουνουπιού γαμώ το αίμα μου
Ναι άμα είναι μολυσμένα μπορεί να κάνουν ζημιά.

Gherschaagk έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 22:57 είσαι γλυκοαίματη, για αυτό. σκέψου πως κι αυτά έχουν ψυχή και πως κάνεις μια καλή πράξη. :P
Ε εντάξει ας ρουφήξουν και κανενός άλλου το αίμα.
Λίγο από μένα, λίγο από σένα, λίγο από τον άλλον.

Πάντως πέρα από την πλάκα έχω χάσει πολλά βράδια τον ύπνο μου να κυνηγάω κουνούπια και αν και γενικά δεν μου αρέσει να σκοτώνω οτιδήποτε εκείνες οι στιγμές που τα πετύχαινα ... απερίγραπτο συναίσθημα.
Με είχαν φτάσει στο αμήν όμως. Έκανα υπομονή, υπομονή...
bizeli

Μια φορά, πριν πολλά χρόνια, είχα κατέβει στην Αθήνα με το ΚΤΕΛ. Από τις σπάνιες φορές που μπαίνω σε κτελ. Τέλος πάντων.
Και κάνει την καθιερωμένη στάση του το λεωφορείο και ήταν ένας τόπος γεμάτος κουνούπια σαν άλογα. killer machines
Μας είχαν γαζώσει όλους.
Τρέχουμε όλοι να μπούμε μέσα στο λεωφορείο αλλά είχαν προλάβει να μπούνε αρκετά μέσα.
Κλείνει και ο οδηγός τις πόρτες και από κει και πέρα έγινε ο ζωντανός τάφος μας.
Έφτασα στην Αθήνα και είχα παραμορφωθεί από τα τσιμπήματα.
Είχα να πάω και σε γάμο.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

bizeli έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:07 Ε εντάξει ας ρουφήξουν και κανενός άλλου το αίμα.
Λίγο από μένα, λίγο από σένα, λίγο από τον άλλον.

Πάντως πέρα από την πλάκα έχω χάσει πολλά βράδια τον ύπνο μου να κυνηγάω κουνούπια και αν και γενικά δεν μου αρέσει να σκοτώνω οτιδήποτε εκείνες οι στιγμές που τα πετύχαινα ... απερίγραπτο συναίσθημα.
Με είχαν φτάσει στο αμήν όμως. Έκανα υπομονή, υπομονή...
μια φορά ήταν ένα που κόντεψε να με τρελάνει. έκλεινα το φως, ξάπλωνα, ξεκινούσε το μοτεράκι. σηκωνόμουν, άναβα το φως, έψαχνα, τίποτα. άντε πάλι, έπεφτα για ύπνο, άκουγα το μοτεράκι, σηκωνόμουν άναβα φως τίποτα. σε κάποια φάση, πως μου έρχεται φλασία, είναι μισάνοιχτη η πόρτα της ντουλάπας. :lol: την έκλεισα και μπόρεσα να κλείσω μάτι. 4 το πρωί εν τω μεταξύ. σκασμένα!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

bizeli έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:15 Μια φορά, πριν πολλά χρόνια, είχα κατέβει στην Αθήνα με το ΚΤΕΛ. Από τις σπάνιες φορές που μπαίνω σε κτελ. Τέλος πάντων.
Και κάνει την καθιερωμένη στάση του το λεωφορείο και ήταν ένας τόπος γεμάτος κουνούπια σαν άλογα. killer machines
Μας είχαν γαζώσει όλους.
Τρέχουμε όλοι να μπούμε μέσα στο λεωφορείο αλλά είχαν προλάβει να μπούνε αρκετά μέσα.
Κλείνει και ο οδηγός τις πόρτες και από κει και πέρα έγινε ο ζωντανός τάφος μας.
Έφτασα στην Αθήνα και είχα παραμορφωθεί από τα τσιμπήματα.
Είχα να πάω και σε γάμο.
χαχα. Τα κουνούπια έχουν ένα βασικό πρόβλημα, είναι πολύ ελαφριά και δεν μπορούν να πάνε κόντρα στον αέρα. Στο αυτοκίνητο απλά ανοίγεις λίγο τα παράθυρα και πάνε. Και στο σπίτι πάντως, βάλε ένα ανεμιστήρα οροφής να τραβάει αντί να φυσάει, και δεν θα σε ενοχλούνε τα κουνούπια.

απλή λύση για το βράδυ χωρίς χημικά, το βάζουμε στο κομοδίνο να κοιτάει λίγο πάνω απο το κεφάλι μας, απλά να μην μπορούν να πετάξουν τα βλαμμένα.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 03 Ιούλ 2018, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

enaon έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:18 Και στο σπίτι πάντως, βάλε ένα ανεμιστήρα οροφής να τραβάει αντί να φυσάει, και δεν θα σε ενοχλούνε τα κουνούπια.
Και επιδαπέδιος κάνει δουλειά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
bizeli

Gherschaagk έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:17 μια φορά ήταν ένα που κόντεψε να με τρελάνει. έκλεινα το φως, ξάπλωνα, ξεκινούσε το μοτεράκι. σηκωνόμουν, άναβα το φως, έψαχνα, τίποτα. άντε πάλι, έπεφτα για ύπνο, άκουγα το μοτεράκι, σηκωνόμουν άναβα φως τίποτα. σε κάποια φάση, πως μου έρχεται φλασία, είναι μισάνοιχτη η πόρτα της ντουλάπας. :lol: την έκλεισα και μπόρεσα να κλείσω μάτι. 4 το πρωί εν τω μεταξύ. σκασμένα!
:smt005: :smt005:
Πω πω ναι, το έχω περάσει άπειρες φορές αυτό το σκηνικό.
Στην αρχή κάνω υπομονή, λέω γμσ το, θα σε πάρει ο ύπνος.

Τίποτα. Εκεί να επιμένουν.
Να σκεπάζομαι από πάνω ως κάτω με το σεντόνι. Να βγάζω την μπέμπελη. .

Ώσπου σε κάποια φάση τα παίρνω στο κρανίο σηκώνομαι κι αρχίζω να τα κυνηγάω.

[Θα βρίσω τώρα λίγο αλλά πρέπει να μεταφέρω πιστά την σκηνή. Σεβαστείτε τον εκνευρισμό της στιγμής.]
Και λέω "Έτσι είστε ρε πστκα; Τώρα τον ύπνο μου τον έχασα ... ήρθε η ώρα σας."
Και στήνω καραούλι. Αν δεν σκοτώσω έστω κι ένα να πάρω το αίμα μου πίσω δεν θα ηρεμήσω. You asked for it.

Εννοείται ότι πάντα βγαίνω ηττημένη από την μάχη και καταλήγω να κοιμάμαι ξημερώματα σκεπασμένη με τα σεντόνια.
Παραδίνομαι.

@εναον σιγά μην κάνω ολόκληρη ανακαίνιση και βάλω ανεμιστήρα οροφής. Λέμε για κάτι πιο οικονομικό.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Κουνουπιέρα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

bizeli έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 22:17 Πείτε ποια θεωρείτε καλή μάρκα να πάω να την αγοράσω.
Δεν κάνουν δουλειά αυτά που έχω.

Για σώμα, για χώρο, για παντού.
Το jungle νούμερο 4. Δεν πλησιάζουν ούτε μύγες.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

bizeli έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:30
@εναον σιγά μην κάνω ολόκληρη ανακαίνιση και βάλω ανεμιστήρα οροφής. Λέμε για κάτι πιο οικονομικό.
Απλό ανεμιστήρα λέμε... και δροσίζεσαι και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

bizeli έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:30 @εναον σιγά μην κάνω ολόκληρη ανακαίνιση και βάλω ανεμιστήρα οροφής. Λέμε για κάτι πιο οικονομικό.
30-40 ευρώ έχουν νομίζω, αλλά βάλε δαπέδου κάνει και αυτός. :)

πάντως και εγώ περιμένω να δω ποιο θα πείτε σαν το καλύτερο υγρό να βάλεις πάνω σου, γιατί εχθές πήγα στον κήπο και με γάζωσαν, τρέλα :)
bizeli

Αυτό που είπε ο otto έχει και δείκτες. :lol:
Θα πάρω το πιο δυνατό να λιποθυμήσουν όλοι.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Είπαμε το Jungle n.4 είναι το καλύτερο. Έιναι για περιοχές με αποξηραμένα έλη, ελονοσία κλπ.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Gherschaagk έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 22:19 για σώμα, κάποιοι ορκίζονται για το crilen. πήρα του Κορρέ και το μετάνιωσα, είχα flerianna παλιά, ήταν μια χαρά.

για το σπίτι, το υγρό που μπαίνει στην πρίζα της bayern.
Bayer, η Bayern είναι ποδοσφαιρική ομάδα και ομοσπονδιακό κρατίδιο της Γερμανίας.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
bizeli

vagabondo έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:35 Απλό ανεμιστήρα λέμε... και δροσίζεσαι και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Παιδιά το έχω δοκιμάσει αυτό με τον ανεμιστήρα κι εκτός του ότι δεν νομίζω ότι έκανε και πολλή δουλειά ... δεν μπορώ να το έχω να χτυπάει και συνέχεια πάνω μου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”