Αν αξιζει κατι ειναι η προκριση της Αγγλιας στην παραταση, αλλά θα περιμενω να τελειωσει το πρωτο ημιχρονο να ανεβει κι αλλο η αποδοση και να δω σε τι κατασταση ειναι οι παιχτες...Lugozzi έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:07 Τρόπος Πρόκρισης
Κολομβία στην παράταση 8.00
Κολομβία στα πέναλτι 3.15
Αγγλία στην παράταση 3.00
Αγγλία στα πέναλτι 3.15
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Winter is coming
Δεν είναι (ακόμη) το καλύτερο, μάλλον όμως πλησιάζει πάρα πολύ αυτό που θεωρώ το καλύτερο και το οποίο είναι του '86.Namrail έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:06Έχω αντίθετη άποψη. Καθώς προχωρούσε η διοργάνωση και αποκλείονταν παραδοσιακές δυνάμεις, φάνηκε ως θετικό το γεγονός ότι λείπει ένα φαβορί (την ίδια στιγμή που έβλεπαν την πόρτα της εξόδου η πρωταθλήτρια κόσμου, ευρώπης, η αργεντινή και η ισπανία).stergiosbik έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:00 Πλακα πλακα νομιζω οτι μιλαμε για το καλυτερο Μουντιαλ των τελευταιων χρονων.
Το μουντιάλ των ίσων ευκαιριών, έσπευσαν να πουν κάποιοι. Η φάση των 16 εμένα περισσότερο μου δημιούργησε την εντύπωση ότι είναι το μουντιάλ της μετριότητας. Οι μεγάλοι και οι μικροί δεν έχουν τρελές διαφορές, όλοι κινούνται στη μετριότητα. Δεν ξεχωρίζει κανείς όχι γιατί οι μικροί έκαναν το άλμα προς τα εμπρός και έφτασαν τους μεγάλους αλλά διότι οι μεγάλοι έκαναν άλματα προς τα πίσω και πλέον όλες οι ομάδες είναι ένας χυλός μετριότητας.
Υψηλός Μ.Ο. γκολ ανά παιχνίδι και μετά τη φάση των ομίλων.
Διαφωνώ με οπτική Namrai στο ζήτημα, πολύ καλύτερα ένα μέτριο ποιοτικά τουρνουά αλλά με ενδιαφέρον (να μην είναι προβλέψιμα τα αποτελέσματα) παρά ένα καλύτερο ποιοτικά αλλά απολύτως αναμενόμενο όσον αφορά τα αποτελέσματα
ναι αλλά η απόδοση για τα πεναλτι πέφτειLestat έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:11Αν αξιζει κατι ειναι η προκριση της Αγγλιας στην παραταση, αλλά θα περιμενω να τελειωσει το πρωτο ημιχρονο να ανεβει κι αλλο η αποδοση και να δω σε τι κατασταση ειναι οι παιχτες...Lugozzi έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:07 Τρόπος Πρόκρισης
Αγγλία στα πέναλτι 3.15
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Έχει κανείς καμιά ιδέα πώς αυτή η Αγγλία έφτασε να θεωρείται φαβορί για κατάκτηση;
Ο αποκλεισμός στα πέναλτι είναι σταθερά ο αγαπημένος τους, για να δούμε αν θα επαναληφθεί και πάλι.
Ο αποκλεισμός στα πέναλτι είναι σταθερά ο αγαπημένος τους, για να δούμε αν θα επαναληφθεί και πάλι.
-
Uppercut
Έλα ντε.Fuerte έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:12 Έχει κανείς καμιά ιδέα πώς αυτή η Αγγλία έφτασε να θεωρείται φαβορί για κατάκτηση;
κι εγώ από αυτά που έχω δει θα έλεγα καλύτερο του '86Maspoli έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:11 Δεν είναι (ακόμη) το καλύτερο, μάλλον όμως πλησιάζει πάρα πολύ αυτό που θεωρώ το καλύτερο και το οποίο είναι του '86.
και μετά του '98
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθω με τα πεναλτι, ειναι 50-50. Να ληξει το ημιχρονο της παρατασης και βλεπουμε...Lugozzi έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:12ναι αλλά η απόδοση για τα πεναλτι πέφτειLestat έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:11Αν αξιζει κατι ειναι η προκριση της Αγγλιας στην παραταση, αλλά θα περιμενω να τελειωσει το πρωτο ημιχρονο να ανεβει κι αλλο η αποδοση και να δω σε τι κατασταση ειναι οι παιχτες...Lugozzi έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:07 Τρόπος Πρόκρισης
Αγγλία στα πέναλτι 3.15
Winter is coming
-
Uppercut
H Κολομβία με όλα αυτά που είπαμε, μια χαρά τα έχει τα αγγλάκια αν δε μαλακίζονται. Φαντάσου να ταν κι ο Χάμες μέσα.
- Rocco Siffredi
Fuerte έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:12 Έχει κανείς καμιά ιδέα πώς αυτή η Αγγλία έφτασε να θεωρείται φαβορί για κατάκτηση;
Απο ποιους θεωρειται φαβορι;
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Όλα για τον κοντό γίνονται, για να φτάσει τελικό αντιμετωπίζοντας Σουηδοκολομβίες.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
Uppercut
Τουλάχιστον τρία μέλη εδώ. Και έξω από πολλούς.Rocco Siffredi έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:18Fuerte έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:12 Έχει κανείς καμιά ιδέα πώς αυτή η Αγγλία έφτασε να θεωρείται φαβορί για κατάκτηση;
έπαιξα 5 ευρω στην κολομβία στο 8,50
τωρα μου δίνει 5,98 για κας αουτ
τωρα μου δίνει 5,98 για κας αουτ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Nero
κυρίως απο τον εαυτό τους νομίζω,ως συνήθωςRocco Siffredi έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:18Fuerte έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:12 Έχει κανείς καμιά ιδέα πώς αυτή η Αγγλία έφτασε να θεωρείται φαβορί για κατάκτηση;
Από δημοσιογράφους μέχρι φιλάθλους που σχολιάζουν το Μουντιάλ.Rocco Siffredi έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:18Fuerte έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:12 Έχει κανείς καμιά ιδέα πώς αυτή η Αγγλία έφτασε να θεωρείται φαβορί για κατάκτηση;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
-