Ηρέμησε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Lock down Χαλκιδικη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Lock down Χαλκιδικη
Ordem e Progresso.
Ντέφι έγινες γιατί;
κόφ'το λοιπόν μιας που μας προκαλείς κι έναν εμετούλη κάθε φορά
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
καθηγητης ρε μαλακα.τι να πει κανεις
- MiGiSukhoI
Τώρα θα μας κουβαληθούν όλοι οι νοτιομακεδόνες στις δικές μας παραλίες.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Έχεις κάποιο ειδικό απωθημένο με τους καθηγητές;
τόσο καιρό μια χαρά σε αγνοούσα καθότι είσαι σούπερ βαρετός, θα
τα καταφέρω ξανά, είμαι βέβαιη
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Επίσης σιχαίνομαι να διορθώνω εκθέσεις.
Ρε φίλε, δε νομίζω το να μην πας για ένα μπάνιο, αν είναι σοβαρό. Μια χαρά μπορείς να πας σε μια παραλία και να τηρείς απόσταση. Εγώ έκαμα 4 μπάνια, όλα ήσυχα και κουλ, και δεν απείλησα κανέναν.Στύγιος έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:11Ε ρε φίλε , κάνεις το σωστό, δε φταις, στην πέφτουν κι από πάνω. Πόσο ν' αντέξει κανείς;
ΠΑΡΑΝΟΙΑ
Ordem e Progresso.
το ερώτημα που καίει είναι:
Σε τροχόσπιτο στο τιζμεκιστάν με απομακρυσμένη διδασκαλία, η στο διαμέρισμα με δάσκαλο τον Στύγιο;
Σε τροχόσπιτο στο τιζμεκιστάν με απομακρυσμένη διδασκαλία, η στο διαμέρισμα με δάσκαλο τον Στύγιο;
και οι εκθέσεις το ίδιο φαντάζομαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας