Εγώ σε λυπάμαι πάντως γιά την κακομοιριά σουΣτύγιος έγραψε: 19 Αύγ 2020, 17:02 1 μπάνιο στη θάλασσα δεν έχω κάνει φέτος , δεν τους λυπάμαι ,συγγνώμη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Lock down Χαλκιδικη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Lock down Χαλκιδικη
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
κάτι χιλιάδες άνθρωποι δεν θα χουν να φάνε,κυριολεκτικά,αλλά ο στυγιος δεν τους λυπάται γιατί δεν έκανε μπανάκι φέτος.εμετός
Δε θες να ξέρεις τι έγινε από Λαρισαίους στον Πλαταμώνα στη "Γαλαρία", Δεκαπενταύγουστο . Πάνω από 3.000 τα ΖΩΑ κι ο ένας πάνω στον άλλον.
Ξανά, το "τηρώ τα μέτρα" βαφτίζεται κακομοιριά . Φακ λότζικ..nowhere έγραψε: 19 Αύγ 2020, 17:19 κάτι χιλιάδες άνθρωποι δεν θα χουν να φάνε,κυριολεκτικά,αλλά ο στυγιος δεν τους λυπάται γιατί δεν έκανε μπανάκι φέτος.εμετός
Αν είναι 18χρονα, τα δικαιολογώ.Στύγιος έγραψε: 19 Αύγ 2020, 17:19Δε θες να ξέρεις τι έγινε από Λαρισαίους στον Πλαταμώνα στη "Γαλαρία", Δεκαπενταύγουστο . Πάνω από 3.000 τα ΖΩΑ κι ο ένας πάνω στον άλλον.
Ordem e Progresso.
(Το άλλο που σου απάντησα δεν ξέρω αν το κατάλαβες ή αν σου φάνηκε ευτελές από τα παραδείγματα.)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κατερινή εεεε; Πας και βλέπεις ανθρωπιά! Μία πολυπολιτισμικότητα άλλη ....phorumitis έγραψε: 19 Αύγ 2020, 17:11Σαλονικιος που εδώ και χρόνια σταμάτησα να δίνω λεφτά στους σκατοχαλκιδικιωτεςKiki mat έγραψε: 19 Αύγ 2020, 16:59Σίγουρα χαλκιδικιωτης ορεινός .phorumitis έγραψε: 19 Αύγ 2020, 16:50 Ευχάριστο νέο αν και άργησε. Δεν έπρεπε καθόλου να ανοίξουν τα μαγαζια σε αυτή τη βρωμοχερσονησο
Όχι, ήθελα να σε ευχαριστήσω αλλά το λησμόνησα στην πορεία, πολύ με κάλυψε, ιδίως με την αποφόρτιση. Κι όντως, ξύπνησα ξεκούραστος μετά από 24ωρα ταξιδιών και αεροδρομίων κλπ, μετά εξετάσεις για κορονοϊούς,παπάρια, ευχαριστώ πολύ.Χαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2020, 17:26
![]()
(Το άλλο που σου απάντησα δεν ξέρω αν το κατάλαβες ή αν σου φάνηκε ευτελές από τα παραδείγματα.)
Ordem e Progresso.
Κατσε ρε, τι σημαινει μασκες και εξω. Δηλαδη στην αμμο δεκα μετρα μακρια απο τους αλλλους για μπανιο,τι μασκα να βαλεις.
βλέπεις σαυτό από πάνω να σε λέω κακομοίρη ή να σου βάζω χέρι που τηρείς τα μέτρα?γιατι θα τρελαθούμε.εμετικό σε είπα επειδή δήλωσες για ανθρωπους που δεν θα χουν να φάνε: "1 μπάνιο στη θάλασσα δεν έχω κάνει φέτος , δεν τους λυπάμαι ,συγγνώμη. ".αυτό ξύνοντας ταρχίδια σου με τον μισθό να πέφτει και υπολογίζοντας πόσους μήνες άδεια δικαιούσαι.λίγη ντροπή
Και μυκονο lock down ξέχασα να το αναφερω
Νταφάκ ,κανονικά ξοδεύω το μισθό μου σε αγορές και εφορία πλήρωσα και δε μου φτάνει το 15νθήμερο και γυναίκα άνεργη έχω και 4 παιδιά ,αλλού αυτά..nowhere έγραψε: 19 Αύγ 2020, 17:40βλέπεις σαυτό από πάνω να σε λέω κακομοίρη ή να σου βάζω χέρι που τηρείς τα μέτρα?γιατι θα τρελαθούμε.εμετικό σε είπα επειδή δήλωσες για ανθρωπους που δεν θα χουν να φάνε: "1 μπάνιο στη θάλασσα δεν έχω κάνει φέτος , δεν τους λυπάμαι ,συγγνώμη. ".αυτό ξύνοντας ταρχίδια σου με τον μισθό να πέφτει και υπολογίζοντας πόσους μήνες άδεια δικαιούσαι.λίγη ντροπή
Κι άντε γαμηθείτε ,εγώ φταίω που διαλέγομαι μαζί σας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
-
- 18 Απαντήσεις